Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Hurtig lån til unge

Check mark iconHurtig lån til unge

Check mark iconLån til studerende og lønmodtagere

Check mark iconValgfrit låneformål

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Hurtig lån til unge er – ligesom andre hurtige lån – meget eftertragtede.

Især de unge låntagere vægter højt, at de kan få udbetalt deres lån hurtigt og effektivt. Det er ikke alle låneudbydere, der kan leve op til dette, men heldigvis er der mange låneudbydere med korte udbetalingstider.

Som ung kan du selvfølgelig få brug for at låne penge på lige fod med alle andre. Derfor fortjener du at vide, hvor du kan få det billigste og hurtigste lån.

Hos Sambla kan du helt gratis ansøge om et hurtig lån til unge. Du vil typisk få fremsendt en mindre håndfuld lånetilbud, som du kan sammenligne ved lejlighed.

Ønsker du at vide mere om, hvilke lånemuligheder der er tilegnet unge låntagere, så læs videre og få besvaret alle de spørgsmål, som du måtte sidde med.

Det vrimler med hurtige lån til unge på nettet

Du bliver med garanti positivt overrasket, hvis du indtil nu har troet, at der var mangel på hurtige lån til unge.

Vi kan nemlig afsløre, at der findes adskillige lån, der er mere eller mindre tilegnet unge låntagere – såvel unge studerende som unge lønmodtagere.

Mange af de mest attraktive lån til unge udbydes online, hvor de unge i forvejen færdes. Er du alligevel storforbruger af internettet, så kan du lige så godt låne penge digitalt. Det er nemlig ikke bare nemt og bekvemt, men giver dig også mulighed for at låne penge uden at stille sikkerhed.

I skrivende stund bugner nettet med hurtig lån til unge – typisk lån, der kommer med fordele som straks udbetaling, kort svartid, en lav aldersgrænse og andre fordele, der tiltaler de fleste unge mennesker.

Et alternativ til at låne penge online er at svinge forbi den lokale bankfilial. Da du som ung typisk har en lav indkomst, kan du dog få svært ved at få bevilget et banklån, hvorfor det er mindre sandsynligt, at du vil få noget ud af at afsøge denne mulighed.

Disse krav skal unge låntagere indfri for at få et hurtig lån

Som ung er du selvfølgelig ikke fritaget for at blive kreditvurderet. Låneudbyderne har nemlig pligt til at kreditvurdere samtlige låntagere, og unge låntagere er ingen undtagelse.

Før du kan skrive under på lånekontrakten og putte pengene i lommen, så skal du altså lige kreditgodkendes.

Som låntager, uanset om man er ung eller gammel, skal man leve op til nogle krav. Kravene er typisk listet op i ansøgningsformularen, så du allerede på dette tidlige stadie ved, hvad der kræves af dig som låntager.

Typiske krav for at få et hurtig lån:

  • Du skal være minimum 18 år gammel

  • Du skal have en fornuftig indkomst

  • Du skal være bosat på en dansk folkeregisteradresse

  • Du må ikke være registreret som dårlig betaler

Især et af kravene er værd at fremhæve i denne guide om hurtig lån til unge.

Det er naturligvis det førstnævnte krav, der lyder på, at du som låntager skal være minimum 18 år gammel. Uanset hvor sund en privatøkonomi du har, så har du nemlig ikke mulighed for at få bevilget et lån, før du fylder 18 år. Det er et lovkrav og er desværre ikke til forhandling.

Hurtig lån til unge omfatter ikke studielån

Når emnet er hurtig lån til unge, så tænker du måske på, om det også omfatter studielån.

Det er desværre ikke tilfældet, idet studielån ikke er at betragte som hurtige lån. Dermed ikke sagt, at denne lånetype ikke kunne være noget for dig.

Det er typisk billigt at låne penge gennem staten, når man er under uddannelse, men svar- og udbetalingstiden er ofte så lang, at de unge låntagere vælger at søge andre veje.

Vælger du at optage et studielån, så skal du forvente, at der går omkring 1-2 uger, før du får udbetalt lånet, hvis du vel at mærke bliver kreditgodkendt. Spørgsmålet er så, om du er villig til at vente så længe?

Der er fordele og ulemper ved både online lån og studielån. Du kan med god grund holde disse fordele og ulemper op mod hinanden for at vurdere, hvilken løsning der er den rigtige for dig.

Disse overvejelser bør enhver ung låntager gøre sig

Alle låntagere bør gøre sig nogle meget grundige overvejelser, inden de vælger at optage et lån. Det gælder især unge låntagere, der ofte befinder sig et andet sted i livet end mange andre låntagere.

De hurtig lån til unge er fordelagtige på mange parametre, men inden du kaster dig over et af lånene, så tænk lige det hele igennem.

Gode overvejelser at gøre sig:

  • Kan jeg i virkeligheden undvære den vare eller ydelse, jeg ville have købt med lånet?

  • Kan jeg mon låne af familie eller venner i stedet?

  • Kan min privatøkonomi klare den kommende gældsafvikling?

  • Hvor meget er jeg i stand til at afdrage på lånet om måneden?

  • Kunne det måske være en god idé for mig at få noget økonomisk rådgivning?

Ovenstående er blot nogle af de overvejelser, du kan og bør gøre dig. Kort og godt handler det om at tænke sig grundigt om og undgå at gøre noget drastisk (og måske uhensigtsmæssigt).

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - hurtig lån till unge

Hvem udbyder hurtig lån til unge?

Der er en lang række udbydere af hurtig lån til unge. Langt størstedelen af udbyderne er digitale og vil derfor kunne tilbyde online lån døgnet rundt og alle årets 365 dage. For at indhente tilbud fra nogle af disse låneudbydere skal du blot udfylde vores låneformular.

Hvilke låneformål har unge låntagere?

Unge låntagere har mange ting tilfælles, men det betyder ikke, at de nødvendigvis har akkurat samme låneformål. Dog er der selvfølgelig nogle låneformål, der går igen. Hurtig lån til unge bliver bl.a. brugt til at finansiere depositum til studiebolig, studiebøger, møbler, studiecomputer m.v.

Hvilke risici er der ved at låne som ung?

Der er mange risici ved at låne som ung. Er du ung og impulsiv, så risikerer du måske at optage et lån, som du i virkeligheden ikke har brug for. Du finder måske ovenikøbet ud af, at du ikke kan afdrage på det lån, du har optaget. Dette kan resultere i dyre rykkerskrivelser og registrering i RKI.

Nordcredit DK
Leasy DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK (Car)
TF Bank DK
Facit Bank
Cashper DK
Ferratum DK
Remember DK