Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Lån til campingvogn

Check mark iconSammenlign campingvognslån fra flere banker

Check mark iconGode tips til at spare penge på finansiering af en campingvogn

Check mark iconOverblik over krav for at optage et lån til campingvogn

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

Vi danskere er generelt meget glade for at campere, og derfor opleves der stor efterspørgsel på campingvogne herhjemme. Der er lige nu 160.000 indregistrerede campingvogne i Danmark.

Drømmer du om at have din egen campingvogn, som kan danne rammer for mange skønne oplevelser med din familie og venner, så kan du realisere drømmen med et campingvognslån.

Sambla formidler billige lån til ethvert formål, herunder køb af nye og brugte campingvogne. Vi kan derfor også hjælpe dig med at finde det helt rigtige campingvognslån.

Find den perfekte campingvogn, finansiér campingvognen med et lån og glæd dig til at begive dig ud i verden i din nye rullende feriebolig.

Lån op til 400.000 kr. til en ny campingvogn

Sambla guider dig i retningen af det helt rigtige lån, når du skal have indfriet dit ønske om at blive campingvognsejer.

Gennem vores samarbejdspartnere, der består af velrenommerede banker, kan du låne fra 5.000 og op til 400.000 kr. til f.eks. en ny eller brugt campingvogn.

Om det er en lille og beskeden campingvogn, eller en stor og rummelig campingvogn med gulvvarme, himmeltag og et veludstyret køkken, du er på udkig efter, kan du låne til vognen her.

Sådan låner du penge til en campingvogn:

  1. Find vores formular øverst på siden
  2. Vælg lånebeløb og låneperiode samt angiv e-mailadresse og telefonnummer
  3. Start, udfyld og gennemfør låneansøgningen
  4. Få fremsendt attraktive tilbud på campingvognslån fra flere banker
  5. Vælg det lånetilbud, du finder mest attraktivt

Efter du har underskrevet din låneaftale med MitID, vil der typisk gå 1-2 dage, inden pengene står på din konto.

Campingvognslån uden udbetaling og pant

Ved optagelse af et traditionelt campingvognslån vil du som regel både skulle lægge en mindre udbetaling og samtidig indvilge i, at långiver optager pant i campingvognen som en sikkerhed.

Hos vores samarbejdspartnere har du mulighed for at låne penge til din nye campingvogn uden udbetaling og pant.

Da der ikke er krav om udbetaling, behøver du ingen opsparing, men det vil selvfølgelig være en fordel, hvis du selv kan finansiere en del af købet med egne midler.

Krav for at få bevilget et lån til campingvogn

Som låntager skal du altid leve op til visse krav og betingelser, hvis du skal blive godkendt til et lån, og det gælder også, når det kommer til campingvognslån.

Du skal som minimum kunne leve op til følgende krav:

  • Du skal være minimum 18 år
  • Du skal have bopæl i Danmark
  • Du må ikke stå i RKI eller Debitor Registret
  • Du skal have en fast indtægt

Ovenstående krav er de mest gængse hos de danske banker og andre långivere, men øvrige krav og betingelser kan dog forekomme.

Hvad koster det at låne penge til en campingvogn?

Gennem vores samarbejdspartnere har du mulighed for at optage et billigt lån til campingvogn. Hvad det koster at låne penge til en campingvogn er dog vanskeligt at give et konkret svar på. Det afhænger nemlig af din kreditværdighed samt af den valgte låneperiode og lånebeløb.

I formularen øverst vil du få beregnet en estimeret månedlig ydelse, når du indtaster det ønskede lånebeløb og den ønskede låneperiode.

Det oplyste beløb er dog kun estimeret, og derfor skal du sende en ansøgning for at få et konkret lånetilbud. Det er naturligvis gratis og uforpligtende at sende en låneansøgning hos Sambla.

Sådan finder du det billigste lån til campingvogn

Du finder det billigste lån til campingvogn ved at sammenligne lånetilbud fra flere forskellige aktører. Netop dette har du mulighed for at gøre gennem vores gratis service.

I forbindelse med at du sammenligner tilbud på campingvognslån, skal du huske at være opmærksom på ÅOP’en.

De Årlige Omkostninger i Procent viser nemlig, hvad lånene reelt koster, og dette procenttal vil afsløre, hvilket lån der i virkeligheden er billigst.

2023-08-30

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - lån til campingvogn

Hvem tilbyder campingvognslån?

Der er relativt få udbydere af deciderede campingvognslån, der, som navnet antyder, er lån, der er øremærket finansiering af en ny eller brugt campingvogn.

Til gengæld er der mange banker, der tilbyder lån, hvor låneformålet er frit, og som derfor f.eks. kan gå til købet af en campingvogn.

Hvilket campingvognslån er det bedste?

Det bedste campingvognslån er lånet med de laveste omkostninger og de mest fordelagtige vilkår.

En lav rente og fair gebyrer er i sig selv med til at gøre et campingvognslån attraktivt, men det er også vigtigt, at der tilbydes en fornuftig tilbagebetalingsperiode m.v.

Hvad kan jeg gøre for at spare penge på mit lån til campingvogn?

Du kan spare penge på dit lån til campingvogn ved først og fremmest at lægge en så stor udbetaling som muligt. Det vil i den forbindelse være en fordel, hvis du har en opsparing.

Du kan også spare penge på dit campingvognslån ved at bruge tid på at undersøge dine lånemuligheder til bunds og ved at sammenligne lånetilbud.

Hvad koster en god campingvogn?

Campingvogne findes i mange forskellige prisklasser. Der findes både helt billige vogne til 20.000 og mere eksklusive vogne til 500.000 kr.

Prisen afhænger bl.a. af, om vognen er brugt eller ny, hvor stor den er, hvilke faciliteter den byder på, hvilket mærke den er fra osv.

Du kan som regel få en rigtig god campingvogn for mellem 150.000 og 250.000 kr.

Nordcredit DK
Remember DK
Cashper DK
Bank Norwegian DK
KreditNU DK
Facit Bank DK
Ikano Bank DK
Ferratum DK
Resurs Bank DK (Car)
Unilån DK
Resurs Bank DK
AcceptLån DK
TF Bank DK
Leasy DK