Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

partnere/express-bank

Express Bank blev etableret i 1987 som et samarbejde mellem Handelsbanken og Dansk Supermarked. I dag arbejder Express Bank sammen med mere end 2.000 forskellige forhandlere, blandt andet flere store varehuse og butikker. Express Bank har sit danske hovedkontor i Taastrup, i Norge er det i Oslo, hvor de udbyder lån via navnet Express Bank, i Sverige er hovedkontoret i Stockholm og der kendes de under navnet SevenDay Bank. Express Bank er en del af den internationale koncern BNP Paribas Personal Finance, som i dag er repræsenteret i mere end 30 forskellige lande og beskæftigere over 19.500 medarbejdere. Dermed har Express Bank en stor økonomisk stabilitet, og et stærtkt bagland der giver gode forudsætninger for at drive en bank i Danmark.

Forskellige tjenester hos Express Bank

Express Bank tilbyder flere forskellige former for tjenester i dag. For privatpersoner tilbyder de forbrugslån, samlelån, ferielån, billån, byggelån og kreditkort. Disse forskellige former for lån, gør at Express Bank har et bredt udvalg. Udover dette kan Express Bank også hjælpe med en forskring til lånet. Denne forsikring vil gå ind og dække for lånet hvis det skulle ske noget uventet som arbejdesløshed eller sygdom.

Hvilke lån tilbyder Express Bank

Express Bank kan tilbyde lån fra 75.000 kr. op til 500.000 kr. dog kan man maks blive tilbydt 300.000 kr ved mindre at man vil refinanciere tidligere lån, Express Bank kræver at betale tidligere lån af, så det er ikke noget man selv behøver at gøre. Renten på lånet kommer helt an på en kreditvurdering, denne afgøres alt efter hvordan din økonomiske situation ser ud i dag. Hos Express Bank kan man også have en medansøger på sin ansøgning, dette giver ofte en bedre kreditvurdering og større chance for at blive tilbudt et lån.

Krav for at kunne få et lån hos Express bank

Man skal være minimum 21 år samt have en indkomst på minimum 240.000 kr. om året. Udover dette må man ikke være registreret i RKI eller Debitor registret. Og man skal også have adgang til NemID eller MitID samt har en fast bopæl i Danmark.

Tjeneste Status
Rente 3,49%-11,99%
ÅOP 3,55%-12,67%
Startgebyr 1,70%
Adm. gebyr pr måned 25 kr.
Betalingsservice Ja
Betalingsservice gebyr 15 kr. pr. måned
Gebyr indbetalingskort 29 kr. pr. måned
Underskrift NemID/MitID
Kan man have en medansøger? Ja
Tjeneste Status
Beløb 75.000-500.000 kr.
Løbetid 1-12 år
Udbetalingstid 1-2 dage