Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån penge uden afslag

Check mark iconLån penge uden afslag døgnet rundt

Check mark iconOptag et nemt og hurtigt lån

Check mark iconLån op til 500.000 kr.

Du har et brændende ønske om at låne penge, men hver gang du ansøger, så modtager du et afslag – med stor frustration til følge.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er du ikke alene. Rigtig mange danske låntagere har oplevet at modtage et afslag på deres låneansøgning.

Det er aldrig sjovt at få et afslag på et lån, men det er ikke noget, der bør slå dig ud. I langt de fleste tilfælde vil du nemlig kunne låne det ønskede beløb gennem en anden udbyder.

Indhenter du tilbud via vores formular, så skal vi nok sætte dig i forbindelse med låneudbydere, der vil yde det ønskede lån til dig. Langt de fleste ansøgere bliver (kredit)godkendt uden problemer.

Kan jeg være garanteret et lån?

Nej, du er desværre aldrig garanteret et lån, uanset om du henvender dig i banken, eller om du vælger en af de digitale lånemuligheder.

Alle danske banker og øvrige låneudbydere forpligter sig til at udføre grundige kreditvurderinger og til at handle ansvarligt på alle parametre.

Den ansvarlige forretningstilgang kan derfor spænde ben for dine lånemuligheder, hvis du har en meget svækket økonomi.

Godt nok er du ikke garanteret et lån, men det er vigtigt at understrege, at du ikke løber nogen risiko ved at søge om et lån. Det er gratis og uforpligtende at ansøge, så skulle du mod forventning få afslag på låneansøgningen, så har du ikke mistet noget.

Har du fået afslag i banken? Så fortvivl ej

Efterhånden har de fleste danske banker en meget streng lånepolitik, som gør, at man kun kan få bevilget et banklån, hvis man kan dokumentere, at man har en god privatøkonomi.

Derfor oplever mange at få afslag i banken. Dette kan være en stor skuffelse, hvis man netop foretrækker at låne penge i banken. Heldigvis er bankerne ikke de eneste, der udsteder lån i dag.

Du behøves ikke at opgive alt håb om at låne penge bare pga. ét afslag. Som låntager er du nemlig i din frie ret til at rette henvendelse til nogle af de øvrige banker, ligesom du naturligvis kan ansøge om lån på nettet.

For at være mindre sårbar over for afslag bør du gøre følgende:

 1. Indhent tilbud fra flere låneudbydere (gerne fra både banker og online låneudbydere)

 2. Vær forberedt på, at du ikke nødvendigvis bliver kreditgodkendt alle steder

 3. Sammenlign tilbud fra de udbydere, som har kreditgodkendt dig

Modtager du afslag fra samtlige låneudbydere, så bør du kigge din privatøkonomi efter i sømmene. I så fald vil der nemlig med garanti være nogle ting, du kan arbejde med.

Typiske årsager til afslag

Som bekendt vil der altid være en vis risiko for at modtage et afslag. Det er den risiko, som du løber, når du ansøger om et lån. Heldigvis er et afslag hverken forbundet med gebyrer eller andre omkostninger.

Låneudbyderne har i princippet ikke pligt til at oplyse, hvorfor du ikke er blevet kreditgodkendt og derfor har fået et afslag på din låneansøgning. De fleste udbydere prioriterer dog at komme med en kort begrundelse.

Årsagerne til afslag er mange og tæller bl.a. følgende:

 • Låntager er registreret i et skyldnerregister (RKI / Debitor Registret)

 • Låntager er blacklistet (grundet tidligere problematiske låneforløb)

 • Låntager har et for lille rådighedsbeløb

 • Låntager er for ung eller gammel (f.eks. under 18 år)

 • Låntager har indsendt fejlagtige oplysninger

 • Låntager har ikke indvilget i at indsende den påkrævede dokumentation

 • Låntager har ikke fast bopæl i Danmark

Det er meget sandsynligt, at årsagen eller årsagerne til dit afslag er at finde ovenfor. For en mere konkret begrundelse bør du kontakte den konkrete udbyder.

Du kan låne helt uden lønsedler og sikkerhed i dag

I banken kan du modtage afslag på et lån, hvis du ikke ønsker eller ikke har mulighed for at stille sikkerhed for lånet. Det kan nemlig være et krav, at der gives sikkerhed i f.eks. et hus eller en bil.

På nettet vil du kunne låne penge uden sikkerhed. Du risikerer derfor ikke at modtage afslag, blot fordi du ikke er interesseret i at stille sikkerhed over for långiver. Det er en af de helt centrale fordele ved at låne penge online.

I dag er det rent faktisk også muligt at låne penge uden at indsende lønsedler. Før i tiden skulle låneudbyderne have tilsendt dine tre seneste lønsedler for at vurdere din økonomi. Nu kan du nøjes med at give dem adgang til dine skatteoplysninger.

Optimér din økonomi og reducér risikoen for afslag

Er du også træt af at modtage afslag på afslag, når behovet for at låne penge opstår, så kan du med god grund gribe til handling.

Du kan næppe overtale låneudbyderne til at ændre eller lempe deres krav, men du kan til gengæld gøre en indsats for at forbedre din økonomi.

Optimerer du din privatøkonomi, så er det meget sandsynligt, at du kan låne penge uden afslag i fremtiden. Derudover kan du glæde dig over, at du får mere ro i maven, når der er styr på den økonomiske del af dit liv.

Du kan f.eks. gøre følgende for at forbedre din privatøkonomi:

 • Skru ned for dine udgifter (undgå impulskøb, brug tilbudsaviser etc.)

 • Betal din gamle gæld ud

 • Spar op, så du kan nøjes med at låne mindre beløb

 • Sælg ud af dine brugte ting

 • Find en billigere bolig

Tag affære på ovenstående – og andre gode tips – i din stræben efter at styrke din privatøkonomi. Så bør du kunne reducere eller sågar eliminere risikoen for fremtidige afslag.

2021-02-12

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån penge/lån penge uden afslag

Hvorfor har jeg fået afslag på min låneansøgning?

Der kan være en eller flere grunde til, at du har fået afslag på din låneansøgning.

Det skyldes typisk, at du ikke har indfriet låneudbyderens krav ang. alder, økonomi og / eller bopæl. Har du brug for en mere konkret begrundelse, så skal du forhøre dig hos udbyderen.

Hvor stor er risikoen for at få et afslag?

Risikoen for at få et afslag på et lån er meget lille.

Hovedparten af alle låneansøgere bliver kreditgodkendt og slipper derfor for det frygtede afslag. Ud fra de generelle tal skal du derfor ikke frygte at blive afvist hos låneudbyderen.

Hvorfor kan alle ikke låne penge?

Afslag finder sted af den simple grund, at det ikke er alle låneansøgere, der kan leve op til de krav, der bliver stillet af låneudbyderne.\n\nDer er f.eks. mange låneansøgere, der er at betragte som dårlige betalere, fordi de står i et eller flere skyldnerregistre. RKI (landets største skyldnerregister) rummer f.eks. 200.000 danske skyldnere.

Ferratum
Alisa Bank
Ikano Bank
Nordcredit
kreditnu
Unilån
Cashper
Remember
Resurs Bank
Express Bank
Leasy
TF Bank