Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

SMS lån uden kreditvurdering

Check mark iconSMS lån uden kreditvurdering

Check mark iconLave gebyrer og renter

Check mark iconSvar med det samme

Der efterspørges SMS lån i stor stil, og mange af de interesserede låntagere har et ønske om at optage et SMS lån uden kreditvurdering.

Desværre er det de færreste låneudbydere, der kan indfri dette ønske.

Ifølge kreditaftaleloven skal udlånsvirksomheder – inkl. udbydere af mobillån – vurdere forbrugernes kreditværdighed, inden de indgår en kreditaftale. Derfor slipper du som udgangspunkt ikke for at blive kreditvurderet.

Selvom du ikke slipper for den obligatoriske kreditvurdering, så vil du under alle omstændigheder kunne tage del i mange fordele, hvis du vælger at optage et mobillån.

SMS lån kan være både hurtige at optage, og de kan byde på attraktive renter. Indhent tilbud på låneydelsen og bliv præsenteret for de fordelagtige vilkår.

Sådan bliver du kreditvurderet ved optagelsen af et SMS lån

Som du har kunne læse i indledningen, så er det desværre ikke muligt at optage et SMS lån uden kreditvurdering – pga. § 7 c i kreditaftaleloven.

Derfor vil du blive kreditvurderet, uanset hvor du vælger at ansøge om et mobillån. Der kan dog være forskel på, hvordan de forskellige udbydere griber kreditvurderingen an.

Pointen med at lave en kreditvurdering er at belyse forbrugerens / låntagerens kreditværdighed. I den anledning kigges der på en lang række forskellige faktorer, der samlet set kan sige noget om, hvor kreditværdig låntageren er.

Følgende faktorer spiller en rolle i forhold til kreditvurderingen:

 • Din indtægt

 • Dit rådighedsbeløb

 • Din gæld

 • Din boligsituation (det kan f.eks. være en fordel at være boligejer)

 • Din jobsituation

Skal du kreditgodkendes og dermed få det ønskede SMS lån, så skal du helst gerne både have et fast job, en fast indtægt, en begrænset eller ingen gæld og et fornuftigt rådighedsbeløb.

Derudover kan det være en fordel, men ikke nødvendigvis et krav, at du er boligejer.

Hvad angår din indtægt, så er det meget forskelligt, hvad der kræves af dig. Nogle udbydere af mobillån forventer blot, at du har en fast indkomst, mens andre forlanger en minimumsindkomst på xxx kr. om året.

Hvad gør jeg, hvis jeg får et afslag på låneansøgningen?

SMS lån bevilges i tusindvis hvert eneste år – til glæde for danske låntagere.

Desværre er der også dem, der er mindre heldige, når de ansøger om et SMS lån. En mindre andel af alle ansøgere modtager nemlig et afslag.

Låneudbyderne er naturligvis i deres gode ret til at give et afslag, men for dig som låntager er det naturligvis meget frustrerende at modtage en sådan tilbagemelding.

Du skal dog ikke nødvendigvis opgive ønsket om at låne penge, blot fordi du har fået et enkelt afslag. I mange tilfælde vil du kunne få et lån, hvis du følger vores råd.

Det kan du gøre:

 1. Undersøg hvorfor du ikke blev kreditgodkendt (indled en dialog med udbyderen)

 2. Ved manglende held til at overtale udbyderen bør du kigge mod andre udbydere (der er mange udbydere af mobillån)

 3. Undersøg alternative lånetyper, hvis ingen af udbyderne af mobillån ønsker at indgå en kreditaftale (kig bl.a. mod kviklån, kassekreditter m.fl.)

 4. Kan du fortsat ikke låne, og skyldes det, at du står i RKI, så skal du forsøge at betale din misligholdte gæld ud, så du kan blive slettet fra RKI

Kreditvurderingen har også til formål at beskytte dig

Din målsætning var antageligvis at optage et SMS lån uden kreditvurdering, hvorfor du med rette er skuffet, da dette ikke kan lade sig gøre.

Du skal dog være bekendt med, at loven om at skulle kreditvurdere forbrugerne ikke er vedtaget for at genere dig som låntager – faktisk tværtimod.

Kreditvurderinger beskytter ikke blot låneudbyderne mod dårlige betalere, men er også med til at forhindre, at du som låntager optager et lån, som du formentlig ikke er i stand til at betale tilbage.

Sker der derfor det, at du modtager et afslag på din ansøgning, så husk, at dette kan være med til at forhindre, at du ender i en dårlig økonomisk situation.

Kan du ikke blive kreditgodkendt af den ene eller anden grund, så kan du med god grund dykke lidt dybere ned i, hvordan det kan være, og hvad du kan gøre for at forbedre din privatøkonomi.

Kan jeg slippe for kreditvurderingen ved at optage et SMS lån i udlandet?

Er de danske udbydere af SMS lån ikke samarbejdsvillige, så kan det være fristende at søge mod udlandet. Det er nemlig ikke kun i Danmark, at det er muligt at optage lån via mobilen.

SMS lån i udlandet er dog udelukkende noget, du kan få adgang til, hvis du er bosat i det givne land. Skal du f.eks. låne penge i Norge, så skal du være bosat i Norge. Ellers vil din ansøgning blive afvist med den begrundelse, at du ikke har en norsk folkeregisteradresse.

Derfor skal du ikke frygte at blive kreditvurderet

SMS lån uden kreditvurdering er eftertragtede – og med god grund.

Dog er der som hovedregel ingen grund til at frygte den obligatoriske kreditvurdering.

SMS lån er typisk mindre lån, hvorfor der er grænser for, hvor kritiske og krævende låneudbyderne er. De forlanger selvfølgelig, at du har en fornuftig økonomi, og at du ikke er stemplet som dårlig betaler, men du behøves hverken at have en tårnhøj indtægt eller råde over flere ejendomme.

Tre gode grunde til, at du ikke skal være bange for kreditvurderingen:

 1. Langt de fleste ansøgere til SMS lån bliver kreditgodkendt (så sandsynligheden for, at du også bliver godkendt er stor)

 2. Alle personfølsomme oplysninger bliver behandlet fortroligt og sikkert

 3. Det er 100 % gratis og uforpligtende at sende en ansøgning og få lavet en kreditvurdering

2021-04-08

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - sms lån/sms lån uden kreditvurdering

Hvilke fordele er ved et SMS lån?

SMS lån udmærker sig som lånetype på rigtig mange parametre. Med et mobillån er du først og fremmest sikret hurtigt svar og hurtig udbetaling. Derudover er det en fordel, at du kan klare det hele via din mobil – vel at mærke, når det passer dig.

Hvor hurtigt bliver jeg kreditvurderet?

Du slipper som bekendt ikke for at blive kreditvurderet, men du kan til gengæld glæde dig over, at det sjældent tager meget mere end et par minutter eller timer at foretage kreditvurderingen. Dermed får du hurtigt svar på din personlige låneansøgning.

Hvor stor er sandsynligheden for at blive kreditgodkendt?

Sandsynligheden for at blive kreditgodkendt er stor, når man ansøger om et SMS lån. Vi kan ikke sætte et nøjagtigt tal på, hvor mange der bliver godkendt, men det er langt over halvdelen af alle ansøgere.

Unilån
Nordcredit
Leasy
Remember
Ferratum
Express Bank
kreditnu
Resurs Bank
TF Bank
Cashper
Alisa Bank
Ikano Bank