Lån penge Samlelån Billån Lånetyper

Bilfinansiering

Check mark iconFordelagtig bilfinansiering online

Check mark iconLån op til 400.000 kr. til bilen

Check mark iconFinansiering uden udbetaling

Lånebeløb:
Låneperiode
E-mail adresse:
Indtast venligst din e-mail.
Telefonnummer:
Indtast venligst dit telefonnummer.
Estimeret månedlig ydelse* 3.843 kr. *Ved 7,00 % variabel deb. rente. Priseksempel: Samlet kreditbeløb 250.000 kr. ÅOP 7,84 %. Etb. omk. 2.500 kr. Samlet tilbagebetaling: 322.888 kr. Samlede kreditomkostninger: 72.888 kr.

De færreste bilkøbere har mulighed for at finansiere den nye bil på egen hånd, og derfor er der et stort behov for ekstern bilfinansiering.

Har du heller ikke mulighed for at betale bilen kontant, så er du landet på den rette side. Her på siden hjælper vi dig med at finansiere såvel nye som gamle biler. Dermed hjælper vi dig et afgørende skridt nærmere din drømmebil.

I denne guide vil du blive sat grundigt ind i, hvordan du finder det mest attraktive lånetilbud, hvilke fordele der er ved online finansiering og meget mere.

Sidst i guiden vil vi besvare nogle af de mest stillede spørgsmål inden for emnet.

Hvad er bilfinansiering?

Vi taler om bilfinansiering, når en bil helt eller delvist bliver finansieret gennem en låneudbyder, bilforhandler eller en helt tredje aktør. Med andre ord låner du penge til dit bilkøb.

Denne mulighed er tilegnet dig, der ønsker at udskifte din nuværende bil eller vil have en ekstra bil, men ikke har midlerne til at klare finansieringen selv.

I dag bliver der lånt penge til rigtig mange ting, men det skal ikke være nogen hemmelighed, at henholdsvis boliger og biler er noget af det mest normale at låne penge til.

Det hænger selvfølgelig sammen med, at der er tale om større køb, der kun er mulige at foretage, hvis der kan laves en finansieringsaftale.

Du har sandsynligvis allerede erfaret, at du ikke kan undvære bilfinansiering, men har du også overvejet, hvem du vil indgå finansieringsaftalen med? Ellers bør du læse videre. Sambla er din genvej til attraktiv bilfinansiering.

I næste afsnit hjælper vi dig med at regne på, hvad bilfinansiering i bund og grund koster.

Beregn bilfinansiering: Hvad koster det at låne penge til en bil?

Skal du låne penge til din kommende bil?

I så fald gør du klogt i at finde lommeregneren frem (eller endnu bedre; beregn dine omkostninger online).

En beregning skal give dig vished og overblik over dit billån. Og resultatet af beregningen skal vise dig, om du reelt set har råd til den givne bil. Det er noget, der er rigtig vigtigt at afklare, inden du skriver under på en købsaftale.

Beregn bilfinansiering med udgangspunkt i følgende data:

 • Samlet lånebeløb

 • Løbetid

 • Bilens alder (ikke altid et krav)

 • Egenbetaling (ikke altid et krav)

Som minimum skal du oplyse det ønskede lånebeløb og den ønskede løbetid for at kunne beregne lånet. I nogle tilfælde bliver du også bedt om at oplyse bilens alder, ligesom du skal oplyse, om du selv lægger penge i puljen eller ej.

Når du har indtastet ovennævnte i en formular, så vil du blive præsenteret for den forventede månedlige ydelse. Der vil typisk også fremgå oplysninger om renten, samlet tilbagebetalingsbeløb, ÅOP m.fl.

Via os kan du beregne dit billån nemt og hurtigt.

Bedste bilfinansiering findes gennem sammenligning

Vi har ikke en kort og præcis definition på bedste bilfinansiering.

Det er nemlig meget forskelligt, hvad danske bilkøbere fokuserer på, når de skal vurdere og sammenligne forskellige finansieringsløsninger. Nogle går udelukkende op i omkostninger, mens andre også stiller høje krav til løbetiden, mulighed for afdragsfrihed osv.

Under alle omstændigheder forholder det sig sådan, at den bedste finansieringsløsning findes gennem sammenligning.

Sammenlign kreditudbyderne med udgangspunkt i følgende spørgsmål:

 • Hvad koster finansieringen alt i alt?

 • Hvor høj bliver den månedlige ydelse?

 • Er der mulighed for afdragsfrihed?

 • Er der krav om egenbetaling?

 • Stilles der krav til bilens alder og stand?

 • Er der mulighed for at låne trods RKI?

 • Skal der stilles sikkerhed for lånet?

Sambla sørger for, at du får tilsendt tilbud fra flere låneudbydere, så du har mulighed for at vurdere udbyderne en efter en med afsæt i ovennævnte.

Fordelagtig bilfinansiering er, for manges vedkommende, finansiering med lave omkostninger. Ligeledes ønsker mange en finansieringsløsning, hvor der ikke er krav om egenbetaling og pantsætning.

Det kan være en god idé at indhente og sammenligne tilbud fra både banker, bilforhandlere og online låneudbydere. Så opnår du et rigtig godt sammenligningsgrundlag. Du kan indhente lånetilbud fra velrenommerede låneudbydere gennem os.

Hvilke parametre er de vigtigste for dig, når du skal have finansieret din bil?

Er der mulighed for bilfinansiering trods RKI?

Nej, du skal som udgangspunkt ikke forvente, at du kan blive godkendt til bilfinansiering, hvis du står i RKI eller Debitor Registret.

Dårlige betalere har ikke kun svært ved at blive godkendt af bilforhandlerne, men også af bankerne og de digitale låneudbydere. Derfor står du over for en meget svær opgave, hvis du ønsker at låne penge til din nye bil.

Da en RKI-registrering bremser dine finansieringsmuligheder, bør du forsøge at blive slettet fra registret – helt enkelt ved at indfri din gæld.

Når først du er blevet slettet fra registret, så vil du kunne låne penge på samme vilkår som alle andre låntagere. Dette bør i sig selv være en god motivationsfaktor.

Fordele ved bilfinansiering online

Der er efterhånden mange forskellige kilder til bilfinansiering.

Mange vælger at takke ja til et finansieringstilbud fra den lokale bilforhandler, hvor de også køber bilen, mens andre vælger at undersøge, hvad bankerne og låneudbyderne på nettet kan tilbyde.

Ønsker du billig bilfinansiering, så er bilforhandlerne og bankerne typisk de mest konkurrencedygtige, men der er også mange fordele ved at låne penge online.

Skal vi hjælpe dig med bilfinansiering? Så udfyld vores formular med det samme.

Fordele ved online bilfinansiering:

 1. Det går hurtigt – Det er både nemt og hurtigt at låne penge til biler online, og det er en fordel, som mange bilkøbere og låntagere sætter pris på. Antager vi, at du bliver godkendt til finansieringen, så vil du kunne få udbetalt pengene inden for få hverdage. Dermed vil du snart kunne gennemføre bilkøbet.

 2. Der er mulighed for finansiering uden udbetaling – Mens mange banker og bilforhandlere kræver egenbetaling på eksempelvis 10-20 % af bilens pris, så kan du hos mange online låneudbydere få tilbudt bilfinansiering uden udbetaling. Du kan altså låne 100 % af bilens pris og skal dermed ikke selv have penge op af lommen.

 3. Du kan låne op til 500.000 kr. – Med mulighed for at låne op til 500.000 danske kroner, så vil der være rig mulighed for at låne penge til både nye og brugte biler såvel som store og små biler. Vælg selv det ønskede lånebeløb via vores formular (mellem 10.000 og 500.000 kr.)

 4. Det hele kan klares online – Du behøver ikke at afsætte flere timer til fysiske møder, når du gør brug af digital bilfinansiering. Det hele klares nemlig online, hvorfor du kan sidde derhjemme og søge finansiering. Typisk får du svar på din låneansøgning via mail og / eller SMS. Og for at indgå finansieringsaftalen, så kan du benytte NemID eller MitID. Det bliver ikke meget nemmere.

Du kan låne til en brugt bil - Langt fra alle bilforhandlere yder finansiering ved køb af en brugt bil, hvilket ærgrer mange danske bilkøbere. Sambla skiller sig dog ud her - via vores tjeneste kan du nemlig låne penge til brugte biler. Det sikrer maksimal fleksibilitet og frihed.

2021-12-14

Med over 6 års erfaring indenfor låneformidling, har han godt styr på det nordiske lånemarked, Afif holder øje med at alt på Sambla.dk er korrekt og opdateret.

Spørgsmål og svar - bilfinansiering

Hvem tilbyder bilfinansiering uden udbetaling?

Der findes efterhånden en lang række udbydere af bilfinansiering uden udbetaling. De fleste af disse udbydere er digitale (de har altså ingen fysiske filialer). Hos Sambla samarbejder vi med en række låneudbydere, der tilbyder bilfinansiering på attraktive vilkår. Disse udbydere kan du gratis og uforpligtende indhente finansieringstilbud fra, hvis du ønsker at indgå den billigste finansieringsaftale i forbindelse med dit bilkøb.

Hvad koster bilfinansiering?

Udgifterne til bilfinansiering afhænger af mange faktorer. Det afhænger først og fremmest af, om du gør brug af finansiering gennem banken, bilforhandleren eller den digitale låneudbyder. Ligeledes vil faktorer som lånebeløb, løbetid og egenbetaling kunne have betydning for dine omkostninger. Nogle udbydere vil også tage højde for bilens alder og stand, når de udarbejder et finansieringstilbud.

Facit Bank DK
Cashper DK
Ferratum DK
Leasy DK
AcceptLån DK
Bank Norwegian DK
Ikano Bank DK
TF Bank DK
Nordcredit DK
Unilån DK
Resurs Bank DK (Car)
KreditNU DK
Resurs Bank DK
Remember DK