Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Nye kviklån

Check mark iconNye kviklån med lave renter

Check mark iconOptag et nyt kviklån i dag

Check mark iconHurtig udbetaling af kviklån

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Sambla giver dig et godt overblik over de nyeste og bedste kviklån på det danske marked. Dermed får du en god fornemmelse af, hvad du kan vælge mellem.

Som låntager bør du altid screene markedet for de bedste lånetilbud, inden du optager et lån. I den anledning bør du tage et kig på såvel de eksisterende som de nye kviklån.

Står du over for at skulle optage et kviklån? Og vil du gerne have fingrene i det bedst mulige lånetilbud? Så er du kommet til de rigtige.

Via vores hjemmeside kan du nemt og hurtigt udfylde og indsende en låneansøgning – dét er første skridt på vejen mod et attraktivt kviklån.

Hvorfor er det værd at holde øje med nye kviklån?

Markedet for kviklån er både stort og yderst lukrativt. Derfor vil der helt naturligt dukke nye kviklån op fra tid til anden.

Er det flere år siden, at du sidst har optaget et kviklån, så er det meget tænkeligt, at der er dukket mere end en håndfuld nye lånemuligheder op siden sidst. Kviklånsmarkedet er nemlig et marked i hastig udvikling.

Det er ikke sikkert, at de nye kviklån er bedre end de eksisterende, men det er under alle omstændigheder værd at undersøge. Det ville jo være ærgerligt, hvis du først efterfølgende fandt ud af, at du kunne have lånt penge til en betydeligt lavere rente e.l.

Derfor skal du holde dig opdateret omkring nye kviklån:

  1. Lånene kan være billigere – Der er ingen garanti for, at nye kviklån rent faktisk er billigere end de nuværende, men ofte er der noget at hente på omkostningsfronten. Det kan f.eks. være, at det nyeste kviklån kan optages uden gebyrer, eller at lånet byder på en utrolig lav rente.

  2. Der kan være udsigt til hurtigere udbetaling – Låneudbydere kan efterhånden konkurrere på mange forskellige parametre. Udbetalingstiden er et af de parametre. Det kan f.eks. være, at udbyderen af det nye kviklån byder på straksudbetaling og på den måde er konkurrencedygtig.

  3. Løbetiden kan være mere fleksibel – Kviklån byder ofte på en rigtig kort løbetid, men sådan behøves det ikke at være. I hvert fald byder nogle af de nyere kviklån på mere fleksible vilkår, når det kommer til løbetiden.

Sådan optager du et nyt kviklån

Efter at have læst forrige afsnit har du sandsynligvis erfaret, at det i mange tilfælde kan betale sig at holde øje med, hvad der rører sig på kviklånsmarkedet.

Ønsker du at optage et af de nyeste kviklån? I så fald kan du glæde dig over, at det er lige så let og hurtigt, som det altid har været.

Låneudbyderne arbejder fokuseret og målrettet på at gøre det nemmere at låne penge, hvorfor alt fra ansøgning og kreditvurdering til udbetaling hele tiden bliver forsimplet og optimeret på alle mulige parametre.

Inden du kaster dig over et nyt kviklån, bør du indhente tilbud fra flere låneudbydere. Vi samarbejder med en række udbydere af kviklån, der selvfølgelig er interesseret i at give dig et godt tilbud på det ønskede lån.

For at kunne blive godkendt til et nyt kviklån er der lige nogle praktiske ting, der skal på plads. I den forbindelse er det alfa og omega, at du kan kreditgodkendes.

Disse oplysninger skal låneudbyderne bruge for at kreditvurdere dig:

  • Oplysninger om dig (navn, efternavn, civilstand m.v.)

  • Oplysninger om din økonomi (indtægt, udgifter m.v.)

  • Oplysninger om din gæld

Sammenlign de nyeste kviklån og find det rigtige lån

Det går ikke stille for sig på kviklånsmarkedet. Ikke nok med, at nogle af de ældre og erfarne låneudbydere konstant udvikler nye kviklån, så bliver der også etableret nye låneselskaber, der gør sig bemærket med deres attraktive kviklånstilbud.

Bare i år er der blevet lanceret så mange nye kviklån, at det vil være sund fornuft at sammenligne de forskellige tilbud. Det skal jo gerne være sådan, at du får fundet det billigste og bedste kviklån, hvor både gebyrerne, renterne og de øvrige vilkår er fair.

Sådan sammenligner og vurderer du de nye kviklån:

  1. Sørg for, at kviklånene har den samme løbetid (så er sammenligningen mest brugbar)

  2. Kig efter lånenes ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent) – det er en central faktor

  3. Vær opmærksom på vilkår omkring afdragsfrihed, indfrielse før tid etc.

  4. Vurdér udbydernes troværdighed (læs kundebedømmelser o.l.)

Som du måske kan læse mellem linjerne, så handler det ikke nødvendigvis kun om at finde det billigste kviklån blandt de nye lånetilbud. Det er også vigtigt, at de øvrige vilkår og servicen er tilfredsstillende.

Nye udbydere af kviklån

Alene i Danmark er der rigtig mange udbydere af kviklån uden sikkerhed. På trods af det i forvejen store udbud bliver låntagerne jævnligt introduceret for nye låneselskaber.

Hos Sambla samarbejder vi med en lang række låneudbydere. Det gælder veletablerede og velrenommerede udbydere såvel som nye udbydere, der grundet deres interessante låneprodukter bestemt har en berettigelse.

Udfyld vores låneformular og få tilsendt uforpligtende lånetilbud fra nye låneudbydere.

2021-03-25

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - nye kviklån

Hvor ofte kommer der nye kviklån?

Der er som regel ikke langt mellem de nye kviklån. /n/nDer kommer måske ikke nye kviklån hver dag eller hver uge, men ofte går der ikke mere end en måned mellem nye lånelanceringer. Det er blot med til at understrege, at det er en god idé at følge godt med på lånemarkedet.

Hvornår giver det mening at vælge et af de nyeste kviklån?

Du skal naturligvis kun gå med et af de nyeste kviklån, hvis lånene rent faktisk byder på nogle vilkår, som du finder attraktive. Du skal i den anledning undersøge, om lånene på den ene eller anden måde er mere fordelagtige end de eksisterende lån./n/nSom udgangspunkt vil et nyt kviklån være et godt valg, hvis der enten er penge at spare, hvis der stilles færre krav til dig som låntager, hvis der ydes ekstra fleksibilitet, eller hvis der er mulighed for hurtigere udbetaling end normalt.

Hvordan holder jeg øje med nye kviklån?

Du kan holde øje med de nye kviklån på flere forskellige måder. Du vil helt naturligt støde på mange af de nye lånetilbud via tv-reklamer, radioreklamer og avisreklamer, ligesom du vil kunne følge med via forskellige fagmagasiner – såvel online som offline./n/nSambla er også et oplagt go-to sted, når det handler om at holde sig ajourført med de mange nye kviklån.

AcceptLån DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK
Bank Norwegian DK
Ikano Bank DK
Facit Bank DK
Leasy DK
Cashper DK
Nordcredit DK
Resurs Bank DK (Car)
Unilån DK
TF Bank DK
Ferratum DK
Remember DK