Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån til motorcykel

Check mark iconLån til motorcykel til en lav rente

Check mark iconDu kan låne op til 400.000 kr.

Check mark iconSlip for egenbetaling og pantsætning

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Drømmer du om at eje din egen motorcykel? Har du altid ønsket at føle friheden og spændingen ved at køre på to hjul?

Med et motorcykel lån kan du gøre din store drøm til virkelighed. Uanset om du er på udkig efter en brugt eller ny motorcykel, kan du ansøge om et lån og få muligheden for at købe motorcyklen.

Du har, gennem vores samarbejdspartnere, mulighed for at låne op til 400.000 kr. til købet af din nye motorcykel. Der stilles hverken krav om egenbetaling eller pantsætning.

Ansøg om mc lån og sammenlign tilbud fra flere banker

En ny motorcykel koster typisk fra 100.000 kr. og opefter alt efter valg af mærke, model m.v. Det er mange penge for de fleste forbrugere, hvorfor det kan være nødvendigt at optage et mc lån.

Sambla hjælper dig med at finde lånet med den bedste rente og de bedste vilkår, når du skal låne penge til din drømmemotorcykel. Vi sammenligner nemlig lån fra mere end en håndfuld banker.

Sådan låner du penge til din kommende motorcykel:

  1. Find din drømmemotorcykel og få et tilbud på denne
  2. Ansøg om et mc lån på det beløb, som den ønskede motorcykel koster
  3. Modtag lånetilbud fra vores samarbejdende banker og vælg det bedste af dem
  4. Køb motorcyklen og glæd dig til at opleve glæden og spændingen ved at suse rundt på en motorcykel under åben himmel

Du kan låne fra 5.000 og op til 400.000 kr. til din næste motorcykel.

Lån til motorcykel forudsætter en positiv kreditvurdering

For at kunne få bevilget et mc lån skal du naturligvis kunne kreditgodkendes. Du skal i den forbindelse leve op til de krav, der bliver stillet af de enkelte banker.

For at blive godkendt til et motorcykel lån skal du:

  • Være mindst 18 år gammel
  • Have en fast indkomst
  • Have fast bopæl i Danmark
  • Ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret

Til orientering kan der være flere krav end ovenstående, men det er forskelligt fra bank til bank.

Få udbetalt lånet til din motorcykel i løbet af få dage

Vi nærmer os de varme måneder, hvor solen står højt på himlen, hvor fuglene pipper yndigt fra morgen til aften, og hvor vejret er perfekt til at tilbagelægge en masse kilometer på motorcyklen.

Du har besluttet dig for, at du vil gøre din motorcykeldrøm til virkelighed, men for at kunne realisere drømmen skal du bruge et lån.

Dét lån kan du få bevilget og udbetalt inden for få dage, hvis du låner hos en af vores samarbejdspartnere. Her tilbydes der nemlig hurtig udbetaling af mc lån.

Lån penge til din drømmemotorcykel uden egenbetaling og pantsætning

Ønsker du at optage et motorcykel lån uden egenbetaling og pantsætning?

Så kan du få ønsket indfriet ved at låne hos en af vores velrenommerede samarbejdspartnere. Her bliver du nemlig hverken bedt om at lægge en egenbetaling eller om at stille sikkerhed i din mc.

Selvom egenbetaling ikke er påkrævet, kan det være en fordel selv at finansiere en del af købet, da du dermed kan nøjes med et mindre motorcykel lån.

Det er muligt at låne penge til både nye og brugte motorcykler

Du har rig mulighed for at ansøge om lån til både nye og brugte motorcykler.

Hvad end du derfor drømmer om at køre mod solnedgangen på en veteranmotorcykel eller en spritny motorcykel spækket med hestekræfter, kan du få drømmen opfyldt med et mc lån.

Husk at budgettere med, at der kan være flere vedligeholdelsesomkostninger forbundet med en ældre motorcykel sammenlignet med en ny eller nyere.

2023-08-30

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - mc lån

Hvad koster en motorcykel?

Der findes motorcykler i alle prisklasser. Du vil både kunne finde brugte motorcykler til 20.000 kr. og nye motorcykler fra f.eks. Harley Davidson til 500.000 kr.

Foruden selve anskaffelsesprisen skal du være opmærksom på, at der er udgifter til mc udstyr, forsikring, service, reparationer, brændstof m.v.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved køb af en motorcykel?

Der er flere ting, du skal være opmærksom på, når du skal erhverve dig en ny motorcykel.

Du bør bl.a. undersøge, om motorcyklen tidligere har været skadet, hvordan dens stand er, om der er restgæld i den, og hvad den koster at forsikre.

Jo mere grundig du er i din research og gennemgang, desto større er chancen for, at du ender med at købe din drømmemotorcykel.

Hvor meget har jeg at købe motorcykel for?

Ønsker du på forhånd at vide, hvor meget du har at købe motorcykel for, skal du bede om at få lavet et lånebevis af en eller flere låneudbydere.

Du vil kunne slå til med det samme, når du får tilbudt en motorcykel, der indfrier dine krav og behov, hvis du har fået en forhåndsgodkendelse på et mc lån.

Hvilket mc lån er det bedste og billigste?

Det er meget individuelt, hvilket mc lån der er bedst og billigst.

Af følgende grund anbefaler vi, at du indhenter lånetilbud fra flere banker, så du får nogle personlige lånetilbud, som du kan sammenligne på kryds og tværs.

Ferratum DK
Remember DK
AcceptLån DK
Leasy DK
Nordcredit DK
TF Bank DK
Bank Norwegian DK
Ikano Bank DK
KreditNU DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
Facit Bank