Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån penge uden sikkerhed

Check mark iconLån penge uden sikkerhed

Check mark iconLån op til 400.000 kr.

Check mark iconHurtig og sikker udbetaling af lånet

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Lån uden sikkerhed har eksisteret i mange år og er bestemt ikke blevet mindre efterspurgte med tiden. I dag ønsker rigtig mange danskere at optage et lån, hvor det ikke er nødvendigt at stille sikkerhed over for långiver, og heldigvis kan dette ønske indfries.

Mangler du penge, og er du ikke interesseret i at stille sikkerhed for lånet i form af pant i dit hus, bil eller værdipapirer, så har vi her den helt rigtige lånetype for dig. Du kan nemlig låne både små og store beløb uden at skulle pantsætte dine aktiver, f.eks. dit hus.

At låne penge uden sikkerhed er selvfølgelig forbundet med både fordele og ulemper. Du skal med udgangspunkt i disse fordele og ulemper gøre op med dig selv, om det er det rigtige lån for dig.

Fordele ved at optage et lån uden sikkerhed

Populære lån er som regel lån, der byder på en lang række attraktive fordele. Det er også tilfældet med denne type lån.

Der er nemlig adskillige gode grunde til at optage et lån uden sikkerhed. Nogle af fordelene er indlysende, mens andre måske vil overraske dig. Om ikke andet vil du kunne læse om alle de positive sider ved denne type lån i de følgende afsnit.

#1 Du kan låne penge, selvom du ikke ejer noget

Som låntager skal du ikke stille sikkerhed for lånet, hvorfor det ikke har betydning, om du er husejer, eller om du råder over andre aktiver såsom en bil eller en båd.

Dette kan være en fordel for dig, som f.eks. kun råder over en lejebolig og en leasingbil, der ikke betragtes som let omsættelige aktiver. Du vil nemlig kunne låne penge, på trods af at du ikke ejer noget.

#2 Der er mindre papirarbejde

En anden stor fordel ved lån uden sikkerhed drejer sig om det minimale papirarbejde.

Skulle du have stillet sikkerhed over for långiver, så ville det være lig med mere papirarbejde og mere dokumentation. Mindre papirarbejde betyder, at du hurtigere og lettere vil kunne få det ønskede lån, hvilket er med til at sikre en bedre låneoplevelse.

#3 Du får lånet udbetalt hurtigt

Når du låner penge uden sikkerhed, så kan du som hovedregel forvente, at lånet bliver udbetalt umiddelbart efter, at du har underskrevet låneaftalen.

Lån penge uden sikkerhed på nettet for at sikre den kortest mulige udbetalingstid. Mange online låneudbydere kan tilbyde udbetaling samme dag eller dagen efter.

#4 Det er 100 % trygt

Du går naturligvis ikke på kompromis med sikkerheden, når du vælger at optage et lån uden sikkerhed. Sikkerheden er nøjagtig lige så høj, som hvis du havde valgt et lån, hvor du blev påkrævet at stille sikkerhed over for långiver.

Med andre ord er det 100 % trygt at låne penge uden sikkerhed, så længe du holder dig til de troværdige og populære låneudbydere.

Alle personfølsomme oplysninger bliver behandlet fortroligt og sikkert, når du optager lån på nettet.

#5 Det er nemt

Et lån uden sikkerhed er et nemt lån.

For at gøre det så nemt og bekvemt som muligt at låne penge kan der være god idé i at gøre det online. Med den forenklede digitale låneproces er der ikke mange steps mellem ansøgning og udbetaling.

Det er bl.a. nemt og bekvemt at låne penge på nettet, idet du ikke skal deltage i fysiske møder med rådgivere m.v.

#6 Der er ingen grænser mht. lånets formål

Med et lån uden sikkerhed kan du få opfyldt dine største drømme – uanset hvor skøre disse drømme måtte være.

Modsat f.eks. billån og boliglån, hvor lånets formål er forudbestemt, så kan du med et lån uden sikkerhed selv bestemme, hvad pengene skal gå til.

Lånet kan f.eks. bruges til at dække nogle af dine uforudsete udgifter, men det er også muligt at finansiere ting som rejser, møbler, cykler og meget andet.

Er der ulemper ved at låne penge uden sikkerhed?

Et lån uden sikkerhed lyder som drømmelånet, og det kan det selvfølgelig også være for manges vedkommende.

Vi gør dog opmærksom på, at der også er nogle få ulemper ved at låne penge uden sikkerhed. Ulemperne vil kort blive gennemgået i de kommende afsnit. Læs med herunder.

#1 Du skal muligvis betale en højere rente

Som du har kunne læse, så er der rigtig mange gode grunde til at vælge et lån uden sikkerhed. Sådanne lån er dog ikke nødvendigvis fordelagtige set med de omkostningskritiske briller.

Tit og ofte vil du nemlig skulle betale en højere rente, når du vælger at låne penge uden sikkerhed. Årsagen er, at du skal betale for den øgede risiko, som låneudbyderen løber ved ikke at kræve sikkerhed for lånet.

#2 Der kan være flere og strengere krav til din økonomi

Når du låner penge uden sikkerhed, så kan du også komme ud for, at kravene er både flere og strengere end normalt.

Låneudbyderen skal nemlig sikre sig, at du kan tilbagebetale dit lån, hvilket kræver, at du har en stabil indtægt og en sund privatøkonomi. Derfor kan rod i økonomien forhindre dig i at få det ønskede lån.

Lån penge uden sikkerhed hos mange populære låneudbydere

Hvor kan jeg låne penge uden at stille sikkerhed over for långiver?

Du vil sandsynligvis modtage afslag fra bankerne, hvis du anmoder om at optage et lån uden sikkerhed. Modsat vil du blive mødt af et mere positivt syn, hvis du låner online.

Med få undtagelser kan du nemlig låne penge uden sikkerhed hos alle de digitale låneudbydere. Nogle af disse låneudbydere har vi et tæt samarbejde med, hvorfor vi kan hjælpe dig et afgørende skridt tættere på dit lån.

Du kan f.eks. benytte dig af det fordelagtige lånetilbud her:

 • Basisbank

 • Resurs Bank

 • Express Bank

 • LånLet

 • Ferratum

 • L’EASY

 • Tando

Selvom alle ovennævnte låneudbydere ikke kræver sikkerhed for lånet, så kan der være forskel på, hvilke krav de stiller til dig og din økonomi.

Er du en blandt mange, som ikke kan få lov at låne i banken, så kan vi varmt anbefale dig at låne online, hvor du kan låne uden sikkerhed – med mange fordele til følge.

Sådan sammenligner du lånetilbud

For at finde lån uden sikkerhed skal du i første omgang undersøge låneudbydernes politik. Du skal helt konkret finde ud af, om de kræver, at du stiller sikkerhed for lånet.

Når du har undersøgt dette, så vil du stå tilbage med en række låneudbydere, som ikke har fokus på, hvorvidt du råder over aktiver såsom en bil eller et hus.

Derefter kan du sammenligne låneudbyderne på andre parametre. Om der er krav om sikkerhed eller ej er nemlig ikke det eneste, der afgør, om du har fundet det rigtige lån og den rigtige udbyder.

Du bør også sammenligne dine lånetilbud med udgangspunkt i faktorer som renter, gebyrer, løbetid og meget mere.

Step-by-step skal du gøre følgende for at finde dit ideelle lån uden sikkerhed:

 1. Gør det klart over for dig selv, hvor meget du vil låne, og hvilken løbetid lånet skal have

 2. Gå til vores ansøgningsformular og udfyld denne (det tager kun et par minutter)

 3. Vent i spænding på, at vores samarbejdspartnere (kendte låneudbydere) udarbejder et tilbud til dig, som bliver sendt direkte til dig via mail

 4. Vælg det mest fordelagtige af de modtagne tilbud (vær opmærksom på omkostninger og vilkår)

Hvem kan få et lån uden sikkerhed?

Der er i øjeblikket stor travlhed hos de mange udbydere af lån uden sikkerhed. De modtager nemlig hver uge adskillige ansøgninger fra danskere, som ønsker at låne penge til en verden af forskellige formål.

Udbydernes opgave er i den anledning at vurdere, hvem der står økonomisk stærkt og derfor kan bære et lån, og hvem der grundet økonomiske problemer e.l. ikke kan få bevilget et lån.

Når dette vurderes, så tages der højde for en række krav, som den enkelte låneudbyder har opstillet. At du kan indfri alle disse krav er en betingelse for, at du kan få et lån uden sikkerhed.

Disse krav bliver der normalt stillet:

 • Du er mindst 18 år gammel (i henhold til loven)

 • Du har fast bopæl i Danmark

 • Du har en stabil indtægt

 • Du er ikke at betragte som dårlig betaler (registreret i et skyldnerregister)

 • Du kan dokumentere dine økonomiske forhold (hvis påkrævet)

Flere eller færre krav kan blive stillet, alt efter hvor du vælger at låne penge. Uanset hvor du ansøger, så skal der i henhold til dansk lov foretages en kreditvurdering.

Disse ting skal du kunne dokumentere over for långiver

I ansøgningsprocessen bliver du bedt om at give en række økonomiske oplysninger om bl.a. din indtægt, rådighedsbeløb m.v.

Disse økonomiske forhold kan du blive bedt om at dokumentere.

Førhen skulle man manuelt indsende bl.a. lønsedler og årsopgørelser, men dette slipper du nu for hos mange af de danske låneudbydere. Blot ved at give udbyderen adgang til dine skatteoplysninger kan du nemlig give dem den nødvendige dokumentation.

Omfanget af den påkrævede dokumentation kan variere fra udbyder til udbyder. Der kan i øvrigt være flere krav om dokumentation, hvis der skal lånes et større beløb uden sikkerhed.

2021-02-09

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån penge uden sikkerhed

Hvor mange penge kan jeg låne uden at stille sikkerhed?

Du kan via de digitale låneudbydere låne mellem 1.000 og 400.000 kr. uden at stille sikkerhed.\n\nDerved kan et lån uden sikkerhed dække dine behov, hvad end du vil optage et mindre lån til at dække en tandlægeregning, eller om du vil låne et større beløb til en omfattende boligrenovering.

Hvad kan jeg låne penge til?

I princippet vil du kunne låne penge uden sikkerhed, uanset hvad pengene skal bruges på.

Der ydes nemlig anonymitet omkring lånets formål, så om du vælger at gå ud og bruge pengene på et eksklusivt boblebad eller nye hvidevarer til hjemmet er helt op til dig.

Er det muligt at låne uden både sikkerhed og dokumentation?

Nej, du kan godt låne uden sikkerhed, men som regel vil der være en eller anden form for dokumentation.

Der kan bl.a. være følgende krav om dokumentation:

 • Kopi af sygesikringskort og / eller kørekort (sjældent et krav, hvis du låner med NemID)
 • Kopi af lønsedler og / eller årsopgørelser (sjældent et krav, hvis du giver udbyderen adgang til dine skatteoplysninger)
AcceptLån DK
TF Bank DK
Remember DK
Unilån DK
Bank Norwegian DK
KreditNU DK
Nordcredit DK
Cashper DK
Resurs Bank DK (Car)
Leasy DK
Resurs Bank DK
Facit Bank DK
Ikano Bank DK
Ferratum DK