Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

SMS lån RKI

Check mark iconSMS lån med lave renter

Check mark iconFå pengene i dag

Check mark iconKort svartid

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

SMS lån trods RKI er svære at finde, hvorfor du måske er begyndt at spekulere i, om det overhovedet er muligt at optage et lån via mobilen, hvis man står i det store skyldnerregister?

I denne guide vil vi give dig svar på din forespørgsel. I samme ombæring vil du blive introduceret for, hvilke krav og betingelser du skal opfylde for at blive kreditgodkendt.

Læs også: SMS lån uden kreditvurdering?

SMS lån er små, hurtige og fordelagtige lån, der ikke kun efterspørges af RKI-registrerede forbrugere, men også af alle andre låntagere.

Er du ikke registreret i RKI? Så kan du springe guiden over og gå direkte til ansøgningsformularen, som du kan udfylde på få minutter.

SMS lån RKI – kan det virkelig lade sig gøre?

SMS lån RKI (SMS lån, der kan optages af RKI-registrerede danskere) eksisterer desværre ikke, selvom mange låntagere ville ønske, at det var anderledes.

Lige omkring 200.000 danskere er registreret i RKI, og ingen af disse danskere vil som udgangspunkt kunne få bevilget et SMS lån grundet deres status som dårlige betalere.

RKI spænder altså ben for dine lånemuligheder, men det er ikke ensbetydende med, at det har lange udsigter for dig at optage et lån.

I et af de senere afsnit vil vi fortælle dig, hvordan du kan blive slettet fra RKI og dermed åbne op for en masse attraktive lånemuligheder.

Værd at vide:

 • Udbyderne af SMS lån siger nej tak til RKI-registrerede låntagere (forvent derfor et afslag på din ansøgning)

 • Omkring 200.000 danskere er registreret i RKI

 • Alle låneudbydere har adgang til RKI (og vil derfor kunne se din status)

SMS lån skiller sig i realiteten ikke ret meget ud fra andre lånetyper, når det kommer til lånebetingelserne. RKI vil nemlig være en hindring, uanset hvilken lånetype der er tale om.

Her er kravene for at få et SMS lån

SMS lån er normalt både nemme og hurtige at optage, og langt de fleste låntagere bliver da også kreditgodkendt, men ikke alle kan få det ønskede lån.

Låneudbyderne stiller altid nogle krav, som skal være opfyldt, hvis låntageren skal kunne godkendes. Er et eller flere krav ikke opfyldt, så kan det udmønte sig i et afslag.

Kravene er som følger:

 • Ansøgeren skal være fyldt 18 år

 • Ansøgeren skal være bosat i Danmark

 • Ansøgeren må ikke stå i RKI eller et andet skyldnerregister

 • Ansøgeren skal have en fast indtægt

 • Ansøgeren skal have adgang til NemID (nødvendigt, hvis du skal låne penge online)

At du ikke må stå i RKI er altså kun et ud af flere krav, men det er ikke desto mindre et vigtigt krav. Låneudbyderne har formuleret dette krav af en grund, hvorfor det som udgangspunkt ikke vil være til forhandling.

RKI og Debitor Registret placeres i samme bås

RKI (Ribers Kredit Information – ejes og drives af Experian) er landets største skyldnerregister, hvorfor det typisk er det register, der er mest fokus på hos låneudbyderne.

SMS lån er dog ikke kun svære at få fingrene i, hvis man er registreret i RKI, men også hvis man står i Debitor Registret.

Debitor Registret (ejes og drives af Bisnode) er endnu et dansk skyldnerregister – blot et mindre et af slagsen.

RKI og Debitor Registret er altså to forskellige, men stadig danske, registre over dårlige betalere. Fælles for alle de personer, der er registreret her, er, at de har misligholdt en eller flere betalingsaftaler.

Derfor; hvis udbyderen skriver, at de ikke udsteder lån til personer, der står i RKI, så kan du forvente, at det samme gør sig gældende, hvis du står i Debitor Registret.

Bliv slettet fra RKI og optag et SMS lån derefter

Står du i RKI? Og har du derfor svært ved at blive godkendt til det ønskede SMS lån?

Så er der kun én rigtig ting at gøre; betal din gæld ud, bliv slettet fra registret og optag derefter et lån via din mobiltelefon.

RKI vil være en hindring for dig, så længe du er registreret som skyldner, hvorfor du bør stræbe efter at blive slettet så hurtigt som muligt.

Efter at du er blevet slettet fra RKI, kan du låne penge på lige fod med alle andre danskere. Låneudbyderne tager ikke højde for, om du tidligere har været registreret i RKI – de fokuserer udelukkende på din aktuelle kreditstatus.

Den korte guide:

 1. Find ud af, hvor mange penge du skylder

 2. Betal din misligholdte gæld ud (indfri gælden med det samme eller lav en afdragsordning med udbyderen)

 3. Tjek op på, om du rent faktisk er blevet slettet fra registret

 4. Ansøg om SMS lån og sammenlign tilbud fra forskellige udbydere

Sådan optager du et endnu billigere lån via mobilen

Når du ikke længere står i RKI og / eller Debitor Registret, så har du alle muligheder for at finde et billigt mobillån. Du vil nemlig kunne kreditgodkendes hos de fleste udbydere, hvis du indfrier de øvrige betingelser.

Vil du gerne kunne låne endnu billigere via mobilen, så skal du gøre følgende:

 1. Lån med en medansøger

 2. Sammenlign flere tilbud (gerne 3 eller flere forskellige)

 3. Vær ekstra opmærksom på særlige lånekampagner (f.eks. SMS lån uden renter)

2021-04-08

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - sms lån rki

Hvor kan jeg optage et SMS lån trods RKI?

SMS lån trods RKI udstedes desværre ikke af nogle af de danske låneudbydere. Udbyderne af SMS lån afviser også låntagere, der står i Debitor Registret eller et helt tredje skyldnerregister.

Hvilke låneudbydere har adgang til RKI?

'Alle udbydere af (SMS) lån – bl.a. banker og digitale låneudbydere – har adgang til RKI og informationerne herfra. Det betyder, at enhver låneudbyder vil kunne slå dig op i registret, og se om du er registreret. Denne mulighed vil udbyderne gøre brug af i forbindelse med kreditvurderingen.

Hvorfor er RKI en hindring for at låne penge?

RKI er en hindring for at optage SMS lån og andre lån, fordi RKI-registrerede danskere er at betragte som dårlige betalere. Disse kunder vil låneudbyderne gerne undgå, idet risikoen for, at de vil miste deres penge er stor. Samtidig siger låneudbyderne nej til personer, der står i RKI for at beskytte disse personer mod økonomiske problemer.

Ferratum DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
Facit Bank
Bank Norwegian DK
Nordcredit DK
KreditNU DK
AcceptLån DK
Cashper DK
Leasy DK
TF Bank DK
Remember DK