Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Sammenlign lån

Check mark iconGratis sammenligning af lån og banker

Check mark iconDet er helt uforpligtende

Check mark iconSpar mange penge på lån

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et lån på et givent beløb har samme værdi, uanset om lånet udstedes af den ene eller anden bank, så hvorfor ikke optage lånet der, hvor det er billigst?

Sammenlign lån for at få et yderst værdifuldt indblik i, hvor det er mest fordelagtigt at låne penge. 

I dag findes der rigtig mange banker, der alle ønsker at få dig som lånekunde, og derfor vil de gå langt for at sikre, at netop deres lån er de mest attraktive på markedet. 

Udvalget af lån er stort, og derfor kan det være lettere sagt end gjort at finde det bedste og billigste lån, men gennem smart sammenligning vil du kunne finde det helt rigtige lån. 

Fortsæt læsningen for at finde svar på, hvordan vi kan hjælpe dig med at finde drømmelånet. 

Sambla hjælper dig med at sammenligne lån og banker

Sambla er ikke en låneudbyder, og derfor kan vi desværre ikke udstede et lån til dig. 

Til gengæld stiller vi en service til rådighed, der gør det nemt og gratis at sammenligne lån fra en lang række af banker. 

Vi samarbejder nemlig med en håndfuld velrenommerede banker, der alle tilbyder lån til private danskere. Alle disse banker kan du komme i kontakt med og få et tilbud fra ved blot at udfylde og sende én ansøgning via vores platform. 

Ikke nok med, at du kan benytte vores service til at finde det bedste lån, så kan du også benytte servicen til at finde den bedste bank. Vi sammenligner nemlig både lån og banker for dig.

Her er nogle gode grunde til at sammenligne lån og banker gennem Sambla:

 • Vores service er helt gratis og uforpligtende

 • Vi samarbejder kun med troværdige banker

 • Sambla er en uafhængig service 

 • Du får de bedste tilbud sendt direkte til din e-mailadresse 

Vil du tage del i de mange fordele, så kig med herunder, hvor vi gennemgår, hvordan du sammenligner lån og banker. 

Sådan sammenligner du lån og banker:

 1. Gå til vores ansøgningsformular

 2. Indtast ønsket lånebeløb og løbetid

 3. Start din ansøgning

 4. Indtast alle de påkrævede oplysninger

 5. Afslut ansøgningen med NemID / MitID

 6. Få tilsendt lånetilbud fra vores samarbejdende banker 

Sammenlign priser på lån

Det danske lånemarked har ændret sig meget de seneste år. 

Udviklingen har på mange områder været positiv. Som låntager kan du f.eks. glæde dig over, at lånemarkedet er blevet mere gennemsigtigt, og at det generelt er blevet billigere at låne penge grundet nye omkostningslofter. 

Trods den positive udvikling, så kan du ikke tage det som en selvfølge, at det er billigt at låne penge. Der findes fortsat mange dyre lån, med renter og gebyrer, der er skruet helt op.

For at undgå at betale højere renter og gebyrer end højst nødvendigt er det altid en god idé at sammenligne priser på lån. Det bør du vel at mærke gøre, uanset om du skal låne 10.000 eller 100.000 kr. Der kan nemlig være mange penge at spare.

Nedenfor får du et indblik i, hvad du skal lægge vægt på, når du sammenligner priser på lån. 

Kig på disse faktorer ved sammenligning af lån:

 • Renter – Hvor høj er renten? Og er den variabel eller fast?

 • Gebyrer? – Opkræves der gebyrer? Og i givet fald hvilke?

 • Månedlig ydelse – Hvad skal du betale pr. måned? 

 • Samlede kreditomkostninger – Hvad koster det at optage lånet alt i alt?

 • Årlige Omkostninger i Procent (ÅOP) – Hvad er omkostningerne til lånet udtrykt i procent pr. år?

Især de sidste to faktorer er gode at bruge ved en lånesammenligning, da det er de samlede kreditomkostninger og de årlige omkostninger i procent, der i sidste ende afslører, hvilket lån der er bedst. 

Sammenligning af forbrugslån

Forbrugslån, herunder kviklån og mobillån, hører til blandt de lån, der sammenlignes hyppigst. Det skyldes, at der ved især forbrugslån kan være markant forskel på, om man optager det ene eller andet lån mht. gebyrer og renter.

Det ene forbrugslån kan være mange tusinde kroner dyrere end det andet, selvom lånebeløbet og løbetiden er akkurat den samme, og netop derfor giver det mening at indhente flere priser på forbrugslån. 

Sammenlign lån fra flere banker, hvis du ikke vil risikere at skulle afdrage på et dyrere forbrugslån end højst nødvendigt. Husk i den anledning at undersøge, om det er et krav fra banken, at der stilles sikkerhed for lånet. 

Sammenligning af samlelån

Står du over for at skulle samle to eller flere lån, og vil du gerne låne dér, hvor du kan få den bedste rente og de bedste vilkår? Så sammenlign lån fra flere aktører og optag det bedste samlelån på markedet.

Samlelån er typisk større lån på op til 400.000 kroner, og når det drejer sig om så store lånebeløb, så er det ikke underordnet, om renten lyder på 3, 5 eller 10 %. 

Ved at sammenligne samlelån kan du ofte opnå store lånebesparelser. Besparelser, der vil give dig luft i budgettet og generelt en sundere økonomi. 

Sammenlign banker

Er du på udkig efter en ny bank? Så sammenlign banker og find banken med de bedste lånetilbud, den bedste service, den bedste investeringsplatform, de bedste åbningstider og / eller den bedste netbank.

Som dansk statsborger kan du frit vælge mellem alle de danske banker. Ja, faktisk har alle forbrugere ret til en basal indlånskonto. Du kan desuden skifte bank, så ofte du lyster. Til gengæld er bankerne ikke forpligtet til at låne dig penge. 

Sammenlign banker på følgende parametre:

 • Filialer og åbningstider

 • Lånetyper og lånebetingelser samt låneomkostninger

 • Kundeservice

 • Kundetilfredshed

 • Brugervenlighed i netbank

 • Investeringsmuligheder

 • Gebyrer (hvis nogen)

 • Kundefordele

Skift bank, hvis du finder en bedre bank gennem din sammenligning

Du har nu sammenlignet to eller flere banker på de vigtigste parametre. I den forbindelse er du måske nået frem til den konklusion, at der findes et bedre alternativ til din nuværende bank.

Er det tilfældet, så vil du nemt og hurtigt kunne skifte bank. Kontakt blot den nye bank og lad dem klare overflytningen. Det er relativt begrænset, hvor meget du selv skal gøre, hvis du ønsker at foretage et bankskifte.

2022-06-08

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - sammenlign lån

Hvorfor skal man sammenligne lån fra flere banker?

Du skal ikke, men du kan med fordel sammenligne lån fra flere banker med henblik på at spare penge på dit kommende lån. Der er hård konkurrence mellem bankerne, der presser hinandens renter og gebyrer ned, hvilket du skal udnytte som låntager. Det gør du ved at sammenligne lån fra en række banker.

Hvor mange forskellige banker skal jeg indhente lånetilbud fra?

Det korte svar er; jo flere, desto bedre. Via vores service har du lige nu mulighed for at indhente lånetilbud fra mere end en håndfuld banker. Dette giver dig et rigtig godt sammenligningsgrundlag.

Hvad koster det at sammenligne lån?

Hos Sambla er det helt gratis at sammenligne lån. Vi ønsker, at du og andre danske låntagere skal kunne sammenligne lån uden at skulle have betalingskortet op ad lommen, og derfor opkræver vi ikke brugerbetaling.,

Hvornår er lån sammenlignelige?

Sammenlign lån, der rent faktisk er sammenlignelige, hvis du ønsker et retvisende resultat. For at lånene skal være sammenlignelige, så er det vigtigt, at to faktorer – henholdsvis lånebeløb og løbetid – er ens. De to lån er f.eks. sammenlignelige, hvis begge lån byder på et lånebeløb på 10.000 kr. og en løbetid på 12 måneder.

Leasy DK
Remember DK
Nordcredit DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Facit Bank
KreditNU DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
Ferratum DK
Ikano Bank DK