Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Blankolån

Check mark iconIndhent tilbud på blankolån helt gratis

Check mark iconBlankolån uden sikkerhed

Check mark iconValgfrit lånebeløb op til 400.000 kr.

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Vil du gerne låne penge uden at stille sikkerhed og uden at skulle redegøre for lånets formål? Så bør du overveje, om et blankolån kunne være den ideelle løsning.

Der er nemlig en lang række fordele ved denne lånetype, der bl.a. tæller stor frihed og ingen krav om sikkerhedsstillelse. Derfor er det også en populær type lån hos danske låntagere.

Ønsker du at blive klogere på lånetypen? Eller vil du blot vide, hvordan du finder blankolånet med de laveste renter? Så dyk ned i vores guide eller ansøg med det samme.

Hvad er et blankolån?

Blankolån betyder ifølge Den Danske Ordbog følgende; ”lån optaget hos f.eks. et finansieringsselskab uden at stille sikkerhed, men til en høj rente.”

Ovenstående forklarer kort og godt, hvad der kendetegner disse lån, men vil du gerne vide lidt mere om lånetypen, så læs videre.

Blankolån dækker over usikrede lån, og disse lån bliver typisk optaget på nettet i form af forbrugslån og kviklån. Der er altså tale om lån, der kan bruges til alle former for forbrug, herunder køb af bil, rejse, møbler, elektronik osv.

Den korrekte stavemåde er blankolån, men stavemåden blancolån bliver også brugt af mange danskere. Hvad end du bruger den ene eller anden stavemåde, så kan vi hjælpe dig med at finde det billigste lån.

Sambla tilbyder blankolån med de bedste renter

Efterspørgslen på blankolån er stor – og udbuddet følger heldigvis med.

Da der er mange udbydere af denne type lån, så er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder grundigt med henblik på at sikre dig de bedste renter og de bedste vilkår.

Sambla udsteder ikke blankolån, men vi hjælper dig til gengæld med at indhente lånetilbud fra anerkendte banker. Denne service yder vi 100 % gratis og uforpligtende.

Du kan låne fra 10.000 og op til 400.000 kr. helt uden at stille sikkerhed for lånet. Renten fastsættes individuelt alt efter kreditværdighed, og derfor er det nødvendigt at sende en ansøgning for at få beregnet et personligt lånetilbud.

Sådan ansøger du om blankolån:

 1. Find vores ansøgningsformular (øverst i højre side)

 2. Indtast ønsket lånebeløb og løbetid

 3. Indtast alle de påkrævede oplysninger (personoplysninger, økonomiske oplysninger etc.)

 4. Få tilsendt tilbud fra vores samarbejdende banker inden for 24 timer

 5. Sammenlign dine tilbud og find lånet med de laveste omkostninger (kig efter ÅOP)

Fordele ved blankolån

Blankolån er enormt populære, og det hænger selvfølgelig sammen med, at der er en lang række fordele ved denne lånetype.

Er du derfor ikke helt overbevist om, at sådanne lån er noget for dig, så kan det måske skyldes, at du ikke er bekendt med de mange fordele.

Vi gennemgår de vigtigste fordele herunder:

 1. Du skal ikke stille sikkerhed for lånet

 2. Du kan låne til ethvert formål

 3. Du får hurtigt svar på din ansøgning

 4. Du kan have pengene på din konto inden for ét døgn eller to

 5. Du kan ansøge online

 6. Du kan låne alene eller med en medansøger (sidstnævnte kan være fordelagtigt grundet udsigten til bedre vilkår)

Disse krav skal du opfylde for at kunne få et blankolån

Det er som udgangspunkt ikke svært at få bevilget et blankolån, men der er naturligvis en håndfuld krav til dig som låntager.

Disse krav skal du sørge for at gennemgå, inden du sender en ansøgning.

De typiske krav er som følger:

 • Låntager skal være mindst 18 år gammel

 • Låntager skal være bosat i Danmark

 • Låntager skal have en fast indkomst

 • Låntager må ikke stå i et skyldnerregister

Bemærk: Det vigtigste for långiver er at sikre, at du er i stand til at tilbagebetale lånet, og så er det mindre vigtigt, om du bruger pengene på at finansiere en stor bryllupsfest, eller om du køber et drivhus.

Derfor skal der foretages en kreditvurdering.

2022-04-25

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - blankolån

Hvornår kan et blankolån være det rette valg?

Denne type lån kan være et godt valg, hvis du gerne vil låne penge til en eller flere drømme, men ikke er interesseret i at stille sikkerhed for dit lån. Endvidere kan et blankolån være interessant, hvis du har brug for pengene akut. Lånetypen er nemlig kendt for at byde på hurtig udbetaling.

Hvem udbyder blankolån?

Blankolån udbydes i stor stil på det danske lånemarked. Sambla har samlet nogle af de udbydere, der tilbyder disse lån til konkurrencedygtige renter.

'Er der ulemper ved lånetypen?

Ja, der er visse ulemper ved blankolån. Den største ulempe omhandler de høje omkostninger, herunder de høje renter. Långiver løber generelt en stor risiko ved at udstede sådanne lån, og derfor opkræves der højere omkostninger end ved andre lån.

Hvornår finder udbetalingen sted?

I langt de fleste tilfælde vil blankolån blive udbetalt inden for få døgn, men den reelle udbetalingstid kan variere fra bank til bank.

AcceptLån DK
Resurs Bank DK (Car)
Resurs Bank DK
Nordcredit DK
TF Bank DK
Facit Bank
Cashper DK
KreditNU DK
Ikano Bank DK
Remember DK
Leasy DK