Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån penge uden afslag

Check mark iconLån penge uden afslag døgnet rundt

Check mark iconOptag et nemt og hurtigt lån

Check mark iconLån op til 400.000 kr.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Du har et brændende ønske om at låne penge, men hver gang du ansøger, så modtager du et afslag med store frustrationer til følge.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er du ikke alene. Rigtig mange danske låntagere har oplevet at modtage et afslag på deres låneansøgning.

Det er aldrig sjovt at få et afslag på en ansøgning om et lån, men det er ikke noget, der bør slå dig ud. I langt de fleste tilfælde vil du nemlig kunne låne det ønskede beløb gennem en anden udbyder.

Indhenter du tilbud via vores formular, så kan vi sætte dig i kontakt med låneudbydere, der vil yde det ønskede lån til dig, såfremt du kan kreditgodkendes.

Kan jeg være garanteret et lån?

Nej, du er desværre aldrig garanteret et lån, uanset om du henvender dig i banken, eller om du vælger en af de digitale lånemuligheder.

Alle danske banker og øvrige låneudbydere er forpligtet til at udføre grundige kreditvurderinger og til at drive lånevirksomhed på ansvarlig vis.

Ovenstående kan spænde ben for dine lånemuligheder, hvis du har en dårlig økonomi, da det ofte vil være ensbetydende med, at du ikke kan kreditgodkendes.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge, så skulle du mod forventning få et afslag på låneansøgningen, så har du ikke mistet noget.

Har du fået afslag i banken? Så fortvivl ej

Efterhånden har de fleste danske banker en meget streng lånepolitik, som gør, at man kun kan få bevilget et banklån, hvis man kan dokumentere, at man har en god privatøkonomi.

Derfor oplever mange at få afslag i banken. Dette kan være en stor skuffelse, hvis man netop foretrækker at låne penge i banken. Heldigvis er bankerne ikke de eneste, der udsteder lån i dag.

Du behøves ikke at opgive alt håb om at låne penge bare pga. ét afslag. Som låntager er du nemlig i din frie ret til at række ud til nogle af de andre banker, ligesom du kan ansøge om lån på nettet.

For at være mindre sårbar over for afslag bør du gøre følgende:

 1. Indhent tilbud fra flere låneudbydere (gerne fra både banker og online låneudbydere)
 2. Vær forberedt på, at du ikke nødvendigvis bliver kreditgodkendt alle steder
 3. Sammenlign lånetilbud fra de udbydere, som har kreditgodkendt dig

Modtager du afslag fra samtlige låneudbydere, så bør du kigge din privatøkonomi efter i sømmene. I så fald vil der nemlig med garanti være nogle ting, du kan arbejde med.

Typiske årsager til afslag

Som bekendt vil der altid være en vis risiko for at modtage et afslag. Det er den risiko, som du løber, når du ansøger om et lån. Heldigvis er et afslag hverken forbundet med gebyrer eller andre omkostninger.

Låneudbyderne har i princippet ikke pligt til at oplyse, hvorfor du ikke er blevet kreditgodkendt og derfor har fået et afslag på din låneansøgning. De fleste udbydere prioriterer dog at komme med en kort begrundelse.

Årsagerne til afslag er mange og tæller bl.a. følgende:

 • Låntager er registreret i et skyldnerregister (RKI / Debitor Registret)
 • Låntager er blevet blacklistet grundet tidligere problematiske låneforløb
 • Låntager har et for lille rådighedsbeløb
 • Låntager er for ung eller gammel (f.eks. under 18 år eller over 90 år)
 • Låntager har indsendt fejlagtige oplysninger
 • Låntager har ikke indvilget i at indsende den påkrævede dokumentation
 • Låntager har ikke fast bopæl i Danmark

Det er meget sandsynligt, at årsagen eller årsagerne til dit afslag er at finde ovenfor. For en mere konkret begrundelse bør du kontakte den givne udbyder.

Du kan låne helt uden lønsedler og sikkerhed i dag

I banken kan du modtage afslag på et lån, hvis du ikke ønsker eller ikke har mulighed for at stille sikkerhed for lånet. Det kan nemlig være et krav, at der gives sikkerhed i f.eks. et hus eller en bil.

På nettet vil du kunne låne penge uden sikkerhed. Du risikerer derfor ikke at modtage afslag, blot fordi du ikke er interesseret i at stille sikkerhed over for långiver. Det er en af de helt centrale fordele ved at låne penge online.

I dag er det rent faktisk også muligt at låne penge uden at indsende lønsedler. Før i tiden skulle låneudbyderne have tilsendt dine tre seneste lønsedler for at vurdere din økonomi. Nu kan du nøjes med at give dem adgang til dine skatteoplysninger.

Optimér din økonomi og reducér risikoen for afslag

Er du også træt af at modtage afslag på afslag, når behovet for at låne penge opstår, så kan du med god grund gribe til handling.

Du kan næppe overtale låneudbyderne til at ændre eller lempe deres krav, men du kan til gengæld gøre en indsats for at forbedre din økonomi.

Optimerer du din privatøkonomi, så er det meget sandsynligt, at du kan låne penge uden afslag i fremtiden. Derudover kan du glæde dig over, at du får mere ro i maven, når der er styr på den økonomiske del af dit liv.

Du kan f.eks. gøre følgende for at forbedre din privatøkonomi:

 • Skru ned for dine udgifter (undgå impulskøb, brug tilbudsaviser etc.)
 • Betal din gamle gæld ud
 • Spar op, så du kan nøjes med at låne mindre beløb ved behov
 • Sælg ud af dine brugte ting
 • Find en billigere bolig

Tag affære på ovenstående – og andre gode tips – i din stræben efter at styrke din privatøkonomi. Så bør du kunne reducere eller sågar eliminere risikoen for fremtidige afslag.

Lån penge uden problemer ved at inddrage en medansøger eller kautionist

Det er en realitet, at risikoen for afslag er større, hvis man låner alene i stedet for at inddrage en medansøger eller kautionist.

Står du derfor i en situation, hvor du gerne vil låne penge, men gang på gang modtager afslag på dine ansøgninger, så kommer der her en idé til at få bevilget det ønskede lån.

Du kan gennem vores platform ansøge om lån både alene og med en medansøger. Det er et krav, at du og din eventuelle medansøger bor på samme adresse. Hos mange banker og låneudbydere er det også muligt at låne med en kautionist.

Jo flere der er til at tilbagebetale lånet, desto større er chancen for, at du får bevilget det lån, du ansøger om. Netop derfor giver det mening at låne med en medansøger eller kautionist.

Medansøgeren eller kautionisten skal kunne kreditgodkendes

Som udgangspunkt er der flere fordele forbundet med at låne med en medansøger eller kautionist. Du opnår ikke kun en større sandsynlighed for at få et lånetilbud, men det er også realistisk, at du vil få tilbudt bedre renter.

For at tage del i fordelene er det dog alfa og omega, at din medansøger eller kautionist kan kreditgodkendes. Ellers kan du ikke nødvendigvis låne penge uden afslag.

Jo højere en indtægt og jo højere et rådighedsbeløb vedkommende, du låner med, har, desto bedre chancer har du for at få det ønskede lån.

Lån penge akut uden afslag

Der kan være mange årsager til, at du vil låne penge. Måske mangler du penge til skiferien, måske har du brug for penge til en ny vaskemaskine, eller måske mangler du penge til nye sommerdæk.

Som låntager kan du glæde dig over, at det er muligt at låne penge til stort set alt - både til de akutte og til de mindre akutte formål.

Har du brug for et akut lån? Og vil du gerne undgå afslag?

Så kan vi kun opfordre dig til at følge nogle af de råd, vi allerede har givet dig. Optimér så vidt muligt din egen privatøkonomi og ansøg med en kautionist eller medansøger.

Sørg endvidere for at være grundig med at få udfyldt din låneansøgning, så du ikke får et afslag på lånet, fordi du mangler at indsende visse oplysninger.

Tænk dig godt om, inden du optager et akut lån

Det ligger lidt i ordene, at der ikke er nogen tid at spilde, når du søger et akut lån uden afslag.

Uanset hvor akut dit låneformål er, så gør du dog klogt i at sætte dig ned og overveje din beslutning.

Lige nu ser du måske et lån som den eneste løsning, men ved at overveje din beslutning og tænke i alternativer finder du måske en anden og bedre løsning.

En anden ting du bør gøre er i øvrigt at lægge et budget. På den måde kan du blive afklaret omkring, hvorvidt det er et godt tidspunkt at optage et lån på.

Alternativer til at låne penge i tilfælde af mange afslag

Du kan som udgangspunkt sende så mange låneansøgninger du vil og ansøge hos så mange banker, som du har lyst til. Sambla giver dig f.eks. mulighed for at sammenligne mere end en håndfuld forskellige banker, når du skal låne penge.

Risikoen for at modtage et afslag vil dog altid være til stede. Hvis du netop oplever at få det ene afslag efter det andet, så skal du stifte bekendtskab med nogle af alternativerne til at låne penge på traditionel vis.

Her er nogle af alternativerne:

 • Optag et familielån
 • Brug penge fra din opsparing (hvis du har en)
 • Få et ekstra job og øg din indkomst
 • Lån i din boligs friværdi (hvis du har optjent friværdi)

Hvilke krav skal jeg leve op til for at være garanteret et lån?

Det er desværre ikke muligt at ansøge om et 100 % garanteret lån.

Selv hos de mest risikovillige låneudbydere, der godkender næsten alle låneansøgninger, er der en risiko for at modtage et afslag. Det er et vilkår, som du skal affinde dig med som låntager.

Der er dog en meget stor chance for, at du bliver kreditgodkendt og dermed slipper for det frygtede afslag, hvis du lever op til en række af krav.

Du undgår typisk afslag på lån, hvis du kan leve op til følgende:

 • Du har en høj indtægt
 • Du har et højt rådighedsbeløb
 • Du har ingen misligholdt gæld
 • Du kan dokumentere dine økonomiske forhold

Hvad afhænger risikoen for afslag på lån af?

Der er som nævnt generelt en meget lille risiko for at modtage afslag på lån.

Det betyder, at du sandsynligvis kan få det lån, du har ansøgt om. Der ydes dog ingen garantier.

Risikoen for afslag på lån afhænger bl.a. af lånets størrelse og løbetid. Jo mindre et beløb du beder om at låne, og jo længere en løbetid du ønsker, desto større er sandsynligheden typisk for, at du kan låne penge uden afslag.

Risikoen for afslag afhænger også af dit valg af låneudbyder, da nogle udbydere er mere risikovillige end andre.

2023-08-31

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån penge uden afslag

Hvorfor har jeg fået afslag på min låneansøgning?

Der kan være en eller flere grunde til, at du har fået afslag på din låneansøgning.

Det skyldes typisk, at du ikke har indfriet låneudbyderens krav ang. alder, økonomi og / eller bopæl. Har du brug for en mere konkret begrundelse, så skal du forhøre dig hos udbyderen.

Hvor stor er risikoen for at få et afslag?

Risikoen for at få et afslag på et lån er meget lille.

Hovedparten af alle låneansøgere bliver kreditgodkendt og slipper derfor for det frygtede afslag. På baggrund af statistikkerne skal du derfor ikke frygte at blive afvist hos låneudbyderen.

Hvorfor kan alle ikke låne penge?

Afslag finder sted af den simple grund, at det ikke er alle låneansøgere, der kan leve op til de krav, der bliver stillet af låneudbyderne.

Der er f.eks. mange låneansøgere, der er at betragte som dårlige betalere, fordi de står i et eller flere skyldnerregistre. RKI, der er landets største skyldnerregister, har f.eks. ca. 171.000 danskere registreret.

Ferratum DK
Ikano Bank DK
Resurs Bank DK
Facit Bank
Nordcredit DK
KreditNU DK
Cashper DK
Remember DK
Bank Norwegian DK
TF Bank DK
AcceptLån DK
Leasy DK