Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån hurtig udbetaling

Check mark iconLån med hurtig udbetaling

Check mark iconMeget høj godkendelsesrate

Check mark iconSimpel låneproces

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Lån hurtig udbetaling – hvor og hvordan kan det lade sig gøre?

Læser du denne guide, så vil du tilegne dig en masse god viden om, hvordan du finder et lån med en kort og attraktiv udbetalingstid.

Sambla samarbejder med en lang række udbydere af lån med hurtig udbetaling. Disse vil vi med glæde forbinde dig med, så du kan få indfriet dit ønske om et hurtigt lån.

Hvis du allerede nu er klar til at ansøge om dit kommende lån, så flyt opmærksomheden over mod vores ansøgningsformular. Den er let og hurtig at udfylde – og det er selvfølgelig gratis.

Lån penge på nettet og opnå hurtig udbetaling

Stort set alle lån med hurtig udbetaling udbydes (og optages) på nettet.

Derfor er det selvfølgelig også på nettet, at du skal låne hurtige penge, hvis det er alfa og omega for dig, at du kan få udbetalt pengene hurtigt og uden problemer.

Bankerne gør også rigtig meget for at yde en god service til deres lånekunder, men desværre har de svært ved at være med, når det kommer til udbetalingstiden.

Dette kan du måske nikke genkendende til, hvis du tidligere har oplevet, hvor lang tid det kan tage at blive godkendt til og få et lån udbetalt gennem banken.

Låner du online, så kan du roligt forvente, at du har pengene på din konto enten samme dag eller dagen efter. Nogle gange varer udbetalingen ikke meget mere end et par minutter eller timer.

Dette kan alle vores samarbejdspartnere tilbyde:

  • Hurtigt svar på din låneansøgning

  • Lynhurtig udbetaling

  • Ingen krav om at stille sikkerhed for lånet

  • Lempelige lånevilkår (de fleste bliver derfor godkendt)

Du kan dog kun opnå hurtig udbetaling, hvis du kan blive kreditgodkendt, hvorfor det vil være første step på vejen mod et hurtigt lån.

Disse faktorer afhænger udbetalingstiden af

Udbetalingstiden afhænger af flere ting, end man lige tror.

Da der er flere faktorer, der spiller ind, så er det da også meget naturligt, at udbetalingstiden kan variere fra låneudbyder til låneudbyder.

Lån hurtig udbetaling ér en ting, men om du kan få hurtig udbetaling hos den konkrete låneudbyder afhænger af flere ting. Mere om dette herunder.

Disse faktorer spiller ind i forhold til udbetalingen:

  • Lånetype - Først og fremmest afhænger udbetalingstiden af den valgte lånetype. Nogle lånetyper byder nemlig generelt på en markant længere udbetalingstid end andre. Ventetiden er f.eks. lang, hvis man vælger at optage et banklån eller et realkreditlån. Der findes dog også hurtige lånetyper, eksempelvis kviklån og mobillån.

  • Bankdag vs weekend / helligdag – Udbetalingstiden vil også afhænge af, hvornår du optager det givne lån. Den hurtigste udbetaling opnås selvfølgelig ved at låne på en bankdag (typisk fra mandag til fredag med få undtagelser). Låner du i weekenden eller på en helligdag, så er det muligt, at du skal vente en dag eller to ekstra på at få dit lån udbetalt. Der findes dog også enkelte låneudbydere, der udbetaler lån i weekenden.

  • Låneudbyderens bank og kundens bank – Derudover kan udbetalingstiden faktisk også afhænge af, hvilken bank henholdsvis låntager og långiver er kunde i. Er der tale om samme bank, så kan det betyde en endnu hurtigere udbetaling. Man kan dog godt få et lån udbetalt hurtigt, selvom man ikke bruger samme bank som låneudbyderen.

Lån med hurtig udbetaling – sammenlign de forskellige tilbud

Selvom stort set alle online lån byder på hurtig udbetaling, så giver det fortsat mening at sammenligne de forskellige lån.

Det er nemlig ikke kun vigtigt, at udbetalingen er hurtig. Renterne, gebyrerne og løbetiden skal selvfølgelig også være fair, og du er derfor nødt til at have flere ting for øje i din sammenligning.

Sambla kan hjælpe dig, der kan gennemskue, hvorfor det er rigtig klogt at indhente mere end ét lånetilbud. Vi tilbyder nemlig, at du både kan indhente og sammenligne lånetilbud helt gratis.

Lån hurtig udbetaling er selvfølgelig noget, der kan fortolkes forskelligt, for hvornår kan man tale om, at udbetalingen er hurtig? Er 10 minutter, 10 timer eller 10 dage hurtigt i dine øjne?

Når låneudbyderne skilter med hurtig udbetaling, så bør du undersøge, hvad der ligger i det, så du har en nogenlunde idé om, hvor kort udbetalingstiden rent faktisk er.

Der er også mulighed for hurtig udbetaling i weekenden

Ja, som vi tidligere har været lidt inde på, så er det rent faktisk også muligt at opnå hurtig udbetaling i weekenden, hvis man optager et online lån.

Nogle af de mest servicemindede låneudbydere sidder nemlig klar i weekenden, så du kan få bevilget et lån både lørdag og søndag.

Du kan med fordel gå til en af disse låneudbydere, hvis du i løbet af weekenden beslutter dig for, at du vil låne penge til den nye vaskemaskine, den kommende tandbehandling eller en helt tredje ting.

Hvis der ikke tilbydes udbetaling i weekenden, så kan du i stedet vælge bare at sende en ansøgning, så du med al sandsynlighed kan få udbetalt pengene om mandagen, hvor både låneudbyderen og banken har åbent igen.

2021-04-28

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån hurtig udbetaling

Hvilken lånetype byder på den korteste udbetalingstid?

Det er svært at svare på, hvilken lånetype der byder på den korteste udbetalingstid. Dog er det en kendsgerning, at lånetyper som kviklån, mikrolån, minilån og mobillån næsten altid bliver udbetalt rigtig hurtigt. Det er generelt de mindre lån på under 10.000 kroner, der udbetales hurtigst.

Hvilke låneudbydere tilbyder hurtig udbetaling?

Størstedelen af alle online låneudbydere tilbyder hurtig udbetaling. Udbyderne kan typisk præstere en udbetalingstid på mellem 1 og 72 time(r). De kan tilbyde en så kort udbetalingstid, idet de håndterer det meste både digitalt og automatisk. Indhenter du tilbud fra vores samarbejdspartnere, så vil du blive introduceret for den forventede udbetalingstid.

Hvor hurtigt får jeg udbetalt mit lån?

Du kan forvente at få udbetalt dit lån hurtigt, hvis du optager et online lån. Næsten alle online lån bliver udbetalt samme dag eller næstkommende bankdag. Der er sågar mange lån, der udbetales på under 60 minutter. Du kommer altså ikke til at vente længe på dit lån, hvis du vælger den rigtige låneudbyder.

Leasy DK
Ferratum DK
Remember DK
Resurs Bank DK (Car)
Cashper DK
Facit Bank
Nordcredit DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
KreditNU DK