Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Ferielån

Check mark iconSammenlign ferielån fra velrenommerede udbydere

Check mark iconLån op til 400.000 kr. til rejsen

Check mark iconLave renter

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

”Ferie, ferie, ferie… slap nu af, du har fri og syng….”

Alle har brug for ferie fra tid til anden, og når der endelig er tid og mulighed for at holde ferie, så gælder det om at få det bedste ud af feriedagene.

Det er måske nu, at du skal tage på den eksotiske rejse sydpå, den aktive skiferie eller den store jordomrejse, som du længe har drømt om… men alt dette kræver penge.

Drømmerejsen er selvsagt ikke gratis, og har du derfor ingen stor opsparing, så overvejer du måske at opgive din store drøm. Du må dog ikke opgive, før du har undersøgt, om du kan få bevilget et ferielån.

Denne guide omhandler netop lån til rejser. Du bliver guidet i, hvordan du finder det bedste lån, hvornår du får dit lån udbetalt, hvordan du tilbagebetaler lånet og meget andet.

Lån penge til ferien via Sambla - med mange fordele til følge.

Hvad er et ferielån?

Et ferielån er, som navnet antyder, et lån til ferien.

Det kan f.eks. være, at du har fundet en pakkerejse, der koster 20.000 kr. for hele din familie, og du ønsker derfor at låne 20.000 kr.

Det er op til dig, om du vil låne et beløb svarende til hele eller dele af rejsens pris. Ønsker du at holde dine omkostninger nede til lånet, så vil det være en fordel, hvis du selv kan spytte nogle penge i kassen.

Du kan f.eks. låne til følgende:

  • Fly eller anden transport

  • Hotel eller anden indkvartering

  • Oplevelser (f.eks. museumsbesøg, jetski eller noget helt tredje)

  • Shopping

  • Mad og drikke

Med andre ord kan du finansiere hele rejsen, lige fra hotel og fly til oplevelser og shopping, hvis du ønsker det og har behov for det.

Der er stort set ingen grænser for, hvilke rejser du kan låne penge til. Der kan lånes til både skirejser, sommerrejser, jordomrejser, sportsrejser og mange flere.

Og mht. lånebeløbet, så kan du låne op til 400.000 kr. (mindre kan typisk gøre det, når det drejer sig om et lån til rejsen).

Lån til ferie: Sådan finder du det bedste ferielån

Rigtig mange digitale låneudbydere tilbyder dig at låne penge til alt mellem himmel og jord – og rejser og oplevelser er selvfølgelig ingen undtagelse.

Derfor siger det sig selv, at der er stor konkurrence blandt de mange udbydere. De ønsker alle, at du vælger netop deres specifikke ferielån.

Nu bliver din opgave så bare lige at finde det bedste ferielån. Det kan være en nem opgave, hvis blot du ved, hvilke parametre du skal have in mente. Ved du ikke det, så risikerer du at vælge det forkerte lån. Vi hjælper dig selvfølgelig med at finde det mest attraktive ferielån.

Sådan bærer du dig ad med at finde det rette ferielån:

  1. Planlæg din rejse og beregn omkostningerne – Det første du skal gøre er at overveje, hvilken rejse du gerne vil ud på. I den anledning skal du ikke blot beslutte dig for, hvornår du vil rejse, og hvor du vil rejse hen. Du skal også gøre dig nogle tanker om, hvad du vil opleve på rejsen. Endvidere bør du indhente rejsetilbud, så du ved nøjagtigt, hvor mange penge du har brug for at låne. Medregn også udgifter til mad og lommepenge.

  2. Udfyld vores låneformular og indhent attraktive tilbud – Som bekendt er der mange udbydere af ferielån, og det bør du udnytte ved at indhente tilbud fra flere udbydere. Det er den mest effektive metode til at spare mange penge på rejsefinansiering. Det er som altid 100 % gratis og uforpligtende at sammenligne lån via Sambla.

  3. Vælg lånet med de laveste omkostninger – Et lån til ferie kan variere markant fra tilbud til tilbud i forhold til omkostninger og vilkår. Derfor skal du være skarp, når du sammenligner de forskellige tilbud. Førsteprioritet bør selvfølgelig være at få fundet ferielånet med de laveste omkostninger. Jo mere du kan spare på lånet, desto flere penge vil der være tilbage til restaurantbesøg, oplevelser og souvenirs.

Hvornår får jeg mit ferielån udbetalt?

Du har fundet dit ideelle ferielån og tillykke med det!

Nu sidder du måske og tænker over, hvornår du får dit ferielån udbetalt.

Det er ikke muligt at give et svar, der gør sig gældende for alle låneudbydere, men de fleste udbydere tilbyder hurtig udbetaling.

Ved at ansøge gennem os tager udbetalingen typisk et par dage, fra du har godkendt dit personlige lånetilbud.

Oplys venligst, når du ansøger, at du ønsker ferielånet udbetalt hurtigst muligt, så hjælper vi dig med dette.

Tilbagebetaling af rejselån

Uanset om du optager et stort eller lille ferielån, så skal lånet naturligvis tilbagebetales før eller siden.

Du skal naturligvis have lov til at nyde din ferie til fulde, men når ferien er slut, så bør du bestræbe dig på at få afdraget på dit lån som aftalt med udbyderen.

Da du lånte penge til din ferie, havde du antageligvis medindflydelse på løbetiden. Dermed bør den månedlige ydelse være tilpasset dit rådighedsbeløb og din økonomi.

Ønsker du at sætte tilbagebetalingen på autopilot, så bør du tilbagebetale lånet via Betalingsservice. Det er en service, der sørger for, at dine afdrag betales helt automatisk.

Sørger du for at overholde din låneaftale ved at betale dine afdrag til tiden, så undgår du, at din ferie bliver dyrere end højst nødvendigt. Ved forsinket eller manglende betaling kan der nemlig løbe ekstra omkostninger på.

Kan jeg fortryde mit rejselån?

”Lån penge til rejse og gå dit livs bedste rejse i møde…”

Det lyder fristende, og det er det også for mange danskere, men det er selvfølgelig vigtigt at huske, at der også er visse ulemper ved at låne penge til rejser.

Har du af den ene eller anden årsag fortrudt dit ferielån, så vil du kunne fortryde det inden for 14 dage i henhold til Kreditaftaleloven.

Når du gør brug af din fortrydelsesret, skal du sørge for at tilbagebetale hele lånebeløbet så hurtigt som muligt. På den måde kan du hurtigt få dit ferielån ud af verden.

Lån penge til rejse uden sikkerhed

Der er mange fordele ved det klassiske ferielån.

En af de helt markante fordele er, at dette lån kan optages uden sikkerhed.

Det betyder, at du vil kunne låne penge til din næste ferie, uden at du skal stille sikkerhed for lånet. Her skal du altså hverken bringe dit hus eller din bil i spil.

Generelt er der meget lempelige krav til låntager, når det drejer sig om ferielån. Hos Sambla har vi kun ganske få krav.

2021-12-14

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - ferielån

Hvor mange penge kan jeg låne til en rejse?

Du kan lige nu låne op til 400.000 kr. til din kommende rejse. I vores låneformular kan du frit vælge dit lånebeløb, der blot skal lyde på mellem 10.000 og 400.000 kr. Du kan ligeledes selv vælge løbetiden. Hvor mange penge har du brug for at låne til drømmerejsen?

Skal jeg bruge hele lånebeløbet til rejsen?

Når du optager et ferielån, så bestemmer du helt selv, om du vil bruge hele lånebeløbet på rejsen. Er der penge i overskud, er du velkommen til at bruge pengene på nyt tøj, nye møbler eller noget helt tredje. Med andre ord er du selv herre over de lånte penge.

Ferratum DK
Resurs Bank DK (Car)
KreditNU DK
Cashper DK
Facit Bank
Nordcredit DK
TF Bank DK
Resurs Bank DK
Remember DK
Leasy DK
Ikano Bank DK