Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Brugeraftale for Sambla

1. Indledende information

Når du anvender en tjeneste som stilles til rådighed under varemærket Sambla (på websiden www.sambla.dk, via telefon eller på anden vis) bliver du kunde hos enten Sambla ApS eller Sambla Group AB.

I det følgende vil Sambla betyde enten Sambla ApS eller Sambla Group AB afhængig af den ydelse, som du køber.

Vi udøver låneformidling og forsikringsformidling, samlet benævnt "Tjenesterne". Det betyder, at vi kan formidle lån og forsikringer til dig. Når du sender en låneansøgning ud gennem Sambla, får du mulighed for at sammenligne tilbud fra forskellige långivere, som vi samarbejder med. Du kan læse, om hvilke långivere eller forsikringsselskaber, vi har som samarbejdspartnere på vores hjemmeside.

Ved at anvende Tjenesterne godkender du, for dig og din eventuelle medansøger, at denne Brugeraftale gælder mellem dig/jer og Sambla. Det er derfor vigtigt, at du læser Brugeraftalen grundigt igennem og sikrer dig, at din eventuelle medansøger også læser og er indforstået med denne.

I forbindelse med at du efterspørger vores forsikringsformidling, giver vi dig også supplerende information om forsikringen og forsikringsvilkår.

2. Vores opdrag

Ved at anvende Tjenesterne tillader du at Sambla efterspørger lånetilbud og/eller forsikringstilbud fra de långivere og forsikringsselskaber som Sambla samarbejder med. Hvis du har anmodet om låneformidling giver Sambla dig mulighed for at sammenligne tilbud og vilkår.

Du forpligter dig aldrig til at acceptere nogle af de lånetilbud eller forsikringstilbud, du får, det er altid op til dig, om du vil indgå en låne- eller forsikringsaftale med en långiver eller et forsikringsselskab.

Bemærk at Sambla aldrig kan give nogen garanti eller forpligtelse eller i på anden måde forpligte sig på vegne af nogle af vores samarbejdspartnere. Beslutningen om at bevilge et lån ligger altid hos den pågældende samarbejdspartner.

3. Vores vederlag

Det er gratis for dig at anvende Tjenesterne.

Såfremt du vælger at indgå en låneaftale med nogle af vores samarbejdspartnere, modtager vi et vederlag fra disse for at have formidlet lånet. Det vederlag vi modtager for formidlingen kan variere alt afhængig af hvilken långiver du vælger.

I forbindelse med forsikringsformidlingen vil du ved tilbud om forsikring modtage supplerende information vedrørende vores vederlag.

4. Kreditoplysninger og informationsindhentelse

I forbindelse med at du og din eventuelle medansøger, ansøger om låneformidling hos Sambla, udfører de långivere, der deltager i sammenligningen, et kreditcheck af dig og din eventuelle medansøger. De opnåede kreditoplysninger bruges kun af långivere til at vurdere hvilke lånevilkår de kan tilbyde dig. Brugeraftale for Sambla Ved at indsende oplysninger om dig og din eventuelle medansøger til Sambla, garanterer du, at de indsendte oplysninger er korrekte, samt at du har tilladelse til at indsende de oplysninger, du giver om din eventuelle medansøger. Du accepterer også, at Sambla kan indhente oplysninger om kreditgodkendelsen (dvs. information om hvorvidt en långiver har accepteret at tilbyde dig et lån) og information om status på din låneansøgning fra de långivere, vi samarbejder med, for at opfylde vores Brugeraftale med dig.

5. Behandling af personoplysninger

I vores privatlivspolitik (som er tilgængelig på vores hjemmeside) beskriver vi, hvordan Sambla indsamler og behandler dine personoplysninger i relation til Tjenesterne og i øvrigt hvilke rettigheder, du har i denne forbindelse. Har du nogen spørgsmål til vores privatlivspolitik, kan du kontakte os på kundeservice@sambla.dk.

6. Dit ansvar og Samblas ansvar

Før du beder om et lånetilbud via Tjenesterne, er du selv ansvarlig for omhyggeligt sammen med din eventuelle medansøger at se på din/jeres privatøkonomi for at afgøre, om den kan håndtere byrden ved at tage et lån.

Information som leveres af Sambla skal alene ses som forslag. Det er op til dig selv at vurdere og kontrollere den information, som vi giver om vores samarbejdspartneres tilbud, inden du indgår en aftale. Kreditværdigheden kan først vurderes, når du selv har fremskaffet den nødvendige dokumentation til Kreditgivere.

Sambla udlåner ikke selv penge og tilbyder ikke forsikringer men formidler kun lån og forsikringer via vores samarbejdspartnere. Enhver aftale som du indgår med vores samarbejdspartnere er således alene en aftale, som er gældende mellem dig og långiveren/forsikringsselskabet. Enhver skade eller tab som opstår, når du indgår eller undlader at indgå en aftale med nogle af vores samarbejdspartnere, er Sambla således ikke ansvarlig for.

7. Spørgsmål, klager og tvister

Du er velkommen til at kontakte kundeservice på telefon 70 44 44 50 eller via e-mail kundeservice@sambla. dk, hvis du har spørgsmål til Brugeraftalen. Du kan også henvende dig til kundeservice, hvis du vil meddele, at du ikke ønsker at blive kontaktet af Sambla i markedsføringsmæssigt øjemed. Din mening er vigtig for os og såfremt Tjenesterne og/eller Sambla ikke lever op til dine forventning, vil vi gerne vide det. Såfremt du fortsat ikke er tilfreds efter have være i kontakt med vores kundeservice, kan du henvende dig til Samblas klageansvarlige på e-mail klage@sambla.dk eller sende et brev til vores adresse i henhold til vores kontaktoplysninger nedenfor. For at vi kan behandle din klage, beder vi dig om at inkludere følgende oplysninger, når du kontakter os:

Vi tager alle klager alvorlige og vil behandle din klage på hurtig og saglig vis. Hvis du efter at Sambla har behandlet din klage ikke er tilfreds med vores beslutning, kan du henvende dig til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (læs mere på www.forbrug.dk ).

8. Kontaktinformation

2023 Sambla Group ApS CVR nr. 40804714
Kronprinsessegade 54
4. th 1306 København K
Telefon:70 60 57 30
E-mail: kundeservice@sambla.dk

Sambla Group AB
Box 5300
102 46 Stockholm
Besøgsadresse: Strandvägen 5 B, 114 51 Stockholm
Telefon:0770-220180
E-mail: kundtjanst@sambla.se

9. Ændringer

Sambla forbeholder sig retten til at ændre og opdatere denne Brugeraftale. Vi offentliggør altid den nyeste version på vores hjemmeside www.sambla.dk .