Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Hurtig kassekredit

Check mark iconFå en hurtig kassekredit

Check mark iconSvar med det samme

Check mark iconSkræddersyet kassekredit

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Står du lige nu og her og skal afholde en række uforudsete udgifter, men er kontoen tom, så kan en hurtig kassekredit være din redning.

Savner du akut mere luft og fleksibilitet i din økonomi, så kan du gøre klogt i at undersøge mulighederne for at få en kassekredit.

Behandlingstiden kan og vil variere fra udbyder til udbyder. Der er dog masser af eksempler på, at man kan få en kassekredit både hurtigt og nemt. Netop det sætter vi fokus på, på denne side.

Har du også brug for en hurtig kassekredit? Så send en ansøgning i dag og få den ønskede kredit inden længe.

Så hurtigt kan du få bevilget en kassekredit

Du søger en hurtig kassekredit, hvorfor vi antager, at du hverken er interesseret i at vente dage, uger eller måneder på at få en kassekredit.

Heldigvis – for dig og mange andre – er det muligt at få en kassekredit med meget kort varsel. Hos de mest effektive udbydere vil det være muligt at få bevilget en kassekredit inden for 24 timer.

Hos andre kan der gå flere dage eller uger, inden du får svar på din ansøgning.

Er det vigtigt for dig, at du får din kassekredit nemt og effektivt, så er det ikke helt underordnet, hvordan du griber tingene an. Mere om dette herunder.

Du får en hurtig kassekredit ved at gøre følgende:

 1. Indhent altid flere kredittilbud (ikke alle udbydere er lige hurtige til at respondere)

 2. Indtast alle de påkrævede oplysninger til at starte med (så udbyderen ikke skal kontakte dig med opfølgende spørgsmål)

 3. Vær hurtig til at underskrive kreditaftalen, når den er klar (men brug selvfølgelig tid på at læse betingelserne)

Bemærk i øvrigt, at behandlingstiden også afhænger af, om du ansøger om kassekreditten på en bankdag, eller om du gør det i weekenden.

Sådan ansøger du om en kassekredit

For at få en hurtig kassekredit er du selvfølgelig nødt til at sende en ansøgning.

Kreditgiverne er nemlig forpligtet til at lave en individuel kreditvurdering, og denne vurdering laves på baggrund af din ansøgning.

Efterhånden som verden er blevet mere og mere digital, er det også blevet lettere at ansøge om en kassekredit. Dette kan nemlig nemt og bekvemt gøres online.

Har du alle oplysningerne klar, så vil du sandsynligvis kunne lave ansøgningen på under fem minutter.

Sådan ansøger du:

 1. Find vores simple og overskuelige ansøgningsskema

 2. Start med at oplyse den ønskede kredit

 3. Indtast dine kontaktoplysninger

 4. Indtast dine personoplysninger

 5. Indtast oplysninger om din økonomi

 6. Indtast oplysninger om din gæld

Når låneudbyderen har adgang til alle disse oplysninger, vil der være mulighed for at foretage en hurtig kreditvurdering. Derfor er det også sandsynligt, at du vil kunne få din kassekredit inden for få dage.

Disse krav stiller udbyderne af kassekreditter til dig

Der findes efterhånden en del udbydere af kassekreditter – bestående af både traditionelle banker og internetbanker.

Hvad end du henvender dig til en bank med fysiske filialer, eller om du går til en af de internetbaserede banker, så er der nogle krav, du skal leve op til.

Kravene er ikke nødvendigvis ens, hvorfor du i alle tilfælde er nødt til at sætte dig ind i, hvad udbyderne kræver af dig, inden du sender en ansøgning.

For at komme i betragtning til en kassekredit er det alfa og omega, at du indfrier de forskellige krav. Bemærk desuden, at kravene kan være flere og strengere, hvis der anmodes om en stor kredit på f.eks. 50.000 kr.

Der kan f.eks. være følgende krav:

 • Du er mindst 18 år gammel

 • Du har en fast indkomst

 • Du står ikke i et skyldnerregister

 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Optimér din privatøkonomi, inden du anmoder om en kassekredit

Ikke alle vil kunne få en hurtig kassekredit – eller en kassekredit i det hele taget.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan blive godkendt til den ønskede kassekredit, kan du overveje at optimere din privatøkonomi. Det lyder måske kompliceret, men det er det ikke nødvendigvis.

Enhver udbyder af kassekreditter vil kigge på, hvordan din privatøkonomi ser ud, hvorfor dine chancer for at få en kassekredit kan være meget lave, hvis du har en skidt privatøkonomi.

Uanset hvordan din privatøkonomi ser ud, så er det aldrig for sent at ændre på nogle forbrugsvaner og -mønstre. Ikke nok med, at det kan give mere ro i hovedet, så kan det også være billetten til en billig og hurtig kassekredit.

Tips til at optimere din økonomi:

 1. Betal din misligholdte gæld ud

 2. Skær alle unødvendige udgifter fra (udgifter til streaming, cafébesøg etc.)

 3. Tag ekstra vagter eller find et nyt job for at få en højere indkomst

 4. Betal dine regninger til tiden (så slipper du for rykkergebyrer og strafrenter)

Fortsæt selv listen og gå en mere lys økonomisk fremtid i møde.

Hvis du bliver nægtet en hurtig kassekredit

Som vi allerede har nævnt, så er det desværre ikke alle, der kan få en hurtig kassekredit.

Af følgende grund er der en vis risiko for, at din kreditanmodning ikke bliver godkendt.

Det krydser vi selvfølgelig fingre for ikke kommer til at ske, men er uheldet ude, så er der selvfølgelig et par ting, du kan gøre.

Først og fremmest kan du indhente tilbud fra nogle af de mange andre udbydere af kassekreditter. Hvis du kan indfri deres krav, så bør du kunne kreditgodkendes.

Har du ikke held med at få en kassekredit hos nogle af de mange udbydere, så kan du kigge mod nogle af de alternative kreditmuligheder.

Læs også: Kassekredit betydning

Alternativer til en kassekredit:

 • Kreditkort

 • Forbrugslån

 • Opsparing (det mest fornuftige valg)

2021-03-24

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - hurtig kassekredit

Hvor kan jeg få en hurtig kassekredit?

De mest effektive udbydere af kassekreditter kan byde på en behandlingstid på under ét døgn. Nogle kreditgivere tilbyder endda, at du kan få en kassekredit i løbet af ganske få timer. For at sikre så hurtig eksekvering er det dog nødvendigt, at du ansøger inden for udbyderens åbningstider.

Hvem kan få en kassekredit hurtigt?

De fleste kredittagere vil kunne få en kassekredit hurtigt. Så længe du har sikret dig, at du opfylder udbyderens krav, så vil der som udgangspunkt ikke være noget i vejen for, at du kan få din kassekredit allerede i dag. Det er dog op til kreditgiver, om de vil kreditgodkende dig.

Hvorfor skal jeg vælge en kassekredit i stedet for et lån?

Du skal vælge en kassekredit i stedet for et lån, hvis du ønsker en fleksibel, omkostningslav og gennemsigtig kreditordning. En kassekredit vil i rigtig mange tilfælde være billigere end et lån, så der er også penge at spare ved at vælge denne løsning. På mange måder er kassekreditten derfor et godt alternativ til et traditionelt lån.

Remember DK
Bank Norwegian DK
Ferratum DK
Facit Bank
Cashper DK
Nordcredit DK
KreditNU DK
Leasy DK
Resurs Bank DK
TF Bank DK
AcceptLån DK
Ikano Bank DK