Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Kassekredit renter

Check mark iconAttraktive kassekredit renter

Check mark iconAnsøg gratis og uforpligtende

Check mark iconSkræddersyet kassekredit

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Kassekredit renter kan være høje og er derfor noget, du bør være opmærksom på, når du skal indhente kredittilbud.

På denne side vil du kunne læse og lære noget om, hvad der definerer en attraktiv kassekredit rente, ligesom du vil blive præsenteret for, hvordan du holder udgifterne til din kreditaftale nede.

Ønsker du et helt konkret svar på, hvor høje renter du skal betale, så indhent da tilbud via vores platform. Flere kreditudbydere vil byde ind, således at du kan finde den billigste kassekredit.

Vil du gerne have svar på dine ubesvarede spørgsmål, inden du takker ja til en kassekredit, så læs vores store guide til ende. Så bliver du godt rustet til at indgå din næste kreditaftale.

Læs også: Hurtig kassekredit

Du betaler kun renter af den benyttede del af kreditten

En kassekredit adskiller sig markant fra et lån.

Der er flere forskelle på henholdsvis kassekreditter og lån, men især én fordel er værd at kende, hvis man står med valget mellem disse to kreditmuligheder.

Den altoverskyggende fordel ved en kassekredit er, at man som låntager kun betaler renter af det beløb, man bruger. Du kan f.eks. have en kassekredit på 25.000 kroner, men bruger du kun 10.000 kroner, så betaler du kun renter af dét beløb.

Havde du derimod optaget et lån på 25.000, men kun brugt 10.000, så ville du have skullet betale renter af de 25.000 kroner.

Andre nævneværdige fordele ved kassekreditten:

 1. Der er ingen faste afdrag

 2. Du får fleksibilitet i økonomien

 3. Du er som hovedregel sikret en lavere rente sammenlignet med renten på bevilgede overtræk

 4. De fleste kan få bevilget en kassekredit (dog kan kredittens størrelse variere fra person til person)

Ønsker du også at tage del i de mange fordele, der er ved en kassekredit, så indhent kredittilbud fra nogle af vores mange samarbejdspartnere i dag.

Sådan finder du den billigste kassekredit – med lave renter

Markedet for kassekreditter er blevet mere overskueligt og gennemsigtigt, hvorfor det også er blevet lettere at jagte attraktive kassekredit renter.

Skal du bære dig ad med at finde den billigste kassekredit, så kan du ikke nøjes med at undersøge, hvilken kreditgiver der kan tilbyde den laveste rente. Godt nok er renten en vigtig faktor, men det er ikke den eneste betydningsfulde faktor.

Ønsker du at indgå en kreditaftale, der ikke – grundet høje renter og gebyrer – ruinerer dig, så skal du i gang med at sammenligne kassekreditter fra forskellige udbydere.

Indhentning og sammenligning af kredittilbud:

 1. Overvej, hvor stor en kredit du har brug for

 2. Sæt dig ind i, hvilke krav der skal være opfyldt for, at du kan få bevilget en kassekredit

 3. Udfyld vores ansøgningsskema

 4. Modtag tilbud fra velrenommerede kreditgivere

 5. Sammenlign dine personlige tilbud med udgangspunkt i renterne, gebyrerne, løbetid m.v.

 6. Vælg den kassekredit, der er billigst og / eller bedst

Erfaring viser, at renten kan variere rigtig meget fra kreditgiver til kreditgiver. Derfor giver det glimrende mening at undersøge, hvor man kan få kassekreditten med den laveste rente.

Du kan måske få tilbudt en endnu lavere rente som ung

Unge kan om nogen have behov for øget fleksibilitet i økonomien. Det anerkender mange af kreditudbyderne, hvorfor unge i mange tilfælde vil kunne slippe med en lavere rente, når de får oprettet en kassekredit.

Er du ung, så kan du med god grund undersøge, hvilke udbydere der slår sig på ekstra gode kreditaftaler til unge. Det er nemlig ikke noget, som alle udbydere gør sig i.

Som regel skal man befinde sig i aldersgruppen 18-28 år for at kunne få en billigere kassekredit.

Udsigterne til lave kassekredit renter er altså gode, hvis man tilhører den unge målgruppe, men som ung kan man ikke nødvendigvis få en lige så stor kredit som andre låntagere. Der skal f.eks. en vis økonomi til for at få bevilget en kredit på 50.000 kr.

Hvad afhænger renten på en kassekredit af?

Det kan virke uretfærdigt, at nogle kan slippe med at betale 5 % i rente for deres kassekredit, mens andre skal betale 10 eller 20 % i rente. Det er desværre meget normalt, at renten kan variere fra kassekredit til kassekredit og fra låntager til låntager.

Derfor er det heller ikke sikkert, at du får tilbudt den samme rente som din nabo eller kollega, selvom der ansøges om akkurat samme kassekredit.

Renten på din kassekredit afhænger først og fremmest af din kreditvurdering. Jo stærkere du står rent økonomisk, desto mere attraktiv en rente vil du som hovedregel få tilbudt.

Hvor høje renter du skal betale afhænger også af, hvilken udbyder du vælger. Ikke alle udbydere er lige konkurrencedygtige.

Derudover afhænger det selvfølgelig af, hvor god en aftale du får forhandlet hjem. Normalt er der ikke det store at forhandle om, når vi taler kreditaftaler, men måske har du held med at forhandle lavere kassekredit renter hjem.

Krav for at blive godkendt til en kassekredit

For at kunne få tilbudt de attraktive kassekredit renter skal du naturligvis kreditgodkendes.

Spørgsmålet er så bare lige, om du opfylder alle de krav, der bliver stillet fra långiverens side. Gør du ikke det, så vil du som udgangspunkt blive afvist og vil kun kunne ansøge igen, hvis din økonomiske situation ændrer sig.

Bliver din anmodning om en kassekredit afvist, så vil det sandsynligvis hænge sammen med, at du har et for lavt rådighedsbeløb, at du ikke er bosat på en dansk folkeregisteradresse, eller at du er registreret som dårlig betaler.

Her er kravene for at blive kreditgodkendt:

 • Ansøgeren skal være myndig

 • Ansøgeren skal bo på en dansk folkeregisteradresse

 • Ansøgeren må ikke være registreret som dårlig betaler (i et skyldnerregister)

 • Ansøgeren skal have en fast indkomst

Kan du med udgangspunkt i ovennævnte krav blive godkendt til en kassekredit? Så ansøg i dag og kryds fingre for, at du får tilbudt en fordelagtig rente.

2021-03-24

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - kassekredit renter

Hvem kan få tilbudt lave kassekredit renter?

Lave kassekredit renter er ikke nødvendigvis forbeholdt de heldige. Faktisk vil rigtig mange kunne få bevilget en kassekredit med lave renter. Det er dog ingen hemmelighed, at låntagerens økonomiske situation har betydning for, hvor lav en rente man vil få tilbudt. Derfor vil det være en fordel, hvis man står stærkt rent økonomisk.

Hvor stor en kassekredit kan jeg få?

Som udgangspunkt kan du få en kassekredit på mellem 1.000 og 50.000 kr. Det er op til den enkelte udbyder at vurdere og bestemme, hvor stor en kredit du kan få. Jo større en kassekredit du anmoder om, desto flere krav må du forvente at skulle leve op til. Endnu en gang opfordrer vi til at sende en ansøgning for at få svar på, hvor stor en kredit du kan få.

Er der forskel på en kassekredit og et bevilget overtræk?

En kassekredit minder rigtig meget om et bevilget overtræk, men der er faktisk en forskel. Mens et bevilget overtræk som regel er en engangsforestilling, så er en kassekredit en mere permanent løsning. Derudover er det værd at vide, at det ofte (bl.a. pga. lavere renter) er billigere at få en kassekredit end et bevilget overtræk.

Nordcredit DK
Ferratum DK
Cashper DK
Facit Bank
Leasy DK
Resurs Bank DK (Car)
Remember DK
KreditNU DK
TF Bank DK
Ikano Bank DK
Resurs Bank DK