Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån svar med det samme

Check mark iconLån og få svar med det samme

Check mark iconHurtig udbetaling alle ugens dage

Check mark iconUforpligtende ansøgning

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Lån og få svar med det samme er en mulighed, som de fleste låntagere vil finde attraktiv – og med god grund.

Rigtig mange låntagere har førhen ventet både dage og uger på at få svar på en låneansøgning, hvilket naturligvis ikke har været tilfredsstillende.

Heldigvis ændrer tiderne sig, og i dag er det muligt at få svar med det samme.

Er det vigtigt for dig, at du kan få svar med det samme, så du kan få det ønskede lån i hus uden unødig ventetid, så er du landet på den rigtige side.

Der venter dig nemlig en introduktion til, hvor du kan få svar med det samme, hvilke krav du skal indfri, hvordan du udfylder en låneansøgning og meget andet.

Nysgerrig? Så fortsæt læsningen og få meget snart indfriet dit ønske om et hurtigt lån.

Lån svar med det samme er muligt på nettet

Lån og få svar med det samme er noget, der bliver reklameret med i stor stil. Der er dog hovedsageligt én type af virksomheder, der reklamerer med dette – de digitale låneudbydere.

Skal du derfor kunne få svar på din låneansøgning med det samme, så skal du låne på nettet, hvor der foruden hurtig svartid kan opnås fordele som lån penge og få dem med det samme, høj sikkerhed og høj anonymitet.

Fælles for de fleste låneudbydere på nettet er, at de benytter sig af et system, hvorigennem de hurtigt og nemt kan behandle låneansøgninger. Typisk foregår kreditvurderingerne helt automatisk, hvilket gør det muligt at præstere en meget kort svartid.

I mange tilfælde vil du derfor kunne få svar på din låneansøgning i løbet af få minutter, uanset om du ansøger på det ene eller andet tidspunkt.

Første step er at udfylde og indsende en låneansøgning

For at kunne få svar med det samme er du naturligvis nødt til at sende en låneansøgning. Det er nemlig denne, du skal have svar på, når du skal have bevilget et lån af den ene eller anden art.

Det første step – det med at sende en låneansøgning – er heldigvis ganske let at gå til.

Hos Sambla har vi gjort en helhjertet indsats for at gøre det så nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning som overhovedet muligt. Derfor vil du ikke kun kunne få et hurtigt svar, men vil også kunne udfylde en låneansøgning på ingen tid.

Typisk skal der ikke afsættes mere end et par minutter til at klikke sig gennem ansøgningsformularen.

Disse oplysninger skal din låneansøgning indeholde:

 • Personoplysninger

 • Oplysninger om dine indtægter og udgifter

 • Oplysninger om din gæld (hvis du har eksisterende gæld)

Hvis du ønsker at låne med en medansøger, så skal du huske at tilføje vedkommende. Chancen for at få bevilget et lån er større, hvis man låner med en medansøger, hvorfor det kan være en god taktik.

De typiske lånekrav

Når du ansøger om et lån, hvad end det drejer sig om et lille mobillån eller et større forbrugslån, skal du forholde dig til en række krav.

Det er krav, som har afgørende betydning for, om du kan få bevilget det lån, du ansøger om. Skulle det ske, at der er nogle af kravene, du ikke kan indfri, så kan ansøgningen desværre føre til et afslag.

For at vurdere dine muligheder for at få bevilget et lån bør du sætte dig grundigt ind i kravene. Godt nok bliver de fleste låneansøgere godkendt, men der er ingen regler uden undtagelser.

Her er de typiske krav til låntagerne:

 • Du skal være fyldt 18 år

 • Du skal være registreret på en dansk folkeregisteradresse

 • Du skal have en fast indkomst

 • Du må ikke stå som dårlig betaler i RKI eller Debitor Registret

Få svar og udbetaling samme dag

Du er havnet på denne side, fordi du gerne vil have svar på din låneansøgning med det samme. Dette ønske kan du selvfølgelig få indfriet, men fordelene begrænser sig ikke til kort svartid.

Du har faktisk også mulighed for at opnå udbetaling af dit lån samme dag, hvis du låner penge hos en af de udbydere, der tilbyder hurtig udbetaling (i form af straksudbetaling e.l.).

Inden for 24 timer vil du altså både kunne få svar på din låneansøgning og få pengene udbetalt, hvis du bliver kreditgodkendt.

Pengene bliver overført til din NemKonto, så du kan få dem til rådighed med det samme. Det er normal procedure at udbetale lån til låntagers NemKonto, idet det er forbundet med høj sikkerhed.

Dette kan du gøre for at opnå hurtig udbetaling:

 1. Gå til en online låneudbyder

 2. Vælg en dansk låneudbyder (så opnår du hurtigere udbetaling og højere sikkerhed)

 3. Sørg for at udfylde din låneansøgning korrekt

 4. Vær klar til at besvare opfølgende spørgsmål fra udbyderen, hvis disse skulle opstå

 5. Skriv under på din lånekontrakt med det samme (efter du har læst og forstået den selvfølgelig)

Hold godt øje med din e-mail indbakke

Når du ansøger om et online lån, så får du typisk svar på din ansøgning inden for 24 timer.

Svaret bliver normalt sendt til dig via e-mail. Du skal derfor holde godt øje med din e-mail indbakke, hvis du gerne vil reagere hurtigt, når du først er blevet kreditvurderet.

Hvis du bliver kreditgodkendt, så vil du få tilsendt en mail, der indeholder et link til en aftale, som du kan gennemlæse og underskrive.

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån svar med det samme

Hvilke låneudbydere tilbyder svar med det samme?

Mange låneudbydere – dog primært de digitale af slagsen – tilbyder svar med det samme. Til gengæld er det ikke noget, der kan opnås gennem de traditionelle banker. Her vil svartiden være længere, idet det hele skal gennemgås manuelt.

Kan jeg være sikker på at blive kreditgodkendt?

Nej, du kan ikke være sikker på at blive kreditgodkendt og dermed få bevilget det lån, du har ansøgt om. Hvis låneudbyderen ikke vurderer, at du er økonomisk rustet til at gældsætte dig, så kan de vælge at give dig et afslag.

I hvilke situationer kan jeg ikke få svar med det samme på min låneansøgning?

Du kan som udgangspunkt ikke forvente at få svar med det samme på din låneansøgning, hvis du ansøger om et banklån eller realkreditlån. Svar med det samme er til gengæld muligt, hvis du anmoder om et kviklån, mobillån e.l. via nettet. Det er heller ikke sikkert, at du kan få svar med det samme, hvis du anmoder om et større lånebeløb på f.eks. 250.000 eller 400.000 kr.

Ikano Bank DK
Cashper DK
Nordcredit DK
AcceptLån DK
Leasy DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Facit Bank
Remember DK