Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Mobillån

Check mark iconLån billigt via mobilen

Check mark iconHurtig udbetaling

Check mark iconHøj godkendelsesrate

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Flere og flere lån kan optages via mobilen – disse lån kaldes mobillån.

Er du ejer af en mobiltelefon eller smartphone, der har adgang til internettet, så vil du nemt og bekvemt kunne optage et lån via din enhed.

Der er efterhånden mange udbydere af de eftertragtede mobillån, så der er sandsynligvis også en udbyder, der kan indfri dine ønsker og præferencer, når det kommer til lån.

Sambla hjælper dig med at sammenligne mobillån, så du får tilbudt de bedste renter, gebyrer og vilkår. Ønsker du at benytte dig af den mulighed, så udfyld blot vores ansøgningsformular.

Her i guiden kan du læse om, hvad et mobillån er, hvorfor denne lånetype er attraktiv, hvordan du sammenligner de mobilvenlige lån og meget mere.

Hvad er et mobillån?

Et mobillån er et mindre forbrugslån, der kan optages via en mobiltelefon – deraf navnet mobillån.

Mobillån har tidligere været kendt som SMS lån, da man for år tilbage havde mulighed for at sende en ansøgning via SMS. SMS lån er dog efterhånden en uddøende race, der er blevet erstattet af online mobillån.

I stedet for at sende din ansøgning via SMS kan du klare det hele via din mobilbrowser.

Ansøgningsdelen er i realiteten helt ens, uanset om der ansøges via en computer, tablet eller smartphone. Nogle vil dog foretrække at ansøge via en computer eller tablet, da disse enheder skærmmæssigt er større.

Mobillån er, som allerede nævnt, som regel mindre lån, hvor du kan låne et sted mellem 1.000 og 10.000 kr. Der er dog også mulighed for at låne større beløb, hvis behovet er der.

Et mobillån vil desuden typisk have en kort løbetid.

Så mange penge kan du låne via mobilen

Med mobillån kan du normalt låne mellem 1.000 og 10.000 kr.

Der er dog også eksempler på låneudbydere, der lader dig ansøge om lån på helt op til 400.000 kr. via din mobil. Du har dermed rig mulighed for at optage både store og små lån.

Fælles for alle udbydere af mobillån er, at de har nogle grænser for, hvor mange penge man kan låne. Som regel er der både en øvre og en nedre grænse.

Det er disse grænser, du skal tage højde for, når du skal angive det ønskede lånebeløb. Kan udbyderen ikke tilbyde det ønskede lån, så kan du med fordel finde en anden udbyder.

Flere ting er afgørende for, hvor mange penge du kan låne via din mobiltelefon. De fleste kan få bevilget et mobillån på 10.000 kroner, men det er langt fra alle, der kan låne store beløb lydende på f.eks. 400.000 eller 400.000 kr.

Hvor mange penge kan jeg låne? Det afhænger af følgende:

 • Udbyderens øvre lånegrænse (denne kan der sjældent rykkes på)

 • Din kreditværdighed (udbyderen skal vurdere, om det er realistisk, at du kan tilbagebetale lånet)

 • Er du registreret i RKI? (i så fald vil du slet ikke kunne låne noget)

Fordele ved at optage et mobillån

Danskerne er storforbrugere af deres mobiltelefoner. Mobilen bliver nemlig i stor stil brugt til at få hverdagen til at hænge sammen – du kan f.eks. bruge den til at holde kontakten med dine venner, til at betale regninger, til underholdning og ikke mindst til at låne penge.

Står du med valget mellem et mobillån og en anden lånetype som f.eks. en kassekredit eller et kviklån, så bør du tage højde for mobillånets mange fordele. Kender du ikke allerede til fordelene, så læs med herunder.

 1. Du kan låne på farten – I dag kan vi gøre det meste på farten, så længe vi bare har vores mobiltelefon med os. Du har f.eks. mulighed for at optage et lån via din mobil, hvis du står i en situation, hvor lidt ekstra penge mellem hænderne vil gøre underværker.

 2. Mobillån er lette at få bevilget – Der skal jævnfør loven laves en individuel kreditvurdering, uanset hvilken type lån man anmoder om, men det er et faktum, at mobillån typisk er lette at få bevilget. Så længe der er tale om et mindre mobillån, der ikke lyder på mere end 10.000 kroner, så er det nemlig ikke nødvendigt at skulle indfri ret mange krav.

 3. Du har (ofte) pengene samme dag – Optager du et mobillån, så kan du også være ganske sikker på, at du får pengene meget hurtigt, hvis du bliver kreditgodkendt. Nogle udbydere er så hurtige, at de vil kunne tilbyde udbetaling samme dag. En så hurtig låneproces er unik og er derfor ikke noget, der bør undervurderes.

 4. Mobillån er også for unge – For at få bevilget et mobillån skal du som hovedregel blot være fyldt 18 år. Mobillån er nemlig også for de unge, herunder unge studerende. Står du f.eks. og mangler penge til nye studiebøger, møbler til studieboligen eller nyt tøj til den kommende studiefest, så kan du finansiere det hele med et mobillån.

 5. Det er ikke nødvendigt at stille sikkerhed – Låner du penge fra din mobil, så vil du ikke skulle stille sikkerhed over for långiver. Det eneste du forpligter dig til er at betale de aftalte ydelser. Da der ikke skal stilles sikkerhed, kan du springe over det tidskrævende papirarbejde, der normalt er forbundet hermed.

Sammenlign mobillån og lån billigere

Du skal bruge mere end to hænder for at tælle alle de finansielle virksomheder, der gør sig i mobillån. Dem findes der nemlig rigtig mange af herhjemme.

Valget bliver måske ikke nemmere for dig af, at der er mange udbydere, men til gengæld er et stort udbud med til at sikre dig bedre lånevilkår, idet låneudbyderne presser hinanden.

Hvad end det er et stort eller lille mobillån, du er gået på markedet for at optage, så skal du prioritere at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige udbydere.

Der er rig mulighed for at låne penge billigt via en mobiltelefon, men der findes også mange låneudbydere, der ikke er konkurrencedygtige i forhold til renten og gebyrerne.

Sådan sammenligner du mobillån:

 1. Anmod om lånetilbud hos flere udbydere (gerne med udgangspunkt i den samme løbetid og det samme lånebeløb)

 2. Vent på, at du har modtaget en tilbagemelding (og tilbud) fra samtlige udbydere

 3. Læs alle dine tilbud igennem og hold dem op mod hinanden (sammenlign omkostningerne og vilkårene)

 4. Vælg det tilbud, der giver bedst mening for dig (typisk det billigste mobillån)

Jo flere lånetilbud der indgår i din sammenligning, desto større er chancen for, at du ender med at finde det bedste mobillån.

Dette kan et mobillån bruges til

Et mobillån kan gå til tant og fjas, men der er også rig mulighed for at finansiere mere seriøse ting med sådanne lån.

Du har selvfølgelig ret til at have din egen holdning til, hvad der er fornuftigt at bruge penge på. Faktisk er det slet ikke noget, som udbydere af mobillån går op i – typisk er låneformålet nemlig anonymt.

Selvom låneformålet er anonymt, er der sund fornuft i at overveje ens beslutning nøje, inden man indgår en kreditaftale.

Eksempler på, hvad du kan finansiere med et mobillån:

 • Mobiltelefoner og elektronik

 • Tøj og sko

 • Koncertbilletter

 • Lamper og mindre møbler

 • Babyudstyr

 • Uforudsete udgifter

Læs også: Mobile lån trods RKI?

2021-04-08

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - mobillån

Hvad koster et mobillån?

Prisen på dit mobillån afhænger af din kreditvurdering, idet udbyderen kigger på din kreditværdighed, når de skal fastlægge renten på lånet. Mobillån er takket være både omkostningsloftet og ÅOP-loftet blevet billigere end førhen, idet der i dag er en øvre grænse for, hvor høje omkostninger der må opkræves.

Hvem kan få et mobillån?

Du skal være 18 år for at indgå en kreditaftale, og da et mobillån er en kreditydelse, så er det også et krav i dette tilfælde. Derudover er det et krav, at du bor på en dansk folkeregisteradresse, og at du har en fast indtægt. RKI er desuden et no-go, hvis du skal godkendes til et mobillån.

Hvor hurtigt kan jeg få udbetalt et mobillån?

Mobillån byder normalt på meget hurtig udbetaling. Der er selvfølgelig få undtagelser, men det er ikke usædvanligt, at pengene er disponible på låntagers konto inden for få timer. Er du derfor interesseret i at få et hurtigt lån, så kan du gøre klogt i at låne via mobilen.

Kan jeg optage et mobillån trods RKI?

'Nej, mobillån bevilges ikke til personer, der står i RKI. Dette gælder, uanset om man er blevet registreret med en stor eller lille gæld, så længe man står i det åbne register, som alle lånevirksomheder har adgang til.

Hvem udbyder mobillån?

Der er adskillige udbydere af mobillån. Nogle af dem samarbejder vi med, så ønsker du at låne billigt fra din mobil, så skal du indhente tilbud fra disse. Vil du gerne se, hvad udbyderne kan tilbyde, så send din ansøgning i dag.

Nordcredit DK
Leasy DK
Resurs Bank DK
Ikano Bank DK
Ferratum DK
Remember DK
Cashper DK
TF Bank DK
KreditNU DK
Facit Bank
Resurs Bank DK (Car)