Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån med NemID

Check mark iconBillige lån med NemID

Check mark iconHurtig udbetaling til din NemKonto

Check mark iconBliv godkendt med det samme

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

I dag er det både sikkert, nemt og hurtigt at optage et lån med NemID.

Derfor er det en lånemulighed, som de fleste finder attraktiv og derfor vil vælge til fordel for enhver anden lånemulighed.

Siden lanceringen af NemID tilbage i 2010 er løsningen blevet brugt af millioner af danskere. NemID har i årevis været – og er fortsat – med til at sikre trygge låneoplevelser for danske låntagere.

Det er efterhånden mere reglen end undtagelsen, at man både skal bruge NemID til at ansøge om lån og til at underskrive låneaftaler, når man vil låne penge.

NemID lån er forbundet med rigtig mange fordele. Det er vel at mærke fordele, som du kan blive klogere på i vores guide. Du er også velkommen til at indhente lånetilbud med det samme, hvis du allerede har den fornødne viden om lånemuligheden.

Fordele ved at optage lån med NemID

Hvorfor er det i bund og grund så populært at låne med NemID?

Dét spørgsmål har sandsynligvis også strejfet dine tanker en gang eller to. Du har helt sikkert stiftet bekendtskab med NemID i andre situationer, men hvorfor er det også smart at bruge NemID, når det handler om at låne penge?

De mange fordele ved at optage lån med NemID vil blive ridset op nedenfor.

Fordelene tæller bl.a. følgende:

 • Høj sikkerhed

 • Let ansøgning og hurtig udbetaling

 • Tilgængeligt døgnet rundt

#1 Det er en sikker løsning

NemID er en yderst veludviklet og sikker løsning, der er med til at sikre maksimal tryghed for dig som låntager.

I stedet for at skulle indsende en lang række dokumenter i form af kopi af kørekort, sygesikringskort, lønsedler og meget mere, så kan du nøjes med at bruge NemID.

Med NemID kan du på en både nem og sikker måde bekræfte din identitet. Du skal blot indtaste dit bruger-id og adgangskode, hvorefter du skal indtaste en nøglekode eller bruge din nøgleapp.

Derfor er der heller ingen risiko for, at dine personlige oplysninger går tabt i posten eller via e-mail, idet alle personfølsomme oplysninger videregives via en krypteret forbindelse.

#2 Det går hurtigere med både ansøgnings- og udbetalingsdelen

At optage et lån med NemID er ikke kun sikkert. Lånemuligheden udmærker sig også ved at byde på let ansøgning og hurtig udbetaling.

Ansøger du online og bekræfter din identitet via NemID, så er det nemlig ikke nødvendigt at skulle udfylde en masse papirer i hånden, som efterfølgende skal sendes til låneudbyderen med posten. Låneudbyderen får nemlig adgang til alle de fornødne oplysninger digitalt.

Det går også hurtigt med udbetalingen. Umiddelbart efter aftalens indgåelse vil dit lån nemlig blive udbetalt til din NemKonto.

Hele processen – såvel ansøgning som udbetaling – tager sjældent mere end en dag eller to.

#3 Du kan ansøge, når det passer dig

En tredje fordel ved at låne penge med NemID omhandler muligheden for at ansøge døgnet rundt.

NemID er som bekendt en digital løsning, hvorfor du reelt set vil kunne ansøge om lån, uanset om klokken er 15 om eftermiddagen eller 3 om natten. Derved kan du klikke dig igennem ansøgningsprocessen, når det passer ind i netop din hverdag.

Hvem kan låne med NemID?

NemID er en løsning for alle, der er 15 år eller derover. I henhold til dansk lovgivning skal man dog være fyldt 18 år for at låne med NemID.

Er du fyldt 18 år, og vil du gerne have NemID, så kan du nemt og bekvemt bestille det online. Du kan bestille det via nemid.nu, hvor dokumentation i form af gyldigt dansk kørekort eller dansk pas er påkrævet. Det er også muligt at bestille det via banken eller borgerservice.

For at låne med NemID skal du foruden at være mindst 18 år gammel også kunne leve op til nogle andre vigtige vilkår. De er listet op herunder:

 • Låntageren skal være fyldt 18 år

 • Låntageren skal selvfølgelig have adgang til NemID (kan let bestilles online)

 • Låntageren skal have en fast indtægt

 • Låntageren skal være bosat i Danmark

 • Låntageren må ikke stå i RKI

Når du skal låne penge med NemID, så skal du naturligvis huske at sidde klar med dit nøglekort. Alternativt skal du benytte dig af din digitale nøgleapp.

Hvor kan jeg låne med NemID?

Efterhånden tilbyder langt de fleste banker og låneudbydere lån med NemID.

Derfor er det ikke en ret kompliceret opgave at finde sådanne lån.

Grundet den høje sikkerhed og gode tilgængelighed, så kan vi varmt anbefale dig at bruge NemID, hver gang du låner penge.

Du kan bl.a. låne med NemID hos følgende udbydere:

 • Basisbank

 • Resurs Bank

 • Express Bank

 • LånLet

 • Ferratum

 • L’EASY

 • Tando

Som låntager er det selvfølgelig ikke nok at undersøge, om låneudbyderne tilbyder lån med NemID eller ej. Godt nok er det en vigtig faktor, men det kan ikke stå alene.

Du bør også undersøge, hvor attraktive renter de kan tilbyde, hvor høje deres gebyrer er, hvor hurtigt de klarer udbetalingen og meget mere. Du kan med fordel starte med at indhente tilbud fra førnævnte låneudbydere. Det kan du helt gratis gøre via Sambla.

NemID bruges igennem hele låneprocessen

NemID skal bruges til op til flere ting, når der skal lånes penge. Det gælder både i forbindelse med ansøgningen, underskrivningen og slutteligt login. Derfor kan du praktisk talt ikke undvære NemID, hvis du vil låne penge på nettet.

Du finder mere viden om, hvordan du i praksis skal bruge dit NemID herunder:

Ansøgning – For at ansøge om et lånetilbud online skal du bruge NemID til at bekræfte din identitet og til at give udbyderen adgang til dine skatteoplysninger. På baggrund af disse oplysninger vil udbyderen kunne lave en kreditvurdering.

Underskrivning – Ønsker du at optage et lån, så vil du skulle underskrive låneaftalen med NemID. Du bruger i den anledning din digitale signatur, som er lige så bindende som en anden underskrift.

Login til udbyderens platform – Når lånet er i hus, så vil låneudbyderen typisk sørge for at oprette en profil til dig, som du kan tilgå via NemID. Via profilen får du et godt overblik over dit lån mht. lånebeløb, løbetid, restgæld etc.

NemID bruges altså både før, under og efter lånets optagelse.

2021-02-09

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån med nemid

Hvad er NemID?

NemID er en digital signatur, der kan benyttes på alle smartphones, tablets og computere. Den digitale løsning kan bl.a. bruges til at søge offentlige ydelser, bestille pas, tilgå netbank og læse sin digitale post, ligesom det er muligt at optage lån med NemID.\n\nAlle danske borgere over 15 år kan få NemID.

Er det muligt at låne uden NemID?

Ja, hos enkelte låneudbydere er det muligt at optage lån uden NemID.

For at låne uden NemID skal du underskrive en udprintet låneaftale med kuglepen, hvorefter du enten skal scanne låneaftalen ind på din computer eller sende den via posten. Derudover skal du typisk indsende kopier af pas og sygesikringskort.

Er det muligt at optage et NemID lån med en medansøger?

Ja, du kan godt optage et lån med NemID med en medansøger.

NemID er dog personligt, hvorfor begge parter – henholdsvis dig og din medansøger – skal bruge hvert jeres login. I kan sandsynligvis få et billigere lån, hvis I låner sammen, hvorfor det kan være en hensigtsmæssig fremgangsmåde.

Hvor sikkert er det at låne penge med NemID?

NemID er sikrere end alle tidligere digitale signaturer såvel som tidligere netbankløsninger.

Den høje sikkerhed sikres bl.a. gennem to-faktor-sikkerhed. Du skal nemlig både bruge et login og et nøglekort / nøgleapp for at låne med NemID. Af selvsamme grund er det meget svært at misbruge et NemID.

Resurs Bank DK
AcceptLån DK
TF Bank DK
Cashper DK
Remember DK
Facit Bank
Leasy DK
Resurs Bank DK (Car)
Ikano Bank DK
Nordcredit DK
KreditNU DK