Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån penge og få dem med det samme

Check mark iconLån med straksudbetaling

Check mark iconBliv kreditgodkendt med det samme

Check mark iconUdbetaling alle ugens dage

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Før i tiden var det ikke unormalt at vente både dage og uger på at få et lån udbetalt. I dag forventer vi snarere at få vores lån udbetalt med det samme.

Sætter du pris på hurtig udbetaling? Så er du bestemt ikke den eneste. Hurtig udbetaling hører nemlig til blandt låntagernes vigtigste krav.

I nogle situationer kan det spille en stor rolle, om lånet bliver udbetalt med det samme, eller om der går flere dage, inden pengene står på kontoen.

Derfor er det på sin plads at belyse, hvordan og hvorledes man optager et lån med straksudbetaling. Vi sætter fokus på emnet på denne underside.

Skal du bruge pengene med det samme? Så hop direkte til vores låneformular og indsend en ansøgning med det samme. Så går der ikke længe, før du modtager nogle uforpligtende tilbud.

Du skal låne online for at få pengene med det samme

Lån i banken vs online lån skaber altid en masse debat.

Sagen er nemlig den, at der er fordele og ulemper ved begge muligheder.

Er det vigtigt for dig, at du kan få dine penge hurtigt, så bør der dog ikke herske den mindste tvivl om, hvor du bør låne pengene.

De internetbaserede låneudbydere vinder nemlig stort, når vi taler udbetalingstid. Online måles udbetalingstiden nemlig sjældent i hverken dage eller uger, men derimod i minutter og timer.

Med afsæt i dette kan vi kun opfordre dig til at låne penge på nettet. 5 minutter, 30 minutter og 60 minutter er blot nogle af de udbetalingstider, der reklameres med online.

Låner du online, så kan du også forvente at få respons på din låneansøgning med det samme. Skulle du ikke have held med at blive kreditgodkendt, så får du i det mindste en hurtig afklaring, så du kan søge andre veje.

Fordelene ved at låne online består bl.a. af følgende:

 1. Få svar med det samme

 2. Hurtig udbetaling (næsten altid samme dag)

 3. Det er nemmere at blive kreditgodkendt

 4. Du skal ikke stille sikkerhed for dit lån

Her kan du optage et lån med straksudbetaling

Lån penge og få dem med det samme hos en lang række populære låneudbydere.

For at kunne få et hurtigt lån skal du naturligvis have en smule viden om, hvilke lånetyper der findes, og hvor kort (eller lang) en udbetalingstid disse lånetyper byder på.

Typisk vil lånetypen nemlig sige en del om, hvornår du kan forvente at få pengene.

Banklån og realkreditlån hører til blandt de lånetyper, der byder på den længste udbetalingstid. I den anden grøft har vi bl.a. minilån, mobillån og kviklån, der byder på imponerende korte udbetalingstider.

I forhold til udbetalingstiden, så kan det tage alt fra få minutter til flere uger at få et lån udbetalt. Derfor er det bestemt ikke underordnet, hvilket lån du vælger, og hvilken udbyder du går til.

Læs også: Strakslån

I disse situationer spiller udbetalingstiden en ekstra stor rolle

For nogle låntagere kan det være svært at forstå, hvorfor det kan spille en rolle, om der går en time, en dag eller en uge, før man får sit lån udbetalt.

For andre er det helt og aldeles afgørende, at de får pengene med det samme, idet de befinder sig i en akut lånesituation.

Der findes efterhånden rigtig mange eksempler på akutte låneformål. I alle tilfælde er det dog afgørende, at pengene kommer hurtigt.

Her er nogle af eksemplerne:

 1. Du har modtaget en regning, der skal betales inden for få dage (f.eks. en tandlægeregning)

 2. Du er faldet over et tidsbegrænset tilbud, som du bare må benytte dig af (f.eks. et tilbud på et weekendophold)

 3. Din vaskemaskine er gået i stykker og skal udskiftes hurtigst muligt

I ovenstående eksempler kan det blive nødvendigt at optage et lån, hvis man ikke har en økonomisk buffer, der kan blive bragt i spil.

Løsningen lige nu og her kan være at optage et lån, men for at fremtidssikre din privatøkonomi bør du sætte penge af til uforudsete udgifter.

Lån penge og få dem med det samme – uden at glemme din sunde fornuft

Du kan låne penge og få dem med det samme, men om du skal gøre det er helt op til dig.

Livet byder på mange fristelser, og en af fristelserne handler om, at man kan låne penge til ting, som man ellers ikke ville have råd til.

Så snart du er voksen, bestemmer du selv over din privatøkonomi, og det er derfor dig, der skal tage stilling til, om det er en god eller dårlig idé at optage et lån.

Selvom vi ikke kan bestemme over dig og din privatøkonomi, og heller ikke ønsker det, vil vi gerne anbefale, at du tænker dig om og bruger din sunde fornuft.

Det skal nemlig gerne være sådan, at du både kan kigge dig selv og kreditor i øjnene i fremtiden. For at kunne dette skal du ikke låne flere penge, end du er i stand til at betale tilbage.

Gør dig nogle grundige overvejelser med udgangspunkt i følgende spørgsmål:

 • Hvor akut er mit låneformål i virkeligheden?

 • Kan jeg skaffe pengene på en anden og billigere måde?

 • Vil min privatøkonomi kunne hænge sammen, hvis jeg optager et lån?

 • Kan der være idé i at låne sammen med min samlever? (det kan der ofte være)

Føler du dig helt tryg ved at låne penge efter at have gjort dig nogle overvejelser, så lån penge og få dem med det samme gennem en af de anbefalede låneudbydere.

Du har ret til at fortryde dit lån

Alle træffer nogle dårlige beslutninger fra tid til anden. En af de dårlige beslutninger kan f.eks. være at have optaget et lån, som man rent faktisk ikke havde brug for.

Er det netop, hvad du har gjort, så skal du vide, at du kan fortryde dit lån, hvis du reagerer hurtigt.

Ved optagelse af et forbrugslån gælder der nemlig en fortrydelsesret på 14 dage. Skal du derfor fortryde dit lån, så skal du gøre det inden for få uger efter, at du har optaget det.

Når du meddeler kreditor, at du vil fortryde lånet, så får du besked om at tilbagebetale hele lånebeløbet inden for en fastsat tidsramme. Når pengene er tilbagebetalt, så vil I være kvit, og lånet er dermed ude af verden.

Tips til at få pengene så hurtigt som muligt

Du kan godt ende med at blive rigtig skuffet, hvis du betragter hurtig udbetaling som en selvfølge, når du låner penge.

Det er nemlig ikke alle låneudbydere, der er i stand til at indfri ønsket om hurtig udbetaling.

Især bankerne (altså de fysiske banker med filialer) har meget svært ved at udbetale lån lige så hurtigt, som låntagerne ønsker. Derfor vælger mange låntagere at låne penge andre steder.

Herunder får du nogle gode tips til at opnå en så kort udbetalingstid som muligt:

 1. Undersøg udbetalingstiden på tværs af udbyderne – Når du alligevel skal sammenligne låneudbyderne med udgangspunkt i parametre som renter, gebyrer og løbetid, så bør du også fokusere på deres udbetalingstid. Online låneudbydere oplyser typisk deres gennemsnitlige udbetalingstid, hvorfor der burde være rig mulighed for at udføre en sammenligning her. Fremgår der ingen oplysninger om udbyderens udbetalingstid, så kontakt da udbyderen.

 2. Lån på en hverdag (hvis muligt) – Det er selvfølgelig muligt at låne penge døgnet rundt, men skal du have pengene med det samme, så skal du helst låne på en hverdag. Den korteste udbetalingstid leveres nemlig fra mandag til fredag, hvor alle banker har åbent. Låner du i weekenden eller på en helligdag, så forvent en længere udbetalingstid.

Undgå at undlade vigtige oplysninger i din ansøgning – En mangelfuld ansøgning kan forsinke udbetalingen en hel del. Derfor bør du bestræbe dig på at udfylde din ansøgning grundigt og korrekt. På den måde minimerer du risikoen for, at udbyderen kontakter dig for at få svar på et eller flere spørgsmål. En god idé er derfor at tjekke din ansøgning igennem en gang eller to, så du ikke misser noget, der har betydning for, om udbyderen kan kreditvurdere dig.

2021-04-28

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån penge og få dem med det samme

Hvor kan jeg låne penge og få dem med det samme?

Du kan låne penge og få dem med det samme hos mange låneudbydere. Det er især de digitale låneudbydere, der er værd at gå til, hvis man har brug for et lån med hurtig udbetaling. Kig f.eks. mod udbyderne af kviklån, minilån og mobillån. Her er du nemlig stort set garanteret hurtig udbetaling.

Er der også mulighed for straksudbetaling i weekenden?

Ja, der er også mulighed for at opnå hurtig udbetaling i weekenden, men det er langt fra alle låneudbydere, der tilbyder dette. Låner du lørdag, søndag eller på en helligdag, kan udbetalingstiden blive forlænget, medmindre udbyderen tilbyder straksudbetaling i weekenden.

Hvilke lån byder på hurtigst udbetaling?

De hurtigste lån (målt på udbetalingstid) består bl.a. af mindre forbrugslån i form af kviklån, minilån og mobillån. Det er lån, som du kan optage på nettet uden at stille sikkerhed. Du kan endvidere optage disse lån uden at skulle oplyse dit formål med lånet.

KreditNU DK
Cashper DK
Resurs Bank DK (Car)
Remember DK
Leasy DK
Facit Bank
Ferratum DK
TF Bank DK
Nordcredit DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK