Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Kviklån

Check mark iconKviklån op til 400.000 kr

Check mark iconFind det bedste og billigste kviklån

Check mark iconHelt gratis og uforpligtende

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Kviklån har i rigtig mange år hørt til blandt danskernes foretrukne kreditydelser. Mens andre kreditydelser er forbundet med strenge kreditkrav og en lang behandlingsproces, så er kviklån lette at optage. Dette kan forklare den store popularitet.

Lånetypen byder på et hav af fordele, som vi lader vores mange brugere komme til gode.

Hvad er et kviklån? Hvordan finder jeg det billigste kviklån? Hvordan tilbagebetaler jeg et kviklån?

Vi svarer på ovennævnte og adskillige andre relevante spørgsmål i denne guide. Læs derfor med fordel videre.

Vi hjælper dig med at finde det bedste og billigste kviklån

Gennem vores kompetente og erfarne samarbejdspartnere gør vi det muligt at indhente og sammenligne lånetilbud på kryds og tværs. Således får du adgang til nogle af markedets bedste tilbud på online lån, herunder kviklån.

Hos Sambla hjælper vi dig med at finde det bedste og billigste kviklån – helt gratis og uforpligtende. Vi leder dig til det mest fordelagtige lån med udgangspunkt i faktorer som låneomkostninger, løbetid, service m.v.

I vores guide fremhæver vi desuden de største fordele, svarer på de mest gængse spørgsmål, introducerer dig for besparende lånesammenligning m.v.

Sådan finder du det bedste kviklån

Der findes ingen officiel definition på det bedste kviklån - i hverken ordbogen eller andre steder. Forklaringen på dette er, at låntagerne er forskellige og derfor også lægger vægt på forskellige ting. Dette er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan finde det bedste lån.

Du skal bare være opmærksom på, at en forbrugertest e.l. ikke kan afgøre, hvilket lån der er det rette for dig. Det skal du selv finde ud af – med vores hjælp.

For at finde et passende online lån kan du i det store hele nøjes med at kigge på tre ting:

 • Låneomkostninger

 • Løbetid

 • Service og troværdighed

Ved at fokusere på dette vil du nemlig få svar på, hvad lånet koster, hvor lang tilbagebetalingsperioden er og ikke mindst, hvilken service du kan forvente. Det kræver lidt research at blive klogere på dette.

Men hvis du tager dig den fornødne tid, så har du langt bedre forudsætninger for at finde det billigste lån, der i øvrigt matcher alle dine ønsker og behov.

Låneomkostninger

De samlede omkostninger ved optagelse af et kviklån er selvfølgelig en meget vigtig faktor. Dette vil nemlig have en direkte (og muligvis stor) indvirkning på din privatøkonomi.

For at finde frem til et samlet kreditbeløb skal du kende til lånets renter og gebyrer. Når det kommer til omkostninger, så er de vigtigste nøglebegreber følgende:

 • Renter (der findes både variable og faste renter)

 • Gebyrer (gebyrer for f.eks. oprettelse, betaling e.l.)

 • ÅOP (årlige omkostninger i procent)

Hvad angår renterne, så er det værd at bemærke, at der ikke kun findes én rentetype. Du kan f.eks. optage et hurtigt kviklån online med en variabel debitorrente, hvis du ser flest fordele ved denne rentetype. Der er fordele og ulemper ved både faste og variable renter.

Læs mere om kviklån renter på linket.

De billigste kviklån har både lave renter og lave gebyrer (ikke kun én af delene).

Løbetid

For at finde det bedste quicklån skal du også være bekendt med løbetiden.

En kort løbetid er fordelagtig, hvis man gerne vil blive gældfri så hurtigt som muligt, og hvis man har mulighed for at betale en forholdsvis stor månedlig ydelse. Den månedlige ydelse vil nemlig blive højere, hvis man vælger en kortere løbetid. Du kan dog typisk spare en masse renteomkostninger ved at vælge en kort tilbagebetalingstid.

Du finder den ideelle løbetid ved at gøre følgende:

 1. Skab dig et overblik over dine indtægter og udgifter

 2. Find dit månedlige rådighedsbeløb

Med udgangspunkt i det fundne rådighedsbeløb kan du tage stilling til, hvor meget du kan afdrage med om måneden. Det er altid klogt at lægge et budget forud for optagelsen af et nyt lån.

Service og troværdighed

Alle vil gerne finde det billigste og bedste lån, men hvad med servicen og troværdigheden? Dét er også vigtigt.

En god låneoplevelse forudsætter, at man har valgt en låneudbyder, der kan leve op til forventningerne. Foruden at undersøge supportmulighederne, så bør du undersøge, om udbyderen tilbyder unikke fordele.

Det kunne være fordele som afdragsfrihed og gratis indfrielse af lån før tid. At låne penge er en stor tillidssag, hvorfor du skal sikre dig, at dem du vælger kan indfri dine ønsker.

Sammenlign kviklån og spar store summer

Når du skal låne penge, hvad enten du foretrækker et forbrugslån eller et kviklån, så bør du sammenligne forskellige lån fra flere låneudbydere. Mange danskere har en favoritudbyder, men man kan ikke forvente, at den udbyder er billigst hver gang.

Det er dine penge, det hele handler om, hvorfor du også bør have interesse i at holde dine udgifter nede. Dette gør du mest effektivt ved at foretage en lånesammenligning.

Sambla står i den forbindelse til rådighed med vores smarte service. Du kan nemt og hurtigt indhente lånetilbud via vores formular. Således bliver du også introduceret for nye kviklån, som du måske ikke fik tilbudt, sidst du lånte penge. Dette kan sikre en lavere rente end hidtil.

Ovenstående fremgangsmåde er en både nem og gratis måde at finde de billigste kviklån på.

Dette kan du også gøre for at få et billigere kviklån

Ja, selvfølgelig er der mulighed for at sammenligne sig vej til et billigt kviklån, men mulighederne stopper ikke der.

Med en relativ lille ekstra indsats vil du kunne spare mange penge på dit kommende kviklån.

Her kommer vores bedste tips til at låne billigere:

 • Få betalt din eksisterende gæld ud (hvis du har eksisterende gæld)

 • Bliv slettet fra RKI (hvis du er registreret her)

 • Lån med en medansøger (f.eks. din ægtefælle)

 • Reducér dine udgifter og opnå et højere rådighedsbeløb

Fordele ved at optage kvik lån

Kviklån eller quick lån er ikke altid den ideelle lånetype, men med lånetypens mange fordele er det næsten altid hensigtsmæssigt at have lånetypen med i overvejelserne.

En af fordelene er som følger; du kan optage et kviklån gratis som ny låntager. Sådanne tilbud gælder kun for nye kunder, så hvis du ikke allerede har lånt penge hos de danske kviklånsudbydere, så kan du måske få bevilget et gratis lån. Du kan læse om de øvrige fordele i de kommende afsnit.

Hurtigt svar på din ansøgning

I dag er der ingen grund til at vente flere dage eller uger på svar, når man kan få svar med det samme, når man optager denne type lån. Bliver du godkendt, så kan du få pengene samme dag eller næstkommende hverdag typisk. Sker det, at du modtager et afslag, så har du trods alt fået hurtig afklaring og kan søge andre steder.

I alle tilfælde er det en fordel, at svartiden er så kort. Med kviklån er man næsten altid sikret hurtig udbetaling. Kun i forbindelse med helligdage kan udbetalingstiden være lidt længere end normalt.

Mange muligheder = gode sammenligningsvilkår

Med et marked med så mange forskellige lån kan valget synes svært. Et stort udvalg af lån bør dog alt andet lige betragtes som en fordel, idet det sikrer gode sammenligningsvilkår.

At sammenligne lån er endda helt uden risici, idet det er både gratis og uforpligtende at indhente tilbud på lån på nettet.

Efter endt sammenligning kan du dermed træffe en beslutning om, hvorvidt du vil optage et af lånene, eller om du vil søge videre.

Stor chance for kreditgodkendelse

Din økonomiske situation vil helt naturligt være afgørende for, om du bliver kreditgodkendt. Generelt er det dog overkommeligt at blive godkendt til kviklån i Danmark. Der er dog enkelte undtagelser.

Har du en meget stor gæld, er du registreret i RKI, eller er din indkomst meget lav, så kan du ikke nødvendigvis blive godkendt. At optage kviklån uden RKI som hindring er snarere ønsketænkning end en mulighed. Du kan dog ansøge om et kviklån trods RKI.

Du kan forbedre din kreditværdighed ved at nedbringe din gæld, få en højere indtægt, reducere dine variable udgifter m.v.

Bemærk: Kviklån er også for studerende (den studerende skal blot være fyldt 18 år)

Alsidig lånetype

Der er tale om en alsidig lånetype i den forstand, at du kan bruge et sådant lån til rigtig mange forskellige ting.

Det interessante vedrørende låneformålet er, at det ved optagelse af digitale lån er en anonym faktor. Her skal du altså ikke forklare, hvad pengene skal bruges på.

Listen over potentielle låneformål tæller flere hundrede mulige formål. Nedenfor kommer vi med et par eksempler:

 • Cykler

 • Elektronik

 • Møbler

 • Rejser

 • Maling

 • Hvidevarer

 • Reparationer

Opsummeret; du kan låne penge til det hele.

Er der også ulemper ved kviklån?

Ja, selvom alle låntagere ville ønske, at det var anderledes, så er der desværre, og selvfølgelig, visse ulemper ved kviklån.

Disse ulemper vil vi kort gennemgå for dig, så du kan tage stilling til, om de mange fordele opvejer de få ulemper.

 1. Kviklån kan have meget høje renter – Der er ingen regler uden undtagelser, men kviklån kan være meget dyre. Det skyldes ikke mindst de ofte høje renter, der opkræves fra udbyderne.

 2. Løbetiden kan være meget kort – En kort løbetid behøver ikke at være en ulempe, men har man et meget lavt rådighedsbeløb, så kan det virke uoverskueligt at skulle tilbagebetale kviklånet i løbet af 7-60 dage. Ofte er det dog muligt at opnå en længere løbetid.

Danske udbydere af kviklån

Der findes næsten lige så mange forskellige udbydere, som der findes lån. Din opgave er så bare at finde ud af, hvem af dem der tilbyder det bedste og billigste lån.

Denne opgave skal du forvente at udføre, hver gang du vil låne penge, da der konstant kommer nye udbydere til. Det er ikke sikkert, at de nye selskaber kan tilbyde bedre lånevilkår, men det bør da undersøges.

Danske låneudbydere bør altid være at foretrække, da disse udbydere er underlagt strenge regler. Fælles for udbyderne er, at de er under tilsyn af Finanstilsynet. Finanstilsynet har til opgave at sikre ansvarlig udlån.

Lån penge hos en dansk udbyder for at sikre en tryg oplevelse. Så er der også større chance for, at du vil have pengene på din konto inden for en dag eller to.

Har du flere mindre kviklån?

I livets løb kan man få brug for at låne penge i flere forskellige situationer. Derfor er det ikke usædvanligt, at man afdrager på flere kviklån uden sikkerhed på samme tid. Skulle dette være tilfældet for dig, så bør du overveje at samle disse lån.

Dette bør du gøre, hvis du har regnet dig frem til, at du kan opnå en lavere samlet tilbagebetaling. Du skal typisk bruge dit NemID for at få adgang til overblikket over dine lån.

En af udfordringerne ved at have flere mindre lån er, at der kan være meget at holde styr på. Dette kan føre til forglemmelser og forsømmelser.

Ved gentagende forsømmelser kan man risikere at blive registreret i RKI. Her vil du blive registreret som dårlig betaler, indtil du har indfriet din gæld.

Tips til tilbagebetaling af kvik lån

I forlængelse af ovenstående bringer vi her nogle tips til at sikre korrekt tilbagebetaling af lånet.

Ved optagelsen af lånet bliver I enige om en fast månedlig ydelse, der typisk skal betales den første i måneden. Denne skal naturligvis betales til tiden, hvis du skal undgå rykkerbreve, og alt der følger med af renter og gebyrer.

Er du bange for, at du kommer til at misse en eller flere betalinger i løbet af lånets løbetid, så bør du gøre følgende:

 1. Log ind på din bank via NemID

 2. Klik på Betalingsservice

 3. Vælg Tilmeld ny aftale

 4. Indtast PBS-nummer, debitorgruppenummer og kundenummer

Når du har gjort det, kan du være sikker på, at fremtidige betalinger af afdrag sker helt automatisk.

Selvom danskerne efterhånden har en stor viden om kviklån og markedets øvrige lånetyper, så vil der altid opstå visse spørgsmål.

Du har måske også nogle spørgsmål, som du gerne vil have besvaret. I så fald bør du benytte dig af vores FAQ nedenfor.

Nedenfor vil du bl.a. finde svar på, hvem der tilbyder de billigste kviklån på markedet. Forvent også at finde svar på, hvad et kviklån er.

2021-12-15

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - kviklån

Hvordan ansøger man om et kviklån?

Du bliver først bedt om at specificere, hvor meget du vil låne. Derefter skal du bestemme tilbagebetalingstiden, dvs. hvor længe du vil bruge på at tilbagebetale lånet. Dette påvirker, hvor meget du betaler pr. Måned.

Hvad er et kviklån?

Et meget stillet spørgsmål lyder således; hvad er et kviklån? Kviklån er en populær form for forbrugslån, hvor man låner et mindre beløb uden at stille sikkerhed. Lånetypen er også kendetegnet ved en kort løbetid, som snarere lyder på 8 måneder end 8 år. Langt de fleste af lånene optages efterhånden på nettet, hvor de fleste låneudbydere opererer, og hvor der er gode sammenligningsmuligheder. Sådanne lån byder endvidere på hurtige svar- og udbetalingstider. Derudover er låneformålet anonymt.

Hvad er renten på et kviklån?

Ved beregning af de samlede kreditomkostninger bliver der altid taget højde for renten, der kan svinge med mange procenter fra lånesag til lånesag. Kviklån renter er ofte høje, men med de seneste restriktioner og den tiltagende konkurrence er renterne og dermed de samlede kreditomkostninger generelt faldet. Den reelle rente baseres på en individuel kreditvurdering, hvorfor det ikke er muligt at oplyse en fast rente. Du kan dog sende en uforpligtende låneansøgning og finde et mere konkret svar på dit spørgsmål.

Hvilket kviklån er bedst?

Det kommer an på rigtig mange parametre. Et ideelt lån for dig er et lån med en lav samlet tilbagebetaling, som desuden opfylder dine eventuelle ønsker til afdragsfrihed, løbetid m.v. Du kan via vores kviklån oversigt altid finde et kviklån med lav rente, så du ikke skal betale højere renteomkostninger end højst nødvendigt. I visse tilfælde vil du helt kunne slippe for både renter og gebyrer, hvis du er ny kunde hos den givne udbyder. Hvilket lån der er bedst vil vi lade være op til fri fortolkning.

Hvorfor tager folk kviklån?

I mere end 8 år har danskerne på tværs af aldersgrupper og erhverv optaget de små fordelagtige lån. Dette har de gjort af mange forskellige årsager. Fælles for alle låntagere er, at der har været behov for en økonomisk håndsrækning. Mens pengene af nogle er blevet brugt på ferier og oplevelser, så har andre valgt at udskifte den gamle cykel eller forsynet haven med en trampolin. Typisk optager man lån, når man ikke har likvide midler nok til at finansiere den givne vare eller ydelse.

Hvem optager kviklån?

Der findes ikke kun én gruppe af mennesker, der optager lån. Nogle udbydere har valgt at specialisere sig i kviklån til studerende, men de fleste henvender sig til alle uanset erhverv, alder, geografi m.v. En stor del af låntagerne består dog af mænd og kvinder i aldersgruppen 18-29 år. Det er dog intet krav, at man tilhører den yngre aldersgruppe for at blive kreditgodkendt. Man skal blot være mindst 18 år og være kreditværdig.

Er det bindende at ansøge om et kviklån hos Sambla?

Nej! Det er helt gratis og uden binding. Og hvis du ikke finder et forslag du kan lide, har det jo slet ikke kostet dig noget alligevel. Lånet bliver først bindende, når du har valgt et forslag og accepteret det fra banken.

Hvad hvis jeg allerede har nogle kviklån?

Vi hos Sambla hjælper dig med at samle alle de små og dyre lån på ét sted. Vi giver dig et komplet overblik over din økonomi, så du ved præcis, hvor meget du har til rådighed.

Hvad er kravene for at optage et kviklån?

Du skal være mindst 18 år gammel og have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr. Du skal have fast bopæl i Danmark. Kravene er fastsat af de långivere som vi samarbejder med, og det er dem, der vurderer, hvilke ansøgere der kan få lån. De lånetilbud, du modtager, er foreløbige tilbud baseret på oplysninger indtastet i ansøgningen. Lånetilbuddet er først bindende, når långiveren har verificeret alle oplysninger.

Hvor stort kviklån kan jeg optage via Sambla?

Du kan ansøge om et online lån via vores service, hvad enten du vil låne 10.000 eller 400.000 kr.

Remember DK
AcceptLån DK
Leasy DK
Nordcredit DK
TF Bank DK
Facit Bank
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
KreditNU DK
Cashper DK