Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Hurtig lån

Check mark iconHurtige lån op til 400.000 kr

Check mark iconFind det bedste og billigste hurtig lån

Check mark iconHelt gratis og uforpligtende

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Der er mange forskellige udtryk for et hurtig lån eller hurtigt lån. De bliver på fagsprog kaldet både kviklån, turbolån osv. Uanset om det givne låneselskab bruger det ene eller andet udtryk, så kan du vide dig sikker på, at der følger nogle fordele med lånetypen. Der er dog også en række ulemper – eller udfordringer, om man vil.

Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste hurtiglån

At træffe økonomiske beslutninger på et velinformeret grundlag er afgørende for at bevare en sund økonomi. Det gælder også ved optagelse af lån. Derfor ønsker vi ikke at pådutte dig at optage et hurtig lån. Vi vil til gengæld gerne give dig den viden, der skal til for, at du kan træffe et valg, som giver mening både nu og i fremtiden.

I denne guide vil vi give dig et dybdegående indblik i markedet for hurtige lån. Hvad kendetegner disse lån? Hvilke problematikker kan der være? Dette kan du meget snart få svar på.

Den enkle definition på et hurtig lån

Det ligger måske lidt i navnet, hvad et hurtig lån er. Det er dog relevant at udpensle, hvad der menes med hurtig i denne anledning.

Henholdsvis banker og låneudbydere skiller sig bl.a. ud på én vigtig parameter; tempo (behandlingstid). Og det er netop behandlingstiden, der er fokus på ved disse hurtige lån. Lånetypen er nemlig henvendt til de forbrugere, der ikke kan acceptere en behandlingstid på flere uger. Det kan skyldes, at der skal afregnes for en bilreparation, tandbehandling eller noget andet akut. I sådanne situationer vil et hurtig lån – med straksudbetaling – være en kæmpe fordel.

Et hurtig lån er kendetegnet ved at have en meget kort behandlings- og udbetalingstid. Svaret på låneansøgningen kommer ofte prompte, og udbetalingen kan i mange tilfælde klares samme dag. Dette står i skarp kontrast til bankernes behandlingsprocesser- og tider, der typisk er meget længere. Dog skal det siges, at tålmodighed kan føre til store lånebesparelser. Banklån er nemlig ofte meget billigere.

Sådan optages hurtige lån

Går man målrettet efter et hurtig lån, så forventer man helt naturligt, at låneprocessen er både kort og hurtig. Der er dog nogle praktiske og juridiske ting, der skal på plads, inden man kan få udbetalt pengene. F.eks. vil man altid skulle udfylde en låneansøgning og udføre identifikation via NemID.

Det er lettest at forklare låneprocessen, når der tages udgangspunkt i en specifik låneudbyder, idet det er forskelligt, hvordan processen ser ud. Det er dog en kendsgerning, at langt de fleste udbydere har en mere eller mindre ens proces. Derfor er det alligevel muligt at gennemgå den typiske proces ved optagelse af et hurtig lån:

  1. Find din ideelle låneudbyder via en sammenligning (kig på ÅOP og troværdighed)
  2. Udfyld og indsend en låneansøgning (skriv lånebeløb, afdragsperiode og anden info)
  3. Modtag svar via SMS eller mail (svaret kommer typisk inden for få minutter eller samme dag)
  4. Afvent udbetaling af lånet (hvis ansøgningen er blevet godkendt)

Processen vil se mere eller mindre ud som beskrevet ovenfor, medmindre det bliver nødvendigt at indsende yderligere info og evt. dokumentation. Ved hurtige lån i den lave beløbsende vil dokumentation næsten aldrig være nødvendigt. Der vil dog altid være nogle selskaber, der er mere grundige og kritiske end andre.

Hvilke udfordringer kan der være forbundet med lånetypen?

Når et hurtig lån lyder så attraktivt, så kan man undre sig over, hvorfor ikke flere vælger at benytte sig af lånemuligheden. Det kan dog sandsynligvis hænge sammen med, at der kan være enkelte udfordringer – eller ulemper – ved denne type lån. Som en ansvarlig og økonomisk fornuftig forbruger bør du tage disse udfordringer alvorligt. Man må nemlig aldrig lade et lån vælte sin privatøkonomi.

  • Udgifterne kan være mange og høje – Hurtige lån er som udgangspunkt dyre at optage, idet der pålægges en række omkostninger. Når der medregnes renter, gebyrer og andre omkostninger, så bliver det samlede beløb en del højere end det egentlige lånebeløb. Ved at kigge på det samlede tilbagebetalingsbeløb kan du få et helt konkret svar på, hvad det f.eks. koster at låne 10.000 eller 50.000 kr.

  • Du når ikke altid at tænke dig om – Når låneprocessen er så simpel, som den er i dette tilfælde, så løber man en vis risiko for at gøre noget forhastet. Det skal man passe på med, da et lån er noget, der kan forfølge en i mange måneder eller år. Vend evt. lige din beslutning med en god ven eller studiekammerat, inden du sætter din underskrift på en låneaftale.

Optag et hurtig lån online - med mange fordele til følge

Nu hvor vi har gennemgået udfordringerne ved et hurtig lån, så er det oplagt også at gennemgå fordelene – og der er nok at gå i gang med.

Selvom det kan være svært at finde et hurtig lån med lav rente, så bør man ikke undervurdere de fordele, der vil blive oplistet og forklaret i dette afsnit. I nogle tilfælde giver det nemlig mening at lade låneomkostningerne komme i anden række.

Læs også: Strakslån online

  • Du kan handle hurtigt – I en travl hverdag er det meget belejligt, at man ikke skal dukke op i banken op til flere gange for at diskutere lånemuligheder. Her er det både mindre tidskrævende og mere bekvemt at kunne sætte sig i kontorstolen med ens computer, hvorfra man kan ansøge om et hurtig lån. Er du villig til at betale lidt ekstra for, at tingene går hurtigt og nemt, så vil de hurtige lån online sikkert falde i din smag. Du kan handle hurtigt, hvis du har brug for en økonomisk indsprøjtning i forbindelse med uforudsete udgifter e.l.

  • Låneformålet er et privat anliggende – At dele lånets formål med en bankrådgiver er ikke altid ønsketænkning. Derfor vælger mange danskere at benytte muligheden for at optage et hurtig lån, der i høj grad byder på anonymitet. Låneudbyderen har selvfølgelig brug for at vide, hvem du er for at behandle din låneansøgning, men du er ikke nødsaget til at fortælle og beskrive lånets formål. Det står dig frit for at bruge pengene på en ny speedbåd, et stort amerikanerkøleskab eller nye golfkøller.

  • NemID giver fuld tryghed – Man kan som før beskrevet ikke optage hurtige lån uden at have adgang til NemID. Du skal bruge NemID til både ansøgningen og udbetalingen. Som regel bliver pengene nemlig udbetalt til din NemKonto for at forhindre misbrug og svindel. NemID gør måske låneprocessen lidt længere, men denne integration er også med til at sikre fuld tryghed. Ergo; det er helt sikkert at optage et hurtig lån med NemID.

  • Det er blevet lettere at sammenligne hurtige lån – Nu hvor der ikke kun findes én udbyder af et hurtig lån, så skal man næsten sammenligne lånetilbuddene. Det kunne jo være, at du kunne få en lavere rente, et lavere stiftelsesgebyr eller noget helt tredje hos en anden udbyder. Måden hvorpå du finder ud af det er ved at indhente flere tilbud, hvorefter du sammenligner tilbuddene på bl.a. ÅOP.

Et hurtig lån uden sikkerhed er også en mulighed

Når udbyderne skriver, at de tilbyder hurtige lån uden sikkerhed, så betyder det selvfølgelig ikke, at de ikke går op i kryptering og øvrig sikkerhed. Det har faktisk en meget mere positiv betydning; med lån uden sikkerhed er der ingen krav om sikkerhedsstillelse fra din side. Normalt kan (skal) man stille sikkerhed i f.eks. en ejerbolig, som kreditgiver kan gøre udlæg i, hvis man ikke overholder sine afdrag. Du slipper ikke for at afdrage på lånet, blot fordi du vælger denne mulighed, men der kan ikke gøres udlæg i dine værdier. Dette kan give en del tryghed og rolige nætter.

Risikoen ved at udstede et lån uden sikkerhed er stor. Dette er låneudbyderne selvfølgelig klar over, hvorfor de tager sig godt betalt for dette. Helt konkret skruer de renten op. Det har den betydning, at hvis du vil slippe for sikkerhedsstillelse, så skal du betale højere udgifter til lånet. Du kan med god grund gøre op med dig selv, om det giver mening.

Guide til at finde de mest fordelagtige hurtige lån

Der er ikke mangel på hurtige lån, og intet tyder på, at disse lån vil blive hverken færre eller mindre fordelagtige i fremtiden. Du skal derfor ikke nødvendigvis slå til her og nu for at få en god låneaftale i stand. Det kan dog være nyttigt at vide, hvordan man finder det bedste lån, når behovet for lidt flere penge melder sig.

Et vigtigt tip angående dét at finde det bedste lån lyder som følger; kig aldrig kun på én faktor. Når man skal sammenligne lån, skal man generelt være god til at dykke ned i forskellige faktorer. Det omfatter både renten, stiftelsesgebyret, tilbagebetalingsperioden, mulighed for afdragsfrihed, lånekrav m.v.

Derudover skal du undersøge, hvilke supportmuligheder udbyderen leverer. Det er også klogt at læse op på andre kunders oplevelser. Er 90 % af de tidligere kunder utilfredse med deres lån, så er det måske ikke lige stedet at optage et lån.

Dog skal det siges, at det ikke er unormalt, at der både er tilfredse og utilfredse kunder, når det omhandler lån og kreditprodukter. Økonomi er trods alt noget, der vækker store følelser og fylder meget i menneskets hverdag.

Læs også: Lån og få svar med det samme

Lån med straks udbetaling døgnet rundt

Med et hurtiglån kan du strengt talt anmode om lån – og få pengene udbetalt med det samme – uanset ugedag og tidspunkt. Skulle du derfor sidde en lørdag aften og indse, at du har brug for lidt hjælp til at finansiere en ny vaskemaskine eller en skiferie, så kan du straks ansøge om et lån. Lån penge og få dem med det samme ér rent faktisk en mulighed.

Uanset om du vælger straksudbetaling eller ej, så kan du selvfølgelig (i de fleste tilfælde) fortryde dit lån. Kreditaftaleloven lægger nemlig op til, at man kan fortryde lån og andre kreditaftaler inden for 14 dage. Fortryder du din låneaftale, så skal du tilbagebetale pengene hurtigst muligt og senest inden for 30 dage.

Hurtige lån online er også tilgængelige på farten

Selvom de fleste låntagere foretrækker at sidde i hjemlige og stille omgivelser, når de skal låne penge, så er det også muligt at låne penge på farten. Du har adgang til hurtige penge (gennem de mange låneudbydere), uanset om du er på museum, sidder i en taxa eller sidder i tandklinikkens venteværelse. Du skal dog have din enhed (f.eks. en smartphone eller tablet) med dig, og denne skal have adgang til internettet.

Som tidligere nævnt, så kan tilbuddet om hurtig kredit friste til impulsive beslutninger. Dette er en udfordring, hvis man har let ved at blive fristet. Det kan dog hjælpe lige at vente en dag eller to med at underskrive låneaftalen, så man når at tænke sig lidt bedre om. Lån hurtig ved behov, men husk også din sunde fornuft.

Læs også: Lynlån

Få dit lån hurtigt takket være automatisk kreditvurdering

Med en hurtig søgning på f.eks. lån hurtig udbetaling, kan vi hurtigt konkludere, at udbyderne gør deres ypperste for at sikre så effektive og korte låneprocesser som muligt. Der er bl.a. mange udbydere, der ved hjælp af diverse algoritmer har hyret robotter til at gennemgå låneansøgninger. Dette er med til at sikre en behandlingstid på få minutter.

Læs også: Hurtig lån til unge

2020-11-27

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - hurtig lån

Hvordan ansøger man om et hurtigt lån?

Du bliver først bedt om at specificere, hvor meget du vil låne. udover det skal du bestemme tilbagebetalingstiden, dvs. hvor lang tid du vil betale lånet tilbage over. Dette påvirker, hvor meget du betaler pr. Måned.

Hvad er et hurtigt lån?

Et meget stillet spørgsmål lyder således; hvad er et kviklån? Kviklån er en populær form for forbrugslån, hvor man låner et mindre beløb uden at stille sikkerhed. Lånetypen er også kendetegnet ved en kort løbetid, som snarere lyder på 8 måneder end 8 år. Langt de fleste af lånene optages efterhånden på nettet, hvor de fleste låneudbydere opererer, og hvor der er gode sammenligningsmuligheder. Sådanne lån byder endvidere på hurtige svar- og udbetalingstider. Derudover er låneformålet anonymt.

Hvad er renten på et hurtig lån?

Ved beregning af de samlede kreditomkostninger bliver der altid taget højde for renten, der kan svinge med mange procenter fra lånesag til lånesag. Kviklån renter er ofte høje, men med de seneste restriktioner og den tiltagende konkurrence er renterne og dermed de samlede kreditomkostninger generelt faldet. Den reelle rente baseres på en individuel kreditvurdering, hvorfor det ikke er muligt at oplyse en fast rente. Du kan dog sende en uforpligtende låneansøgning og finde et mere konkret svar på dit spørgsmål.

Hvilket hurtig lån er bedst?

Det kommer an på rigtig mange parametre. Et ideelt lån for dig er et lån med en lav samlet tilbagebetaling, som desuden opfylder dine eventuelle ønsker til afdragsfrihed, løbetid m.v. Du kan via vores kviklån oversigt altid finde et kviklån med lav rente, så du ikke skal betale højere renteomkostninger end højst nødvendigt. I visse tilfælde vil du helt kunne slippe for både renter og gebyrer, hvis du er ny kunde hos den givne udbyder. Hvilket lån der er bedst vil vi lade være op til fri fortolkning.

Hvorfor tager folk hurtig lån?

I mere end 8 år har danskerne på tværs af aldersgrupper og erhverv optaget de små fordelagtige lån. Dette har de gjort af mange forskellige årsager. Fælles for alle låntagere er, at der har været behov for en økonomisk håndsrækning. Mens pengene af nogle er blevet brugt på ferier og oplevelser, så har andre valgt at udskifte den gamle cykel eller forsynet haven med en trampolin. Typisk optager man lån, når man ikke har likvide midler nok til at finansiere den givne vare eller ydelse.

Hvem optager hurtig lån?

Der findes ikke kun én gruppe af mennesker, der optager et hurtig lån. Nogle udbydere har valgt at specialisere sig i kviklån til studerende, men de fleste henvender sig til alle uanset erhverv, alder, geografi m.v. En stor del af låntagerne består dog af mænd og kvinder i aldersgruppen 18-29 år. Det er dog intet krav, at man tilhører den yngre aldersgruppe for at blive kreditgodkendt. Man skal blot være mindst 18 år og være kreditværdig.

Er det bindende at ansøge om et hurtig lån via Sambla?

Nej! Det er helt gratis og uden binding. Og hvis du ikke finder et forslag du kan lide, har det jo slet ikke kostet dig noget alligevel. Lånet bliver først bindende, når du har valgt et forslag og accepteret det fra banken.

Hvad hvis jeg allerede har nogle hurtig lån?

Vi hos Sambla hjælper dig med at samle alle de små og dyre lån på ét sted. Vi giver dig et komplet overblik over din økonomi, så du ved præcis, hvor meget du har til rådighed.

Hvad er kravene for at optage et hurtig lån?

Du skal være mindst 18 år gammel og have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du skal have fast bopæl i Danmark. Kravene er fastsat af de långivere som vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke ansøgere der kan få lån. De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Lånetilbuddet er først bindende, når långiveren har verificeret alle oplysninger.

Hvor stort hurtiglån kan jeg optage via Sambla?

Du kan ansøge om et online lån via vores service, hvad enten du vil låne 10 000 eller 400 000 kr.

Nordcredit DK
Resurs Bank DK (Car)
Ikano Bank DK
Cashper DK
Remember DK
KreditNU DK
Facit Bank
AcceptLån DK
Unilån DK
TF Bank DK
Leasy DK
Express Bank DK
Resurs Bank DK
Ferratum DK