Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån med straks udbetaling

Check mark iconLån med straks udbetaling

Check mark iconDu kan ansøge helt gratis

Check mark iconBliv kreditgodkendt med det samme

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Nogle lån står helt naturligt i højere kurs end andre. Lån med straks udbetaling er nogle af de lån, der mildest talt bliver efterspurgt i høj grad i øjeblikket.

Du bliver derfor hverken den første eller den sidste, som kommer til at efterspørge et lån, der kan udbetales hurtigt og nemt.

På denne side vil du kunne læse om, hvor hurtigt du kan få dit lån udbetalt, hvilken lånetype du skal vælge, og hvorvidt det er muligt at opnå straks udbetaling i weekenden.

Mangler du ikke svar på nogen spørgsmål, men vil du blot indhente nogle konkrete lånetilbud, så ansøg via vores formular i dag.

Læs også: Hurtiglån

Her skal du låne for at få et lån med straks udbetaling

For dig er det naturligvis ikke nok at vide, at det ér muligt at få et lån med straks udbetaling. Du har også brug for at vide, hvor du skal henvende dig for at få et sådant lån.

Det korte svar er online.

Straks udbetaling er nemlig stort set kun noget, som de digitale låneudbydere tilbyder. Til dato er der ingen banker, der kan tilbyde udbetaling med det samme, men måske kommer det til at ændre sig i fremtiden.

Indtil da må du leve med, at du skal låne penge online, hvis du skal have dine penge hurtigt. Heldigvis er der mange gode grunde til at optage et online lån foruden den korte udbetalingstid.

Du kan med god grund vælge en låneudbyder, der tilbyder følgende:

  • Udbetaling samme dag

  • Svar med det samme (automatisk kreditvurdering)

  • Ingen spørgsmål omkring låneformålet

  • Rimelige renter og gebyrer

  • Fleksibel løbetid

Hvis du finder en låneudbyder, der kan tilbyde alt ovenstående, så går du næppe helt galt i byen ved at optage et lån hos dem.

Ovenstående er nemlig mere eller mindre opskriften på det perfekte lån og den perfekte låneudbyder.

Definitionen på straks udbetaling

Denne guide handler om lån med straks udbetaling, og det har måske fået dig til at tænke på, hvad der i virkeligheden menes med straks udbetaling?

Straks udbetaling skal faktisk tages ret bogstaveligt, da mange lån udbetales med det samme. Fortolkningen kan dog være forskellig fra låneudbyder til låneudbyder.

Optager du et lån med straks udbetaling, så vil du som regel have pengene på din bankkonto inden for 60 minutter.

Vi kan dog ikke garantere, at der ikke går længere tid, idet udbetalingstiden som bekendt er individuel og derfor afhænger af låneudbyderens procedure.

Lån straks, hvis du opfylder kravene

Du kan låne straks, hvis du lever op til de krav, der bliver stillet til dig som lånekunde.

Du kan ikke tage som en selvfølge, at du indfrier samtlige betingelser, idet kravene ikke altid er ens hos de mange låneudbydere.

Af følgende grund bør du lige sætte nogle minutter af til at undersøge, hvilke krav der skal være opfyldt, før en låneansøgning kan blive godkendt.

Følgende skal være opfyldt:

  • Kunden skal være myndig

  • Kunden skal have en dansk folkeregisteradresse

  • Kunden er ikke at finde i RKI / Debitor Registret

  • Kunden har en sund økonomi

  • Kunden har NemID

Hvis du opdager, at der er nogle krav, du ikke lever op til, så kan du forsøge at indlede en dialog med låneudbyderen. Der er dog sjældent mulighed for så meget forhandling, når det kommer til lånebetingelserne.

Så hurtigt kan du blive kreditgodkendt

Udbetalingen bliver selvfølgelig ikke sat i gang, før du er blevet kreditgodkendt.

Derfor er din første opgave at sende en låneansøgning. Denne låneansøgning skal indeholde alle relevante oplysninger om dig som lånekunde, så udbyderen kan foretage en kreditvurdering på et veloplyst grundlag.

Bliver du godkendt, så vil udbetalingen ske straks. Typisk bliver du godkendt (eller afvist) inden for få minutter eller timer, medmindre låneudbyderen har valgt, at alle låneansøgninger skal læses og vurderes manuelt af en fysisk medarbejder.

Under alle omstændigheder kan du forvente at få svar samme dag, hvis du ansøger om et online lån. Går der længere tid, kan du med god grund rykke låneudbyderen for svar.

Lån penge med straks udbetaling, hvis du mangler penge akut

Du er antageligvis havnet i en situation, som mange andre danskere har stået i, i deres liv; du mangler flere penge mellem hænderne, og behovet er en smule akut.

I en sådan situation vil du selvfølgelig foretrække et lån med straks udbetaling. Det kan nemlig have konsekvenser, hvis der går mere end en dag eller to, før du har pengene på kontoen.

Står du med en regning i hånden, hvor betalingen skal falde med det samme, hvis du skal slippe for at modtage et rykkerbrev, så kan du være nødt til at låne til betalingen. Det kan f.eks. være en uventet mekanikerregning, tandlægeregning eller varmeregning.

Det med at mangle penge akut er selvfølgelig ikke rart, og derfor bør du overveje, hvordan du kan undgå at havne i samme situation igen.

En af mulighederne går på at lave en opsparingskonto, der kan bruges som økonomisk buffer.

2021-04-28

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån med straks udbetaling

Findes der lån med straks udbetaling?

Ja, der findes faktisk en lang række attraktive lån med straks udbetaling. Lånene omfatter hovedsageligt online lån i form af små og store forbrugslån. Inden for forbrugslån findes der bl.a. kviklån, minilån og mikrolån, som er nogle af de mindre lån, der er kendt for at byde på hurtig udbetaling alle ugens dage.

Er straks udbetaling også en mulighed i weekenden?

Ja, lån med straks udbetaling er i nogle tilfælde også tilgængelige i weekenden. For en god ordens skyld skal det dog nævnes, at ikke alle låneudbydere tilbyder udbetaling i weekenden. Du er derfor nødt til at tjekke op på deres udbetalingsvilkår, inden du låner penge, hvis du gerne vil have pengene udbetalt i weekenden.

Koster lån med straks udbetaling ekstra?

Nej, som regel betaler du ikke ekstra for at låne med straks udbetaling. Denne service er typisk indregnet i renterne og gebyrerne, hvorfor du ikke skal være bekymret for at blive opkrævet ekstra omkostninger. De årlige omkostninger i procent (ÅOP) vil dog kunne afsløre, om disse lån med hurtig udbetaling er dyrere end andre lån.

Nordcredit DK
Ferratum DK
Unilån DK
Leasy DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK (Car)
Bank Norwegian DK
Facit Bank DK
Remember DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
AcceptLån DK
TF Bank DK
Cashper DK