Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Online lån

Check mark iconSammenlign online lån helt gratis

Check mark iconLån penge billigt på nettet

Check mark iconHurtig & sikker udbetaling

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Online lån er det nye sort inden for den store kreditverden.

I dag vælger rigtig mange privatpersoner i hvert fald at låne penge på nettet. Vi følger udviklingen tæt og sørger i øvrigt for, at du kan finde dit ideelle internetlån – med de bedste vilkår.

Efter at have modtaget det ene afslag i banken efter det andet kan det være en god idé at overveje alternative lånemuligheder. En af mulighederne (og en attraktiv en af slagsen) er at låne penge online.

Fordelene ved de digitale lån er mange, og heldigvis kan langt de fleste få bevilget sådanne lån. Er du klar til at låne penge, så udfyld da vores låneformular med det samme. Så skal vi nok tage os af resten.

Hvad er et online lån?

Et online lån er et lån, der både ansøges om og udbetales via internettet.

Sådanne lån bliver udbudt af en lang række velrenommerede internetbanker og andre låneudbydere. Der er typisk tale om udbydere, der håndterer alt digitalt og derfor ikke har fysiske filialer.

Du sparer derfor turen ned i banken, når du skal låne penge, da du kan gøre det hele via din elektroniske enhed, hvad end du vælger at bruge din smartphone, laptop eller tablet.

I en tid som denne, hvor der sker rigtig meget inden for den teknologiske verden, er det ikke så overraskende, at netop online lån udgør en større og større del af markedet.

Der ér stadig et marked for banklån, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at mange danskere ser et lån på nettet som et særdeles godt alternativ til det traditionelle banklån.

I det næste afsnit vil du kunne læse alt om fordelene ved disse moderne lån.

Derfor skal du optage et lån online

Alle kan komme til at mangle penge på et eller andet tidspunkt i deres liv, og når det sker, så er det helt individuelt, hvordan man vælger at tilegne sig de fornødne midler.

Mens nogle vælger at spare op og bevæbne sig med stor tålmodighed, så vælger andre at sælge ud af aflagte sager, mens helt tredje låner penge til de givne formål.

Vi vil lade det være helt op til dig, hvordan du finansierer dine drømme, men vi lægger ikke skjul på, at der er mange fordele ved online lån. Nedenfor vil du kunne læse om nogle af de mange fordele.

Vi ser bl.a. følgende fordele ved låneformen:

 1. Minimalt tidsforbrug (alt klares hurtigt og nemt online)

 2. Lån uden sikkerhed (ingen pantsætning)

 3. Lån døgnet rundt

 4. Nemt og bekvemt at sammenligne lån (og der er meget at spare)

Dit tidsforbrug er minimalt

Nu hvor du kan spare både transporten ned i banken og de dertilhørende møder, så siger det sig selv, at du kan spare en masse tid.

Vælger du et online lån, så skal du kun bruge tid på at udfylde og sende en ansøgning, hvorefter du skal læse og gennemgå de lånetilbud, som du får tilsendt.

En af fordelene ved online lån er netop, at du kan låne penge uden at løfte dig fra din kontorstol, sofa eller seng. I de fleste tilfælde vil dit tidsforbrug være under én time.

Du kan låne penge uden at stille sikkerhed

Det er mere end svært at få bevilget et lån af banken, hvis man ikke er villig til at stille sikkerhed for lånet. Bankerne vil nemlig have en garanti for, at lånet bliver tilbagebetalt.

Med et online lån skal du ikke stille sikkerhed i fast ejendom, bil eller noget helt tredje. Af selvsamme grund er det ikke nødvendigt at oprette et ejerpantebrev. Det er endnu en ting, der er med til at holde tidsforbruget og besværet nede.

Er du også træt af bankernes krav om sikkerhed / pantsætning, så lån da online.

Du kan låne døgnet rundt

Vi overdriver ikke, når vi skriver, at du kan låne døgnet rundt.

Modsat bankerne, som har lukket om aftenen, om natten og i weekenden, så holder digitale låneudbydere åbent døgnet rundt.

Det er ikke sikkert, at du kan komme i kontakt med en medarbejder om natten, men du vil både kunne beregne og ansøge om lån.

Omtalte fordel er især interessant for dig, der har skæve arbejdstider eller af andre grunde har en særlig døgnrytme.

Lettere at sammenligne lånetilbud

Er det vigtigt for dig, at du nemt og bekvemt kan sammenligne lånetilbud uden at drukne i tal og begreber, så er der endnu en gang god idé i at låne online.

Online lån er nemlig generelt lettere at sammenligne på kryds og tværs.

Så længe der ikke er forskel på centrale vilkår som lånebeløb og løbetid, så er det en smal sag at finde det online lån, der byder på de laveste kreditomkostninger.

Sambla har gjort det både nemt og helt gratis at sammenligne lån fra forskellige udbydere.

Er der ulemper ved online lån?

Om der er ulemper ved at låne penge på nettet afhænger af, hvem du spørger.

Set udefra kan der dog være en række mindre gode sider ved online lån.

Det er sider, der er værd at kende til og sætte sig ind i, inden man skriver under på noget bindende.

Vi arbejder udelukkende med lån på nettet, men erkender samtidig, at sådanne lån ikke er for alle. Hvis du ikke kan acceptere de forskellige ulemper, så bør du gå på udkig efter en anden lånetype.

Der kan være følgende ulemper ved online lån:

 1. Omkostningerne kan være høje (fordi du ikke stiller sikkerhed for lånet)

 2. Online låneudbydere har ikke nødvendigvis det samme kendskab til din økonomi som banken

 3. Man kan være mere tilbøjelig til at optage et impulsivt lån (fordi det er så nemt)

Krav for at låne penge online

Du har helt sikkert en veninde, kollega eller søster, som har lånt penge på nettet og sandsynligvis har haft en god oplevelse med det. Derfor overvejer du nu også at optage et online lån, men kan du mon blive godkendt?

Om man kan blive godkendt til et lån på nettet afhænger ikke af bløde værdier, men udelukkende af økonomiske forhold. For at kunne tilbagebetale et lån er det nemlig nødvendigt at have en velfungerende privatøkonomi.

Når alt kommer til alt, så er det vigtigste, at du kan leve op til de krav, der bliver stillet af låneudbyderen. Mere om disse krav nedenfor.

Læs også: Lån penge uden krav?

Kravene hos låneudbyderne lyder som regel som følger:

 • Låneansøger er mindst 18 år gammel

 • Låneansøger har en fornuftig privatøkonomi

 • Låneansøger står ikke i RKI eller et andet dansk skyldnerregister

 • Låneansøger bor på en dansk adresse

 • Låneansøger indsender den dokumentation, der måtte kræves

Hvor mange krav kan du leve op til? Hvis alle, så er du næsten sikker på at blive godkendt.

Sådan er ansøgningsproceduren ved online lån

Online lån kommer desværre ikke dumpende ned fra himlen.

Til gengæld er det nemt og hurtigt at ansøge om et lån på nettet.

Har du indtil nu kun lånt penge i banken, så vil du sandsynligvis få dig en positiv overraskelse, når du stifter bekendtskab med den digitale ansøgningsprocedure. Den er nemlig kort og meget overkommelig.

Ansøgningsproceduren har udviklet sig med årene – og heldigvis i den positive retning.

Selvom proceduren er virkelig simpel, så vil vi gerne forklare, hvad du skal igennem, når du skal ansøge om et online lån:

 1. Du indtaster dine ønsker til lånet (f.eks. et lånebeløb på 100.000 kr. og en løbetid på 10 år)

 2. Du indtaster oplysninger om dig selv (indtast bl.a. navn, efternavn, personnummer, civilstand m.v.)

 3. Du videregiver oplysninger om din økonomi (oplys bl.a. dine indtægter, udgifter, rådighedsbeløb m.v.)

 4. Du kommer ind på din gæld (hvis du har nogen gæld selvfølgelig)

 5. Du indsender låneansøgningen og venter på svar fra de forskellige aktører

Denne procedure gør sig gældende, hvis du ansøger om et online lån via vores website, www.sambla.dk. Med denne trin-for-trin forklaring formoder vi, at du har fået øjnene op for, hvor nemt det kan være at låne penge.

2021-02-09

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - online lån

Hvor mange penge kan jeg låne med et online lån?

På nettet kan du låne mellem 1.000 og 400.000 kr.

Bemærk, at der er forskel på, hvor store lån de forskellige låneudbydere tilbyder. Nogle udbydere gør sig kun i små lån på mellem 1.000 og 10.000 kroner, mens andre kan byde på lån op til 400.000 kroner.

Det ønskede lånebeløb har derfor betydning for, hvor mange valgmuligheder du har.

Hvorfor låne online til fordel for at låne i banken?

Et online lån er normalt både lettere at få bevilget og hurtigere at få udbetalt end et banklån. Derudover kan der være fordele som maksimal fleksibilitet og anonymitet forbundet med et lån på nettet.

En anden hyppig grund til at låne online er, at der her kan lånes uden pantsætning af nogen art.

Hvilke udbydere er der af lån online?

Der er rigtig mange udbydere af online lån – og de fleste af disse kan byde på både attraktive renter og god service.

På det danske lånemarked vil du bl.a. kunne låne penge på nettet hos L’EASY, Ferratum, Express Bank og Resurs Bank. Forventningen er, at endnu flere online låneudbydere vil blive lanceret de kommende år.

Giver det mening at sammenligne online lån?

Ja, det gør det i allerhøjeste grad.

Konkurrencen inden for lån på nettet er intens, og derfor er låneudbyderne nødt til at tilbyde attraktive renter og gebyrer, hvis de skal have kunderne til at vælge netop deres lånetilbud.

Hos Sambla har vi stor succes med at hjælpe låntagerne med at spare penge på lån. Det er faktisk noget, som vi har beskæftiget os med siden 2014. Er det muligt at fortryde et online lån? Ja, online lån kan fortrydes på samme måde som alle andre lån. Det er en mulighed, du har i henhold til kreditaftaleloven. Der gælder nemlig 14 dages fortrydelsesret for kreditaftaler.

Har du derfor optaget et lån på nettet uden at tænke dig om, eller har du af andre grunde fortrudt aftalen, så kontakt blot udbyderen af lånet inden for 14 dage, efter du har underskrevet aftalen.

Kan jeg låne penge online som studerende?

Ja, der er som udgangspunkt ikke noget, der skulle forhindre dig i at låne penge online under din uddannelse, så længe du er fyldt 18 år.

Du må dog forvente, at der er en øvre grænse for, hvor meget du vil kunne låne, da du formentlig har en lille økonomi.

Resurs Bank DK (Car)
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Leasy DK
Ferratum DK
TF Bank DK
Cashper DK
Nordcredit DK
Remember DK
Facit Bank
Resurs Bank DK