Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

SMS lån uden kreditvurdering

Check mark iconSMS lån uden kreditvurdering

Check mark iconLave gebyrer og renter

Check mark iconSvar med det samme

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

SMS lån uden kreditvurdering efterspørges i stor stil, men er det overhovedet muligt at optage et lån via mobilen uden at blive kreditgodkendt?

Det korte svar er nej.

Ingen af de danske banker eller andre låneudbydere kan opfylde dette ønske.

Ifølge kreditaftaleloven skal udlånsvirksomheder, inkl. udbydere af mobillån, vurdere låntagernes kreditværdighed, inden de indgår en kreditaftale. Derfor slipper du ikke for at blive kreditvurderet.

Selvom du ikke slipper for den obligatoriske kreditvurdering, så vil du under alle omstændigheder kunne tage del i mange fordele, hvis du vælger at optage et mobillån.

SMS lån er populære, og det skyldes, at lånetypen er kendt for at byde på hurtig udbetaling, et nemt ansøgningsflow og mange andre fordele.

Sådan bliver du kreditvurderet ved ansøgning om et SMS lån

Som du har kunne læse i indledningen, så er det desværre ikke muligt at optage et SMS lån uden kreditvurdering – pga. § 7 c i kreditaftaleloven.

Derfor vil du blive kreditvurderet, uanset hvor du vælger at ansøge om et mobillån. Der kan dog være forskel på, hvordan de forskellige udbydere griber kreditvurderingen an.

Pointen med at lave en kreditvurdering er at belyse forbrugerens / låntagerens kreditværdighed. I den anledning kigges der på en lang række forskellige faktorer, der samlet set kan sige noget om, hvor kreditværdig låntageren er.

Følgende faktorer spiller en rolle i forhold til kreditvurderingen:

 • Din indtægt
 • Dit rådighedsbeløb
 • Din gæld
 • Din boligsituation (det kan f.eks. være en fordel at være boligejer)
 • Din jobsituation

Skal du kreditgodkendes og dermed få det ønskede SMS lån, så skal du helst gerne både have et fast job, en fast indtægt, en begrænset eller ingen gæld og et fornuftigt rådighedsbeløb. \ Derudover kan det være en fordel, men ikke nødvendigvis et krav, at du er boligejer.

Hvad angår din indtægt, så er det meget forskelligt, hvad der kræves af dig. Nogle udbydere af mobillån forventer blot, at du har en fast indkomst, mens andre forlanger en minimumsindkomst på xxx kr. om året.

For at kunne tage et lån gennem Sambla skal du have en årlig indkomst på mindst 60.000 kr.

Hvad gør jeg, hvis jeg får et afslag på låneansøgningen?

Der bevilges og udbetales rigtig mange SMS lån hvert eneste år.

Desværre er der også dem, der er mindre heldige, når de ansøger om et SMS lån. En mindre andel af alle ansøgere modtager nemlig et afslag.

Låneudbyderne er naturligvis i deres gode ret til at give et afslag, men for dig som låntager er det naturligvis meget frustrerende at modtage en sådan tilbagemelding.

Du skal dog ikke nødvendigvis opgive ønsket om at låne penge, blot fordi du har fået et enkelt afslag. I mange tilfælde vil du kunne få et lån, hvis du følger vores råd.

Det kan du gøre:

 1. Undersøg hvorfor du ikke blev kreditgodkendt (indled en dialog med udbyderen)
 2. Ved manglende held til at overbevise udbyderen om din kreditværdighed bør du kigge mod andre udbydere (der er mange udbydere af mobillån)
 3. Undersøg alternative lånetyper, hvis ingen af udbyderne af mobillån ønsker at indgå en kreditaftale (kig bl.a. mod kviklån, kassekreditter m.fl.)
 4. Kan du fortsat ikke låne, og skyldes det, at du står i RKI, så skal du forsøge at betale din misligholdte gæld ud, så du kan blive slettet fra RKI

Kreditvurderingen har også til formål at beskytte dig

Du havde formentlig et ønske om at optage et SMS lån uden kreditvurdering, hvorfor du med rette kan føle dig skuffet, da dette ikke kan lade sig gøre.

Du skal dog være bekendt med, at loven om at skulle kreditvurdere forbrugerne ikke er vedtaget for at genere dig som låntager – faktisk tværtimod.

Kreditvurderinger beskytter ikke blot låneudbyderne mod dårlige betalere, men er også med til at forhindre, at du som låntager optager et lån, som du formentlig ikke er i stand til at betale tilbage.

Sker der derfor det, at du modtager et afslag på din ansøgning, så husk, at dette kan være med til at forhindre, at du ender i en dårlig økonomisk situation.

Kan du ikke blive kreditgodkendt af den ene eller anden grund, så kan du med god grund dykke lidt dybere ned i, hvordan det kan være, og hvad du kan gøre for at forbedre din privatøkonomi.

Kan jeg slippe for kreditvurderingen ved at optage et SMS lån i udlandet?

Du kan som bekendt ikke få et SMS lån uden kreditvurdering gennem de danske låneudbydere. Derfor overvejer du måske at søge mod udlandet.

Desværre er det sjældent muligt at få bevilget et lån i udlandet som dansk statsborger. Du skal nemlig være statsborger i det land, du forsøger at låne penge i. Derfor vil du som dansk statsborger f.eks. ikke kunne låne penge gennem en norsk bank.

I forhold til dine rettigheder som låntager bør det i alle tilfælde også være at foretrække at låne gennem en dansk låneudbyder.

Læs også: Kvik SMS lån

Derfor skal du ikke frygte at blive kreditvurderet

SMS lån uden kreditvurdering er eftertragtede. Det skyldes, at mange danske låntagere er bange for, at de ikke kan blive kreditgodkendt.

Dog er der som hovedregel ingen grund til at frygte den obligatoriske kreditvurdering.

SMS lån er typisk mindre lån, hvorfor der er grænser for, hvor kritiske og krævende låneudbyderne er. De forlanger selvfølgelig, at du har en fornuftig økonomi, og at du ikke er stemplet som dårlig betaler, men der stilles sjældent strenge krav til din indtægt.

Tre gode grunde til, at du ikke skal være bange for kreditvurderingen:

 1. Langt de fleste ansøgere til SMS lån bliver kreditgodkendt (så sandsynligheden for, at du også bliver godkendt er stor)
 2. Alle personfølsomme oplysninger bliver behandlet fortroligt og sikkert
 3. Det er 100 % gratis og uforpligtende at sende en ansøgning og få lavet en kreditvurdering

Lån penge uden kreditvurdering via mobilen i fremtiden?

SMS lån uden kreditvurdering blev ikke udbudt for ti år siden, og de udbydes heller ikke i dag. Tilmed er der ikke noget, der tyder på, at det i fremtiden vil blive muligt at optage et mobillån uden at blive kreditvurderet.

De danske politikere og myndigheder gør generelt en stor indsats for at beskytte låntagerne, og det gør de bl.a. ved at stille strenge krav til låneudbyderne mht. kreditvurderinger m.v.

Politikernes og myndighedernes fokus på lånebranchen er ikke blevet mindre med årene, og derfor er det ikke realistisk, at kravene vil blive mere lempelige fremover.

Ergo skal du også i fremtiden forberede dig på, at du skal kreditvurderes, hvis du vil låne penge via din mobil.

Bliv kreditgodkendt til et SMS lån med en medansøger

Loven siger, at du skal kreditvurderes og kreditgodkendes for at få et mobillån.

Dette bør være muligt, hvis du har en god og sund økonomi, men kan du ikke blive godkendt som eneansøger, så er der mindst én mulig løsning: Du kan låne med en medansøger.

Du kan f.eks. ansøge om mobillånet med din ægtefælle eller samlever med henblik på at øge din chance for at få lånet. Der er desuden en markant større chance for at få et lån med lave renter, hvis du låner med din ægtefælle eller samlever.

Du og din medansøger skal bo på samme adresse for at kunne låne sammen.

Krav til medansøgeren ved optagelse af SMS lån

Selvom der kan være god idé i at ansøge om et SMS lån med en medansøger, så er det vigtigt at notere sig, at medansøgeren ligesom dig skal opfylde nogle betingelser.

Her er kravene til medansøger:

 • Medansøgeren skal være mindst 18 år
 • Medansøgeren skal have samme folkeregisteradresse som dig
 • Medansøgeren skal have en indkomst på mindst 60.000 kr. om året
 • Medansøgeren skal have fast bopæl i Danmark

I kan forvente at få en positiv kreditvurdering, hvis I begge lever op til de krav, der er gennemgået ovenfor.

Vær dog opmærksom på, at I ikke må være registreret i RKI eller Debitor Registret.

Hvem efterspørger SMS lån uden kreditvurdering?

I skrivende stund bliver der søgt efter SMS lån uden kreditvurdering 300 gange på Google hver eneste måned. Det er 3.600 søgninger om året.

Dette vidner om, at der er stor interesse for at optage mobillån uden kreditvurdering.

Men hvem bliver dette hovedsageligt efterspurgt af?

Interessen for at låne penge uden kreditvurdering er typisk størst blandt de 18-29 årige. Låntagerne i denne aldersgruppe har ofte en mindre indtægt og et mindre rådighedsbeløb, hvilket kan gøre det svært at blive kreditgodkendt hos låneudbyderne.

Er det muligt at optage andre lån uden kreditvurdering?

Du er nu bekendt med, at du ikke kan få et mobillån uden at blive kreditvurderet, men gælder kravet om kreditvurdering også for andre lånetyper?

Ja, det gælder for alle de lånetyper, der eksisterer på det danske lånemarked.

Du vil derfor hverken kunne optage kviklån, boliglån, minilån eller andre lån uden at blive kreditvurderet.

Får jeg en begrundelse i tilfælde af en negativ kreditvurdering?

Sambla sørger for at sende din ansøgning videre til en række populære banker, der hurtigt vil gennemgå din låneansøgning og kreditvurdere dig.

Du kan enten få en positiv eller negativ kreditvurdering, når du ansøger om et SMS lån. Får du en negativ kreditvurdering, får du ikke nødvendigvis en begrundelse.

Du har ikke krav på en begrundelse ved afslag, men det er selvfølgelig tilladt at spørge ind til begrundelsen, hvis du ønsker at kende denne.

2023-08-31

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - sms lån uden kreditvurdering

Hvilke fordele er ved et SMS lån?

Du slipper som bekendt ikke for at blive kreditvurderet, men du kan til gengæld glæde dig over, at det sjældent tager meget mere end et par minutter eller timer at foretage kreditvurderingen. Dermed får du hurtigt svar på din personlige låneansøgning.

Hvor hurtigt bliver jeg kreditvurderet?

Du slipper som bekendt ikke for at blive kreditvurderet, men du kan til gengæld glæde dig over, at det sjældent tager meget mere end et par minutter eller timer at foretage kreditvurderingen. Dermed får du hurtigt svar på din personlige låneansøgning.

Hvor stor er sandsynligheden for at blive kreditgodkendt?

Sandsynligheden for at blive kreditgodkendt er stor, når man ansøger om et SMS lån. Vi kan ikke sætte et nøjagtigt tal på, hvor mange der bliver godkendt, men det er langt over halvdelen af alle ansøgere.

Leasy DK
TF Bank DK
AcceptLån DK
Nordcredit DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
Remember DK
Facit Bank
KreditNU DK
Ferratum DK
Ikano Bank DK
Bank Norwegian DK