Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån til tandlæge

Check mark iconAlt du skal vide om at optage et tandlæge lån

Check mark iconSammenlign tandlæge lån fra velrenommerede banker

Check mark iconLån penge til både større og mindre tandbehandlinger

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

En stor og uventet tandlægeregning kan udfordre din privatøkonomi, men er uheldet ude, og rækker din økonomi ikke til den nødvendige tandbehandling, kan du optage et lån.

Sambla og vores mange samarbejdende banker kommer dig til undsætning, når du står over for en tandbehandling, som du ikke har mulighed for at finansiere på egen hånd.

Gennem vores online tjeneste kan du sammenligne lån på mellem 5.000 og 400.000 kr. Disse lån er ikke øremærket et bestemt formål og vil derfor f.eks. kunne bruges på at finansiere en tandbehandling.

Lån penge til større og mindre tandbehandlinger

Som dansk statsborger har du ret til gratis lægehjælp, når du bliver syg. Du kan gratis komme til konsultation hos din læge og vil ligeledes gratis kunne blive indlagt ved kritisk sygdom.

Du skal til gengæld selv dække omkostningerne til tandeftersyn og tandbehandlinger, medmindre du er under 22 år gammel og opfylder de øvrige betingelser.

Den regelmæssige tandundersøgelse, som de fleste får udført en gang hvert år eller hvert andet år koster blot få hundrede kroner, men til gengæld kan behandlinger hos tandlægen være dyre.

Lån til tandlæge ved behov for en af følgende tandbehandlinger:

 • Rodbehandling
 • Parodontosebehandling
 • Tandudtrækning
 • Krone
 • Implantat
 • Bro
 • Tandregulering
 • … og ved andre dyrere behandlinger hos tandlægen

Du kan også låne til kosmetiske tandbehandlinger

Der kan være forskellige årsager til, at du har brug for en tandbehandling. Det vil typisk være af enten sundhedsmæssige eller kosmetiske årsager.

Et tandlæge lån kan bruges til alle tandbehandlinger, og her er kosmetiske tandbehandlinger såsom en tandretning eller en tandblegning ingen undtagelse.

Lider du derfor f.eks. af skæve eller misfarvede tænder, kan du låne penge til at få løst dit tandproblem og få dit smukke smil tilbage.

Lån til tandlæge, når behandlingen ikke kan vente

Det kan have fatale konsekvenser at udskyde en nødvendig tandbehandling, men ved at optage et tandlæge lån slipper du for at udskyde behandlingen af økonomiske årsager.

Der findes flere eksempler på tandsygdomme og tandproblemer, der hurtigt vil blive forværret, hvis der ikke bliver handlet i tide. Eksempelvis kan tandkødsbetændelse udvikle sig til parodontose.

Sådan er processen ved optagelse af et tandlæge lån

Det er ganske simpelt at låne penge til en tandbehandling. Ja, faktisk er det ønskede lån kun få klik væk. Vi forklarer processen trin-for-trin nedenfor.

Lån til tandlæge ved at gøre følgende:

 1. Indhent tilbud på den nødvendige tandbehandling fra en eller flere tandlæger
 2. Udfyld vores ansøgningsformular, hvor du oplyser det ønskede lånebeløb og den ønskede tilbagebetalingsperiode
 3. Vælg ét af de lånetilbud, som du har modtaget fra vores samarbejdspartnere
 4. Få lånet udbetalt
 5. Book tid til tandbehandlingen
 6. Betal løbende af på dit lån, indtil du er gældfri

Er det muligt at låne penge til tandbehandlinger i udlandet?

Ja, i princippet vil du godt kunne låne penge til en tandbehandling, som du får udført i udlandet, eksempelvis i Tyrkiet eller Tyskland.

Vær dog opmærksom på, at der kan være nogle sprogbarrierer, at dine klagemuligheder vil være begrænsede, og at kvaliteten af behandlingerne kan være lav, hvis du vælger en tandlæge i udlandet.

Alternativer til at låne penge til en tandbehandling

Du kan, forudsat at du bliver kreditgodkendt, låne penge til enhver tandbehandling, men der findes selvfølgelig nogle alternativer til at optage et tandlæge lån.

Her er nogle af alternativerne:

 1. Betal din tandlægeregning på afbetaling, såfremt din tandlæge tilbyder en afbetalingsordning
 2. Søg økonomisk tilskud hos kommunen, hvis du har en meget lav indkomst og står i en vanskelig økonomisk situation
 3. Spar op og finansiér fremtidige tandlægeregninger på egen hånd
2023-08-30

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån til tandløge

Hvad koster et tandlæge lån?

Udgifterne til et tandlæge lån består som regel af renteudgifter og gebyrer.

Størrelsen på disse udgifter vil afhænge af, hvor mange penge du låner, hvilken låneudbyder du låner gennem, og hvordan udbyderen vurderer din kreditværdighed.

Når du modtager et lånetilbud, skal du være opmærksom på de samlede kreditomkostninger, da det er sigende for, hvad lånet koster.

Kan jeg låne penge til en tandbehandling trods RKI?

Nej, det er som udgangspunkt ikke muligt at låne penge til en tandbehandling, hvis du er registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvordan finder jeg det bedste lån til tandlæge?

Du finder det bedste lån til tandlæge ved at sørge for at sammenligne dine forskellige lånemuligheder. For at kunne gøre det skal du indhente en række lånetilbud.

Vi har gjort det nemt og gratis for dig at sammenligne lån fra flere banker, så du kan finde det bedste og billigste tandlæge lån i dag.

Udfyld blot vores ansøgningsformular og modtag uforpligtende tilbud på lån fra vores samarbejdspartnere.

Hvordan undgår jeg at skulle låne penge til fremtidige tandlægeregninger?

Du undgår at låne penge til fremtidige tandlægeregninger ved at spare op, så du har en buffer til uforudsete udgifter.

Du kan desuden drage fordel af at tegne en sundhedsforsikring, der dækker udgifterne til fremtidige tandbehandlinger helt eller delvist.

Resurs Bank DK
TF Bank DK
Ferratum DK
AcceptLån DK
Cashper DK
Remember DK
Leasy DK
Nordcredit DK
KreditNU DK
Ikano Bank DK
Bank Norwegian DK
Facit Bank