Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån 250.000 kr. uden sikkerhed

Check mark iconLån 250.000 kr. uden sikkerhed

Check mark iconHurtig udbetaling

Check mark iconAnsøg gratis og uforpligtende døgnet rundt

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Som låntager med en god betalingsevne har du mulighed for at optage et stort lån. Du kan eksempelvis låne 250.000 kr. og gøre nogle af dine største drømme til virkelighed. Hvad end det ønskede lån på 250.000 kroner skal gå til finansiering af et nyt køkken, en jordomrejse eller en motorcykel, så har du rig mulighed for at låne pengene til en lav rente.

Sambla hjælper dig med at låne 250.000 kr. til den laveste rente og med de mest fordelagtige vilkår. Du kan nemlig sammenligne lån fra mange banker ved blot at sende én ansøgning. 

Ansøg om et lån på 250.000 kroner

Du ved allerede, hvor mange penge du vil låne; 250.000 kroner. Så langt, så godt.

Med lånebeløbet på plads, så vil du kunne indhente lånetilbud fra anerkendte banker. 

Dette kræver blot, at du udfylder og indsender en ansøgning, og det kan du nemt og hurtigt gøre via vores website. Faktisk tager det kun ganske få minutter. 

Sådan ansøger du om lånet:

 1. Angiv ønsket lånebeløb (250.000 kr.) og ønsket løbetid (mellem 1 og 15 år)
 2. Indtast dine kontaktoplysninger
 3. Angiv oplysninger om dig selv og din økonomi
 4. Indtast også oplysninger om din medansøger (hvis nogen)
 5. Læs og acceptér de gældende betingelser 
 6. Få tilbudt lån på 250.000 kr. fra flere banker (få tilsendt tilbud inden for 24 timer) 
 7. Sammenlign lånene og find svar på, hvor du billigst kan låne det ønskede beløb 

Hvem kan låne 250.000 kroner?

250.000 kr. er mange penge – også for långiverne.

Derfor er der naturligvis nogle krav til dig som låntager. 

Alle disse krav skal være opfyldt, og du skal desuden kunne godkendes i henhold til den personlige kreditvurdering, hvis du skal gøre dig forhåbninger om at låne penge.

Du skal opfylde følgende krav for at kunne låne 250.000 danske kroner:

 • Du skal være mindst 18 år gammel
 • Du skal være bosat på en dansk folkeregisteradresse
 • Du skal have en indkomst på min. 60.000 kr. om året
 • Du må ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret
 • Du skal have NemID eller MitID 

Bemærk, at du godt kan blive afvist, selvom du opfylder ovenstående krav. Det kan f.eks. ske, hvis du har et meget lavt rådighedsbeløb eller en stor gæld. 

Er der mulighed for at låne 250.000 kr. uden sikkerhed?

Ja, du kan godt få bevilget et lån på 250.000 kr. uden at skulle stille sikkerhed for lånet.

Du skal dog være opmærksom på, at nogle banker vil kræve, at du stiller sikkerhed i f.eks. dit hus eller i din bil. 

Låner du med sikkerhed, så opnår du typisk en lavere rente og generelt lavere omkostninger, men det er til gengæld også forbundet med højere risiko og mindre fleksibilitet for dig. 

Vi samarbejder udelukkende med udbydere, der tilbyder lån uden sikkerhed, så send da en ansøgning med det samme, hvis du ikke vil stille sikkerhed for dit lån. 

Dette kan du låne 250.000 kr. til

Som vi allerede har fastlagt, så er 250.000 kroner et stort beløb, og derfor er det da også næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan finansiere med et sådant lån. 

Som udgangspunkt blander långiverne sig ikke i, hvad du bruger dine penge på. Du kan dermed frit finansiere din store drøm uden at skulle stå skoleret over for en rådgiver e.l. 

Du kan f.eks. låne til følgende:

 • Tilbygning og renovering
 • Bilkøb
 • Bådkøb
 • Nyt køkken
 • Rejse
 • Køb af motorcykel
 • Kolonihavehus
 • Samlelån (du kan indfri dine små, dyre lån og dermed spare en masse penge fremadrettet)

Få et samlelån på 250.000 kr. og indfri dine dyre lån

Som vi var omkring i forrige afsnit, så kan et lån på 250.000 kr. bruges på mange forskellige ting. Det kan f.eks. bruges til gældsafvikling. 

Et samlelån kan være en interessant lånetype for dig, der ikke længere ønsker at afdrage på en række af små, dyre lån. 

I stedet for at fortsætte med at afdrage på de små lån, der ofte har meget høje omkostninger, så kan du indfri lånene ved at optage et lån på f.eks. 250.000 kroner, hvis din samlede gæld ligger på dette niveau. 

Vi ser følgende fordele ved at samle sine lån:

 1. Du opnår ofte en lavere rente
 2. Du får et bedre økonomisk overblik 
 3. Du kan hurtigere indfri din gæld (fordi de lavere omkostninger giver dig mulighed for at afdrage mere på selve gælden)
 4. Du opnår en bedre kreditværdighed

Overbevist? Så ansøg om et samlelån i dag.  

Lån 250.000 kr. med din ægtefælle eller samlever og opnå flere fordele

Der kan være op til flere fordele ved at låne med sin ægtefælle eller samlever, så den mulighed bør du også tage til overvejelse.  

Der er generelt en lavere risiko for långiver i at tilbyde dig et lån, hvis du låner med en anden. Der vil nemlig være to, der hæfter for lånet i dette tilfælde.

Af følgende grund er der en større chance for at få bevilget lånet på 250.000 kr. Tilmed kan du typisk få tilbudt et mere attraktivt lån, hvis du låner med en medansøger. 

Hvis du f.eks. mister dit job og ikke længere er i stand til at afdrage på lånet, så vil din medansøger skulle betale af på det. Det samme gælder den anden vej. 

Er det realistisk at kunne optage så stort et lån alene?

Ja, men det kræver, at du har en god kreditværdighed og betalingsevne.

Især din alder, din indtægt og dit rådighedsbeløb er afgørende for, om du kan få et lån på 250.000 kr. eller ej. 

Hvis du har en sund privatøkonomi med en god indtægt og et stort rådighedsbeløb, vil du sandsynligvis kunne få indfriet dit ønske om et stort lån.

Hvis du mod forventning ikke kan optage lånet alene, så bør du enten ansøge om et mindre lån eller alternativt låne med en medansøger. 

Valg af løbetid ved optagelse af lån på 250.000 kroner

Gennem vores samarbejdspartnere kan du låne 250.00 kr. med en løbetid på mellem 1 og 15 år. Du har altså maksimalt 15 år til at tilbagebetale dit lån.

Jo lavere en løbetid lånet har, desto flere penge skal du afdrage med hver måned. Vær derfor påpasselig med at vælge en alt for kort løbetid, hvis det ikke er realistisk, at du kan finde så mange penge i budgettet hver måned.

Ved angivelse af henholdsvis lånebeløb og løbetid i vores formular vil du få beregnet en estimeret månedlig ydelse. Det er dette beløb, du skal betale hver måned i afdrag.

Vær dog opmærksom på, at du skal sende en låneansøgning for at få beregnet den reelle månedlige ydelse. 

Der skal være styr på budgettet

Ved at lægge et opdateret og realistisk budget kan du lettere vurdere, hvor meget du kan afdrage med om måneden, og hvor lang eller kort en løbetid du derfor skal vælge.

Et lån på 250.000 kr. vil helt naturligt kunne vende op og ned på din økonomi, så der bør regnes grundigt på det, inden du træffer en beslutning. 

Du kan med fordel downloade et budgetskema på nettet, hvis du vil lægge et nyt budget.

2023-01-06

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån 250000

Hvordan låner jeg 250.000 kr. billigt?

De billigste lån på 250.000 kr. findes gennem sammenligning. Sambla – og vores sammenligningsservice – kan i den anledning bruges til at afklare, hvilket lån der er billigst. Når du låner penge online, så kan der netop være meget at hente ved at sammenligne lånene på kryds og tværs. Tøv derfor ikke med at indhente og sammenligne tilbud via vores platform.

Hvornår står pengene på min konto?

Lån penge i dag og få dem udbetalt inden for et par dage. Du kan i princippet låne penge døgnet rundt, men bemærk, at udbetalingerne typisk foregår i bankernes åbningstider. Derfor kan der forekomme en lidt længere udbetalingstid, hvis du ansøger om et lån på 250.000 danske kroner i weekenden.

Hvem udbyder lån på 250.000 kroner?

De store og fordelagtige lån udbydes af en lang række af banker. Mange banker tilbyder faktisk lån på op til 500.000 kroner, så du har mange valgmuligheder. Dette er en fordel, da det sikrer dig et billigere og bedre lån. Ansøg nu og få tilbudt lån fra flere konkurrencedygtige banker.

Hvad skal jeg overveje, inden jeg optager et stort lån?

Ønsker du at låne penge, hvad end det ønskede lånebeløb er 25.000 eller 250.000 kroner, så skal du gøre dig nogle forskellige overvejelser. Du skal først og fremmest overveje, om du reelt har brug for lånet, og så bør du overveje og undersøge, om din privatøkonomi rent faktisk kan bære lånet og tilbagebetalingen af dette. Overvej også, om du vil låne med eller uden en medansøger.

Bank Norwegian DK
AcceptLån DK
Remember DK
Ikano Bank DK
Ferratum DK
Resurs Bank DK
Leasy DK
Resurs Bank DK (Car)
Facit Bank DK
KreditNU DK
TF Bank DK
Cashper DK
Unilån DK
Nordcredit DK