Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån til nye vinduer

Check mark iconLån til nye vinduer til en lav rente

Check mark iconLån op til 400.000 kr.

Check mark iconDu skal ikke stille sikkerhed for lånet

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Er dine nuværende vinduer gamle og slidte? Og er en istandsættelse af vinduerne ikke tilstrækkeligt til at redde dem? I givet fald kan det give rigtig god mening at investere i nye vinduer.

Du har allerede truffet en beslutning om, at dine vinduer skal udskiftes, men for at komme i mål skal du også gøre dig tanker om faktorer som vinduestype, vinduesmærke, farvevalg og ikke mindst finansiering.

Hos Sambla hjælper vi dig med at optage det mest fordelagtige lån til nye vinduer. Du kan låne op til 400.000 kr. med en løbetid på op til 15 år.

Hvad koster nye vinduer til hjemmet?

Udgifterne til nye vinduer til hjemmet afhænger af flere faktorer. Nedenfor vil vi gennemgå de faktorer, der spiller ind.

Disse parametre har betydning for udgifterne til vinduerne:

 • Vinduestype (f.eks. bondehusvinduer, dannebrogsvinduer eller topstyrede vinduer)

 • Antal vinduer

 • Vinduernes størrelser

 • Boligtype og etage 

 • Materiale og kvalitet

 • Farvevalg

 • Gør-det-selv montering eller professionel montering

Hvad end du kun skal have udskiftet vinduer i soveværelset, eller om du vil have nye vinduer i hele huset, så kan du få beregnet et uforpligtende tilbud på nye vinduer inkl. montering. Kontakt blot en lokal håndværkervirksomhed.

Lån til udskiftning af vinduer

Det kan være nødvendigt at optage et lån til vinduesudskiftningen, hvis du ikke har mulighed for at afholde udgifterne selv. Og heldigvis er der mange valgmuligheder, hvis du ønsker et lån, der kan finansiere de nye vinduer og døre.

Der er desuden ikke kun mulighed for at låne til selve vinduerne, men også til den håndværkerhjælp, der sandsynligvis bliver behov for, medmindre du selv kan klare udskiftningen.

Du kan låne penge til dine nye vinduer ved at gøre følgende:

 1. Beregn hvor meget vinduerne vil koste inkl. arbejdsløn 

 2. Udfyld vores ansøgningsformular (du kan låne mellem 10.000 og 400.000 kr.)

 3. Modtag tilbud fra anerkendte banker

 4. Vælg den bank, der kan tilbyde dig det bedste finansieringstilbud

Hvis du bliver kreditgodkendt, så vil du typisk kunne få udbetalt dit lån inden for få hverdage. Søger du derfor hurtig finansiering, så er hjælpen nær. 

OBS: I øvrigt skal du være bekendt med, at det er muligt at søge tilskud til energiforbedringer, og netop udskiftning af vinduer betragtes som en energiforbedring. Glem derfor ikke at søge om tilskud. 

Gode grunde til at låne til nye vinduer

Vinduer har typisk en meget lang levetid på omkring 30-50 år, og det er derfor ikke noget, der kræver hyppig udskiftning.

Før eller siden bliver det dog nødvendigt at udskifte vinduerne, og når tiden kommer, så kan der blive behov for et lån, hvis du ikke ligger inde med de midler, som det nu engang kræver.

Der er følgende gode grunde til at investere i nye vinduer:

 1. Det giver store besparelser på varmeregningen (især hvis du vælger energirigtige vinduer)

 2. Det kan have en positiv indvirkning på indeklimaet

 3. Dit hus bliver mere værd (mere reglen end undtagelsen)

 4. Dit hus kommer til at fremstå mere præsentabelt

Fordelene ved at låne til vinduer er altså mange.

Inden du sætter udskiftningen i gang, bør du dog undersøge, om det er nødvendigt at udskifte vinduerne, eller om det kan vente.

I den anledning skal du måske have fat i en byggesagkyndig, der kan kigge dine vinduer efter i sømmene.

2022-05-10

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån til nye vinduer

Hvor meget kan du låne til udskiftning af vinduer?

Via vores platform kan du ansøge om både små og store lån. Du kan låne fra 10.000 og op til 400.000 kr. til fabriksnye vinduer. Der er dermed rig mulighed for at låne til en større renovering, bl.a. til udskiftning af vinduer, hvis du måtte ønske det.

Hvad koster et lån til nye vinduer?

Omkostningerne til et lån til vinduer og døre består typisk af renter og gebyrer. Renten kan være fast eller variabel, og gebyrerne kan være få eller mange, alt efter hvor du optager lånet. Medregn alle de nævnte og eventuelle øvrige omkostninger for at få et nøjagtigt svar på, hvad lånet vil komme til at koste alt i alt.

Hvem tilbyder attraktiv finansiering ved behov for nye døre og vinduer?

Der er rig mulighed for at optage et lån til boligforbedringer, så der kan naturligvis også lånes til vinduesudskiftning i hele hjemmet hos markedets mange banker.

Hos Sambla sørger vi for, at du får beregnet lånetilbud fra populære og troværdige banker. Det er helt gratis og uforpligtende.

Hvilke alternativer er der til at optage et lån?

Det kan være en omkostningstung affære at få udskiftet vinduer og / eller døre i hjemmet, og derfor kan man få brug for en økonomisk håndsrækning.

I den anledning kan man vælge at optage et lån, men der findes selvfølgelig også en række alternativer. Midlerne kan f.eks. skaffes ved at starte en opsparing, ved at låne i husets friværdi eller ved at tage en kassekredit.

Nordcredit DK
Facit Bank
Ikano Bank DK
Cashper DK
Resurs Bank DK
KreditNU DK
Remember DK
AcceptLån DK
Resurs Bank DK (Car)
Leasy DK
TF Bank DK