Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Hurtig kredit

Check mark iconHurtig kredit på nettet

Check mark iconFå pengene i dag

Check mark iconNem ansøgning

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Når bankkontoen er tom, og der er lang tid til næste lønudbetaling, så kan der opstå et stort behov for hurtig kredit. Det kan du sandsynligvis nikke genkendende til, hvis du netop står i en situation, hvor det kniber med finanserne.

Hurtig kredit er måske lidt af en bred betegnelse, for hvornår kan man betragte en kredit som hurtig, og hvilke hurtige kreditydelser findes der i bund og grund?

Spørgsmålene er mange, hvorfor vi har valgt at dedikere en hel side til emnet. Har du brug for hurtig kredit af den ene eller anden grund, så er vi de helt rigtige til at hjælpe dig.

Læs også: Hurtiglån

Hurtig kredit på dine præmisser online

Er du på udkig efter hurtig kredit, så antager vi, at du ikke er interesseret i at vente mange dage eller endda uger på at få bevilget den ønskede kredit.

Derfor vil vi præsentere dig for de kreditydelser, der typisk byder på de hurtigste svar- og udbetalingstider. Det drejer sig selvfølgelig om online lån – ikke mindst kviklån og mobillån.

Låner du penge online, så kan du låne på dine præmisser. Det vil først og fremmest sige, at du selv er herre over, hvor meget du vil låne, og hvor lang en løbetid du vil have på lånet.

Ikke nok med, at du får indfriet dit ønske om hurtig kredit, så kan du også skræddersy lånet, så det passer ind i dit budget. Har du f.eks. et lavt rådighedsbeløb, så kan du vælge en lang løbetid og dermed nøjes med at afdrage et mindre beløb hver måned.

Fordele ved at optage kredit på nettet:

 1. Det går hurtigt (både svar- og udbetalingstiden er kort)

 2. Der skal ikke stilles sikkerhed for kreditten

 3. Det er meget sandsynligt, at du bliver kreditgodkendt

 4. Du kan bruge kreditten til hvad som helst

 5. Det er nemt at sammenligne kreditydelser

Du kan få bevilget kreditten allerede i dag

Fælles for mange danske låntagere er, at de er på jagt efter hurtig kredit, men faktisk er det meget forskelligt, hvad låntagerne betragter som hurtig.

For nogle danskere er en udbetalingstid på 48 timer hurtig, mens andre forventer at få udbetalt deres lån inden for 12-24 timer. Måske har du en helt tredje definition af hurtig kredit.

For mange kan det virke helt urealistisk, at man kan få bevilget en kredit allerede samme dag, men det er faktisk ikke umuligt.

Ansøger du om hurtig kredit i dag, og er der tale om en almindelig arbejdsdag, så er det ikke utænkeligt, at du bliver kreditgodkendt, inden dagen er omme.

Hos de fleste kreditudbydere kan man få bevilget den ønskede kredit enten samme dag eller dagen efter. En så kort ventetid vil behage de fleste kredittagere.

Sådan bliver du godkendt til hurtig kredit

Uanset om den ønskede kredit består af et kviklån, forbrugslån, kassekredit eller en helt fjerde kreditydelse, så skal du naturligvis godkendes til kreditten.

Du skal i den forbindelse krydse fingre for, at du kommer til at klare dig godt i den kreditvurdering, som låneudbyderen vil foretage, når du ansøger om kredit.

Som udgangspunkt er det nemt at få bevilget hurtig kredit, hvis man har en sund økonomi og er bosat i det land, hvor man ansøger om kreditten.

Dog er der selvfølgelig nogle få kredittagere, der ikke kan få bevilget den kredit, de havde håbet på. Dette kan der være flere forklaringer på.

Krav for at få en kredit:

 • Kredittager skal have bopæl i Danmark

 • Kredittager skal være 18 år gammel eller derover

 • Kredittager skal have en fast indkomst

 • Kredittager må ikke være at finde i RKI eller Debitor Registret

Du kan med fordel sammenligne flere kreditudbydere

Hurtig kredit er ikke længere nogen sjælden ydelse. Faktisk er der rigtig mange danske udbydere af hurtige og fordelagtige kreditydelser.

Derfor skal du ikke nødvendigvis takke ja til den første kredit, du får tilbudt. Det er i hvert fald sjældent vejen frem, hvis du gerne vil sikre dig en både hurtig og billig kreditydelse.

Sammenligner du flere (gerne tre eller flere) kreditudbydere, så er det mere tænkeligt, at du finder en udbyder, der kan indfri alle dine ønsker og krav.

Gennem din sammenligning skal du forsøge at finde svar på følgende:

 • Hvor kan jeg få den hurtigste og / eller billigste kredit?

 • Hvilken løbetid kan udbyderne tilbyde?

 • Hvad mener tidligere kunder om udbyderne? (søg efter anmeldelser)

 • Hvordan skiller udbyderne sig ud fra andre udbydere?

Hurtig kredit vil være belejligt i mange situationer

Du ved aldrig, hvornår du kan få brug for hurtig kredit. Typisk opstår behovet i forbindelse med en uforudset udgift.

Det kan f.eks. være, at vaskemaskinen, håndvasken eller cyklen går i stykker sidst på måneden, og du ikke har flere penge i tegnebogen.

I sådanne situationer vil det være en stor fordel, hvis du kan låne dig ud af problemet.

Hurtig kredit vil også være belejligt, hvis du har fået tilbudt en vare eller ydelse, som du ikke kan stå for, og du ikke har mulighed for at finansiere varen eller ydelsen selv. Det kunne f.eks. være et godt tilbud på drømmetasken eller et uimodståeligt rejsetilbud.

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - hurtig kredit

Hvad er hurtig kredit?

Hurtig kredit er betegnelsen for en kreditydelse, der byder på en hurtig svartid og hurtig udbetaling. Sådanne kreditydelser findes der efterhånden mange af. Blandt de hurtigste kreditydelser findes der bl.a. kviklån og minilån.

Kan jeg få et hurtigt kreditlån?

Ja, det er meget sandsynligt, at du vil kunne få et hurtigt kreditlån. I sidste ende er det afgørende selvfølgelig, om du kan blive kreditgodkendt, men vurderer du ikke, at det er noget problem, så vil du helt sikkert kunne få bevilget en kredit nemt og hurtigt.

Er det også værd at overveje en kassekredit?

Ja, selvom traditionelle online lån som kviklån, minilån og andre forbrugslån byder på mange fordele, så er det bestemt også værd at tage en kassekredit til overvejelse. Det er trods alt en kreditydelse, der byder på rigtig meget fleksibilitet og typisk lave omkostninger.

Remember DK
Bank Norwegian DK
Ikano Bank DK
Ferratum DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
KreditNU DK
AcceptLån DK
TF Bank DK
Leasy DK
Nordcredit DK
Facit Bank