Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Hurtige penge

Check mark iconLån dig til hurtige penge

Check mark iconHurtigt svar

Check mark iconUdbetaling samme dag

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Alle kan havne i en situation, hvor de har brug for hurtige penge.

Når behovet for hurtige penge opstår, vil du drage fordel ved at vide, hvordan du skal skaffe penge på en nem og hurtig måde.

Sambla kan hjælpe dig et afgørende skridt tættere på dit lån. Vi samarbejder nemlig med en lang række udbydere af hurtige lån.

Vil du gerne have et tilbud fra disse låneudbydere? Så send en låneansøgning via vores platform.

I guiden vil du i øvrigt få en lang række input omkring, hvordan du får flere penge mellem hænderne hurtigt.

Her er vejen til hurtige penge

Du er naturligvis interesseret i at vide, hvordan du skaffer hurtige penge, hvis du mangler midler til at finansiere det ene eller andet.

Derfor præsenterer vi dig i dette afsnit for nogle af mulighederne for at låne penge hurtigt.

Du vil helt sikkert finde nogle muligheder mere interessante end andre, idet du har nogle individuelle behov at tage højde for.

Her er nogle af mulighederne:

 • Optag et forbrugslån online – Mangler du penge mellem hænderne, så kan du altid række ud efter et forbrugslån på nettet. Der er nemlig adskillige fordele ved disse lån. Først og fremmest kan du få udbetalt et forbrugslån hurtigt, ligesom lånetypen kommer med fordele som hurtig kreditvurdering, høj anonymitet og valgfri løbetid. Forbrugslån er synonym med hurtige penge, hvis du vel at mærke låner online. Låner du i banken, så skal du ikke forvente, at låneprocessen er lige så effektiv.

 • Få en kassekredit – Hvis du ofte har brug for hurtige penge, fordi du har svært ved at få pengene til at række, eller fordi der ofte opstår uforudsete udgifter, så kan du med fordel få en kassekredit. Modsat et forbrugslån, så vil du kunne bruge din kassekredit igen og igen.

 • Optag et studielån (hvis du studerer) – Hvis du er studerende og mangler hurtige penge, så vil et studielån typisk være et bedre valg end både en kassekredit og et forbrugslån. Renten på studielån er nemlig typisk rigtig lav – både under uddannelse og efter uddannelse. Der er dog en maksimal grænse for, hvor meget du kan låne.

Sådan får du bevilget et hurtigt lån

De fleste kan få adgang til hurtige penge, men skal man låne pengene, så skal man selvfølgelig kreditvurderes og -godkendes først.

Derfor er første step da også at sende en låneansøgning – denne ansøgning er naturligvis helt gratis og uforpligtende at sende.

En mulig fremgangsmåde til hurtige penge:

 1. Overvej, hvilken lånetype du vil foretrække (banklån, kassekredit, studielån, forbrugslån eller noget helt femte – der er fordele og ulemper ved alle typer)

 2. Indhent tilbud fra nogle af udbyderne af den givne type af lån

 3. Vælg et af dine personlige tilbud og underskriv aftalen

 4. Vent på udbetalingen fra udbyderen (måske får du pengene samme dag)

Ovenstående er én fremgangsmåde, men du kan selvfølgelig også få hurtige penge på en anden måde.

En anden mulighed er at tjene pengene på den ene eller anden måde. Du kan f.eks. tjene penge på trading, spørgeskemaundersøgelser, blogging eller noget helt fjerde. Mulighederne er mange.

Hvem har brug for hurtige penge?

Det er svært at sætte en konkret alder, køn og geografi på de personer, der efterspørger hurtige penge. Det er nemlig noget, som rigtig mange forskellige mennesker efterspørger.

Der mærkes ikke mindst en stor interesse fra de unge, som ikke har en stor opsparing, der kan gå ind og dække uforudsete udgifter m.v.

Alle personer, der ikke har en økonomisk buffer vil kunne på et tidspunkt få brug for hurtige penge.

Det er dog meget forskelligt, hvor mange penge man har brug for. Typisk er der tale om mindre beløb, der kan dække en pludselig opstået udgift.

Læs også: Hurtig lån til unge

Disse personer vil kunne låne sig til hurtige penge:

 • Personer, der er fyldt 18 år

 • Personer, der har en sund økonomi

 • Personer, der er bosat i Danmark

 • Personer, der har NemID

 • Personer, der ikke står i RKI

Kan du ikke opfylde kravene, så kan du desværre ikke låne penge, hvorfor du skal finde en anden måde at skaffe pengene på.

Gode tips til dig, der har brug for penge hurtigt

Der er ingen skam i at have brug for hurtige penge. Det er trods alt ikke alle situationer og hændelser, der kan forudsiges.

Du kan dog gøre en aktiv indsats for at forhindre, at du kommer til at mangle penge. I den forbindelse vil vi gerne give dig nogle gode tips.

Låner du penge, hver gang du sidder lidt stramt i det, så kan din privatøkonomi hurtigt blive en smule overbelastet. Mere om dette nedenfor.

 1. Ikke alle veje til hurtige penge er lige gode – I dag kan man skaffe hurtige penge på rigtig mange forskellige måder, hvoraf nogle måder er mere lovende end andre. Først og fremmest skal du finde en måde, der er lovlig og etisk korrekt. Derudover skal du undersøge, hvilke omkostninger og / eller konsekvenser, der er ved at skaffe pengene på den givne måde.

 2. Lån kun, når det er strengt nødvendigt – Det er ikke billigt at låne penge, hvorfor du kun bør optage et lån, hvis det er strengt nødvendigt. Kan du i bund og grund godt klare dig uden lånet, så drop da idéen om at optage et lån.

Søg rådgivning – Søger du igen og igen hurtige penge, så kan du overveje at søge rådgivning. Noget kunne nemlig tyde på, at du har et budget og en økonomi, der ikke helt hænger sammen. Du kan få professionel hjælp til at få styr på dette, så hvorfor ikke gribe den mulighed?

2021-04-28

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - hurtige penge

Hvordan skaffer man hurtige penge?

Du kan skaffe hurtige penge på et utal af forskellige måder. En af mulighederne går på at låne pengene. Det mest oplagte vil være at gå til en online låneudbyder, der f.eks. kan byde på et minilån, mobillån, mikrolån eller et andet hurtigt forbrugslån.

Hvor hurtigt kan jeg låne penge?

Du kan efterhånden låne penge rigtig hurtigt. Når du sender din ansøgning, så behøves der ikke at gå mange timer, inden du kan se pengene på din konto. Mange udbydere tilbyder nemlig sammendagsoverførsel.

Hvem optager hurtige lån?

De låntagere, der efterspørger hurtige lån fordeler sig på mange aldersgrupper, køn og geografiske positioner. Der ses dog en overvægt af unge mennesker, der ønsker at få dækket deres behov for hurtige penge. De fleste personer over 18 år vil dog kunne låne penge hurtigt, hvorfor det ikke kun er unge låntagere, der kan få opfyldt dette behov.

Ferratum DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Remember DK
Resurs Bank DK
KreditNU DK
Leasy DK
Facit Bank
Nordcredit DK
Ikano Bank DK
Cashper DK