Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Spørgsmål og svar - Lille lån

Check mark iconLille lån med lave omkostninger

Check mark iconAnsøg nu helt uforpligtende

Check mark iconLån op til 400.000 kr.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Et lille lån er både hurtigt og nemt at få fingrene i, idet kravene til dig som låntager er meget få og meget overkommelige, når det drejer sig om mindre lån.

Mangler du penge mellem hænderne, og vurderer du, at et lille lån er nok til at dække dine behov på nuværende tidspunkt, så er hjælpen nær.

Der er aldrig nogen god grund til at låne flere penge end højst nødvendigt, hvorfor du opfordres til at optage et mindre lån, hvis du kan klare dig med det.

Skal vi guide dig til et lille lån, der indfrier dine krav og ønsker, eller vil du bare gerne have udarbejdet nogle personlige lånetilbud? I begge tilfælde er du havnet på den rette side.

Hvis du allerede er afklaret og derfor er klar til at låne penge, så ansøg nemt øverst på siden.

Guide til at optage et lille lån uden sikkerhed

Det ér nemt og bekvemt at optage et lille lån uden sikkerhed, men har du aldrig prøvet at låne penge før, så kan det være belejligt med en lille guide.

Og netop dén guide kommer her.

Allerede nu er du faktisk kun få trin fra at optage et lille lån, idet låneprocessen er meget kort og overkommelig.

Den korte vej til et lille lån:

  1. Gå til ansøgningsformularen og udfyld ansøgningen med dine oplysninger

  2. Indsend ansøgningen og se frem til at modtage en række uforpligtende tilbud i din indbakke

  3. Gennemlæs de lånetilbud, du har fået tilsendt af nøje udvalgte låneudbydere

  4. Vær skarp til at vurdere, hvilket lånetilbud der er mest fordelagtigt

  5. Optag et af de mikrolån, du har fået tilbudt (hvis du har fundet det rette)

Når du først har fundet et lånetilbud, som du er tilfreds med, så skal du underskrive kontrakten, så låneaftalen bliver en realitet. Når låneudbyderen har modtaget den underskrevne låneaftale, vil de straks sætte gang i udbetalingen.

Jo hurtigere du får læst og underskrevet låneaftalen, desto hurtigere vil du få pengene på din konto.

Så lidt kan du nøjes med at låne

Mange låntagere tror, at man absolut skal låne et større beløb, men det er faktisk ikke nødvendigt.

Godt nok har nogle låneudbydere en minimumsgrænse på f.eks. 10.000 eller 50.000 kroner, men der findes også eksempler på låneudbydere, der tilbyder lån på mellem 1.000 og 10.000 kroner.

Som hovedregel kan du altså låne helt ned til 1.000 kroner.

Jo flere penge du låner, desto højere må du forvente, at dine kreditomkostninger bliver, hvorfor det bør være i din interesse at låne så få penge som muligt.

Omvendt skal du selvfølgelig heller ikke låne så få penge, at du ikke kan få finansieret dit låneformål.

Ønsker du at låne under 1.000 kroner, så vil det være mest oplagt at låne af familie og venner.

Det er nogle gange også muligt at låne gratis

Ja, ofte kan det være dyrt at optage et lille lån, men er du heldig, så kan du ikke blot låne billigt, men faktisk helt gratis.

Lige så længe online lån har været en ting, har der fra tid til anden været mulighed for at låne penge helt gratis. Det har typisk været kviklån og mobillån, der er blevet udbudt uden renter og gebyrer.

Skal du kunne låne et mindre beløb gratis, så er det dog næsten altid en betingelse, at du er ny kunde hos den givne låneudbyder.

Tilbagebetaling af et lille lån

Selvom du kun låner et lille beløb, så skal du selvfølgelig tilbagebetale dit lån i tide på samme måde, som du skal med andre lån.

Derfor er du nødt til at tænke nøje over, hvilken løbetid du vælger.

Optager du et lille lån med en kort løbetid, så vil du kunne blive gældfri hurtigt, og du vil kunne holde dine låneomkostninger nede. Den korte løbetid er dog kun en fordel, hvis du rent faktisk er i stand til at tilbagebetale lånet så hurtigt.

En lidt længere løbetid bør være at foretrække, hvis du har et mindre rådighedsbeløb.

Når lånekontrakten er på plads, bør du tilmelde de faste betalinger til Betalingsservice, så du ikke misser et afdrag. Det er nemlig noget, der kan koste meget dyrt.

Læs også: Hvad er et minilån?

Disse ting skal du have afklaret, inden du optager et lille lån

Det er en rigtig god idé at få afklaret en række ting, inden man optager et lille lån (eller for den sags skyld et større lån).

Uanset hvor mange penge du vælger at låne, så vil du nemlig komme til at gældsætte dig, og dette er i sig selv en stor ting, der kan have betydning for din fremtidige økonomi.

Tænk over følgende:

  • Er der bedre alternativer til et lille lån?

  • Vil jeg kunne finde penge til de faste afdrag?

  • Hvordan vil lånet påvirke min privatøkonomi?

  • Hvor vigtigt er låneformålet, når alt kommer til alt?

2021-05-11

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lille lån

Hvornår er der tale om et lille lån?

Der findes ikke kun én definition på et lille lån. Du kan dog som udgangspunkt forvente, at der er tale om et lille lån, når lånebeløbet ikke overstiger 10.000 kroner. Som regel starter de små lån fra 1.000 kroner.

De små lån består i øvrigt af kviklån, minilån, mikrolån m.fl.

Hvem kan få et lille lån?

Det er normalt rigtig nemt at få bevilget et lille lån. For at kunne låne et mindre beløb skal du først og fremmest være myndig – altså være 18 år eller derover. Forvent derudover, at der bliver stillet krav til din indkomst, og at du skal være bosat på en dansk folkeregisteradresse. Det er desuden et no-go at være registreret i RKI, hvis man gerne vil godkendes til et lille lån.'

Hvad kan et lille lån bruges til?

Et lille lån kan bruges til mange forskellige ting. De mindre lån er bl.a. gode til at dække uforudsete udgifter. Det kan være udgifter til en ny vaskemaskine, en mindre bilreparation eller et nyt vandrør. Du kan også bruge et lille lån til at forkæle dig selv med en tur på hotel, nyt tøj eller nye høretelefoner.

Ferratum DK
Leasy DK
Ikano Bank DK
Remember DK
Nordcredit DK
Cashper DK
Facit Bank
Resurs Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
TF Bank DK
KreditNU DK