Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Ferratum

Ferratum kommer fra et finsk finansierings selskab og hjælper i dag over 2 millioner kunder fordelt på 20 forskellige lande. Ferratum har hjulpet danskere med deres økonomi siden 2005 ved hjælp af privat og forbrugslån. Ferratum tilbyder online kredit op til 50.000 kr. og går ind for en brugervenlig kunde oplevelse for der danske kunder, samt stræber de efter at tilbyde et konkurence dygtigt produkt. Ferratum vil gerne hjælpe med at skabe en mere overskuelig økonomi for de danske forbrugere.

Ferratums afbetaling

Da ferratum fungere som en online kredit er det ikke et fast afbetalings beløb som man skal betale af på, istedet skal man betale en fast procentssats af ens restgæld, over tid vil man derfor kunne vælge at betale mindre og mindre hver gang man har afdraget på lånet.

Ferratum tilbyder i dag lån fra 10.000 til 50.000 kr. uden sikkerhed, det vil betyde at du ikke vil blive krævet at stille objekter som Ferratum kan tage sikkerhed i, du kan helt selv bestemme hvad pengene skal bruges til. Lånet har en rente på 22,52% og en årlig omkostninger i procent (ÅOP) op 24,99%.

Krav for at kunne låne hos Ferratum.

For at kunne blive tilbudt et lån fra Ferratum i dag skal man minimum være 21 år og maksimum 68 år, samt man skal være i fast arbejde. Udover det skal man være folkeregistreret i Danmark samt have et dansk Cpr nummer, en dansk bankkonto og have tilgang til NemID/MitID. Man skal have et telefon nummer og udover dette må man ikke være registreret i Debitor Registret og eller RKI.

Hvis du er interesseret i at finde lige netop det bedste lån for dig, så test vores låneansøgning og se om Ferratum eller en af vores andre patnere kan hjælpe dig med at finde et lån som perfekt passer til din situation.

Tjeneste Status
Rente 22,52%
ÅOP 24,99%
Startgebyr 0 kr.
Adm. gebyr pr måned 0 kr.
Betalingsservice Nej
Betalingsservice gebyr Nej
Gebyr indbetalingskort 0 kr.
Underskrift NemID/MitID
Kan man have en medansøger? Nej
Tjeneste Status
Beløb 10.000-50.000 kr.
Løbetid 9-199 Måneder
Udbetalingstid 1-2 dage