Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Strakslån online

Check mark iconStrakslån med mange fordele

Check mark iconStraksudbetaling

Check mark iconAnsøg på få minutter

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Strakslån er en yderst populær lånetype, der efter alt at dømme er kommet for at blive.

Inden for kategorien hurtige lån støder vi netop på strakslån, der gør sig positivt bemærket på rigtig mange parametre.

Hvad end du har brug for et lån nu og her, eller om du bare vil undersøge lånemulighederne for at være forberedt i fremtiden, så bør du uden tvivl tage et strakslån til overvejelse.

Der er nemlig så mange gode grunde til at optage et strakslån, at det halve kunne være nok.

Mangler du lige lidt mere viden om strakslån for at blive helt overbevist om, at det er den ideelle lånetype for dig, så brug de næste fem minutter på at læse denne guide.

Sambla.dk er i øvrigt stedet, hvor du nemt og hurtigt kan ansøge om et strakslån, hvis denne lånetype tiltaler dig.

Læs også: Hvad er et lynlån?

Definitionen på et strakslån

Strakslån ér en populær lånetype, men ikke helt så populær, at begrebet har fundet vej til den danske ordbog.

Derfor kan der helt naturligt herske tvivl om, hvad der definerer denne type af lån.

Søger du netop definitionen på et strakslån? Så bliv afklaret herunder.

Et strakslån er et lån, der byder på straksudbetaling. Og med straksudbetaling menes der typisk udbetaling på få minutter eller timer – eller højest inden for ét døgn.

Det centrale omkring strakslån er den hurtige udbetaling og den korte svartid, men det er også relevant at nævne, at sådanne lån typisk er mindre lån med en kort løbetid.

Du bør springe til næste afsnit, hvis du gerne vil vide, hvilke fordele der er ved strakslån.

Fordele ved strakslån

Alle populære lånetyper er blevet populære af en grund, og det gælder selvfølgelig også for strakslån.

Årsagen til at flere og flere vælger at optage et strakslån er naturligvis, at sådanne lån kommer med rigtig mange fordele.

Nogle af fordelene gør sig også gældende for mange andre online lån, mens andre fordele er mere unikke. Det hele er dog værd at tage med.

Her er fordelene ved strakslån:

  1. Du er sikret straksudbetaling – Strakslån er lig med lån med straksudbetaling. Det betyder, at du vil få lånet udbetalt rigtig hurtigt, hvis du er så heldig at blive kreditgodkendt. Den korteste udbetalingstid leveres som regel inden for bankernes åbningstider, men også i weekenden og om aftenen kan der i nogle tilfælde tilbydes straksudbetaling. Hvis straksudbetaling ikke tilbydes af den givne låneudbyder, så må du forvente, at udbetalingstiden ligger på omkring 24-48 timer.

  2. En stor overvægt af ansøgerne bliver kreditgodkendt – Selvom strakslån byder på mange fordele, så forholder det sig ikke sådan, at lånetypen er forbeholdt en mindre gruppe låntagere. Faktisk er det en kendsgerning, at en stor overvægt af ansøgerne bliver kreditgodkendt, når der ansøges om strakslån. Det er derfor meget usandsynligt, at du kommer til at modtage et afslag på din ansøgning, men risikoen vil selvfølgelig altid være der.

  3. Du kan selv skræddersy dit strakslån – En tredje fordel ved strakslån er, at du kan skræddersy dit eget lån, til en vis grænse selvfølgelig. Når du skræddersyr dit lån, så vælger du typisk både lånebeløb og løbetid. Nogle gange har du også mulighed for at vælge, om der skal være en eller flere afdragsfrie måneder. Valgmulighederne varierer fra låneudbyder til låneudbyder, hvorfor det er noget, du skal undersøge nærmere.

Her kan du låne med straksudbetaling

Nu har du helt styr på, hvad et strakslån er, og hvilke fordele dette lån byder på, hvorfor du med al sandsynlighed gerne vil have et overblik over, hvor du kan optage strakslån. Skal jeg låne i banken, eller er det mere fordelagtigt at gå på nettet?

Et strakslån er et rigtig godt alternativ til et banklån, idet dette lån byder på en meget kortere svartid og udbetalingstid. Bankerne yder på mange måder en god service, når det kommer til lån og finansiering, men de kan desværre ikke tilbyde straksudbetaling.

Du ved selvfølgelig, at lånene findes, men måske vil du blive overrasket over, hvor mange udbydere af strakslån der findes.

Hos Sambla samarbejder vi med nogle af de låneudbydere, der gør sig mest bemærket inden for strakslån og andre online lån. Disse låneudbydere kan og vil rigtig gerne give dig et tilbud på et strakslån, der er tilpasset dig og din økonomi.

Tilbagebetaling af strakslån

Strakslån er under normale omstændigheder kortfristede lån – altså lån med en kort løbetid.

Derfor skal du indstille dig på, at du allerede kort tid efter udbetalingen af dit lån skal begynde at afdrage på det.

Ved strakslån er der ofte en løbetid på mellem 1 og 3 måned(er).

Du har mulighed for at betale den månedlige ydelse manuelt, men det er typisk også muligt at tilmelde sig Betalingsservice. Betalingsservice gør det nemt at overholde betalingsfrister, idet betalingen sker automatisk.

Har du svært ved at få tilbagebetalt dit strakslån, så tag kontakt til udbyderen af lånet.

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - strakslån

Hvad er et strakslån?'

Et strakslån er en form for forbrugslån, der byder på meget hurtig udbetaling – typisk straksudbetaling. Strakslånet er et mindre lån med en kort løbetid og en høj grad af anonymitet. Du kan optage lånet helt uden at stille sikkerhed og uden at oplyse dit formål med lånet. Strakslån udbydes i skrivende stund kun på nettet.

Hvorfor skal jeg optage et strakslån?

Der er naturligvis ingen tvang, men der er bestemt mange gode grunde til at optage et strakslån. Hvis det er et lån med hurtig udbetaling og fordelagtige vilkår, du søger, så er der al mulig god grund til at vælge et strakslån. Scroll længere op på siden for at læse om alle fordelene ved lånetypen.

Skal jeg stille sikkerhed for mit strakslån?

Nej, strakslån er typisk mindre forbrugslån, der ikke skal stilles sikkerhed for. Den eneste sikkerhed du skal stille er din underskrift, der betyder, at du forpligter dig til at overholde låneaftalen. Der er dog ingen krav om at stille sikkerhed med aktiver i form af en bil eller et hus.

KreditNU DK
Cashper DK
Ikano Bank DK
Leasy DK
Resurs Bank DK
Remember DK
Nordcredit DK
Ferratum DK
Resurs Bank DK (Car)
TF Bank DK
Facit Bank