Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Quicklån

Check mark iconQuicklån uden sikkerhed

Check mark iconUdbetaling i dag

Check mark iconLån til en lav rente

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et quicklån (kan også skrives kviklån) er en alsidig og populær lånetype, der befinder sig inden for kategorien forbrugslån.

På jagten efter et mindre lån, der byder på hurtig udbetaling og få lånekrav, er det stort set umuligt at komme udenom quicklån. Sammen med mobillån og minilån er det nemlig en af de mest eftertragtede lånetyper inden for denne underkategori.

Sambla kan hjælpe med at finde dit ideelle quicklån, hvad end du vægter faktorer som udbetalingstid, svartid eller anonymitet højest. Med al sandsynlighed vil du nemlig kunne få skræddersyet et lånetilbud med afsæt i dine præferencer.

Du har nok allerede en fornemmelse af, hvad et quicklån er, men kender du ikke til alle lånetypens fordele, så bør du læse videre. Vi gennemgår nemlig fordelene en efter en.

Ved du allerede på nuværende tidspunkt, at dit næste lån skal være et quicklån, så gå direkte til vores ansøgningsformular, som du skal udfylde for at indhente et uforpligtende lånetilbud.

Hvad er et quicklån?

Et quicklån er nøjagtigt det samme som et kviklån. Det er blot stavet på to forskellige måder. Ved du derfor, hvad et kviklån er, så kender du også definitionen på et quicklån.

Et quicklån er i bund og grund bare et mindre forbrugslån, der er kendetegnet ved at kunne optages uden sikkerhed, ved at have en kort løbetid og ved at kunne optages online døgnet rundt.

Endvidere er quicklån, som du måske kan regne ud på baggrund af navnet, et lån, der kan optages meget hurtigt. Her refereres der selvfølgelig til den korte udbetalings- og svartid.

Skal du låne mellem 500 og 10.000 kroner, så kan du med god grund overveje, om ikke et quicklån vil være en fin mulighed.

Er det afgørende for dig, at du kan få udbetalt dit lån inden for få timer eller dage, så bør du ikke afskrive quicklånet som en mulighed. Bliv klogere på fordelene ved lånetypen i de kommende afsnit.

Læs også: Kviklån renter

Gode grunde til at optage et quicklån

Skal eller skal ikke optage et lån?

Dét er et stort dilemma for mange låntagere. Som altid opfordrer vi til at bruge sin sunde fornuft, og vi fraråder at låne flere penge, end man er i stand til at betale tilbage.

Er din konklusion, at det vil være hensigtsmæssigt for dig at optage et lån, så vil det være oplagt at overveje, om et quicklån kunne være det rigtige.

Der er rigtig mange fordele ved quicklån. Fordelene består bl.a. af følgende:

 1. Svar med det samme

 2. Lynhurtig udbetaling

 3. Quicklån kan optages uden at stille sikkerhed

 4. Du kan låne udenom banken

 5. Det er relativt nemt at sammenligne quicklån

#1 Svar med det samme

Ansøger du om et lån, så ønsker du selvfølgelig ikke, at der går flere dage eller uger, før du modtager et svar. Dette skal du heldigvis slet ikke bekymre dig for, hvis du vælger et quicklån.

Anmoder du om et quicklån gennem en online låneudbyder, så vil du få svar på din ansøgning mere eller mindre med det samme. Det vil typisk ske inden for få minutter eller timer.

Uanset om svaret er positivt eller negativt, så er det en fordel, at man kan blive kreditvurderet så hurtigt.

Tip: Du kan med god grund indhente lånetilbud fra mere end én låneudbyder

#2 Lynhurtig udbetaling

Udbetalingstiden er sjældent lige så kort som svartiden.

Sammenlignet med andre lånetyper, så byder quicklån dog generelt på meget korte udbetalingstider. Det vil typisk være udbetalingstider, der ligger på 3-24 timer.

Inden for ét døgn kan du altså få dit quicklån udbetalt, hvis du henvender dig til en af de mange anbefalede låneudbydere.

For at minimere udbetalingstiden skal du sørge for at give låneudbyderen alle de oplysninger, de skal bruge for at kreditvurdere dig. Ellers risikerer du, at der bliver stillet opfølgende spørgsmål, hvilket helt naturligt vil forlænge udbetalingstiden.

OBS: Der kan forekomme længere udbetalingstider i weekenden og på helligdage

#3 Quicklån kan optages uden at stille sikkerhed

I dag findes der mange såkaldte lån uden sikkerhed.

Det er lån, som du kan optage uden at skulle stille sikkerhed over for långiver. Et af de lån er det populære quicklån, som ligesom mange andre online lån kan optages, uden at der skal stilles sikkerhed i hus eller bil.

Vil du gerne indgå en låneaftale, der ikke er betinget af, at du stiller sikkerhed over for långiver, så vælg med fordel et quicklån.

#4 Du kan låne udenom banken

Oplever du problemer med at få udstedt lån i banken?

Så er du ikke alene.

Generelt er det blevet sværere at få bevilget et banklån, hvorfor det er positivt, at der findes mange gode alternativer i form af bl.a. quicklånet.

Optager du et quicklån online, så skal du ikke længere være bekymret for, om din bank kan kreditgodkende dig. Du låner nemlig i dette tilfælde udenom banken.

#5 Det er relativt nemt at sammenligne quicklån

Hos mange online låneudbydere er quicklån en fast del af låneudvalget.

Det betyder, at du kan vælge mellem mange forskellige tilbud, når du skal optage et quicklån.

Det store udvalg kan du omsætte til store omkostningsbesparelser. Det kræver bare, at du indhenter flere tilbud og sørger for at sammenligne dem.

Vi skal nok komme ind på mulighederne for at sammenligne quicklån lidt senere i denne guide.

I disse tilfælde vil quicklån ikke være noget for dig

Quicklånet byder som bekendt på mange fordele, men det er ingen garanti for, at lånetypen er den rette for dig.

I nogle tilfælde vil det være bedre at optage et banklån, en kassekredit eller en helt tredje kreditydelse. Det afhænger suverænt af dine lånebehov og dine præferencer.

I disse tilfælde er quicklånet ikke det mest oplagte valg:

 1. Du er registreret i RKI – Det er aldrig en god idé at låne penge, hvis man står i RKI. Derfor bør du heller ikke anmode om et quicklån, selvom du måske synes, at det lyder som en fordelagtig lånetype.

 2. Du har ikke et økonomisk overblik – Quicklånet er heller ikke noget for dig, der ikke har et overblik over din privatøkonomi. Det manglende overblik kan nemlig komme til at betyde, at du ikke kan finde penge til de månedlige ydelser.

 3. Du har brug for at låne et større beløb – Et quicklån er som udgangspunkt heller ikke det rette valg for dig, der ønsker at låne f.eks. 50.000, 300.000 eller et helt tredje stort beløb.

Så meget kan du låne med et quicklån

Quicklån er som udgangspunkt mindre lån.

Der er pr. definition ikke et konkret øvre eller nedre loft i forhold til lånebeløbet, men i de fleste tilfælde kan man låne et sted mellem 500 og 10.000 kr.

Selvom det er mindre lån, så er der mange potentielle låneformål. 500 kr. er f.eks. nok til at dække udgifterne til et tandeftersyn, mens 10.000 kr. f.eks. er tilstrækkeligt til at dække udgifterne til en ny cykel, en god computer eller en moderne sofa til hjemmet.

Hvornår skal lånet tilbagebetales?

Et quicklån er både hurtigt at blive godkendt til og hurtigt at få udbetalt.

Til gengæld skal det også tilbagebetales hurtigt.

Tilbagebetalingsperioden (løbetiden) er fast hos nogle låneudbydere, mens andre giver dig mulighed for at angive den ønskede løbetid.

Som regel vil quicklån have en løbetid på mellem 7 dage og 3 måneder. Du skal dermed relativt hurtigt kunne skrabe penge sammen til at indfri din gæld.

Tip: Vælg en så kort løbetid, som din privatøkonomi tillader (med henblik på at holde dine omkostninger nede)

Aktuelle udbydere af quicklån

Det er alt andet end tidskrævende at finde en udbyder af quicklån. Faktisk kan du med bare lidt research kunne finde en håndfuld troværdige udbydere af denne attraktive lånetype.

Ferratum og Tando Lån er nogle af de udbydere, du kan henvende dig til, hvis du ønsker at optage et quicklån med lave renter og gebyrer.

Der findes naturligvis flere låneudbydere end ovennævnte, men du kan gøre dig selv en tjeneste ved at starte med at undersøge, hvad de kan tilbyde.

Er låneudbyderen og mig et godt match? Dette skal du undersøge:

 • Hvor høje er udbyderens låneomkostninger?

 • Hvordan er udbyderens svar- og udbetalingstider?

 • Hvor lang er løbetiden?

 • Hvad siger andre kunder om låneudbyderen?

 • Hvilke krav stiller udbyderen til mig?

Lånekrav hos de danske kreditudbydere

Alle låneudbydere stiller krav til deres kunder – uanset om produktet er et quicklån eller en helt anden lånetype.

Det er op til de enkelte udbydere at definere og formulere deres lånekrav. Derfor vil du opleve, at kravene kan variere en smule, alt efter hvor du ansøger om et quicklån.

Er du nysgerrig på, om du på baggrund af de generelle lånekrav kan blive godkendt til et quicklån? Så skal du rette dit blik mod nedenstående oversigt:

 • Lånekunden skal være mindst 18 år gammel

 • Lånekunden må ikke stå i RKI

 • Lånekunden skal have en fast indtægt

 • Lånekunden skal være bosat i Danmark

Kravene kan være flere end nævnt ovenfor, hvorfor du under alle omstændigheder skal læse samtlige betingelser og vilkår, inden du skriver under.

Sammenlign quicklån og lån billigt

Det første er ikke nødvendigvis det bedste – heller ikke når det kommer til quicklån…

Derfor opfordrer vi dig til at undersøge markedet for quicklån grundigt. Helt konkret skal du undersøge, hvilke udbydere der findes, og så skal du finde ud af, hvad disse udbydere kan tilbyde.

Det behøves ikke at være svært at sammenligne to eller flere quicklån, så længe løbetiden bare er identisk. Sammenligningen kan gribes an på følgende måde:

 1. Udfyld formularen på vores side (det er 100 % gratis)

 2. Modtag tilbud fra en række troværdige låneudbydere

 3. Gennemgå dine tilbud og vurdér, hvilket der tiltaler dig mest

2021-03-25

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - quick lån

Hvorfor optage et quicklån?

Du skal optage et quicklån, hvis du har brug for flere penge mellem hænderne, og hvis behovet er relativt akut. Quicklånet kan bruges til shopping, men egner sig også fint til at dække uforudsete udgifter.

Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt quicklånet?

Quicklån vil altid blive udbetalt hurtigt – derfor indeholder begrebet ordet quick. Det er forskelligt, hvad man definerer som hurtigt, men når vi taler lån og udbetaling af disse, så vil en udbetalingstid på 3-24 timer være at betragte som hurtig.

Hvem optager quicklån?

Quicklån bliver optaget af rigtig mange forskellige mennesker. Det gælder både unge, der mangler penge til studiebøger og møbler såvel som voksne, der mangler midler til sommerrejsen, en ny barnevogn eller finansiering af en mekanikerregning. /n/nNæsten alle danskere over 18 år vil kunne få bevilget et quicklån.

Resurs Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
AcceptLån DK
Remember DK
Facit Bank DK
Leasy DK
Cashper DK
Bank Norwegian DK
Nordcredit DK
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Ferratum DK
Unilån DK
TF Bank DK