Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Nye lån 2022

Check mark iconDin genvej til nye lån i Danmark

Check mark iconSammenlign de nyeste lån

Check mark iconLån op til 400.000 kr. med et nyt lån

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Markedet for lån, herunder online lån, er et stort og lukrativt marked, og derfor kommer der konstant nye lån til. 

Nye lån er helt naturligt med til at intensivere konkurrencen, og netop den øgede konkurrence kan komme dig som låntager til fordel. 

Historisk set har nye lånetilbud og nye låneudbydere nemlig været med til at sikre bedre og billigere lån, hvorfor det er positivt med de mange nyheder på lånemarkedet. 

Er du interesseret i at skabe dig et overblik over de nyeste lån? 

Så læn dig tilbage og få overblikket hos Sambla. Indsender du en ansøgning via vores platform, så vil du få tilbudt nogle af de nyeste lån på markedet. 

Nye lån i Danmark

Danmark er et mindre land sammenlignet med vores nabolande, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at det danske lånemarked er stort og i rivende udvikling.

Lånemarkedet er et marked, der har været i hastig udvikling gennem årtier. Gennem tiden er der ikke kun dukket nye låneudbydere op, men også nye lånetyper og nye lånetilbud. 

Alene det seneste år er der sket rigtig meget på lånemarkedet, hvorfor det lån der var billigst for ét år siden ikke nødvendigvis er det billigste i dag. 

De nye lån i Danmark er generelt yderst konkurrencedygtige, og derfor skal du da heller ikke snyde dig selv for at kigge nærmere på disse, hvis du står over for at skulle låne penge

Der dukker jævnligt både nye forbrugslån, kviklån, mobillån og andre lån op, så der findes også et nyt lån for dig. 

Antallet af nye lån kan dog være så stort, at det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilket lån der er mest attraktivt. Derfor anbefaler vi dig at sammenligne lånene med henblik på at finde lånet med den laveste rente. Mere om dette i næste afsnit. 

Sådan sammenligner du de nye lån på markedet

Sambla er stedet for dig, der vil sammenligne både nye og gamle lån med henblik på at finde det billigste lån på markedet.

Denne proces har vi gjort ganske nem og overskuelig. Det eneste du skal gøre er nemlig at sende én låneansøgning. Så rækker vi ud til bankerne og beder dem om at udarbejde et lånetilbud til dig. 

Nye lån i Danmark kan være attraktive, men for at finde svar på, om de reelt er mere attraktive end de nuværende lån, så er der kun én rigtig løsning; at lave en reel lånesammenligning. 

Sådan sammenligner du de nye lån i Danmark:

 1. Send en ansøgning gennem Sambla 

 2. Modtag personlige lånetilbud fra flere banker

 3. Gå dine lånetilbud efter i sømmene og sammenlign dem i forhold til renter, gebyrer og ÅOP samt betingelser i forhold til løbetid, afdragsfrihed m.v. 

 4. Kontakt bankerne, hvis du har spørgsmål til dine personlige lånetilbud

 5. Beslut dig for, hvilket af de nye lån der er billigst og / eller bedst

Derfor skal du holde øje med nye lån på nettet

Det er selvfølgelig ikke uden grund, at vi anbefaler dig at holde øje med de nye lån på nettet.

Som vi har været inde på, så er konkurrencen på det danske lånemarked intens. 

Derfor er det også naturligt, at udbyderne af de nye lån stræber efter at være mere konkurrencedygtige end de øvrige udbydere.

Grundet udbydernes ønske om at være konkurrencedygtige, så vil de nye lån ofte, men ikke altid, være billigere eller på anden vis bedre end de nuværende lån.

Der kan dog være visse fordele ved de nye(re) lån. 

Nye lån kan f.eks. byde på følgende fordele:

 • Gratis oprettelse

 • Lave renter

 • Nul gebyrer

 • Afdragsfrie måneder

 • Indfrielse af lånet før tid uden gebyrer

 • Udbetaling alle ugens dage

 • Anonymitet omkring lånets formål

Er ovenstående fordele, som du kunne tænke dig at tage del i, så kan du gøre dig selv en stor tjeneste ved at udforske de nye lån på nettet. 

For at få glæde af fordelene, så skal du dog først lige kreditgodkendes. For at blive dette skal du bl.a. være mindst 18 år, have en sund økonomi og have fast bopæl på en dansk folkeregisteradresse. 

De nyeste lån er ikke nødvendigvis bedre end de gamle

Det er vigtigt at understrege, at de nyeste lån ikke nødvendigvis er bedre end de gamle.

Objektivt set burde det kun give mening at lancere et nyt lån, hvis det givne lån på en eller anden måde er bedre end de eksisterende lån, men det er ikke en selvfølge, at disse lån rent faktisk er mere attraktive.

Kast dig derfor ikke uden videre over et af de nye lån på nettet, inden du har undersøgt, om det rent faktisk er det billigste lån. 

Nye lån 2022

Er der flere nye lån på vej i 2022?

Ja, ligesom i 2021, 2020 og 2019, så kommer 2022 til at byde på masser af nye lån. 

Du kan bl.a. se frem til at blive præsenteret for mange nye kviklån og forbrugslån. Sådanne lån står i høj kurs blandt danskerne, og det har långiverne naturligvis fået øjnene op for. 

Du ved nu, at der er nye lån på vej, men betyder det så, at du skal vente med at låne penge?

Det kommer helt an på, hvilken situation du står i, og hvorvidt du tror, at de kommende lån rent faktisk bliver billigere end de eksisterende. Ingen ved det med sikkerhed. 

Skal jeg vælge et nyt lån?

Det vrimler med nye lån online, og du har måske overvejet at optage et af disse.

Det kan da også vise sig at være en god idé, men hvorvidt det er det rigtige valg afhænger af flere faktorer. 

Nyheder på lånemarkedet vil helt naturligt skabe en del opmærksomhed, men inden du foretager dig yderligere, så bør du gøre dig nogle grundige overvejelser. Mere om dette nedenfor. 

Besvar med fordel følgende spørgsmål, inden du optager et af de nye lån på nettet:

 • Er udbyderen af lånet troværdig? (Sambla samarbejder naturligvis kun med troværdige banker.)

 • Er lånets omkostninger lave sammenlignet med eksisterende lån? 

 • Er løbetiden fornuftig?

 • Kan du opfylde lånebetingelserne?

 • Er udbetalingstiden tilfredsstillende?

Du kan evt. supplere med flere spørgsmål, der kan hjælpe dig med at afklare, om et af de nye online lån er noget for dig. 

Hvis du fortryder optagelsen af et nyere lån

Du går som udgangspunkt aldrig helt galt i byen med et af de populære lån fra anerkendte banker, men skulle du fortryde, så kan du benytte dig af din fortrydelsesret. 

I henhold til dansk lovgivning, så har du 14 dage til at fortryde dit lån. 

Fortrydelsesretten gør sig gældende, hvad end du vælger et af markedets gamle eller nye lån. Giv blot banken besked om, at du gerne vil fortryde dit lån, hvis du har truffet en beslutning herom.

2022-04-06

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - nye lån

Hvor ofte dukker der nye lån op?

Vi har allerede afsløret, at der er nye lån på vej, men hvor ofte dukker der nye lån op? Der dukker jævnligt nye lån op fra nye eller eksisterende låneudbydere. Det sker ikke blot årligt, men også månedligt. Vi ser ikke mindst en stor tilgang af nye online lån. Skal du låne penge inden for den nærmeste fremtid, så husk at holde øje med de nye lån, der bliver lanceret. Måske findes dit ideelle lån blandt disse lån.

Hvorfor kommer der hele tiden nye lån til?

Der er op til flere naturlige forklaringer på, hvorfor der hele tiden dukker nye lån op. Først og fremmest er lånemarkedet et stort og voksende marked. Dette giver plads til nye långivere, der på et eller flere parametre kan være konkurrencedygtige. Endvidere ændrer låntagernes krav, ønsker og præferencer sig hele tiden, og derfor opstår der et behov for nye lån, der kan matche disse præferencer. Dette behov forsøger långiverne så at stille.

Hvilke fordele er der ved de nyeste lån?

Nye lån kan være rigtig interessante, idet de kan byde på en eller flere unikke fordele. Der findes dog også mange eksempler på nyere lån, der reelt set ikke er mere attraktive, end de lån der allerede findes på markedet. Af følgende grund bør du undersøge dine lånemuligheder grundigt, inden du indgår en låneaftale. De nyeste lån kan byde på fordele som gratis oprettelse, valgfrie afdragsfrie måneder, lave renter, hurtig udbetaling eller noget helt femte.

Hvem udbyder de nyeste lån?

Nye lån bliver ikke altid udbudt af nye långivere. Det er også meget udbredt, at eksisterende långivere udvikler nye låneprodukter. Det kan f.eks. være, at din foretrukne långiver har udviklet et nyt lån, der byder på afdragsfrihed og / eller ingen krav om sikkerhedsstillelse. Sambla lader dig indhente og sammenligne lånetilbud fra både nye og eksisterende långivere, så hvorfor ikke sende en ansøgning med det samme?

Unilån DK
Ferratum DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK
Facit Bank DK
Ikano Bank DK
Nordcredit DK
Bank Norwegian DK
AcceptLån DK
Resurs Bank DK (Car)
Cashper DK
TF Bank DK
Leasy DK
Remember DK