Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Små lån på minuttet

Check mark iconSmå lån på minuttet

Check mark iconFå pengene med det samme

Check mark iconLån op til maxLoanAmount kr.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Små lån på minuttet betegner de hurtige lån, som du nemt og bekvemt kan optage online.

Er behovet så akut, at du ikke kan vente flere timer eller dage på at få pengene udbetalt, så vil sådanne lån være som skabt for dig.

Små lån på minuttet er nemlig lån, der kan udbetales med det samme – som navnet ganske fint antyder.

Det kan godt lyde en smule vildt, at der findes låneudbydere, der kan præstere en udbetalingstid på få minutter, men det er faktisk en realitet.

Vil du gerne blive klogere på muligheden for at låne penge på minuttet, så skal du blive på siden lidt endnu. Der venter dig nemlig en grundig introduktion til lånemuligheden.

Er du allerede klar til at låne penge, så kan du blot åbne ansøgningsformularen, der skal udfyldes med dine personlige oplysninger.

Her kan du optage små lån på minuttet

Først og fremmest skal det ikke være nogen hemmelighed, at små lån på minuttet kun er noget, der eksisterer på nettet. Du vil nemlig aldrig kunne gå ind i en bank og få et lån udbetalt med det samme.

De fleste online låneudbydere tilbyder hurtig udbetaling, men de færreste udbetaler lån så hurtigt, at udbetalingstiden kan tælles i minutter i stedet for timer eller dage.

Derfor er det heller ikke helt uden betydning, hvor du vælger at optage dit næste lån.

Hos Sambla samarbejder vi med en række udbydere, der gerne går lidt længere for at gøre deres kunder tilfredse – f.eks. ved at tilbyde lynhurtig udbetaling.

Ansøger du om et lille lån via vores website, så vil du få fremsendt flere tilbud fra udbydere med en fordelagtig udbetalingspolitik.

Udbetalingstiden afhænger som sagt af, hvilken låneudbyder du vælger, ligesom det afhænger af, hvornår på ugen du ansøger. Du må nemlig forvente en længere udbetalingstid, hvis du ansøger søndag kl. 21:00 i stedet for mandag kl. 11:00.

Skal din ansøgning gennemgås manuelt, så kan ventetiden være lang, hvis du ansøger i weekenden, da ikke alle låneudbydere har bemanding i weekenden.

Disse lånetyper skal du kigge nærmere på

Små lån på minuttet er ikke en lånetype i sig selv.

Derfor giver det mening at kigge nærmere på, hvilke lånetyper der er kendt for at byde på lave lånebeløb og hurtig udbetaling.

Du har sandsynligvis allerede en idé om, hvilke lånetyper der byder på sådanne vilkår, men måske er der en lånetype eller to, du ikke lige har overvejet at gøre brug af.

Her er nogle af lånene med hurtig udbetaling:

 • Kviklån

 • Minilån

 • Mikrolån

 • Mobillån

Fælles for mange af disse lån er, at de vil kunne udbetales på få minutter eller timer. Er netop udbetalingstiden derfor den vigtigste faktor for dig, så må du ikke snyde dig selv for at undersøge nærmere, hvad henholdsvis kviklån, minilån, mikrolån og mobillån byder på af fordele.

Dette bruges små lån hovedsageligt til

Små lån på minuttet er i langt de fleste tilfælde lån på mellem 1.000 og 10.000 kr. Beløbsmæssigt er det altså ikke lån, der kan bruges til at finansiere en eksklusiv rejse, en stor fest eller en fed motorcykel.

Det betyder dog ikke, at der ikke er masser af ting, der kan finansieres med et mindre lån.

I princippet vil sådanne lån kunne bruges til alt mellem himmel og jord, så længe låneformålet beløbsmæssigt ikke overstiger lånebeløbet.

Udbyderne af små lån på minuttet spørger meget sjældent ind til, hvad lånet skal bruges til, hvorfor du ikke skal være rad for, at dit låneformål kommer til at spænde ben for dig.

Små lån kan f.eks. bruges til finansiering af:

 • Smartphone

 • Computer

 • Tøj

 • Møbler

 • Bilreparation

 • Fornøjelser

 • Udskiftning af hårde hvidevarer

Sådan ansøger du om små lån på minuttet

Det er selvfølgelig ikke nok at tænke, at du gerne vil optage et lille lån, og at du gerne vil have udbetalt lånet i dag. Skal ønsket indfries, så skal du skride til handling ved at ansøge om det ønskede lån.

Netop det med at ansøge om små lån på minuttet er selvfølgelig ikke mere besværligt end at ansøge om andre lån.

Faktisk er det ikke noget, der tager ret mange minutter, hvis man vælger at ansøge hos nogle af de mange servicemindede online låneudbydere.

Sådan gør du:

 1. Afklar med dig selv, hvor mange penge du vil låne (lånebeløb)

 2. Tænk lidt over, hvor mange måneder du vil have til tilbagebetalingen (løbetid)

 3. Indtast dine ønsker i en ansøgningsformular (lånebeløb og løbetid)

 4. Indtast dine personlige oplysninger (om dig selv, din økonomi og din gæld)

 5. Gennemlæs og acceptér betingelserne (det er selvfølgelig uforpligtende at indhente et lånetilbud)

 6. Modtag et eller flere lånetilbud og tak ja til et af dem, hvis dine krav er blevet indfriet)

 7. Få udbetalt lånet med det samme

Hvis du har valgt at optage et lille lån hos en låneudbyder, der tilbyder straksudbetaling, så bør du kunne se pengene på din konto med det samme.

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - små lån på minuttet

Hvem optager små lån på minuttet?

Hvert år optages der tusindvis af små lån på minuttet. Lånene efterspørges og optages især af den yngre del af den voksne befolkning. Endvidere er det værd at vide, at både mænd og kvinder holder af denne mulighed. I princippet vil alle kunne optage et lille lån på minuttet – du skal blot være 18 år og kunne opfylde en række andre krav.

Hvornår kan det være tilstrækkeligt med et mindre lån?

Et mindre lån på 10.000 kr. eller derunder kan være tilstrækkeligt i rigtig mange tilfælde. Skal du finansiere en vare eller ydelse, der koster 10.000 kr. eller mindre, så er der selvfølgelig ingen grund til at låne flere penge end dette. Du kan f.eks. bruge pengene på en ny tørretumbler, en ny computer, en tur på hotel eller noget helt fjerde.

Hvorfor er det lettest at optage små lån online?

Hvis man ser bort fra de digitale udbydere af små lån, så er det meget svært at få fingrene i et mindre lån. Bankerne udbetaler rigtig mange lån hver dag, men der er hovedsageligt tale om større lån, der går til finansiering af huse, biler og andre større investeringer. Derfor er det uden tvivl mest oplagt at låne penge på nettet, hvis man har brug for at låne et mindre beløb.

Leasy DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Resurs Bank DK
Remember DK
KreditNU DK
Cashper DK
Facit Bank
AcceptLån DK
Ikano Bank DK
Nordcredit DK