Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån 100.000 kr. til lav rente

Check mark iconBillige forbrugslån på 100.000 kroner

Check mark iconIndhent tilbud fra de førende låneudbydere

Check mark iconHurtig udbetaling online

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Med et lån på 100.000 kr. vil du kunne opfylde dine største drømme, hvad end du drømmer om at købe en ny bil, renovere badeværelset eller arrangere en bryllupsfest. Ved at optage et lån kan du finansiere dine drømme nu og her i stedet for at skulle bruge mange år på at spare op.

Ønsker du at låne 100.000 kr. så billigt som muligt, så er du kommet til de rigtige. Vi hjælper dig nemlig med at sammenligne lån.

Der er mange penge at spare ved at sammenligne lån fra forskellige banker, så udfyld vores formular, og glæd dig til at modtage lånetilbud fra velrenommerede banker.  

Disse drømme kan du realisere med et lån på 100.000 kr. 

Store drømme koster ofte mange penge at gøre til virkelighed.

Og da ikke alle er i stand til at spare 100.000 kroner op, så vælger mange at optage et lån.

Du kan også låne til dine drømme, hvis du vurderer, at det er den eneste eller bedste måde, hvorpå du kan få råd til drømmerejsen, drømmebilen, drømmefesten eller noget helt fjerde.

Du kan låne til det hele. 

Vil du gerne vide, hvad andre danskere har lånt 100.000 kroner til? Så læs med herunder:

 • Biler
 • Boligrenoveringer
 • Fester (bryllupsfester etc.)
 • Rejser
 • Campingvogne 
 • Tilbygninger

Du kan godt have mere end ét låneformål 

Som regel har låntagere kun ét låneformål, når de låner 100.000 kroner, men i princippet kan du godt bruge 50.000 på en ting og 50.000 på en anden. Det er op til dig.

Lån på 100.000 kr. bliver i øvrigt ikke kun brugt til at realisere ønsker og drømme.

Mange af de mellemstore lån går også til at afvikle på eksisterende lån. Hvis du har to eller flere lån, som du gerne vil indfri, så kan du optage et samlelån. Mere om dette senere i guiden. 

Hvad er formålet med dit lån? 

Hvem kan låne 100.000 kroner?

Du kan helt sikkert komme i tanke om op til flere ting, du kan bruge 100.000 kr. til.

Inden du lader tankerne og drømmene løbe løbsk, bør du dog undersøge, om du rent faktisk kan få bevilget så stort et lån. 

Selvom det er en kendsgerning, at danskerne generelt klarer sig rigtig godt økonomisk, så er der mange, der ikke kan blive godkendt til at låne 100.000 kr.

For eksempel er en sund økonomi en vigtig forudsætning for, at du kan få bevilget et større lån. Især din indtægt og dit rådighedsbeløb er vigtige faktorer.  

Dine økonomiske forhold er dog ikke det eneste, der bliver kigget på i forbindelse med kreditvurderingen. Mere om dette i næste afsnit.

Disse spørgsmål skal du besvare for at blive kreditvurderet 

I forbindelse med, at du skal udfylde en låneansøgning, vil du bl.a. blive spurgt om følgende:

 • Er du fyldt 18 år? – Det er, uanset lånets størrelse, et krav, at du er fyldt 18 år. Dog ydes der ingen garanti for, at du kan blive kreditgodkendt, blot fordi du er 18 år eller derover. Du skal også kunne sætte flueben ved andre ting. 
 • Har du en fast indtægt? – Som afsløret i forrige afsnit, så spiller indkomsten også en rolle. For at kunne låne 100.000 kroner skal du gerne være i arbejde og derigennem have en fast indtægt. Der kan også være krav om en minimumsindtægt (60.000 kr. hos Sambla). 
 • Har du adgang til NemID eller MitID? – For at få et forbrugslån på 100.000 kr. skal du også have adgang til NemID eller MitID. Når du låner penge online, så bruges NemID og MitID til både at underskrive låneaftalen og til legitimation.  
 • Bor du i Danmark? – Et fjerde krav er, at du skal have en dansk folkeregisteradresse for at få bevilget et lån. Hvis du ikke har fast bopæl i Danmark, kan du ikke låne penge hos en dansk låneudbyder. 

Skal jeg låne online eller i banken?

Du står nu over for endnu et dilemma: Hvor skal du låne de 100.000 kroner?

Du kan selvfølgelig forhøre dig i banken, om de er villige til at låne dig pengene, men der er også mange gode lånemuligheder online.

Der er fordele og ulemper ved begge løsninger. Netop fordelene og ulemperne vil vi komme kort omkring i de næste par underafsnit. 

Hvis du låner i banken

Ansøger du om et lån i banken, så kan du typisk få tilbudt et lån med en lav rente, men du skal til gengæld stille sikkerhed for dit lån. 

Endvidere er hele proceduren omkring at ansøge, blive godkendt og få udbetalt et lån mere omfattende, når du låner penge gennem den traditionelle bank. 

Hos nogle banker kan du ansøge om et lån på 100.000 kr. via deres hjemmeside. Hos andre banker er det et ufravigeligt krav, at du skal komme forbi din lokale filial til et indledende møde. 

Hvis du låner på nettet

Låner du online, så er renten ofte lidt højere, men du slipper til gengæld for at stille sikkerhed for dit lån. 

Derudover er det ofte både hurtigt og nemt at låne penge på nettet. Det hele kan nemlig håndteres via din smartphone, tablet eller laptop. 

Er du en af dem, der har fået afslag i banken, så kan du indhente tilbud på forbrugslån på 100.000 kr. gennem Sambla. Det er helt gratis og uforpligtende. 

Lån 100.000 kr. uden at stille sikkerhed

Du har sikkert stødt på en eller flere banker, der kun vil låne dig penge, hvis du er villig til at stille sikkerhed for lånet. Det kan f.eks. være et krav, at du skal stille sikkerhed i din bil eller dit hus.

Det betyder dog ikke, at det altid er et krav, at du skal stille sikkerhed for at få et lån på 100.000 kr.

Låner du online, så skal du, som nævnt lidt tidligere, ikke stille sikkerhed for lånet. Ingen af vores samarbejdspartnere kræver sikkerhed fra låntagerne. 

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Som låntager er det altid en god idé at undersøge, hvad det givne lån koster at optage, uanset om lånebeløbet lyder på 10.000 eller 100.000 kr.

Derfor har vi forståelse for, at du gerne vil vide, hvad det vil koste at låne den nette sum af 100.000 kr. 

Vi kan desværre ikke give et nøjagtigt svar på, hvad lånet vil koste dig, da det er individuelt. Dog kan vi fortælle, at omkostningerne til et lån typisk består af følgende:

 • Renter
 • Gebyrer (oprettelsesgebyr, administrationsgebyrer, betalingsgebyrer m.v.) 

Omkostningerne til dit kommende lån afhænger også af løbetiden. Jo længere løbetiden er, desto dyrere bliver lånet typisk. 

Et lån kan også blive dyrere, hvis du ikke betaler dine afdrag til tiden. I sådanne tilfælde skal der nemlig betales rykkergebyrer m.v. 

Kan din økonomi bære lånet?

Selvom du kan blive godkendt til et lån på 100.000 kroner, bør du overveje og regne lidt på, om din økonomi kan bære lånet. 

Med lånet kan du formentlig få opfyldt en eller flere af dine største drømme, men har du også sikret dig, at du kan klare dig økonomisk i de år, hvor du skal tilbagebetale lånet?

Når den faste månedlige ydelse er blevet betalt, så skal der jo gerne være penge tilbage til husleje, forsikringer, mad og alle andre fornødenheder. 

Læg med fordel et budget for at sikre dig, at det hele kan løbe rundt, når et lån og den dertilhørende gældsafvikling kommer ind i billedet. 

Sådan låner du 100.000 kr. billigst

Udvalget af lån er stort, men vil du gerne låne så billigt som muligt, så skal du tage dig nogle forholdsregler. Der er nemlig stor forskel på, hvor konkurrencedygtige de danske låneudbydere er. 

Vores bedste tip til at låne billigt går på at sammenligne lånetilbud fra flere banker. De samlede kreditomkostninger kan nemlig variere med mange tusinde kr. fra det billigste til det dyreste lån. 

Du finder det bedste og billigste lån ved at gøre følgende:

 1. Udfyld låneansøgningen her på Sambla.dk
 2. Modtag lånetilbud fra vores samarbejdspartnere
 3. Find og vælg det billigste tilbud

Mere kompliceret er det ikke at låne 100.000 kr. på favorable vilkår. 

Lån til en lav rente ved at sammenligne låneudbyderne 

Du kan låne 100.000 kr. til en lav og attraktiv rente ved at sammenligne de mest konkurrencedygtige låneudbydere.

Vi har samlet nogle af de bedste låneudbydere på vores platform, så du fremadrettet kan nøjes med at indsende én ansøgning, når du vil optage et lån.

Størrelsen på renten på dit lån vil dog afhænge af din betalingsevne. 

Jo bedre du er stillet rent økonomisk, desto lavere en rente vil du typisk få tilbudt. 

Indfri lånet hurtigt, hvis muligt

Som nævnt, så afhænger de samlede kreditomkostninger bl.a. af løbetiden. 

Ved at vælge en lang løbetid vil du kunne opnå en lavere ydelse pr. måned, men afdrager du på dit lån i mange år, vil det have en negativ indvirkning på dine samlede låneomkostninger. 

Der løber både renter og gebyrer på i hele lånets løbetid, hvorfor det er en økonomisk fordel at få indfriet gælden så hurtigt som muligt.

Når du skal låne 100.000 kroner, bør du derfor ikke vælge en længere løbetid end højst nødvendigt. Du kan ønske en løbetid på mellem 1 og 15 år, når du ansøger gennem Sambla. 

Betal dine små, dyre lån ud med et samlelån på 100.000 kr.

Nogle lån er dyrere end andre. Blandt de dyreste lån er det svært at komme udenom mindre lån i form af kviklån og mobillån. Disse lån har ofte meget høje renter. 

Hvis du gennem de seneste år har optaget flere mindre lån, der har meget høje renter, så kan du overveje at samle dem til ét lån.

Du kan f.eks. optage et samlelån på 100.000 kr. til at få dine små, dyre lån ud af verden. Ved at gøre dette kan du ikke blot spare penge, men også få et bedre overblik over din gæld. 

Indhent tilbud på samlelån gennem vores platform, og få svar på, om det kan betale sig at samle dine lån. Det kan det ofte, men der er ingen regler uden undtagelser. 

Hvordan indfrier jeg mine eksisterende lån?

Du kan altid skabe dig et overblik over dine eksisterende lån og dermed din gæld ved at klikke dig forbi skat.dk og logge ind med NemID eller MitID.

Når du er logget ind, skal du klikke på Skatteoplysninger og derefter Renteudgifter og restgæld. Her vil du få det komplette overblik over din gæld til forskellige kreditorer.

Når du har skabt dig et overblik, kan du kontakte dine kreditorer og angive dit ønske om at indfri dine lån. 

For at betale din restgæld vil du typisk få oplyst en betalingslinje, som du skal bruge, når du skal lave en overførsel gennem netbank. 

Afvist? Dette kan du gøre for at øge din chance for at låne 100.000 kroner

Det er aldrig belejligt at modtage en afvisning på en ansøgning, når du har sat næsen op efter at låne 100.000 kr. 

Du skal dog huske på, at der ikke kun er én udbyder af lån. Derimod er der mange udbydere. Ansøger du gennem vores tjeneste, kan du ansøge hos op til 9 banker med én ansøgning.

Blot fordi at én bank afviser dig, er det ikke ensbetydende med, at du ikke kan godkendes andre steder.

Dette kan du gøre for at øge dine chancer for en positiv kreditvurdering:

 1. Ansøg med din ægtefælle eller samlever
 2. Øg din indtægt
 3. Øg dit rådighedsbeløb
 4. Anmod om et mindre lånebeløb 

Lån 100.000 kr. døgnet rundt og på alle ugens dage

Du kan ikke altid planlægge, hvornår du har brug for at låne 100.000 kr.

Heldigvis er der mulighed for at ansøge om lån døgnet rundt, på alle ugens dage og året rundt. 

Om behovet for at låne penge derfor opstår op til sommerferien, op til jul eller på et helt tredje tidspunkt, så kan du få dækket behovet.

Sambla.dk kan tilgås på alle tidspunkter af døgnet, så du kan nemt sende en ansøgning, uanset om det er dag eller nat. 

Udbetaling på 1-2 dage i mange tilfælde

Du kan, som nævnt i forrige afsnit, ansøge om lån på alle tidspunkter af døgnet og på alle ugedage. Tidspunktet og ugedagen kan dog have en indvirkning på, hvor hurtigt du vil modtage pengene.

Du kan opleve en lidt længere udbetalingstid, hvis du låner penge i weekenden eller om natten. I de fleste tilfælde vil pengene dog blive overført til din konto på 1-2 dage.

2023-01-06

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån 100000

Hvornår får jeg lånet på 100.000 kr. udbetalt?

Det afhænger af den givne låneudbyder og dennes udbetalingstid.

Fælles for alle låneudbydere er, at de forsøger at tilbyde en så kort udbetalingstid som overhovedet muligt. Den faktiske udbetalingstid kan dog variere fra udbyder til udbyder.

For at få lånet på 100.000 kr. udbetalt skal du først og fremmest godkende og underskrive den personlige låneaftale, du har fået tilsendt.

Derefter kan du forvente, at pengene bliver overført til din konto inden for få hverdage – medmindre andet er oplyst.

vorfor kan jeg ikke låne 100.000?

Du har anmodet om et lån på 100.000 kr. med en forventning om at blive kreditgodkendt uden de store udfordringer.

Derfor bliver du naturligvis skuffet og ærgerlig, hvis du får besked om, at du desværre ikke kan få bevilget det ønskede lån.

Der kan være flere grunde til, at en låneanmodning ikke er blevet indfriet.

Afvisningen vil i mange tilfælde skyldes én eller flere af nedenstående grunde:

 • Du har en ustabil økonomi
 • Du står i RKI og / eller Debitor Registret
 • Du har tidligere misligholdt en kreditaftale hos udbyderen
 • Du er ikke fyldt 18 år\n\nFor et mere konkret (og brugbart) svar skal du kontakte långiver.

Hvorfor kan det være en fordel at låne med en medansøger?

Som regel er det ikke et krav, at du skal låne med en medansøger, men der skal ikke herske nogen tvivl om, at det kan være en stor fordel.

Skal du låne 100.000 kroner, som er et højt beløb, og er din økonomi ikke den stærkeste, så kan der være god idé i at låne med din kæreste, ægtefælle eller en helt tredje person.

I princippet vil du kunne søge lån sammen med en hvilken som helst person – alt fra din nye kollega til din mor. Lån dog kun med personer, som du stoler på.

Der kan være følgende fordele ved at søge med en medansøger:

 1. Større sandsynlighed for at blive godkendt
 2. Udsigt til bedre lånebetingelser (bl.a. lavere rente)
 3. Reduceret risiko (du deler risikoen med en anden)

Hvilke oplysninger skal jeg indtaste i forbindelse med ansøgningen?

Du er nu klar til at låne og giver dig i kast med at udfylde ansøgningen.

I den forbindelse skal du i første omgang indtaste det ønskede lånebeløb (100.000 kroner) og ønsket løbetid.

Herefter bliver du bedt om at indtaste en lang række praktiske oplysninger om dig selv, din økonomi og dine kontaktoplysninger.

Her på www.sambla.dk har vi brug for følgende oplysninger fra dig:

 • Lånebeløb og løbetid
 • Om dig (navn, personnummer, civilstand m.v.) + tilføj evt. en medansøger
 • Boligform og økonomi (beskæftigelse, børn, a-kasse status etc.)
 • Gæld (hvis nogen)

Ovenstående er alt, hvad låneudbyderne skal bruge for at kreditvurdere dig.

Hvor kan jeg låne 100.000 kr. anonymt?

Det er muligt at låne 100.000 kr. anonymt hos stort set alle online låneudbydere.

Du kan dog ikke låne anonymt i den forstand, at du kan slippe for at oplyse elementære oplysninger vedrørende dig, din økonomi og din gæld.

Du kan til gengæld være helt anonym, når det kommer til, hvad du vil bruge dine 100.000 kr. på.

Derforuden slipper du ofte for at stille sikkerhed for lånet, ligesom dokumentation ikke nødvendigvis er påkrævet.

Bemærk, at alle de oplysninger du indtaster i ansøgningen behandles fortroligt og sikkert.

Facit Bank DK
Remember DK
Bank Norwegian DK
Leasy DK
KreditNU DK
Ikano Bank DK
Resurs Bank DK
Cashper DK
Ferratum DK
Nordcredit DK
TF Bank DK
AcceptLån DK
Resurs Bank DK (Car)
Unilån DK