Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån penge uden krav

Check mark iconLån penge uden krav på nettet

Check mark iconGratis ansøgning uden krav

Check mark iconDu kan ansøge på få minutter

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Ja, det lyder måske usandsynligt, men faktisk er det muligt at låne penge stort set uden krav. Vi skriver stort set, da der naturligvis er nogle få krav, der skal være opfyldt.

Er du gennem tiden blevet mødt af det ene afslag efter det andet, fordi du ikke har kunne imødekomme låneudbydernes krav, så er der godt nyt til dig.

Læs også: Lån penge uden afslag

I dag er der nemlig masser af låneudbydere, der opererer med få og ikke mindst rimelige krav. Derfor er det også meget sandsynligt, at du kan blive kreditgodkendt.

For mere info om de konkrete krav bør du læse hele guiden.

Der er rig mulighed for at låne penge uden høje krav

Det er desværre ikke muligt at låne penge helt uden krav, men der er til gengæld rig mulighed for at komme udenom de høje krav, som du måske er vant til.

Hos nogle af de mange online låneudbydere kan du….

  • Låne uden at stille sikkerhed over for långiver

  • Låne uden at redegøre for lånets formål

  • Låne uden at skulle indsende lønsedler og årsopgørelser

  • Låne trods en større eksisterende gæld

Her slipper du altså for at skulle forholde dig til nogle af de mange høje krav, der bl.a. bliver stillet af bankerne.

Lån penge uden at stille sikkerhed

Ejer du ikke et større aktiv såsom et hus eller en bil, eller er du bare ikke interesseret i at pantsætte dine aktiver, så lån penge uden krav om sikkerhedsstillelse.

Låneudbyderne vil så vidt muligt gerne have sikkerhed for, at de får deres penge retur, men det indebærer ikke nødvendigvis, at du skal stille sikkerhed for lånet.

Det kan være både dyrt og tidskrævende at oprette et ejerpantebrev, hvorfor det er glædeligt, at man kan slippe for dette.

Ønsker du dog at låne penge uden at risikere hverken hus eller bil, så skal du være forberedt på, at du sandsynligvis ikke kan låne i banken. Bankerne vil nemlig typisk kræve, at der bliver oprettet et ejerpantebrev.

Dermed vil du have færre lånemuligheder end ellers, men vi vil mene, at du har gode forudsætninger for at finde et passende lån på nettet.

Lån penge uden at redegøre for lånets formål

Det er naturligvis også muligt at optage et lån uden at skulle beskrive og redegøre for låneformålet.

Det er forskelligt, hvor vigtig denne form for anonymitet er for låntagerne, men det kan ikke desto mindre være rart, at man ikke skal bruge hverken spalteplads eller taletid på at diskutere lånets formål.

Der findes selvfølgelig lån, der kun kan bruges til én bestemt ting. Det kan f.eks. være lån som billån, motorcykellån og boliglån. Der findes dog også mere brede forbrugslån, der kan bruges til alle former for forbrug.

Som hovedregel er låneudbyderne ikke så interesseret i at vide, hvad du skal bruge pengene til. For dem er det vigtigere at sikre sig, at du har en god og stabil økonomi, så du kan tilbagebetale dit lån.

Lån penge uden at indsende lønsedler og årsopgørelser

Som tidligere nævnt, så er din indtægt og generelle privatøkonomi vigtige faktorer i forbindelse med optagelsen af et lån. Du vil nemlig kun kunne kreditgodkendes, hvis der er balance i din økonomi, så du rent faktisk kan betale den månedlige ydelse.

Men trods de til tider høje krav til din indtægt, så skal du være bekendt med, at du kan låne penge uden at indsende lønsedler og / eller årsopgørelser.

I dag kan du dokumentere alt omkring din indtægt ved at give låneudbyderne adgang til dine skatteoplysninger. Du skal derfor ikke bruge tid på at søge hverken din mailindbakke eller bilagsskuffe tynd for lønsedler og andre bilag.

Selvom du ikke slipper helt for at dokumentere dine økonomiske forhold, så kan du føle dig helt tryg ved processen – alle oplysninger bliver nemlig behandlet fortroligt og sikkert.

Lån penge trods en større eksisterende gæld

Det er en skrøne, at man kun kan låne penge, hvis man er gældfri.

Rigtig mange låntagere har i forvejen gæld til bl.a. hus og bil, hvilket som udgangspunkt ikke påvirker dine fremtidige lånemuligheder. Så længe du afdrager på alle dine eksisterende lån, så bør det ikke være noget problem at optage et nyt lån.

Du vil kun opleve problemer med at optage et nyt lån, hvis du grundet en stor gæld har et meget lille rådighedsbeløb, der ikke kan dække den månedlige ydelse fra det ønskede lån.

Lån penge uden krav om at være gældfri hos både bankerne og online låneudbydere.

2021-02-12

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån penge uden krav

Hvilke krav kan man ikke komme udenom som låntager?

Som bekendt er det ikke muligt at optage et lån uden krav. Grundet bl.a. lovgivning er der nemlig nogle krav, som du skal opfylde for at komme i betragtning til et lån. Det er basale og rimelige krav, men det er ikke alle, der kan leve op til dem.

Du kan ikke komme udenom følgende krav som låntager:

  • Låntager skal være mindst 18 år
  • Låntager må ikke være at finde i et skyldnerregister
  • Låntager skal være bosat i Danmark

Det er altså f.eks. ikke muligt at låne penge uden alderskrav. Er du under 18 år, så har du desværre ikke mulighed for at optage et lån. Det er lovgivningsmæssigt bestemt.

Ikano Bank DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK (Car)
Remember DK
Ferratum DK
Nordcredit DK
Cashper DK
Facit Bank
KreditNU DK
Resurs Bank DK
Leasy DK