Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Samlelån

Check mark iconSamle lån op til 400.000 kr

Check mark iconSaml dine lån helt gratis hos Sambla

Check mark iconFå en lavere rente ved at samle dine lån

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et samlelån er for dig, der ønsker at lægge dine små lån sammen, så du fremadrettet kun skal koncentrere dig om at afdrage på ét lån.

Der er mange fordele ved at samle dine små lån, herunder mulighed for at skabe luft i budgettet, spare penge og opnå et bedre overblik over din gæld.

Saml lån - få en bedre rente

Er du ved at miste overblikket over din gæld, fordi gælden fordeler sig på to eller flere lån? Så er der hjælp at hente.

Et samlelån kan i dette tilfælde være en rigtig god løsning på din udfordring. Hos Sambla kan du frit indhente tilbud på sammenlægning af lån fra vores mange samarbejdspartnere.

Med få klik kan du indhente op til flere lånetilbud, som du kan vælge og vrage mellem. Det er gratis og uforpligtende.

Du kan f.eks. samle dine forbrugslån til ét samlelån, hvis din gæld fordeler sig på to eller flere forbrugslån med høje renter.

Hvad er et samlelån?

Et samlelån optages med henblik på at samle flere små lån – typisk med en større økonomisk besparelse i sigte. Du samler dermed hele din gæld hos én og samme kreditor, med en lang række fordele til følge.

Med samlelånet er der udsigt til en lav rente og overkommelige gebyrer.

Du kan ansøge om samlelån på op til 400.000 kr. og kan dermed med al sandsynlighed samle alle dine lån i ét.

At samle gæld kan have en positiv indvirkning på din økonomi, så hvorfor ikke ansøge om lånet i dag?

Saml dine forbrugslån og øvrige lån ét sted og tag del i de mange fordele. Læs alt om fordelene i næste afsnit.

Fordele ved sammenlægning af lån

Sammenlægning af lån er forbundet med et utal af attraktive fordele.

Dette er fordele, som de fleste, forudsat en positiv kreditvurdering, kan tage del i. Er du ikke helt bevidst omkring de mange fordele, så lad os præsentere dig for dem:

 1. Få ét lån med en lav rente – Samler du dine lån, kan du typisk opnå en markant rentebesparelse. Mens renten på små lån såsom kviklån ofte er meget høj, er renten på samlelån mere overkommelig.
 2. Få det fulde overblik – Når du har flere forskellige lån, kan det være svært at bevare overblikket. Derfor kan du med god grund samle al gælden i ét lån. Så skal du kun forholde dig til dét ene lån. På den måde reducerer du bl.a. risikoen for at misse betalinger af afdrag.
 3. Få flere penge mellem hænderne – Et samlelån er også din mulighed for at få flere penge mellem hænderne. Antager vi, at du kan spare penge på både renter og gebyrer, så vil det medføre nogle store besparelser. De sparede penge kan sættes direkte over på opsparingen eller bruges på diverse fornøjelser.
 4. Bliv hurtigere gældfri – Med udsigt til lavere samlede kreditomkostninger vil du formentlig kunne indfri din gæld tidligere end beregnet. Drømmer du netop om at blive gældfri, så kan du komme et skridt nærmere denne drøm ved at optage et samlelån.
 5. De fleste bliver godkendt til at samle lån – Ligesom med alle andre lån, så skal man kreditvurderes og godkendes. Ved denne lånetype bliver langt de fleste forbrugere godkendt, hvorfor du også bør kunne få indfriet dit ønske om ét samlet lån.
 6. Der ydes stor fleksibilitet mht. lånebeløb og løbetid – Ved optagelse af samlelån kan du – med få undtagelser – selv bestemme både lånebeløb og løbetid. Skal du f.eks. låne 100.000 kr. for at indfri en række dyre lån, så bestemmer du typisk selv, om løbetiden skal lyde på 10 måneder eller 10 år.

Udbredt at samle forbrugslån

Det er efterhånden ret udbredt at samle forbrugslån – og med god grund.

Det typiske forbrugslån byder på en høj ÅOP (årlige omkostninger i procent) grundet de høje renter og gebyrer. Det gør denne lånetype til en relativ dyr en af slagsen.

Af følgende grund kan det som forbruger være svært at få sin privatøkonomi til at hænge sammen, når man skal tilbagebetale flere forbrugslån samtidig.

Endvidere kan du risikere at ende i en gældsspiral, hvis du optager nye forbrugslån for at indfri dine eksisterende.

I stedet for at blive ved med at optage nye forbrugslån kan det være hensigtsmæssigt at optage et samlelån, der samler din eksisterende gæld.

Har du gennem tiden lånt penge til både rejser, hvidevarer, cykler og / eller andre former for forbrug, så har du sandsynligvis opbygget en stor gæld fordelt på flere lån.

Er det tilfældet, så bør du undersøge, om sammenlægning eller omlægning af lån kan give mening i dit tilfælde.

Et forbrugslån kan være en god her-og-nu-løsning, men har du flere forbrugslån, og oplever du, at omkostningerne er begyndt at tære på din økonomi? – Så tag affære.

Det er også muligt at samle andre typer af lån, eksempelvis billån.

Info: Det kan i de fleste tilfælde svare sig at sammenlægge flere forbrugslån

Hvem kan blive godkendt til et samlelån?

Sammenlægning af lån er en attraktiv lånemulighed for rigtig manges vedkommende. For at få bevilget et sådant lån skal du dog opfylde en række krav.

De helt konkrete krav for at låne afhænger af den valgte bank eller anden låneudbyder. Listen over krav består typisk, men begrænser sig ikke nødvendigvis til, følgende:

 • Mindst 18 år
 • Fast indtægt
 • Bopæl i Danmark
 • Adgang til NemID eller MitID

I en kreditvurdering bliver der ikke kun taget højde for ovenstående.

Blandt andre væsentlige faktorer kan der nævnes valg af løbetid og lånebeløb.

Om du kan blive godkendt til et samlelån vil af naturlige grunde afhænge af, om du anmoder om f.eks. 75.000 kr. eller 400.000 kr.

Jo mindre beløbet er, desto større sandsynlighed er der for, at du vil modtage et positivt svar på din ansøgning.

Det er også en god idé at være realistisk mht. løbetid. Det er f.eks. ikke hensigtsmæssigt at vælge en alt for kort løbetid, hvis du har en presset økonomi, hvor der kun er et mindre beløb tilbage til gældsafvikling.

Hvad angår valg af lånebeløb og løbetid, så er det vigtigt, at du tager højde for ting som indtægt, rådighedsbeløb m.v. Med andre ord skal samlelånet passe til din privatøkonomi.

Info: Størstedelen af alle låneansøgninger bliver godkendt uden yderligere spørgsmål

Er du registreret i RKI?

Som dårlig betaler_ _kan du få rigtig svært ved at overbevise såvel en bank som en anden låneudbyder om, at det er en god idé at udstede et samlelån til dig.

Uanset om det drejer sig om større eller mindre lån, så kan RKI være en hindring for, at du kan få bevilget et samlelån eller et hvilken som helst andet lån for den sags skyld.

Du kan muligvis blive godkendt til et lån, hvis du låner med en medansøger eller kautionist, men på egen hånd er det stort set umuligt at få kredit af nogen art.

Det er både svært og uhensigtsmæssigt at låne penge, når man er registreret i RKI, hvorfor vi råder dig til at fokusere på at indfri din gæld.

Hvis du ikke kan samle forbrugslån grundet din RKI-registrering, så bør du desuden forsøge at forhandle med dine kreditorer.

Info: RKI står for Ribers Kredit Information og er et register over dårlige betalere

Reducér dine samlede kreditomkostninger med et samlelån

De fleste danske forbrugere vælger et samlelån af én god grund; det er stort set altid muligt at reducere de samlede kreditomkostninger betydeligt.

Har du to eller flere aktive lån, f.eks. et billån og et alm. forbrugslån, og er du interesseret i at vide, om du kan spare penge ved at samle disse lån?

Så kan du med god grund regne lidt på det.

Der er ingen regler uden undtagelser, men typisk opnår du en lavere rente samt lavere gebyrer, når du optager et samlelån i stedet for at beholde dine nuværende små lån.

Hvor meget kan jeg spare?

Det afhænger af rigtig mange faktorer, men det er let at finde svar på dette.

Du skal i første omgang beregne dine samlede låneomkostninger for alle dine eksisterende lån. I den forbindelse skal du medregne både renter og gebyrer.

Dernæst kan du indhente et tilbud på et samlelån på det beløb, som dine eksisterende lån løber op i.

Ved at holde dine nuværende låneomkostninger op mod de låneomkostninger, der vil gælde for dit eventuelle nye samlelån, kan du blive afklaret omkring, hvor meget du kan spare.

Du kan evt. få en økonomisk rådgiver til at lave beregningen for dig, hvis det volder dig problemer.

Her kan du samle dine lån

Optagelse af samlelån har fundet sted i mange år og vil sandsynligvis også være en udbredt låneform i fremtiden.

Ønsker du også at foretage en sammenlægning af lån, bør du skabe dig et overblik over de forskellige udbydere.

Hos Sambla hjælper vi dig gerne med at finde din ideelle udbyder.

Med vores gratis service kan du indhente flere tilbud på samlelån fra velrenommerede udbydere uden at løbe den mindste risiko. Det er nemlig både gratis og uforpligtende.

Et samlelån på f.eks. 50.000 eller 200.000 kr. kan have vidt forskellige renter, gebyrer og vilkår, hvorfor det betaler sig at indhente og sammenligne flere tilbud.

Sambla har gjort hele denne proces let for dig, så du nemmere kan finde det bedste samlelån.

Bank eller online låneudbyder?

Valget mellem den traditionelle bank og den digitale låneudbyder kan være svært.

For hvor er det bedst og billigst at optage et samlelån?

Henholdsvis banker og online låneudbydere har hver især nogle forcer, der gør netop dem unikke. Derfor bør et valg mellem disse træffes på baggrund af individuelle faktorer.

Hos digitale låneudbydere opnår man f.eks. den fordel, at man ikke skal stille sikkerhed for lånet. Bankerne kan til gengæld typisk tilbyde en lavere rente, hvilket er en vigtig fordel.

Uanset om du umiddelbart er mest til at låne i banken eller online gennem diverse udbydere, så bør du indhente uforpligtende lånetilbud via Sambla. Det betaler sig.

Trin-for-trin: Så let kan du samle lån online

Du kan som forbruger nemt og bekvemt få samlet din gæld ét sted.

Med en simpel fremgangsmåde kan du indfri eksisterende gæld og fremadrettet kun betale af på ét lån i stedet for mange små.

Det er ikke raketvidenskab at finde det billigste samlelån for derefter at indfri sine mindre lån et efter et. Du kan typisk få svar med det samme og inden for kort tid stå tilbage med en lavere månedlig ydelse samlet set.

Du samler dine lån ved at gøre følgende:

 1. Skab dig et overblik over alle dine eksisterende lån
 2. Beregn din samlede gæld
 3. Ansøg om et samlelån på det beløb, som du samlet skylder på dine eksisterende lån
 4. Indfri dine små lån og afdrag fremadrettet kun på ét lån

Når du har gjort ovenstående, så vil du ikke være gældfri, men du vil til gengæld kun have ét lån at forholde dig til.

Info: I nogle tilfælde vil låneudbyderen stå for at indfri dine gamle lån (vil fremgå af aftalen)

Du kan betale dine afdrag automatisk via PBS

Et samlelån forpligter på samme måde som alle andre lån.

Du skal naturligvis betale dine afdrag, og betalingen skal falde til tiden.

I en travl hverdag kan det være svært at nå det hele. Betalinger af regninger bør dog ikke glemmes i farten. En forsinket betaling kan nemlig koste dyrt.

For let betaling af den månedlige ydelse bør du bruge PBS.

Med PBS vil den aftalte månedlige ydelse blive betalt helt automatisk – og uden forsinkelser. Dette vil ske hver måned, indtil du er gældfri.

I disse tilfælde anbefales du ikke at samle dine lån

Et samlelån vil i størstedelen af alle tilfælde være en økonomisk gevinst, såfremt du har flere aktive lån med høje renter.

Der vil dog i enkelte situationer være forhold, som betyder, at det ikke kan anbefales at samle sine lån. Disse vil vi gennemgå i dette afsnit, så du ikke træffer den forkerte beslutning.

De fleste banker og øvrige låneudbydere er gode til at fortælle om alle fordelene ved samlelån, og det er i og for sig også brugbar info. Det er dog også relevant at vide, hvornår dét at samle sine lån ikke giver mening rent økonomisk.

Nedenfor kommer vi med eksempler på situationer, hvor sammenlægning af lån ikke kan anbefales:

 • Du er snart gældfri – Afdrager du på flere lån, men har du snart betalt samtlige lån ud, så er det ikke sikkert, at det kan betale sig at omlægge lånene. Nogle vil måske mene, at det aldrig er for sent at samle lånene, men set med økonomiske briller kan det ikke nødvendigvis betale sig.
 • Din samlede gæld er meget lille – At have mange aktive lån er ikke altid ensbetydende med, at du har en stor samlet gæld. Måske lyder din samlede gæld kun på få tusinde kroner. I så fald vil et samlelån måske ikke kunne svare sig, idet der er omkostninger forbundet med en sådan omlægning. 

Skal eller skal ikke samle forbrugslån?

Det spørgsmål bør du stille dig selv. Gennemgå alle fordele og ulemper, inden du træffer en beslutning.

Vi samler dine forbrugslån på gennemsigtig og fordelagtig vis

Hos Sambla udsteder vi ikke samlelån.

Til gengæld kan vi lede dig til låneudbydere, hvor du kan samle dine lån på fordelagtig vis. Dette sker på tryggeste og mest gennemsigtige vis. Samtlige af vores samarbejdspartnere lever nemlig op til vores strenge krav mht. sikkerhed, gennemsigtighed og etik.

Saml dine lån på nettet via vores allierede samarbejdspartnere, hvis det netop er en tryg og gennemsigtig låneoplevelse, du vil gå i møde.

Med vores låneberegner øverst på siden kan du nemt og hurtigt beregne den forventede månedlige ydelse.

Dette tal beregnes med udgangspunkt i det ønskede lånebeløb og løbetid.

Er der en god balance mellem den forventede månedlige ydelse og din økonomi, så kan du ansøge om lånet ved at indtaste din e-mailadresse og telefonnummer.

Umiddelbart efter kan du starte selve din ansøgning.

De mest populære udbydere af samlelån i Danmark

Bankerne og de mange andre låneudbydere har efterhånden fundet ud af, at der ikke kun er forretning i at udstede forbrugslån, kviklån og mobillån.

Forbrugerne efterspørger også samlelån, og det har långiverne naturligvis lyttet til.

Derfor er der i dag mange udbydere af denne lånetype.

Nogle af udbyderne har fysiske filialer i alle store og mellemstore byer, mens andre kun er tilgængelige online. Sidstnævnte bliver mere og mere populære.

Blandt de mest populære låneudbydere kan man næsten ikke komme udenom virksomheder som Nordea, Santander Consumer Bank, Basisbank m.fl.

I den næste håndfuld afsnit vil vi kort introducere dig for nogle af de mest kendte udbydere. Vi tror og håber på, at en af disse vil kunne være et match for dig.

Samlelån fra Nordea

Nordea hører til blandt de danske banker med de mest fordelagtige låneprodukter. Blandt deres mange låneprodukter finder du det eftertragtede samlelån.

Nordea Bank Danmark A/S blev grundlagt tilbage i 1997 og har dermed mange års erfaring inden for både bank- og lånemarkedet. Og så er det en af de danske banker med det bedste omdømme.

Over 6.000 kunder har anmeldt Nordea Danmark på trustpilot.dk, hvor langt de fleste anmeldelser er positive.

Hos Nordea kan du foruden hjælp til opsparing, bankkonto, pension, forsikring og meget andet også optage et konkurrencedygtigt samlelån.

Muligheden for at optage et samlelån hos Nordea er som udgangspunkt tilegnet både nye og eksisterende kunder.

Du kan evt. overveje at flytte dine midler til Nordea, hvis du ikke allerede er kunde i banken, men det er ikke nødvendigvis et krav for at få bevilget et samlelån.

Vil du gerne samle dine forbrugslån hos Nordea? Så tag kontakt til banken i dag.

Samlelån fra Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er også et godt bud på en udbyder, der kan hjælpe med at samle dine forbrugslån – med store besparelser til følge.

Santander gør sig, modsat den almene bank, stort set kun i lån og kreditydelser. De tilbyder dog også forsikring og opsparing. Der er dermed tale om en specialiseret udbyder, hvor der kan optages både privatlån, billån, samlelån og mange andre fordelagtige lån.

Løber din samlede gæld fra dine forskellige lån ikke op i mere end 350.000 kr., så kan et lån fra Santander være et godt valg. Her kan du nemlig låne fra 20.000 og op til 350.000 kr.

Med lånebeløb på op til 350.000 kr. og en løbetid på op til 12 år, så kan du helt sikkert få det ønskede samlelån her. Du har i hvert fald mulighed for at skræddersy dit lån.

Samlelån fra Basisbank

Basisbank har siden opstarten i 2000 gjort adskillige drømme til virkelighed.

De har bl.a. udstedt lån til køb af biler, rejser, møbler, elektronik og meget mere.

Endvidere har den digitale bank i årevis tilbudt attraktiv sammenlægning af lån.

Basisbank tilbyder vel at mærke samlelån uden sikkerhed, der kan optages med en rigtig attraktiv rente.

Der er mange fordele ved at samle forbrugslån hos Basisbank.

Du kan låne mellem 30.000 og 400.000 kr., og du får svar på din ansøgning med det samme.

Hos Basisbank kan du nemt og bekvemt tilpasse dit lån.

Tilpasningen handler ikke kun om at vælge det ønskede lånebeløb. Du kan også angive en ønsket løbetid, som blot skal ligge et sted mellem 24 og 144 måneder.

Efter endt lånetilpasning vil du blive præsenteret for din ydelse pr. måned, din besparelse pr. måned etc. Du får altså svar på, hvor meget du kan spare ved at samle lånet i dag. Dette kan være til stor hjælp, hvis man har svært ved at gennemskue, om samlelånet er værd at optage.

Samlelån fra Resurs Bank

Resurs Bank er ikke en bank som alle andre.

Denne internetbank har specialiseret sig i lån og afbetaling.

Vi har at gøre med et dansk foretagende, der bl.a. roses for at have en meget brugervenlig hjemmeside, nogle yderst servicemindede medarbejdere og nogle meget attraktive lån.

Hos Resurs Bank kan du låne til alt mellem himmel og jord, så længe lånebeløbet lyder på mellem 15.000 og 300.000 kr. Du kan nemlig låne op til 300.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed.

Optag f.eks. et samlelån hos Resurs Bank, hvor du kan underskrive aftalen via NemID eller MitID og få pengene udbetalt inden for 1-3 hverdage.

Resurs Bank går gerne lidt længere for at sikre, at du får den bedst tænkelige låneoplevelse.

Det gør de bl.a. ved at tilbyde en tryghedsforsikring, så du kan få dækket lånets månedlige afdrag i op til 12 måneder.

Som udgangspunkt påhviler de månedlige afdrag dig, men tegner du en forsikring, så er der hjælp at hente, hvis du f.eks. bliver arbejdsløs og derved bliver påvirket økonomisk.

Samling af lån kan godt fortrydes

Forbrugslån og kviklån kan fortrydes i henhold til reglerne om fortrydelsesret, men gælder der samme regler for samlelån?

Ja, når du optager et samlelån, så har du i henhold til Kreditaftaleloven 14 dages fortrydelsesret.

Typisk har man forud for optagelsen af et samlelån regnet på, om samlelånet kan betale sig.

Derfor er det sjældent, at man har behov for at fortryde låneaftalen.

Der kan dog ske fejl og misforståelser, som gør, at det kan være en god idé at fortryde optagelsen af et samlelån.

Loven foreskriver, at der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler, og da samlelån hører under kategorien kreditaftaler, så gælder loven også her.

Selvom der er 14 dages fortrydelsesret, så er der ingen grund til at vente til 14. dag med at give låneudbyderen besked, hvis du allerede har besluttet dig.

Foruden at give udbyderen besked om din fortrydelse, så skal du naturligvis sørge for at tilbagebetale dit samlelån hurtigst muligt. Dette skal ske inden for 30 kalenderdage.

Giver det mening at optage flere samlelån?

Nej, som udgangspunkt er det ikke hensigtsmæssigt at optage mere end ét samlelån, medmindre din samlede gæld er så stor, at det ikke er nok med et enkelt samlelån.

Det er typisk kun, hvis din samlede gæld lyder på mere end 400.000 kr., at det kan være nødvendigt at optage mere end ét samlelån.

Er din gæld så stor, at den ikke kan samles i ét lån, så kan du med fordel kontakte låneudbyderen og spørge ind til mulighederne.

At samle gælden i ét lån giver ikke kun økonomisk mening. Det er også en måde, hvorpå du kan sikre dig et bedre overblik. Der er trods alt ingen grund til at have flere aktive lån end højst nødvendigt.

Har du af en eller flere grunde valgt at optage flere samlelån, så kan du undersøge, om disse lån kan samles i ét.

Er det muligt, så er det meget sandsynligt, at du vil kunne opnå en bedre rente og lånevilkår i det hele taget ved at gøre dette.

Du kan måske blive tidligere gældfri

Med et samlelån er det i de fleste tilfælde muligt at blive hurtigere gældfri.

Med ét lån i stedet for mange små, så kan du reducere dine rente- og gebyromkostninger markant. Dette vil give dig en mindre månedlig ydelse.

Selvom udsigten til at betale en mindre månedlig ydelse kan virke rar, så kan der faktisk være god idé i at betale den samme ydelse, som du har gjort indtil nu.

Holder du fast i ydelsen, så er det nemlig muligt for dig at indfri din gæld tidligere end planlagt.

Ved optagelse af et samlelån får du mulighed for at angive den ønskede løbetid. Hvis du har et stort rådighedsbeløb, bør du vælge en kort løbetid, så du hurtigt kan få din gæld ud af verden.

Så længe lånet er aktivt, vil du skulle betale renter og gebyrer, hvorfor det gælder om at afvikle gælden så hurtigt som muligt.

Ligesom det gælder for de fleste andre lån, så er det ofte også muligt at indfri et samlelån før tid uden omkostninger. I enkelte tilfælde kan der dog blive opkrævet et gebyr.

Tag en snak med din bankrådgiver om lån og gæld

De færreste er i tvivl om, hvorvidt det er hensigtsmæssigt at optage et samlelån, hvis man har mange små lån med høje renter og et utal af gebyrer.

Det er nemlig hensigtsmæssigt i næsten alle tilfælde.

Langt fra alle har dog ekspertise og erfaring med at samle forbrugslån, hvorfor det som udgangspunkt er en god idé at tale med en faglig person omkring mulighederne.

Dén faglige person kunne f.eks. være din bankrådgiver, som ikke nødvendigvis er den mest uvildige, men som kender dig og din økonomi rigtig godt.

Gode råd behøves ikke at være dyre, hvis man henvender sig i banken.

De ønsker selvfølgelig, at du skal optage det ønskede samlelån hos dem, men i første omgang vil de formentlig tilbyde gratis og uforpligtende vejledning og sparring.

Et samlelån kan som bekendt spare dig for mange penge, hvorfor det kan betale sig at få den rette rådgivning.

Kan det betale sig at omlægge lån? Hvor mange forbrugslån kan man samle? Skal man stille sikkerhed for et samlelån?

Ønsker du svar på disse eller andre spørgsmål om samlelån, så find svar via vores FAQ nedenfor.

2023-08-31

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - samlelån

Skal jeg optage et samlelån?

Du kan, men skal ikke, vælge et samlelån, hvis du har to eller flere lån, der omkostningsmæssigt vil kunne reduceres betydeligt gennem en sammenlægning. Med lånet skal du kun betale én månedlig ydelse, der grundet.

Hvor mange lån kan man samle?

Et samlelån vil give mening, hvis man har to eller flere aktive lån. Der er som udgangspunkt ingen øvre grænse for, hvor mange lån man kan samle. Jo flere lån du har, desto bedre mening vil det som regel give at optage ét stort lån. Viser dine beregninger, at du kan reducere dine udgifter, så sammenlæg lån i dag.

Skal man stille sikkerhed for et samlelån?

Et samlelån kan godt optages uden krav om at stille sikkerhed i fast ejendom eller bil. Dine udgifter til lånet kan dog variere, alt efter om du indvilger i at stille sikkerhed eller ej. Låneudbyderne løber en større risiko ved at udstede lån uden sikkerhed, hvorfor sådanne lån kan være forbundet med højere ÅOP end ellers.

Hvor hurtigt får jeg svar fra långivere, når jeg vil samle mine lån?

Du vil modtage de første svar indenfor få minutter. Da vi arbejder med over 7 banker og långivere, kan det tage op til 24 timer, før alle långivere har svaret.

Er det bindende at samle lån via Sambla?

'Nej! Det er helt gratis og uden binding. Og hvis du ikke finder et forslag du kan lide, har det jo slet ikke kostet dig noget alligevel. Lånet bliver først bindende, når du har valgt et forslag og accepteret det fra banken.

Hvilken rente får jeg på mit samlelån?

Rentesatsen fastsættes individuelt i forhold til din kreditrapport. Via Sambla kan du få et samlelån med en ÅOP fra 6,82% - 34,99%!

Kan jeg reducere mine månedlige omkostninger med et samlelån?

Ja du kan! Ved at samle dine spredte lån og kreditter fører det normalt til en lavere månedlig ydelse, et bedre overblik og et bedre lån i sidste ende.

Hvad er kravene for at for få et samlelån via Sambla?

Du skal være mindst 18 år gammel og have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du skal have fast bopæl i Danmark. Kravene er fastsat af de långivere som vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke ansøgere der kan få lån. De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Lånetilbuddet er først bindende, når långiveren har verificeret alle oplysninger.

Kan renten ændre sig på et samlelån?

Der er to typer rentesatser - variabel og fast. På dit forbrugslån har du normalt en variabel rente. Det betyder, at banken kan justere renten, hvis markedsforholdene ændres. Rentesatsen kan således gå op og ned.

Kan jeg betale mit samleslån af hurtigere?

Du kan betale dit samlelån af når du vil. Hvis du vælger at betale lånet, skal du betale renter på lånet frem til den næste månedsbetalingen, men ikke for tiden derefter.

Hvor udbredt er det at samle forbrugslån?

Det er efterhånden rigtig udbredt at samle forbrugslån.

Faktisk er det noget, der finder sted på daglig basis hos danske banker og andre långivere.

Ingen kan spå om fremtiden, men det er ikke usandsynligt, at efterspørgslen på samlelån blot vil vokse sig større. Det er trods alt attraktivt at samle flere forbrugslån i mange tilfælde.

Skal jeg samle mine forbrugslån hos min nuværende låneudbyder?

Nej, du behøver ikke at samle dine forbrugslån hos din nuværende låneudbyder.

Det står dig frit for at optage samlelånet hos en af de mange andre låneudbydere på markedet. Den mulighed bør du klart benytte dig af, hvis de konkurrerende udbydere kan tilbyde bedre vilkår.

I første omgang kan du dog gøre klogt i at forhøre dig hos en af de udbydere, du allerede har et forhold til.

Det bedste samlelån finder du ofte ved at undersøge dine lånemuligheder til bunds og ved at sammenligne tilbud fra flere aktører.

KreditNU DK
Resurs Bank DK
Leasy DK
Ferratum DK
Facit Bank
Remember DK
Resurs Bank DK (Car)
Cashper DK
TF Bank DK
Nordcredit DK
Ikano Bank DK