Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Om Sambla

Vi er Sambla, den nye generation af låneformidlere. Siden starten har vores filosofi altid været den samme - sammenlign af långiveres tilbud, så alle altid får det bedst mulige banklån, uanset hvem du er og hvad du laver. Fra vores kontorer i København, Stockholm, Lund, Oslo og Helsinki har vi hidtil hjulpet over 390 000 kunder med at sammenligne deres lån.

Sikkert

Din sikkerhed er vigtig for os. For at tilbyde det højest mulige sikkerhedsniveau er vores data krypteret og vores hjemmeside har SSL-certifikat. Herudover samarbejder vi med Nets og anvender NemID til at underskrive med. Vi har udviklet vores eget unikke forretningssystem, som gør hele processen hurtig og nem, lige fra ansøgningen indtil pengene er på din konto.

Hurtigt og nemt

Alle långivere giver forskellige betingelser til forskellige kunder. Med Sambla får du tilbud fra flere forskellige långivere, når du ansøger om forbrugslån eller når du vil samle dine eksisterende lån. Derefter vælger du det bud, der passer bedst til dig. Med en rating på over 4,8 / 5 på Trustpilot ved vi, at kunderne er tilfredse med betingelserne for de lån vi giver.

Gratis ansøgning - Flere banker og långivere

Brug af Sambla er helt gratis. Der er intet gebyr eller ekstra omkostninger ved at anvende vores service. Læs mere om vores långivere.

Personlig hjælp

SVi stiller høje uddannelses- og videnskrav til alle vores ansatte - så at du som kunde altid kan føle dig sikker. Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til en ansøgning?

Kontakt os - Ring til os på 70 44 44 50. Du kan også kontakte os via email på kundeservice@sambla.dk

Vi er i hele Norden. I 2014 lancerede vi Sambla Sverige, i 2015 Sambla Norge, i 2017 Sambla Finland og i 2020 Sambla i Danmark.