Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Kviklån gratis

Check mark iconOptag et gratis kviklån

Check mark iconIngen renter eller gebyrer

Check mark iconHurtig udbetaling

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Hvad vil du sige til at optage et gratis kviklån?

Den mulighed vil du næppe gå glip af, hvis du netop står og har brug for et lån og gerne vil sikre så lave låneomkostninger som overhovedet muligt.

På markedet for kviklån er der rig mulighed for at finde billige kviklån med lave renter og gebyrer. Dette ér attraktivt, men endnu mere attraktivt er det at optage et kviklån gratis.

Vi er klar over, at det godt kan lyde for godt til at være sandt, men det er rent faktisk muligt at låne penge uden renter og gebyrer.

Er du også på udkig efter et omkostningsfrit kviklån? Så er du kommet til det rette sted.

Sådan optager du et kviklån gratis

Gratis kviklån findes, og de er ovenikøbet lettilgængelige.

Derfor er du ikke nødsaget til at bruge hverken hele eller halve eftermiddage på at søge dig frem til nogle af de mange omkostningsfrie lån. Vi har nemlig samlet nogle af lånene her på platformen.

Fremgangsmåden er simpel, når man skal finde et gratis kviklån. Er du ikke helt overbevist, så læs med herunder.

Så let finder og optager du et kviklån gratis:

 1. Hold dig opdateret omkring låneudbydernes kampagner – Kviklån er som udgangspunkt hverken billige eller gratis, men når låneudbyderne kører kampagner, så er det ofte muligt at låne penge uden at skulle betale renter og gebyrer. Derfor giver det rigtig god mening at slå til, når man falder over disse kampagner.

 2. Vær opmærksom på kravene og vilkårene – Låneudbyderne udbetaler ikke gratis kviklån til hvem som helst. Ligesom det gør sig gældende for andre lån, så stilles der krav til låntageren. Det kan f.eks. være et krav, at de rente- og gebyrfrie lån kun kan optages af nye kunder.

 3. Send en ansøgning (og bliv kreditgodkendt) – For at kunne få et gratis kviklån er det naturligvis et krav, at du kan kreditgodkendes. Derfor skal du i første omgang have sendt en låneansøgning.

 4. Nyd dit gratis kviklån – Bliver du godkendt til det omkostningsfrie kviklån, så vil du straks få udbetalt lånet. I nogle tilfælde vil lånet blive udbetalt, samme dag som du er blevet godkendt.

Krav for at kunne få et gratis kviklån

Som vi kort har været inde på, så er det ikke nødvendigvis alle, der kan blive godkendt til et gratis kviklån. Derfor skal du passe på med at glæde dig for tidligt (selvom langt de fleste bliver godkendt).

Låneudbyderne løber en stor økonomisk risiko, når de vælger at udbetale lån uden at opkræve renter og gebyrer. Af følgende grund vil de gerne sikre sig, at lånene kun bliver bevilget til fornuftige låntagere, hvorfor der er opstillet en række krav.

Her er de typiske krav:

 • Du skal være ny kunde (du må ikke tidligere have optaget et lån hos udbyderen)

 • Du skal være mindst 18 år gammel

 • Du må ikke stå i RKI

 • Du skal have bopæl i Danmark

 • Du skal have en fast indtægt

Læs også: Kviklån trods RKI?

Især førstnævnte krav er værd at fremhæve i denne omgang. Det er nemlig typisk et ufravigeligt krav, at man ikke allerede er at finde i udbyderens kundedatabase.

Dette kan det gratis kviklån bruges til

Gratis kviklån er i princippet ikke så meget anderledes end alle andre kviklån, når det kommer til, hvad lånene kan bruges til.

Uanset om du betaler gebyrer og renter eller ej, så er det helt og aldeles op til dig, hvad pengene skal gå til.

Du låner typisk et sted mellem 1.000 og 10.000 kroner, når du optager et kviklån. Det er mindre beløb, hvorfor der selvfølgelig også er en grænse for, hvad lånet kan gå til.

En af fordelene ved at optage et (gratis) kviklån er, at du ikke skal forklare låneformålet. Det er nemlig en anonym faktor, når man låner penge på nettet.

Eksempler på, hvad dit gratis kviklån kan bruges på:

 • Uforudsete udgifter (tandlæge, bilmekaniker, blikkenslager etc.)

 • Tøj

 • Møbler

 • Rejser

 • Depositum til lejebolig

 • Mobiltelefon og anden elektronik

Det er ikke sikkert, at dit låneformål står ovenfor, men da låneformålet er både anonymt og valgfrit, så kan du føle dig helt tryg.

Derfor udbydes der kviklån uden renter og gebyrer

Udadtil virker det ikke som en god forretning at udbetale gratis kviklån.

Ikke desto mindre er det hos mange af de førende låneudbydere muligt at få bevilget et kviklån gratis. Du skal hverken betale renter eller gebyrer og kan altså derfor nøjes med at betale det lånte beløb tilbage.

De attraktive lånekampagner er sat i verden for, at låneudbyderne kan komme ud til nye kunder og dermed udvide deres kundebase. Det er naturligvis låneudbydernes mål, at du ikke kun optager dette ene lån, men også låner gennem dem i fremtiden.

Er der nogen hage ved det?

Nej, som udgangspunkt er der ingen hage ved de gratis kviklån.

Du skal dog være opmærksom på, at sådanne lån ofte har en relativ kort løbetid. Vi taler løbetider på omkring 7-60 dage.

Ved du allerede nu, at du ikke kan indfri din gæld på 7-60 dage, så bør du overveje, om det er en god idé at optage det omkostningsfrie kviklån.

Så snart løbetiden er gået, vil der nemlig blive opkrævet høje renter og gebyrer, hvis du ikke har fået betalt din gæld ud. Dermed kan et gratis kviklån ende med at blive meget dyrt.

2021-03-25

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - kviklån gratis

Hvad er et gratis kviklån?

Et gratis kviklån vil sige, at du udelukkende skal betale dit lånebeløb tilbage. I dette tilfælde opkræves der altså ingen omkostninger i form af renter eller gebyrer.

Hvilke udbydere tilbyder kviklån gratis?'

Der findes flere danske udbydere af gratis kviklån. Fælles for disse udbydere er, at de målretter deres kampagner mod nye kunder, hvorfor du kun kan få et kviklån gratis én gang hos hver udbyder.

Hvornår skal jeg takke ja til et gratis kviklån?

Du skal takke ja til et gratis kviklån, hvis du alligevel havde tænkt dig at optage et kviklån, og hvis du mener, at du er tilstrækkelig økonomisk rustet til at kunne overholde den korte løbetid. Du kan i øvrigt gøre klogt i at sove på din beslutning, før du gør noget.

Cashper DK
Nordcredit DK
Resurs Bank DK (Car)
Facit Bank
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Remember DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK
Leasy DK
Ferratum DK