Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Kviklån uden sikkerhed

Check mark iconBillige kviklån uden sikkerhed

Check mark iconHøj godkendelsesrate

Check mark iconFå svar med det samme

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et kviklån uden sikkerhed kan meget vel være det ideelle lån for dig, der er på udkig efter et enkelt og fordelagtigt lån, der kan optages i dag.

Udvalget af kviklån er efterhånden rigtig stort, og mange af kviklånene kan endda optages uden krav om, at man skal stille sikkerhed.

At du kan slippe for at stille sikkerhed for dit kviklån kommer dig til fordel på flere forskellige måder. I denne guide vil du blive introduceret for mange af disse fordele.

Ønsker du at låne penge uden at stille sikkerhed i dit hus eller i nogle af dine andre værdier, så indhent tilbud fra nogle af de mange låneudbydere, vi samarbejder med.

Derfor skal du gå efter et kviklån uden sikkerhed

Kviklån uden sikkerhed findes, og der findes mange af dem.

Spørgsmålet er så bare, om det er hensigtsmæssigt at optage sådanne lån?

I afsnittet her vil vi komme ind på nogle af de mange gode grunde, der er til at optage et kviklån, hvor der ikke skal stilles sikkerhed over for långiver. Du finder fordelene herunder.

  1. Du behøves hverken at eje hus eller bil – For at kunne stille sikkerhed for et lån skal du som regel eje et hus og / eller en bil. Det er nemlig normalt nogle af disse større værdier, der bliver stillet sikkerhed i. Optager du dog et kviklån uden sikkerhed, så blander låneudbyderne sig ikke i, hvilke værdier du råder over. Derfor kan du sagtens låne penge, selvom du ikke er boligejer og måske ikke har en bil.

  2. Der er mindre papirarbejde – Et kviklån uden sikkerhed byder også på betydeligt mindre papirarbejde end et hvilket som helst andet lån med sikkerhed. Skulle du have stillet sikkerhed, så ville du skulle dokumentere forskellige ting, og der ville skulle udarbejdes en række juridiske dokumenter.

  3. Det går hurtigt – Grundet det reducerede papirarbejde og de generelt færre krav er der også udsigt til, at du hurtigere kan blive godkendt og få udbetalt dit kviklån. Kviklån uden sikkerhed vil som regel blive udbetalt inden for få dage.

Er et kviklån uden sikkerhed dyrere end andre lån?

Ja, kviklån uden sikkerhed er ofte, men ikke altid, dyrere end andre lån.

Det hænger meget logisk sammen med, at låneudbyderne opkræver højere renter og gebyrer, når de ikke har sikkerhed i dit hus, din bil eller andre værdier.

Som regel er der en logisk sammenhæng mellem udbydernes risiko og låneomkostningerne – det gælder også i dette tilfælde.

Skal du derfor optage et kviklån uden at stille sikkerhed, så skal du være villig til at betale relativt høje omkostninger. Dermed ikke sagt, at sådanne kviklån er decideret dyre.

Sådan bliver du godkendt til et kviklån uden sikkerhed

Er du bekendt med kviklånets fordele og ulemper, og er du fortsat interesseret i at optage et kviklån uden sikkerhed, så kan du naturligvis gøre det i dag.

De digitale låneudbydere holder aldrig lukket, hvorfor du vil kunne ansøge om et kviklån på lige netop det tidspunkt, der passer ind i din hverdag.

Sådan fungerer det:

  1. Find dit ideelle lånebeløb og en realistisk løbetid – Du skal være afklaret omkring mindst to ting, inden du ansøger om et kviklån uden sikkerhed. Først og fremmest skal du vide, hvor mange penge du vil låne, og så skal du overveje, hvor lang en løbetid du vil have.

  2. Læs og forstå lånekravene – Er du i virkeligheden kvalificeret til at optage et kviklån uden sikkerhed? Det afhænger suverænt af, om du kan leve op til låneudbydernes krav. Derfor skal du bruge lidt tid på at læse og forstå lånekravene. Kravene omfatter bl.a., at du skal være mindst 18 år gammel, at du har en dansk folkeregisteradresse, og at du ikke står i RKI.

  3. Send en ansøgning og modtag flere tilbud – Når du sender en ansøgning via Sambla, så vil du ikke kun række ud til én, men flere låneudbydere. Det betyder, at du vil kunne indhente tilbud fra flere låneudbydere og dermed opnå et fremragende sammenligningsgrundlag.

  4. Kryds fingre for en positiv kreditvurdering – Når du har sendt din låneansøgning, så kan du ikke gøre andet end at krydse fingre for, at den bliver godkendt. Bliver den godkendt, så vil du nemlig kunne optage det ønskede kviklån uden sikkerhed.

Her kan du låne penge uden at stille sikkerhed

Grundet en stor efterspørgsel på kviklån uden sikkerhed har mange låneudbydere valgt at træde ind på kviklånsmarkedet, hvilket har skabt en spændende konkurrencesituation.

De mange låneudbydere konkurrerer om at være både bedst og billigst. Hos alle udbyderne kan du få kviklån uden sikkerhed, men du er ikke sikret den samme lave rente og lave gebyrer hos samtlige udbydere. Derfor skal du kigge dig godt for, når du skal vælge udbyder.

Er du også på jagt efter det billigste kviklån, så sammenlign lån via vores tilbudsplatform.

Sammenlign kviklån og lån billigt uden sikkerhed

Vi vil gerne slå et slag for, at du sammenligner nogle af de mange kviklån uden sikkerhed, så du kan låne til den laveste rente og de bedste vilkår.

Har du begrænset eller ingen erfaring med at sammenligne kviklån? Så fortvivl ej; vi guider dig i dette afsnit.

Læs også: Quicklån

Input til sammenligning af kviklån uden sikkerhed:

  • Tag udgangspunkt i sammenlignelige kviklån (lånebeløb, løbetid og øvrige vilkår skal gerne være mere eller mindre ens)

  • Hav altid øje for ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

  • Vurdér og sammenlign også udbydernes kundetilfredshed

2021-03-25

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - kviklån uden sikkerhed

Hvad er et kviklån uden sikkerhed?

Et kviklån uden sikkerhed er et lån, du kan optage uden at stille sikkerhed over for långiver. Benytter du dig af denne mulighed, så vil låneudbyderen ikke kunne gøre krav på dit hus eller din bil, selvom du ikke er i stand til at indfri gælden.

Hvem kan optage kviklån uden sikkerhed?

Alle, der kan opfylde låneudbydernes krav, vil kunne optage et kviklån uden sikkerhed. Som låntager skal du være mindst 18 år gammel, have en fornuftig økonomi og være bosat i Danmark for at få bevilget et kviklån. Du må desuden ikke stå i RKI.

Hvorfor skal jeg ikke stille sikkerhed for kviklånet?

Du skal ikke stille sikkerhed for dit kviklån, fordi låneudbyderen har valgt at sløjfe dette krav. Til gengæld kan du komme ud for, at du vil blive opkrævet høje renter og gebyrer.

Resurs Bank DK (Car)
Remember DK
Cashper DK
KreditNU DK
TF Bank DK
Facit Bank
AcceptLån DK
Nordcredit DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
Leasy DK