Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån 6.000 kr. hurtigt

Check mark iconLån 6.000 kr. til lav rente

Check mark iconHurtig godkendelse og fleksibel løbetid

Check mark iconFå et billigt lån i dag

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

6.000 kr. er et af de laveste beløb, du kan anmode om at låne, når du ansøger om forbrugslån gennem vores platform. Mangler du akut penge til at betale den uforudsete mekanikerregning eller tandlægeregning, så kan et lån på 6.000 kr. måske dække behovet.

Det kan også være, at du har udset dig noget tøj, nogle møbler eller en ny smartphone, som du bare må eje. Du kan låne til det hele, endda til favorable vilkår. Du kan nemt, gratis og helt uforpligtende indhente lånetilbud gennem Sambla. Vi samarbejder med nogle af de mest velrenommerede banker.

Vil du låne 6.000 kroner? Her er de mest populære lånetyper

Rigtig mange danskere ønsker at låne penge, men har svært ved at vurdere, om det er mest hensigtsmæssigt at gå med den ene eller anden lånetype.

Det er forståeligt, idet der findes rigtig mange lånetyper – alle med nogle unikke fordele.

Forud for at du skal låne 6.000 kroner, vil du kunne gøre dig selv en stor tjeneste ved at undersøge, hvilken type lån der matcher dine ønsker.

Måske ender du med en helt anden lånetype end først tænkt, fordi du bruger tid på at dykke ned i, hvilke fordele og ulemper der er ved de forskellige lån på markedet.

De mest populære lån består bl.a. af følgende:

 • Kviklån

 • Kassekredit

 • Mobillån

Kviklån, kassekredit eller mobillån?

Nedenfor vil du kunne blive klogere på, hvad der kendetegner de forskellige lånetyper, og hvorfor du skal vælge den ene type lån til fordel for den anden.

Her kommer vores gennemgang: 

 • Kviklån – Du får et hurtigt og nemt lån ved at vælge et kviklån. Typisk vil et kviklån være et mindre lån på under 10.000 kr. Det er et af de hurtigste lån at få udbetalt, hvorfor du med god grund kan vælge dette, hvis du har brug for de 6.000 kr. så hurtigt som muligt.  

 • Kassekredit – Forestiller du dig, at du fra tid til anden får brug for at låne penge, så kan det være en idé at ansøge om en kassekredit. Kreditten kunne f.eks. lyde på 6.000 kr. eller et andet passende beløb. Kredittens størrelse afhænger af din individuelle kreditvurdering.

 • Mobillån – Du kan også låne 6.000 kroner via din mobil, hvis du vil gøre det så nemt og fleksibelt som muligt. Sambla.dk er en mobilvenlig hjemmeside, som kan tilgås fra alle mobile enheder, inkl, din enhed.  

Er det muligt at låne 6.000 kr. i banken?

Der er rig mulighed for at få et forbrugslån på 6.000 kroner på nettet, men er det også muligt i banken?

Det afhænger selvfølgelig af, hvilken bank du er kunde i, men generelt er den traditionelle bank med fysiske filialer ikke det rigtige sted at søge hen, hvis du kun skal låne et mindre beløb.

En undtagelse er dog, hvis du har behov for en kassekredit. Denne form for kredit kan banken nemlig hjælpe med.

Så ja, det er muligt at låne hos bankerne, men flere ting gør, at det er mere oplagt at ansøge om et online forbrugslån.

Måske kan din bank i stedet hjælpe dig med at optimere dit privatbudget, så du ikke får brug for at optage små lån igen i fremtiden. Lav en opsparing og hav en buffer til uforudsete udgifter.  

Derfor skal du undlade at låne af familie og venner

Selvom der findes en lang række banker og online låneudbydere, så vælger mange låntagere at spørge venner og familie om økonomisk hjælp, når det brænder på.

Du kan sandsynligvis finde en ven eller et familiemedlem, der vil hjælpe dig økonomisk, men overvej lige en ekstra gang, om det er en god idé at låne af venner og familie.

Det kan nemlig være en uhensigtsmæssig løsning, idet der hurtigt kan opstå uenighed omkring, hvad der er blevet aftalt, hvis man ikke har udarbejdet en skriftlig kontrakt.

Derudover vil det kunne koste en vigtig relation, hvis du som låntager af den ene eller anden grund ikke er i stand til at tilbagebetale lånet som aftalt.

Sådan ansøger du om et lån på 6.000 kr.

Lån 6.000 kr. ved at følge en række meget enkle trin. Vi gennemgår dem lidt længere nede. 

På bare et par minutter vil du kunne ansøge om et lån på et næsten vilkårligt beløb. Beløbet kunne f.eks. lyde på 6.000 kr. 

Hos Sambla holder vi af at gøre tingene så enkelt og brugervenligt som muligt. Derfor skal du ikke gøre andet end følgende, når du skal sende en ansøgning på vores hjemmeside: 

 1. Tilkendegiv dine låneønsker (lånebeløb, løbetid etc.)

 2. Indtast e-mailadresse og mobilnummer

 3. Indtast oplysninger om dig selv

 4. Indtast oplysninger om din økonomi

 5. Indtast oplysninger om din gæld (hvis nogen)

Lån med en medansøger

I fasen, hvor du skal indtaste oplysninger om dig selv, kan du også tilføje en medansøger, hvis du vælger at ansøge med din kæreste, ægtefælle e.l. Vedkommende skal blot have samme adresse som dig. 

Vælger du at tilføje en medansøger, så bliver ansøgningsprocessen en anelse længere, idet der også skal indtastes oplysninger om medansøgeren.

Går alt som planlagt, og bliver du kreditgodkendt, så vil du kunne få udbetalt dit lån på 6.000 kr. inden for få hverdage. Der kan forekomme en lidt længere udbetalingstid i weekenden. 

Her er kravene, du skal opfylde

Der stilles hverken mange eller urimelige krav til dig, der ønsker at låne 6.000 kr.

Nogle få krav er der dog, og disse skal du kunne leve op til for at blive godkendt hos den givne udbyder.

Ved at gennemlæse udbyderens krav kan du bl.a. blive klogere på, om de udsteder lån til unge, om de kræver pantsætning og meget mere. Er alle kravene opfyldt, så vurderer vi, at du har gode muligheder for at få det ønskede lån på 6.000 kroner:

Du skal typisk leve op til følgende krav:

 • Du er over 18 år

 • Du har dansk statsborgerskab

 • Du står ikke i et skyldnerregister (RKI eller Debitor Registret)

 • Du er bosat i Danmark

Normalt vil der også blive stillet krav til din indtægt, men når du blot skal låne 6.000 kroner, kræves det sjældent, at du har en meget høj indtægt. 

Lån 6.000 kr. rentefrit som ny kunde?

Du har muligvis set reklamer, enten i fjernsynet eller på nettet, for rentefrie lån. Dette har måske fanget din opmærksomhed, men husk at være på vagt.

Et lån er nemlig ikke nødvendigvis gratis, blot fordi det er rentefrit. Der kan, og vil ofte, forekomme gebyrer af forskellige slags. De mange og høje gebyrer kan betyde, at lånet uden renter bliver dyrere end lånet med renter. 

Ingen långivere kan leve af at udstede rentefrie lån, og derfor kan du næsten være sikker på, at gebyrerne er høje, og at långiver dermed tjener penge den vej igennem.

Hos vores samarbejdende banker kan du ikke låne penge uden renter. Du kan dog låne 6.000 kr. til en meget konkurrencedygtig rente. 

Sådan forvalter danske låntagere lån på 6.000 kroner

Der er bestemt ikke mangel på låneformål, når man undersøger, hvordan danskerne forvalter deres lån.

Der bliver nemlig lånt til næsten alt mellem himmel og jord, så du kan selvfølgelig også låne til det tiltænkte formål, hvad enten du vil investere i et lille drivhus eller mangler penge til julegaverne.

Selvom vi lever i et land med høje leveomkostninger, så kan du rent faktisk komme langt med 6.000 kr. Det vidner de mange låneformål om.

Lån på 6.000 kr. bliver bl.a. brugt til følgende formål:

 • Møbler og boliginteriør 

 • Elektronik

 • Briller

 • Ferier

 • Cykler

 • Uforudsete regninger (tandlæge, mekaniker, elektriker osv.)

Del betalingen op i mindre bidder med et lille lån

Med et lån får du en kærkommen mulighed for at dele betalingen op i mindre bidder. Det kan f.eks. være en fordel, hvis du gerne vil have en ny sofa, som du ikke kan betale kontant.

Ligeledes vil det kunne give mening at optage et forbrugslån, hvis der dukker en uforudset udgift op i slutningen af måneden, hvor der ikke er flere penge tilbage på kontoen.

Lånets formål er anonymt

Det er ikke muligt at låne helt anonymt, idet du selvfølgelig skal indtaste oplysninger om dig selv og din økonomi for at blive kreditvurderet.
Til gengæld vil låneformålet være mere eller mindre anonymt.

Låneudbyderen har brug for at kende dig og din økonomi, men du behøver ikke at redegøre for lånets formål. I ansøgningsprocessen skal du i rullemenuen blot angive et overordnet låneformål.

Vil du også gerne låne 6.000 kroner uden at skulle deltage i et møde, hvor du skal forklare og begrunde dit formål med lånet? Så skal du gå efter et online lån. 

Hvor kan jeg låne 6.000 kroner?

Sambla udsteder ikke lån, men vi samarbejder til gengæld med en håndfuld banker, der kan realisere dit ønske om et lån på 6.000 kr.

Når du indsender din ansøgning, sørger vi for, at den bliver sendt videre til vores samarbejdspartnere. Hver enkelt låneudbyder beregner herefter deres bedste tilbud.

Vi er en uafhængig service, og vi samarbejder udelukkende med troværdige låneudbydere, hvorfor du kan være helt tryg ved at sammenligne lånetilbud gennem os. 

Selvom lånebeløbet kun lyder på 6.000 kr., så kan omkostningerne variere meget på tværs af udbyderne. Derfor betaler det sig at indhente tilbud fra flere aktører. 

Hvordan sammenligner jeg de forskellige udbydere af små lån?

Når du sammenligner udbydere af små lån, så er det meget naturligt, at du er meget opmærksom på omkostningerne, i form af renter og gebyrer.

Det er dog en god idé også at sammenligne de forskellige aktører på andre parametre. 

Vær opmærksom på alt nedenstående i din sammenligning af udbyderne:

 • Renter og gebyrer på lån

 • Kundetilfredshed og renommé

 • Vilkår omkring afdragsfrihed og indfrielse af gæld før tid

 • Kundeservice og kontakttider

 • Brugervenlighed (hvis de tilbyder selvbetjening) 

Du ønsker selvfølgelig at optage et billigt lån på 6.000 kroner, men det vil ikke gøre noget, hvis brugervenligheden og servicen er i top, vel? 

Tag højde for det hele og find det perfekte match for dig. 

Hvilke fordele er der ved at låne 6.000 kr. online?

Der optages langt flere online lån end offline lån, og det er der op til flere gode grunde til.

Et offline lån er, for lige at slå det fast, et lån, som du skal møde op i banken for at få bevilget. Det kan f.eks. være et boliglån, hvor det er nødvendigt at holde et eller flere fysiske møder. 

Men hvilke fordele er der ved online lån? Det får du nogle bud på herunder:

 1. Du bliver ikke tvunget til at deltage i møder – hverken fysisk eller telefonisk

 2. Du kan låne på farten og hele døgnet rundt

 3. Du kan låne til alt mellem himmel og jord

 4. Du skal ikke stille sikkerhed for lånene 

 5. Du kan nemt underskrive din låneaftale med NemID eller MitID 

Vil du gerne tage del i de mange fordele? Så ansøg om et lån på 6.000 kr. i dag. 

Hvornår er et online lån ikke en god idé?

Online lån byder på mange fordele, men der er også en række ulemper.

Du skal som hovedregel ikke vælge et online lån, hvis du ønsker et lån med lave renter og gebyrer. Online lån er nemlig ofte dyrere end offline lån. 

Det er desuden ikke en god idé at optage et online lån, hvis du realistisk set ikke vil kunne tilbagebetale lånet inden for den givne løbetid. 

Selv et lån på 6.000 kr. kan blive meget dyrt, hvis der ikke afvikles på gælden som aftalt, så sørg for, at budgettet hænger sammen, inden du låner penge.

Det er blevet billigere at optage små lån

Selvom små lån i form af f.eks. kviklån er kendt for at have høje renter og gebyrer, så er sådanne lån rent faktisk blevet billigere. Der er nemlig blevet indført bl.a. et ÅOP-loft og et omkostningsloft, hvilket gør, at der nu er en øvre grænse for, hvor dyrt et lån kan blive.

2023-01-06

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån 6000

Hvem låner 6.000 kroner?

De mindre lån – f.eks. på 6.000 kr. – står i høj kurs hos rigtig mange danskere. Interessen mærkes fra forskellige aldersgrupper og befolkningslag, men denstørste målgruppe er fortsat de unge.

Som ung vil du typisk have en meget lille økonomi, hvorfor selv en mindre udskrivning på 6.000 kroner kan give udfordringer. Derfor er det glædeligt, at det er muligt at låne penge hos forskellige aktører.

For låneudbyderne er 6.000 kr. et mindre lånebeløb, hvorfor de med få undtagelser vil godkende alle låneansøgninger. I princippet vil stort set alle derfor kunne få bevilget et lån i den størrelsesorden.

Hvorfor skal jeg låne 6.000 kr. online?

Det ér en mulighed – og en attraktiv en af slagsen – at låne 6.000 kr. på nettet, men om du griber muligheden er helt op til dig.\n\nDer er ikke desto mindre mange fordele ved at låne online.

Du kan med god grund overveje at vælge et online lån på 6.000 kroner af følgende grunde:

 1. Det er let at sammenligne lån online
 2. Du kan blive godkendt med det samme
 3. Der er udsigt til hurtig udbetaling (tager som regel kun få dage)
 4. Du slipper for de tidskrævende møder

Hvordan sikrer jeg mig det billigste lån?

Du har rig mulighed for ikke bare at sikre dig et billigt, men dét billigste lån.

Selvom beløbet\n\nBlot er 6.000 kroner, så er det meget forskelligt, hvor høje renter og gebyrer du skal betale for ydelsen.

Som altid anbefaler vi derfor, at du udfører en sammenligning. Du kan gribe det an på følgende vis:

 1. Find ud af, hvilke aktører der tilbyder mindre lån
 2. Undersøg, om du kan indfri deres krav (til alder, økonomi osv.)
 3. Indhent uforpligtende tilbud og bliv klogere på deres renter og gebyrer
 4. Gå i dybden med dine tilbud og find det billigste (ÅOP kan hjælpe dig)

Hvornår skal de 6.000 kr. tilbagebetales?

De 6.000 kr. skal tilbagebetales inden for den aftalte løbetid. Løbetiden er også kendt som tilbagebetalingsperioden.

Hvornår lånet senest skal være tilbagebetalt afhænger med andre ord af, hvad du har aftalt med låneudbyderen.

Løbetiden kan lyde på alt fra 1 uge til 6 måneder – og alt derimellem.

Netop det med at få fundet den helt rigtige løbetid er en god idé, inden du går ud og låner penge, selvom du kun skal låne 6.000 kr.

Forsøg så vidt muligt ikke at overskride fristen, da det kan blive en dyr affære.

Hvilke udbydere tilbyder lån på 6.000?

Du skal ikke lede længe for at finde en långiver, der kan tilbyde dig det ønskede lån på 6.000 kr. Det kræver som regel ikke andet end en hurtig søgning.

Du kan f.eks. låne de 6.000 kr. hos Ferratum, som er en yderst pålidelig og erfaren låneudbyder.

Når alt kommer til alt, så er det ikke nok at vide, hvilke låneudbydere der findes. Det er mere værdifuldt at vide, hvor du kan låne til den bedste rente.

Indhent derfor uforpligtende tilbud via vores site og lån 6.000 kr. billigt i dag.

Cashper DK
Remember DK
Resurs Bank DK (Car)
KreditNU DK
Resurs Bank DK
Facit Bank
TF Bank DK
Nordcredit DK
Leasy DK
Ferratum DK
Ikano Bank DK