Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Små lån

Check mark iconSmå lån med lave renter

Check mark iconLån et valgfrit beløb

Check mark iconFå svar med det samme

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Små lån rækker ikke til eksklusive rejser, dyre møbler eller en fancy elcykel, men kan til gengæld bruges til rigtig mange andre formål.

Begrænser din økonomi dig i at opfylde dine drømme eller dække dine uforudsete udgifter, så er et mindre lån måske alt, du har brug for.

I dag er der rig mulighed for at låne små beløb, hvis man skulle have behov for det. Du skal derfor ikke nødvendigvis låne hverken 50.000, 100.000 eller 250.000 kroner, når der er mulighed for at låne betydeligt mindre.

Hos Sambla kan vi hjælpe dig, der er på udkig efter et mindre lån. Det vi konkret kan gøre er at sørge for, at du får tilsendt lånetilbud fra nogle af de førende låneudbydere på markedet.

Ønsker du fordelagtige tilbud på små lån? Så indsend en ansøgning via vores website. Så skal vi nok sørge for at formidle kontakten til låneudbyderne.

Du får adgang til de små lån via nettet

Internettet er på mange måder et fantastisk univers.

Via nettet kan du efterhånden få stillet et væld af forskellige behov – bl.a. behovet for at låne penge. Det er selvfølgelig også på nettet, at du får adgang til små lån.

I nogle få tilfælde er det også muligt at låne et mindre beløb gennem banken, men som udgangspunkt gør de traditionelle banker sig mest i større lån.

Blot ved at have en smartphone, tablet eller laptop kan du få adgang til en verden af små lån, der ofte byder på både lave renter og overkommelige gebyrer.

Disse lån kan du sammenligne på kryds og tværs, hvorefter du kan optage det lån, du finder mest fordelagtigt.

Det er nemt at sammenligne små lån på nettet, og derudover får du fordele som hurtig udbetaling og høj fleksibilitet. Du kan ansøge om de mindre lån døgnet rundt, og du kan forvente svar med det samme.

Sådan får du bevilget et mindre lån

Låneudbyderne lever selvfølgelig af at udstede lån, men det betyder ikke, at de ukritisk kreditgodkender alle låneansøgere.

For at få bevilget et mindre lån skal du kunne indfri de krav, der er fra låneudbyderens side. Det er meget forskelligt, hvilke krav der stilles, så hver gang du optager et nyt lån, er du nødt til lige at gennemgå lånekravene.

Krav for at få bevilget små lån:

  • Ansøgeren skal være myndig

  • Ansøgeren skal være bosat i Danmark

  • Ansøgeren må ikke stå i RKI

  • Ansøgeren skal have en sund økonomi (lidt af et definitionsspørgsmål)

Hvis du opfylder ovenstående krav, og eventuelle andre krav, bør du have let ved at optage små lån.

For at øge chancen for at blive godkendt til et lån er det hensigtsmæssigt at låne med en medansøger.

Sammenligning af små lån

Omkostningerne til små lån er selvfølgelig lavere end omkostningerne til store lån målt i kroner og ører, men det betyder ikke, at det ikke er en god idé at sammenligne forskellige lånetilbud.

Selv ved optagelse af mindre lån på 5.000 eller 10.000 kroner kan der være mange penge at spare ved at udføre en lånesammenligning.

Det er i høj grad renterne og gebyrerne, der afgør, hvor dyrt et lån bliver, og hvor meget du kan spare ved at vælge det ene lån frem for det andet.

Derfor er du nødt til at undersøge nøjagtigt, hvilke omkostninger der er til det givne lån.

Og så er det en god idé at indhente mindst tre lånetilbud – fra tre forskellige låneudbydere naturligvis.

Sammenlign små lån på følgende parametre:

  • Renter

  • Gebyrer

  • ÅOP (meget vigtig faktor)

  • Serviceniveau (læs kundeanmeldelser for at danne dig et indtryk af dette)

  • Udbetalingstid (hvis dette er oplyst)

Hvis du sammenligner dine lånetilbud på ovenstående parametre, så er det svært at forestille sig, at du ikke vil kunne finde dit ideelle lån.

Konklusionen på din sammenligning kan også være, at der ikke er nogle af de indhentede lånetilbud, der rent faktisk indfrier dine krav.

I så fald er der ingen, der siger, at du nødvendigvis skal vælge et af lånene.

Disse små lån er de mest eftertragtede

Små lån er som regel lån på mellem 1.000 og 10.000 kroner.

Skal du låne så små beløb, så vil det som udgangspunkt være kviklån, mobillån og minilån, der giver bedst mening for dig.

Med sådanne lånetyper kan du nemlig sagtens nøjes med at anmode om et mindre lånebeløb.

I øjeblikket er det især kviklån og mobillån, der er eftertragtede. Mobillån er eftertragtede, fordi mange af os foretrækker at låne penge via mobilen, mens kviklån er eftertragtede, fordi denne lånetype byder på en kort låneproces og hurtig udbetaling.

Der findes dog en række alternativer til de traditionelle små lån. Mere om dette i næste afsnit.

Alternativer til små lån

Leder du efter alternativer til små lån som kviklån og mobillån?

Så vil du kunne glæde dig over, at der findes en del relevante alternativer.

Læs også: Små lån på minuttet

I stedet for at optage et kviklån eller et andet mindre forbrugslån kan du f.eks. få en kassekredit. Når du har en kassekredit, så bestemmer du selv, hvor meget du vil bruge af din kredit. Det er derfor en meget fleksibel løsning.

Et andet godt alternativ til et mindre lån er en opsparing. Alle mennesker bør have en opsparing, men er du ikke allerede begyndt at spare op, så skal du ikke være bange for, at det er for sent. Start din opsparing i dag og bliv bedre rustet til fremtiden rent økonomisk.

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - små lån

Hvilke små lån findes der?

Der findes rigtig mange små lån. Mange af de mindre lån kan optages på nettet, hvor du bliver præsenteret for lånetyper som kviklån, minilån, mikrolån og mobillån. Hvis det er et lille, hurtigt lån, der står øverst på din ønskeliste, så vil du med sikkerhed finde interesse i en eller flere af disse lånetyper.

Hvornår giver det mening at optage små lån?

Det giver mening at optage små lån, når man står i situationer, hvor man har brug for en økonomisk håndsrækning, men hvor behovet for at låne mange penge ikke er der. Skal vaskemaskinen udskiftes, skal der lånes penge til en ny trailer, eller vil du gerne købe et nyt fjernsyn, så kan et lille lån måske være løsningen.

Hvad koster små lån?

Der er omkostninger forbundet med at optage alle slags lån – også små lån. Som låntager skal du typisk både afholde nogle renteudgifter, ligesom du skal betale gebyrer til administration, oprettelse m.v. ÅOP’en (Årlige Omkostninger i Procent) kan i øvrigt være god at tage højde for, hvis man skal kunne vurdere, hvilket lån der er billigst i forbindelse med en sammenligning.

Ikano Bank DK
Cashper DK
KreditNU DK
Facit Bank
Resurs Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Leasy DK
TF Bank DK
Nordcredit DK
AcceptLån DK
Remember DK