Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Medlemsvilkår for Sambla Plus

1. Information om Sambla Plus

Sambla Plus (“PlusTjeneste”) er en tjeneste som stilles til rådigheder af Sambla ApS, CVR-nr 41017457, hvis du vælger at blive medlem af Sambla Plus. Sambla nævnt nedenfor skal således betyde Sambla ApS.

Formålet med PlusTjenesten er, at give medlemmerne information og tilbud om lån, forsikringer og andre finansielle tjenester eller produkter som udbydes til privatpersoner inden for rammerne for Samblas virksomhed.

Ved at blive medlem af PlusTjenesten accepterer du, at disse medlemsvilkår gælder mellem dig og Sambla vedrørende PlusTjenesten. Du kan få yderligere oplysninger om dit medlemskab ved at kontakte plus@sambla. dk eller ringe til 70 44 44 50.

2. Gratis medlemskab

Det er frivilligt og gratis at blive medlem af PlusTjenesten. Du bliver medlem ved at godkende vilkårene for Sambla Plus i forbindelse med, at du bestiller en tjeneste som stilles til rådighed under varemærket Sambla. Medlemskab af Sambla Plus udstedes kun til personer over 18 år.

3. Fordele

Formålet med PlusTjenesten er at stille en højere grad af service, samt information og tilbud af interesse for medlemmerne til rådighed overfor medlemmerne. Som medlem af PlusTjenesten får du blandt andet:

Information, tilbud og fordele ved PlusTjenesten kan sendes til dig via post, e-mail, SMS, telefon og andre digitale kanaler.

4. Behandling af personoplysninger

I vores privatlivspolitik (som er tilgængelig på vores hjemmeside) beskriver vi, hvordan Sambla indsamler og behandler dine personoplysninger i relation til PlusTjenesten og i øvrigt hvilke rettigheder, du har i denne forbindelse. Vi vil behandle personoplysninger inden for rammerne af PlusTjenesten, så længe du har et medlemskab hos os. Har du spørgsmål til vores privatlivspolitik, kan du kontakte os på kundeservice@sambla. dk.

5. Gyldighedsperiode

Medlemskabet er gyldigt indtil videre og kan opsiges af begge parter med øjeblikkelig virkning. Du kan når som helst anmode om udtræden af PlusTjenesten ved at kontakte plus@sambla.dk, ringe til 70 44 44 50 eller ved at klikke på afmeldingslinket, som findes i alle e-mails eller SMS’er.