Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Låneoversigt

Check mark iconStor låneoversigt

Check mark iconLånemuligheder for alle

Check mark iconSammenlign lån nemt og hurtigt

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Hvor finder jeg en dansk og velopdateret låneoversigt?

Svaret er; her.

Vi præsenterer dig for en overskuelig, velopdateret og gennemsigtig låneoversigt. Denne oversigt er sat i verden for at gøre det lettere for dig at gennemskue dine lånemuligheder.

I denne guide vil vi kort introducere dig for, hvordan du bruger en låneoversigt til at sammenligne lån. I den anledning kommer vi ind på, hvilke faktorer du skal være opmærksom på.

Du vil også læse om, hvad en låneoversigt ikke siger noget om, og hvilke ting du dermed skal undersøge på egen hånd.

Slutteligt vil vi afsløre, hvordan du indhenter tilbud fra udbydere, du bliver præsenteret for via oversigten.

Er du klar til at blive klogere på lånemarkedet? Så ret dit blik mod vores låneoversigt.

Gratis adgang til vores låneoversigt

Det skal ikke kun være nemt og bekvemt at danne sig et overblik over de aktuelle lånetilbud. Det skal selvfølgelig også være helt gratis.

På vores hjemmeside har du adgang til alt vores indhold helt gratis. Det gælder selvfølgelig også vores famøse låneoversigt, der bliver opdateret ofte.

Du skal i øvrigt hverken registrere dig eller på anden vis bruge energi på at indtaste oplysninger for at få et overblik over, hvilke låneudbydere vi samarbejder med. Denne information er offentlig tilgængelig, og informationen er aldrig mere end ét klik væk.

Du kan med fordel holde godt øje med vores låneoversigt, der jævnligt vil blive opdateret. Det kan f.eks. ske i forbindelse med, at en ny låneudbyder kommer på banen.

Sådan bruger du en låneoversigt til at sammenligne lån

Det er helt op til dig, hvordan du bruger vores låneoversigt.

Men du kan med fordel bruge den, når du skal sammenligne lån fra velrenommerede udbydere.

Oversigten giver nemlig overblik, og med det overblik vil du lettere kunne tage stilling til, hvilket lån der er det rigtige for dig.

Det er helt op til dig at vurdere, hvilke faktorer du ønsker, der skal indgå i din sammenligning. Du kan dog med god grund tage højde for flere ting, så du sikrer dig, at du rent faktisk ender med at vælge det helt rette lån.

Via en låneoversigt kan du typisk få adgang til følgende data:

  • Låneudbyder (hvem står bag lånet)

  • Lånetype (hvilken slags lån er der tale om – f.eks. kviklån eller mobillån)

  • Lånebeløb (hvor meget kan du låne)

  • Løbetid (hvor mange måneder eller år har du til tilbagebetalingen)

  • Renteniveau (f.eks. mellem 5 og 15 % i rente alt efter kreditværdighed)

  • Gebyrer (hvilke gebyrer vil der blive pålagt – f.eks. betalingsgebyrer)

  • Udbetalingstid (hvor hurtigt vil lånet blive udbetalt)

Alle disse data skal (kan) du bruge, når du skal sammenligne lån fra flere forskellige låneudbydere.

Dette kan ofte være meget omfattende, men hvis du har en låneoversigt til rådighed, så bliver det alt andet lige en del lettere. Med oversigtens tilstedeværelse er risikoen for, at du mister overblikket i hvert fald markant lavere.

Hvad siger en låneoversigt ikke noget om?

En låneoversigt – vel at mærke en god en af slagsen – kan give dig et unikt indblik i lånemarkedet. Du vil nemlig kunne få et godt overblik over, hvilke lån der udbydes, og hvilke låneudbydere der kan byde ind.

Desværre vil en låneoversigt – trods dens mange data – ikke nødvendigvis besvare alle dine ubesvarede spørgsmål.

Står du tilbage med ubesvarede spørgsmål efter at have gennemgået vores låneoversigt, så håber vi, at du kan finde svar via denne guide eller via en af vores mange andre guides.

En låneoversigt siger bl.a. ikke noget om følgende:

  1. Serviceniveauet hos den givne låneudbyder

  2. Dit lånebehov (dette skal du selv vurdere)

  3. Fordele og ulemper ved de forskellige lån

Især førstnævnte – serviceniveauet – er en vigtig faktor.

Via en låneoversigt kan du typisk få en idé om, hvor høje renter og gebyrer der opkræves fra långivers side, men det er ikke sikkert, at der er noget info om serviceniveauet.

For at vurdere dette skal du i gang med noget detektivarbejde. Mere konkret skal du på jagt efter anmeldelser og bedømmelser af låneudbyderen. Sådanne anmeldelser og bedømmelser kan findes ved hjælp af en Google-søgning.

Husk: En oversigt over lån viser kun vejledende omkostninger

Det kan meget vel være, at du bliver skuffet, hvis du via en låneoversigt får det indtryk, at du kan låne til en lav rente, men når det kommer til stykket, så er renten markant højere.

Denne situation kan du dog sagtens undgå at havne i. For at undgå dette skal du være bevidst om, at en låneoversigt kun viser vejledende omkostninger til de udvalgte lån.

Står der f.eks. rentespænd 2,95 – 20,95 % eller rente fra 2,95 %, så skal du være bekendt med, at renten på dit lån lige så vel kan blive 20,95 % som 2,95 %.

Renten på dit lån bestemmes først, når du har sendt en låneansøgning og er blevet kreditvurderet.

Inden der er blevet foretaget en individuel kreditvurdering, kender du derfor ikke de reelle omkostninger til lånet. Lad dig derfor ikke narre af de vejledende omkostninger.

Dermed ikke sagt, at de vejledende oplysninger ikke kan give dig en idé om, hvor konkurrencedygtig den givne låneudbyder er.

Indhent lånetilbud fra udbydere fra låneoversigten

Selvom en låneoversigt kan være meget nyttig, så skal vi understrege, at du er nødt til at indhente personlige lånetilbud, hvis du skal have svar på, hvad det vil koste for dig at låne penge.

Der er nemlig ingen låneudbydere, der tilbyder de samme lånevilkår til alle låntagere.

Vilkår omkring renter og gebyrer bliver reguleret fra låntager til låntager, idet det ikke er alle låntagere, der er lige kreditværdige.

Som låntager kan flere ting spænde ben for dig. Er du eksempelvis registreret i et skyldnerregister, så vil du ikke kunne optage lån fra nogle af de udbydere, der er fremhævet i låneoversigten. Ligeledes kan en meget lav indtægt være grunden til, at du ikke kan få det ønskede lån.

Ikke alle låntagere bliver godkendt, men det forholder sig gudskelov sådan, at det er både gratis og uforpligtende at ansøge om et lån.

2022-06-21

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - låneoversigt

Hvad giver en låneoversigt overblik over?

En låneoversigt giver først og fremmest overblik over nogle af de mest populære banker. Endvidere kan en låneoversigt give dig indblik i, hvad de forskellige banker tilbyder. Du skal dog sende en ansøgning for at få et personligt lånetilbud. Med én ansøgning kan du indhente tilbud fra en lang række banker – det sker gennem Sambla.

Hvem kan få glæde af en låneoversigt?

Det korte svar er; alle låntagere. Som låntager har du brug for at vide, hvilke lånemuligheder du har, og i den anledning vil en opdateret låneoversigt være guld værd. Du slipper nemlig for at skulle søge nettet tyndt for gode lånetilbud.

Cashper DK
TF Bank DK
Nordcredit DK
Facit Bank
Ikano Bank DK
Remember DK
AcceptLån DK
Resurs Bank DK (Car)
Leasy DK
KreditNU DK
Resurs Bank DK