Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån 60.000 kr.

Check mark iconLån 60.000 kr. til ethvert formål

Check mark iconLave renter

Check mark iconSvar inden for 24 timer

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Ønsker du at låne 60.000 kroner? Og vil du gerne undgå at betale højere renter og gebyrer end højst nødvendigt? Så er du kommet til den rigtige side. Vi er nemlig eksperter i at hjælpe låntagere med at finde de billigste lån. Derfor kan vi selvfølgelig også hjælpe dig, der har et ønske om at låne 60.000 kroner til en rejse, en brugt bil, nye møbler eller noget helt fjerde.

Lån 60.000 kr. billigt ved at sammenligne flere lån

Der er mulighed for at optage lån på 60.000 kr. hos mange forskellige banker. Der er dog stor forskel på låneomkostningerne på tværs af lånene og låneudbyderne. 

Du kan derfor sagtens opleve, at omkostningerne ved at låne hos den ene bank er markant højere end hos den anden bank. Netop derfor vælger mange låntagere at indhente tilbud fra flere banker.

Sammenligning er ifølge os vejen til det billigste lån, men hvordan indhenter og sammenligner du lånetilbud? Find svaret herunder.

Sådan finder du det billigste lån på 60.000 kroner:

 1. Send én ansøgning gennem Sambla (det tager ikke mange minutter)

 2. Modtag de første lånetilbud inden for få minutter og de resterende inden for 24 timer

 3. Læs dine lånetilbud igennem

 4. Sammenlign tilbuddene (stir dig ikke blind på renten, men tag også højde for ÅOP)

 5. Indgå en aftale med den bank, der kan tilbyde det mest fordelagtige lån 

Du er selvfølgelig også velkommen til at takke nej til alle dine personlige lånetilbud. 

Lån 60.000 uden sikkerhed online

Der er i dag gode muligheder for at låne penge uden sikkerhed online. Denne mulighed er selvfølgelig også til stede, når det drejer sig om lån på 60.000 kr.

Det er godt nyt for dig, der foretrækker at låne penge uden at stille sikkerhed. 

Når långiver ikke kræver sikkerhed for lånet, så løber långiver naturligvis en højere risiko, og dette vil resultere i en højere rente. Der er dermed også ulemper ved at låne penge uden sikkerhed. 

Vurderer du, at fordelene opvejer ulemperne, så kan du anmode om et lån på 60.000 kr. uden sikkerhed hos nogle af de mange banker, som vi samarbejder med. Det kan du gøre her på siden. 

Hvad kan jeg låne 60.000 kr. til?

Lån på 60.000 kr. kan bruges til vidt forskellige formål. 

Som enhver anden myndig person kan du selv bestemme, hvordan du vil disponere dine penge, og du vil derfor også selv kunne bestemme formålet med dit lån. 

Nogle danskere låner penge til rejser, andre låner til boligforbedringer, mens helt tredje låner til havemaskiner. Du skal dog være velkommen til at låne til et helt fjerde formål. 

Her er nogle eksempler på, hvad 60.000 kr. kan bruges på:

 • Bryllupsfest

 • Rejser

 • Møbler

 • Træningsmaskiner 

 • Båd

 • Køkken

Du kan også indfri eksisterende gæld med lånet

I forrige afsnit fik du en række konkrete eksempler på, hvordan du kan vælge at forvalte de 60.000 kroner, du har lånt eller har tænkt dig at låne.

Mulighederne begrænser sig dog ikke til de oplistede.

Du kan også låne 60.000 kr. til gældsafvikling. Denne mulighed er værd at tage til overvejelse, hvis du afdrager på flere mindre lån med høje omkostninger. 

Du vil i dette tilfælde skulle gå efter et såkaldt samlelån. Optager du et samlelån på 60.000 kroner, kan du f.eks. indfri seks lån på hver 10.000 kroner. 

Disse krav skal du opfylde for at kunne låne 60.000 kroner

Du har en god chance for at kunne låne 60.000 kr. til en lav rente, hvis du kan leve op til bankernes krav.

Bankerne har pligt til at kreditvurdere alle ansøgere, og mange ansøgere frygter denne proces. 

I virkeligheden er der dog ingen grund til at frygte kreditvurderingen.

De fleste bliver nemlig kreditgodkendt og vil dermed kunne få bevilget det ønskede lån. 

For at komme i betragtning til at låne 60.000 kroner skal du indfri følgende krav:

 1. Du skal være fyldt 18 år

 2. Du skal være bosat i Danmark

 3. Du må ikke stå i et skyldnerregister såsom RKI

 4. Du skal have en fast indkomst

Du kan som udgangspunkt blive godkendt til at låne 60.000 kr., hvis du har en sund økonomi med en fast indtægt og et fornuftigt rådighedsbeløb. 

Lån penge alene eller med en medansøger

60.000 kr. er en del penge, men beløbet er ikke højere, end at de fleste låntagere vil kunne få bevilget lånet uden en medansøger.

Alligevel kan det være fordelagtigt at låne med en medansøger.

Ansøger du med en medansøger, så vil du antageligvis kunne opnå en lavere rente og generelt bedre vilkår. 

I forbindelse med at du udfylder din låneansøgning, har du netop mulighed for at tilføje en medansøger. 

Denne medansøger kunne f.eks. være din kæreste, ægtefælle eller søster. Vedkommende skal dog bo på samme adresse som dig for at være din medansøger. 

Gør brug af omtalte mulighed, hvis du vil låne 60.000 kroner til en lav rente. 

Lån 60.000 kr. og betal af over 1-30 år

Du bliver helt sikkert positivt overrasket, hvis du tror, at du skal tilbagebetale dit lån på 60.000 kr. på få måneder eller år.

Det forholder sig nemlig sådan, at du selv kan angive dit ønske til lånets løbetid, når du sender en ansøgning. Løbetiden skal blot angives til mellem 1 og 30 år. 

Når du angiver en løbetid i beregneren, vil du blive præsenteret for den estimerede månedlige ydelse. Dette beløb vil blive mindre, jo længere løbetiden er. 

Til gengæld vil de samlede kreditomkostninger stige, hvis løbetiden er lang. Derfor er en lang løbetid ikke altid en fordel. 

Er det muligt at forkorte eller forlænge løbetiden?

Det er forskelligt fra långiver til långiver, om det er muligt at ændre lånets vilkår, når aftalen først er indgået og underskrevet.

I nogle tilfælde vil det dog være muligt at anmode om en ændring af lånets løbetid.

Hvis du har svært ved at finde penge til den månedlige ydelse, kan du anmode om en længere løbetid, så den månedlige ydelse bliver mindre.

Har du derimod flere penge mellem hænderne end forventet, så kan du få forkortet løbetiden, med en højere månedlig ydelse til følge. Dermed kan du blive hurtigere gældfri. 

Sådan forbereder du dig på at ansøge om et lån på 60.000 kr.

Det er hverken svært eller tidskrævende at ansøge om et lån på 60.000 kroner.

Dermed ikke sagt, at det ikke kan betale sig at forberede sig en smule. 

Inden du går i gang med at udfylde din låneansøgning, kan du med god grund sætte dig ind i, hvilke oplysninger du skal indsende. 

Du kan f.eks. blive spurgt ind til dine eludgifter, vandudgifter, varmeudgifter, forsikringsudgifter m.v. Skab dig derfor et overblik over alle dine udgifter, inden du ansøger.

Optimalt set bør du lægge et komplet budget, hvor alle dine indtægter og udgifter indgår.

Kunsten at gennemskue et lånetilbud

Gennem vores sammenligningstjeneste vil du som sagt kunne indhente lånetilbud fra flere banker. Når du modtager disse tilbud, skal du sætte dig ned og gennemgå dem en efter en. 

Er det første gang, at du sidder med et lånetilbud foran dig, så er der ikke noget at sige til, at du kan føle, at det er lidt overvældende. Der kan nemlig være mange nye begreber at forholde sig til.

Her får du nogle gode tips til at gennemskue et lånetilbud:

 1. Afsæt god tid til at læse lånetilbuddet

 2. Skab dig et overblik over lånets rente og gebyrer

 3. Vær opmærksom på lånets ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent)

 4. Vær opmærksom på de samlede kreditomkostninger (det er reelt prisen for lånet) 

 5. Tøv ikke med at søge rådgivning, hvis du er i tvivl om noget

Vi anbefaler dig at gøre ovenstående, uanset om du vil låne 6.000 eller 60.000 kr. Et lån er nemlig en stor beslutning uanset beløbsstørrelsen. 

Få udbetalt lånet på 60.000 kroner på 1-2 dage

Et lån på 60.000 kr. kan udbetales meget hurtigt, hvis det optages online.

Noget af det karakteristiske ved online lån er nemlig, at mange af processerne er automatiserede og digitaliserede, hvilket sikrer en kort behandlingstid.

Derfor er det meget almindeligt, at lån kan udbetales på 1-2 dage. Når du har underskrevet låneaftalen, skal du holde øje med din NemKonto. Her vil pengene nemlig blive overført til.

2023-01-06

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån 60000

Hvem kan låne 60.000 kroner?

Som vi har været omkring i guiden, så vil de fleste låntagere med en fornuftig privatøkonomi kunne låne 60.000 kr. Lever du op til de krav, der gør sig gældende mht. alder, økonomi og eventuelle andre ting, så vil du med al sandsynlighed kunne blive kreditgodkendt. Send en ansøgning via Sambla i dag, og find svar på, om du kan blive kreditgodkendt.

Hvilke fordele er der ved at optage lån på 60.000 kroner online?

Du kan låne 60.000 kr. på flere forskellige måder. En af måderne – vel at mærke den mest populære af slagsen – er at låne pengene online. Fordelene ved at låne 60.000 kroner online tæller bl.a. hurtigt svar, hurtig udbetaling, ingen krav om sikkerhedsstillelse, gode muligheder for at sammenligne lån m.v.

Hvornår får jeg svar på min ansøgning?

Sambla – og vores samarbejdende banker – sørger for, at du får hurtigt svar på din ansøgning. Du sender blot én ansøgning, som derefter bliver sendt til flere banker. Bankerne laver en kreditvurdering af dig og vender tilbage med et tilbud inden for 24 timer. Du kan dermed forvente en kort svartid.

Hvornår står de 60.000 kr. på min konto?

Efter indgåelsen af en låneaftale går der som regel et par hverdage, inden pengene står på din konto. Pengene udbetales til din NemKonto.

KreditNU DK
Remember DK
Facit Bank
Resurs Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Leasy DK
Nordcredit DK
Ikano Bank DK
Cashper DK
TF Bank DK
Ferratum DK