Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Billig lån

Check mark iconLån billigt op til 400.000 kr.

Check mark iconVælg det billigeste lån

Check mark iconSpar penge ved at låne via Sambla

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et billig lån bør altid være at foretrække, hvad enten man ønsker at låne 3.000 eller 30.000 kr. En god lånebesparelse kan trods alt frigøre penge til andre formål og kan desuden skabe luft i budgettet.

Sammenlign flere långivere og vælg det billigste lån

En lav rente kan dog ikke nødvendigvis gøre det alene. Lave – eller ingen – gebyrer vil også have en positiv indvirkning på dine låneomkostninger.

Har du et aktuelt behov for at låne penge, og vil du gerne slippe for højere omkostninger end højst nødvendigt, så lån penge billigt på nettet. Her har du en gylden mulighed for at sammenligne lån, inden du sætter din underskrift.

Hos Sambla hjælper vi dig med at finde lavrentelån, der optages med favorable vilkår.

 • Hvornår er et lån billigt?
 • Hvad skal jeg kigge på i min sammenligning?
 • Er det nok at indhente ét tilbud?
 • Er det muligt at låne gratis?

Vi forsøger gennem vores indhold at besvare dine spørgsmål forud for din næste låneoplevelse.

Billige lån på nettet

Som din foretrukne låneformidler kan vi selvfølgelig lede dig i retningen af det rigtige lån, som selvsagt skal være et billigt af slagsen.

Siden vores service blev lanceret i 2014, har vi hjulpet tusindvis af skandinaver med at finde gode lån, hvor alt vedrørende fleksibilitet, månedlig ydelse, løbetid m.v. er gået op i en højere enhed for den enkelte kunde.

Skal vi også hjælpe dig med at finde et billig lån efter dine behov? Så bliv på siden lidt endnu.

Det billigste alternativ er ikke altid det bedste, men når det kommer til lån og finansiering, så bør du altid sigte efter at opnå de laveste omkostninger.

Dit lån skal dog ikke kun være billigt, men også leve op til dine øvrige krav, ønsker og præferencer. Ved at indhente flere lånetilbud kan du sandsynligvis finde mindst ét lån, der matcher din definition af det ideelle lån.

Info: Der findes et billig lån til enhver smag – find dit ideelle lån via vores service

Internettet rummer rigtig mange attraktive lånemuligheder – det gælder alt fra traditionelle banklån til digitale forbrugslån og kviklån.

Disse lån er ikke altid billige, men bruger du vores service til at indhente og sammenligne tilbud, så kan du helt sikkert finde en lang række billige lån online. Det har aldrig været lettere, end det er i dag.

Danmarks billigste lån

Er billigt ikke godt nok for dig? Så skal du gå efter det billigste lån.

Danmarks billigste lån er logisk nok lånet med lave – eller slet ingen - renter og gebyrer. Skal der hverken betales gebyrer eller renter, så vil der være tale om et gratis lån, der dog skal tilbagebetales ligesom alle andre kreditydelser.

Vil du gerne slippe for at betale andet tilbage end selve lånebeløbet, så lån penge gratis via nogle af de generøse udbydere.

Det billigste online lån findes gennem en sammenligning. ÅOP fortæller dig i den forbindelse, hvilket lån der er billigst samlet set. ÅOP er uden sammenligning den vigtigste faktor, når det kommer til at sammenligne og vurdere lånealternativer.

Danmark er måske ikke det billigste land at låne penge i, man sætter du stor pris på trygheden, der er forbundet med at låne hos en dansk udbyder? Så lån penge billigt hos nogle af vores dygtige samarbejdspartnere.

Tip: Du får det mest retvisende sammenligningsresultat ved at sammenligne lånenes ÅOP

Bedste sted at låne penge

Danske låntagere stiller generelt rigtig mange krav til deres lån, hvilket du også bør gøre.

Dit lån bør ikke kun være nemt og hurtigt at optage, men bør også omfatte fordele som hurtig udbetaling, en fordelagtig rente, anonymitet og høj fleksibilitet mht. valg af løbetid og afdragsfrihed.

Når du skal finde det bedste sted at låne penge online, så skal du altid have fuld fokus på dine personlige præferencer. Med præferencerne på plads kan du nemlig lettere undersøge og finde svar på, hvilken långiver du skal gå til, når det nye og billige lån skal optages.

For at få dine ønsker og præferencer på plads kan du svare på følgende:

 • Hvilke drømme har du?
 • Hvor mange penge har du brug for at låne?
 • Hvad er den ideelle løbetid i dine øjne?
 • Har du behov for afdragsfrihed?
 • Hvor høj må den månedlige ydelse maksimalt være? (med afsæt i dit budget)

Ovenstående – og meget andet – bør man tage stilling til, når man skal optage et billig lån. Hvor det er bedst at låne penge afhænger nemlig af, hvad netop du søger, og hvad du ønsker.

Der kommer hele tiden nye lån

Det danske lånemarked er i udvikling, og det har det været i mange år.

Derfor kommer der løbende nye lånemuligheder til. Det omfatter bl.a. en lang række billige og hurtige lån, der ikke så overraskende går rent ind hos låntagerne.

Er det noget tid siden, at du sidst har benyttet dig af kreditydelser, så kan du med god grund undersøge markedet på ny.

Mange nye kreditydelser- og udbydere kan nemlig have meldt deres ankomst siden sidst.

For at finde det billigste sted at låne penge kan du med fordel holde øje med nogle af de nyere udbydere.

En udbyder med mange år på bagen kan ofte tilbyde nogle unikke vilkår, men det betyder ikke, at de nye lånevirksomheder ikke kan være med. Derfor bør du ikke udelukke disse, når du skal jagte det billigste lån.

Billige lånemuligheder

At finde billige lån kræver ingen særlige egenskaber. Det er noget, som alle kan gøre.

For at finde det billigst mulige lånetilbud skal man dog have kendskab til, hvilke lånemuligheder der egentlig findes. Er din ambition at optage det billigste lån på nettet, så bør du holde alle muligheder åbne.

Det er bl.a. værd at kende til følgende lånetyper:

 • Privatlån
 • Banklån
 • Forbrugslån
 • Kviklån

Via nogle af vores øvrige guides kan du læse meget mere om både privatlån, forbrugslån, kviklån og banklån. Det kan måske give dig en idé om, hvilket billig lån du skal vælge.

For at få adgang til de mange kreditløsninger, så skal du være mindst 18 år gammel og have en stabil økonomi. Det kan desuden være en fordel at søge med en medansøger. Kravet til minimumsalderen på mindst 18 år gælder i øvrigt for alle kreditydelser, hvorfor det heller ikke er muligt at købe ting på afbetaling e.l. uden at være myndig.

Tip: Gør brug af uvildig rådgivning ved tvivl omkring dine lånebehov

Billige privatlån online

Et privatlån bliver også kaldt et kontantlån eller et forbrugslån, idet lånet optages af en privatperson, og pengene går til en form for forbrug. Billige online lån går bl.a. til finansiering af rejser, hvidevarer, bil og meget andet.

Ved optagelse af et online lån som privatperson kan man som regel bevare fuld anonymitet i den forstand, at låneformålet ikke skal oplyses. Du skal dog fortsat indsende nogle private oplysninger, da disse skal bruges til at foretage en kreditvurdering.

Billige banklån

Foretrækker du at optage banklån til fordel for online lån, så er dette selvfølgelig også en mulighed.

Bankerne lever delvist af at udstede lån, hvorfor de naturligvis er interesserede i at få dig som kunde. Derfor vil de også bestræbe sig på at udarbejde et konkurrencedygtigt tilbud til dig.

For at finde den rette bank i en lånesammenhæng bør du gøre følgende:

 • Læs anmeldelser af bankerne
 • Dan dig et overblik over bankernes lånevillighed
 • Undersøg bankernes krav og forventninger til dig
 • Indhent tilbud fra flere forskellige banker

Der er rig mulighed for at få et billig lån gennem banken, hvor der ikke bliver gået på kompromis med service og fleksibilitet, hvis du gør som nævnt ovenfor.

Hvilke fordele er der ved at optage et billig lån online?

Argumenterne for at optage et billig lån på nettet handler ikke kun om, at du kan spare penge på rente- og gebyrfronten. Ganske vist er en lav rente at foretrække, men der er faktisk også andre gode grunde til at benytte sig af de digitale kreditydelser.

De konkrete fordele afhænger af, om man vælger et forbrugslån, kviklån eller noget helt tredje, men som udgangspunkt kan man tage del i følgende fordele:

 • Nemt og sikkert
 • Hurtig udbetaling
 • Ingen pantsætning
 • Let sammenligning

RKI og billige lån: Kan RKI-registrerede også få et billig lån?

At låne penge online er en tilgængelig mulighed for langt de fleste. Der er dog nogle undtagelser. Blandt undtagelserne er der dem, der er optaget i RKI.

Står du registreret i RKI pga. en eller flere sager, så kan du nemlig få meget svært ved at finde en lånevillig udbyder.

Ved optagelse af et forbrugslån vil långiver vurdere, hvorvidt du kan overholde en låneaftale. I tilfælde af en aktuel RKI-registrering vil det i næsten alle tilfælde ende med en negativ kreditvurdering.

Bliver du ikke godkendt til et online forbrugslån, så kan du ansøge via din bank. Der vil du dog sandsynligvis modtage samme svar.

Info: Over 200.000 personer er registreret i RKI

Pga. de begrænsede lånemuligheder er rådet herfra klart; betal din gæld og bliv slettet fra RKI. Så længe du står registreret, kan du nemlig ikke få et billig lån som ønsket.

Inden du optager dit lån, kan du gøre klogt i at få afklaret de ting, du er i tvivl om.

FAQ’en nedenfor tager udgangspunkt i markedet for billige lån. Vi håber, at du finder svar på netop dit spørgsmål. Ellers står vi til rådighed via mail og telefon.

2020-11-27

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - billig lån

Hvad definerer et billig lån?

Et billig lån er et lån med en lav ÅOP (årlige omkostninger i procent). ÅOP skal være så lav som muligt, ligesom et lavt samlet tilbagebetalingsbeløb selvfølgelig er en fordel. Sidstnævnte er nemlig, som navnet antyder, dét beløb, du skal betale tilbage alt i alt. Ud fra valgt lånebeløb, løbetid, renter og gebyrer bliver der fastsat en månedlig ydelse, der er dét beløb, du skal betale hver måned. Den månedlige ydelse er som udgangspunkt ikke sigende for, hvor billigt et lån er, men er alligevel relevant, idet det er en tilbagevendende udgift.

Hvordan finder jeg en billig bank eller anden udbyder?

En billig långiver, f.eks. en bank eller digital låneudbyder, findes lettest gennem grundig research og sammenligning. Alle långivere forpligter sig til at oplyse de samlede kreditomkostninger. Og netop denne faktor kan hjælpe dig med at finde det billigste lån online. Opgaven er blot at vælge udbyderen, der kan tilbyde de laveste samlede omkostninger. Når du har fundet den udbyder, du føler dig mest tryg ved, så lån nemt og billigt via NemID. Du kan – betinget af en positiv kreditvurdering – sandsynligvis få tilbudt et lavrente lån.

Kan man optage billige lån uden sikkerhed?

Ja, der er i dag rigtig gode muligheder for at optage et billig lån uden at stille sikkerhed. Det er ikke sikkert, at den lokale bank tilbyder dette, men så er der heldigvis mange andre, der kan hjælpe. Vil du gerne slippe for pantsætning ved optagelse af et billig lån, så lån penge via de internetbaserede låneudbydere. Modsat bankerne kræver disse nemlig ikke pantsætning i f.eks. bil eller fast ejendom.

Hvornår skal jeg betale lånet tilbage?

Det afhænger af din individuelle låneaftale med din bank eller låneudbyder. En låneaftale bør foruden aftalte vilkår omkring bl.a. lånebeløb og afdragsfrihed indeholde oplysninger om løbetiden. Løbetiden kan f.eks. lyde på 12 måneder og definerer den tid, du har til at indfri dit lån. I de fleste tilfælde betaler man en månedlig ydelse på xxx kroner, der skal falde den 1. i måneden. For nem tilbagebetaling af dit billige lån bør du benytte dig af PBS (Betalingsservice). Så misser du ingen betalinger.

Hvordan foregår udbetalingen af et billig lån?

Et billig lån bliver, såfremt det optages online, udbetalt hurtigt og nemt. Typisk foregår det ved, at pengene bliver udbetalt til din NemKonto. Det eneste du skal gøre er at bekræfte din aftale via NemID – så klarer långiver resten. Forbrugslån bliver i mange tilfælde udbetalt i løbet af 48 timer. Her får du altså et både billig og hurtigt lån.

Hvad er det billigste lån, jeg kan få gennem Sambla?

Det er ikke vi, der bestemmer renten, men vores partnere. Renten og ded månedlige ydelse, du modtager, udregnes individuelt og er blandt andet baseret på din betalingsevne og kreditrisiko. Du modtager et svar på en ansøgning inden for 24 timer på hverdage, og din ansøgning er ikke bindende før du har accepteret et lånetilbud.

Kan jeg få et billigt lån online?

Ja! Du udfylder blot dine oplysninger i vores formular, og inden for 24 timer har bankerne og långiverne, vi arbejder med, kommet med deres bedste tilbud.

Hvad er kravene for at tage et billigt lån?

Du skal være mindst 18 år gammel og have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du skal have fast bopæl i Danmark. Kravene er fastsat af de långivere som vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke ansøgere der kan få lån. De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Lånetilbuddet er først bindende, når långiveren har verificeret alle oplysninger.

Hvor meget koster det at sammenligne billige lån via Sambla?

Sambla er helt gratis at bruge, når du vil sammenligne billige lån!

Kan jeg tilbagebetale mit lån før tid?

Ja! Du kan til hver en tid tilbagebetale lånet.

Ferratum DK
Remember DK
Facit Bank
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
TF Bank DK
Leasy DK
Resurs Bank DK (Car)
Nordcredit DK