Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Resurs Bank

Resurs Bank blev etableret i 1977 og har siden da vokset sig til en af de største internet banker på det nordiske marked, i dag er de repræsenteret i Danmark, Sverige, Norge og Finland og hjælper til daglig over 5,7 millioner kunder med forbrugslån, billån, kreditkort og forsikring.

Hvilke typer af lån kan Resurs Bank tilbyde

Hvis du leder efter et lån fra 10.000-300.000 kr. så kan det være at Resurs Bank kan hjælpe dig, i dag kan de hjælpe med forbrugslån, billån, kreditkort og samlelån, alle disse typer lån er uden sikkerhed, så det vil sige at Resurs Bank ikke kommer til at kræve pant i nogle af dine ejendele for at du kan optage et lån. Udover dette så kan Resurs Bank hjælpe med et lån som kan have en løbetid på mellem 2-12 år og de kan tilbyde en fordelagtig rente som er mellem 4,99%-15,54%. Renten som du kan blive tilbudt kommer helt an på din kreditvurdering, dog har du en forbedre change for at få et lån hvis du har en medansøger med på din ansøgning, dette vil give Resurs Bank en ekstra sikkerhed og give din en forbedret chance for at få en lavere rente.

Du vil kunne indsamle flere forskellige lånetilbud ved hjælp af bare en enkelt ansøgning her hos Sambla, ansøg og se om du kan blive godkendt til et lån hos Resurs Bank, eller en af vores andre samarbejdspartnere.

Krav for at kunne få et lån hos Resurs Bank

For at kunne optage et lån hos Resurs Bank skal man være minimum 18 år gammel samt man skal være i fastarbejde eller pensioneret, udover dette må man ikke være registreret i RKI eller Debitor Registret. Og man skal også have adgang til NemID eller MitID samt har en fast bopæl i Danmark.

Tjeneste Status
Rente 4,99%-15,54%
ÅOP 5,70%-24,99%
Startgebyr 3%-5%
Adm. gebyr pr måned 29 kr.
Betalingsservice Ja
Betalingsservice gebyr 0 kr. pr. måned
Gebyr indbetalingskort 0 kr. pr. måned
Underskrift NemID/MitID
Kan man have en medansøger? Ja
Tjeneste Status
Beløb 10.000-300.000 kr.
Løbetid 2-12 år
Udbetalingstid 1-2 dage