Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Ofte stillede spørgsmål

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan ansøge om at låne op til 400 000 kr. Selve beløbet som den enkelte långiver er villig til at låne ud afhænger af en lang række faktorer. Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og kigger på din betalingsevne og dine muligheder for at tilbagebetale lånet i fremtiden. På denne baggrund afgør den enkelte långiver hvor meget at du kan låne.

Hvordan kan det være gratis at anvende Sambla?

Sambla modtager kommission fra den långiver som får dig som kunde.

Hvad er kravene for at tage et lån igennem Sambla?

Du skal være mindst 18 år gammel og have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du skal have fast bopæl i Danmark. Kravene er fastsat af de långivere som vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke ansøgere der kan få lån. De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen.Lånetilbuddet er først bindende, når långiveren har verificeret alle oplysninger.

Hvor hurtigt får jeg svar fra bankene?

Vi modtager svar fra alle långivere indenfor 24 timer.

Hvilken rente og hvilken månedlig ydelse får jeg?

Långiverne forholder sig til din økonomiske situation og kigger på din betalingsevne og dine muligheder for at tilbagebetale lånet i fremtiden. På denne baggrund afgør den enkelte långiver hvilken rente du skal have og lånets højeste løbetid.

Binder jeg mig til noget når jeg sammenligner banker med Sambla?

Nej, du binder dig ikke til noget. Det er først når du underskriver lånedokumenterne (sendes via email), at du har indgået en aftale.

Hvornår overføres pengene til min konto?

Det afhænger af, hvilken långiver du indgår en låneaftale med. Regn dog med 1-3 dage fra at du underskriver låneaftalen. Visse långivere udbetaler dog hurtigere, men dette vil fremgå at lånetilbuddet.

Kan jeg samle mine gamle lån?

Ja, du kan sagtens samle flere af dine lån og kreditter i et nyt lån med lavere renter.

Kan jeg tilbagebetale et lån før tid?

Ja! Når du optager et forbrugslån uden sikkerhed gennem Sambla, har du altid ret til at tilbagebetale hele lånet. Du kan både betale en ekstraordinær (eller højere) ydelse af på lånet eller indfri hele lånet, hvis du ønsker det.